NejcZ Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 Nejko, dej kako večjo slikco od burnoutov k si jih delu, če si tam na sliki v profilu ti :P
Schmid87 Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 toti ptujčani so prave face, evo še en clip js bi se šu enkrat tm pelat.. nakonc posnetka k je tist most, a kvaj to :D fajn zgleda :P hehe
_Nejkooo_ Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 Nejko, dej kako večjo slikco od burnoutov k si jih delu, če si tam na sliki v profilu ti :P s čamacom boma zaj v prihodnjih dneh posnela neke videote, pa bom dal gor, sej sma dans enga samo se nič ni prav vidlo...pa tisto na sliki v profilu nisem jaz, ker kot vidiš je tam ninja brez plastik stranskih, jaz pa jih še mam zaenkrat hehe...bojo pa prišle identične slikice in videi kmalu :yes:
Čamac Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 pa posnetke bo treba na net dat da se vidi kero ma jači zvok... honda + dpm racing kit al kawasaki + akrapo :rolleyes: akrapota še morma posnet, ker še nimama nobenga posnetka kolko vem...
_Nejkooo_ Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 js bi se šu enkrat tm pelat.. nakonc posnetka k je tist most, a kvaj to :D fajn zgleda :P hehe to je blizu ptuja...jaz itak mislim v naslednji sezoni dosti časa preživet na teh cestah v okolici ptuja, z enim velikim razlogom (pa ne zato ker so fajn ceste) hehe... pa posnetke bo treba na net dat da se vidi kero ma jači zvok... honda + dpm racing kit al kawasaki + akrapo :rolleyes: akrapota še morma posnet, ker še nimama nobenga posnetka kolko vem... mama samo tam se nea zvoka čuje... :D
mobiln3z Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 toti ptujčani so prave face, evo še en clip evo še en čez ptujsko goro Omejitev 70km/h pelu je pa 240... :rolleyes: sam mal več k 3x prehitr... :whistle: ..nč posebnega :) Drugač pa jst takih prekoračitev tehnično ne morem izvest :D ...Yamaha TDR 125 (2001)
Schmid87 Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 Omejitev 70km/h pelu je pa 240... :rolleyes: sam mal več k 3x prehitr... :whistle: ..nč posebnega :) Drugač pa jst takih prekoračitev tehnično ne morem izvest :D ...Yamaha TDR 125 (2001) če so ti taki motorji ql, morš počakat še nekaj let, zaslužš dnar, si kupš tak motor, in greš to izvajat :)
Roky Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 BOYSI, ŠE 10 STRANI U pa res :naughty: glej glej k nam bo ratal do novga leta hehe :P
D_u_H_e_C Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 mislim da bi blo krepko prek 2k strani če bi se vsak dan nabijalo po 30 strani pa več tak kot nekaj časa nazaj :D
Schmid87 Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 mislim da bi blo krepko prek 2k strani če bi se vsak dan nabijalo po 30 strani pa več tak kot nekaj časa nazaj :D yap, ene 980 strani nazaj se je nabijal na veliko :D
Roky Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 yap, ene 980 strani nazaj se je nabijal na veliko :D Takrat je bla res uredu klapa tle gor...zdej so se pa vsi nekam porazgubil :hmm:
Stroj Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 Pobannal so ns :P pa sej bi se dobu folk za debato, sam k so vsi zaposleni z drugimi stvarmi
D_u_H_e_C Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 Pobannal so ns :P pa sej bi se dobu folk za debato, sam k so vsi zaposleni z drugimi stvarmi s tem pa se strinjam :) meni naprimer se ponavadi sploh več neda brat vseh tem, včasih sploh več ne pridem sem gor ker se mi enostavno ne da...ta tempo življenja ko ga mam trenutno me ubija pm :D
Roky Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 reesko 2277 GrCaR 1752 Roky 1728 Čamac 1576 _Nejko_ 1220 mitofreak 1125 FiFtY_ 1052 _Fingi_ 1021 Evo največji nabijači v tejle temi :naughty: reesko pa Grči sta nekam potonila pa le na cajte prideta pogledat,ostali smo pa vsakodnevno še aktivni hehe :naughty: sploh Gorenjci ne šparamo s posti..nabijamo v dveh temah :D
Schmid87 Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 reesko 2277GrCaR 1752 Roky 1728 Čamac 1576 _Nejko_ 1220 mitofreak 1125 FiFtY_ 1052 _Fingi_ 1021 Evo največji nabijači v tejle temi :naughty: reesko pa Grči sta nekam potonila pa le na cajte prideta pogledat,ostali smo pa vsakodnevno še aktivni hehe :naughty: sploh Gorenjci ne šparamo s posti..nabijamo v dveh temah :D haha, reesko pa grčar sta si res nabrala zaloge :P zdj sta skos tih.. ampak vodta pa kr fajn :D razn ti se neki pohinavsk prbližuješ grčarju :P
Roky Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 haha, reesko pa grčar sta si res nabrala zaloge :Pzdj sta skos tih.. ampak vodta pa kr fajn :D razn ti se neki pohinavsk prbližuješ grčarju :P :naughty: ti pa v tejle temi neki počivaš glede na to, kok maš objav :evilgrin: te sploh lovit nemorm :D
Schmid87 Objavljeno December 9, 2007 Objavljeno December 9, 2007 :naughty: ti pa v tejle temi neki počivaš glede na to, kok maš objav :evilgrin: te sploh lovit nemorm :D i'm just chillin' :D sj js po ceumu forumu pišem, pa se poj naberejo objave :) sam tm v krneki me nauš zlo velik vidu, razn pod "kaj puslušam" a kva je že :) pa občasno v "virtualni jukebox" :D drgač sm pa v drugih temah :)
_Nejkooo_ Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 (popravljeno) Takrat je bla res uredu klapa tle gor...zdej so se pa vsi nekam porazgubil :hmm: evo nas evo nas hehe...kje ste nabijači, vsi že spite al kaj hehe...jaz pa iz nočne, pa mam glih dobri 2 urci časa do začetka predavanj pa bom šou nalogo za računalništvo delat...mater sn pridn hehe... i'm just chillin' :Dsj js po ceumu forumu pišem, pa se poj naberejo objave :) sam tm v krneki me nauš zlo velik vidu, razn pod "kaj puslušam" a kva je že :) pa občasno v "virtualni jukebox" :D drgač sm pa v drugih temah :) a mene ima svugdje...ko je le kaj cajta :D Popravljeno December 10, 2007. Popravil _Nejko_
Roky Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 (popravljeno) evo nas evo nas hehe...kje ste nabijači, vsi že spite Dobro jutro :blink: pizda sm zaliman, 2 ure spal :wacko: grem na en :smoke: da se zbrihtam pa v šolo :D Popravljeno December 10, 2007. Popravil Roky
Schmid87 Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 evo nas evo nas hehe...kje ste nabijači, vsi že spite al kaj hehe...jaz pa iz nočne, pa mam glih dobri 2 urci časa do začetka predavanj pa bom šou nalogo za računalništvo delat...mater sn pridn hehe... hehe, norc, ni kej :D :worship:
_Fingi_ Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 Fantje, eno prošnjo bi mel. A ma kdo mogoče narjen kkšn referat od zgodovine letalstva, al pa kej povezan s temu?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se