Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Nejko, dej kako večjo slikco od burnoutov k si jih delu, če si tam na sliki v profilu ti :P

Objavljeno
toti ptujčani so prave face, evo še en clip

js bi se šu enkrat tm pelat.. nakonc posnetka k je tist most, a kvaj to :D fajn zgleda :P hehe

Objavljeno
Nejko, dej kako večjo slikco od burnoutov k si jih delu, če si tam na sliki v profilu ti :P

s čamacom boma zaj v prihodnjih dneh posnela neke videote, pa bom dal gor, sej sma dans enga samo se nič ni prav vidlo...pa tisto na sliki v profilu nisem jaz, ker kot vidiš je tam ninja brez plastik stranskih, jaz pa jih še mam zaenkrat hehe...bojo pa prišle identične slikice in videi kmalu :yes:

Objavljeno

pa posnetke bo treba na net dat da se vidi kero ma jači zvok... honda + dpm racing kit al kawasaki + akrapo :rolleyes: akrapota še morma posnet, ker še nimama nobenga posnetka kolko vem...

Objavljeno
js bi se šu enkrat tm pelat.. nakonc posnetka k je tist most, a kvaj to :D fajn zgleda :P hehe

to je blizu ptuja...jaz itak mislim v naslednji sezoni dosti časa preživet na teh cestah v okolici ptuja, z enim velikim razlogom (pa ne zato ker so fajn ceste) hehe...

pa posnetke bo treba na net dat da se vidi kero ma jači zvok... honda + dpm racing kit al kawasaki + akrapo :rolleyes: akrapota še morma posnet, ker še nimama nobenga posnetka kolko vem...

mama samo tam se nea zvoka čuje... :D

Objavljeno
toti ptujčani so prave face, evo še en clip

evo še en čez ptujsko goro

Omejitev 70km/h pelu je pa 240... :rolleyes: sam mal več k 3x prehitr... :whistle: ..nč posebnega :)

Drugač pa jst takih prekoračitev tehnično ne morem izvest :D

...Yamaha TDR 125 (2001)

Objavljeno
Omejitev 70km/h pelu je pa 240... :rolleyes: sam mal več k 3x prehitr... :whistle: ..nč posebnega :)

Drugač pa jst takih prekoračitev tehnično ne morem izvest :D

...Yamaha TDR 125 (2001)

če so ti taki motorji ql, morš počakat še nekaj let, zaslužš dnar, si kupš tak motor, in greš to izvajat :)

Objavljeno
BOYSI, ŠE 10 STRANI
Objavljeno
BOYSI, ŠE 10 STRANI

U pa res :naughty: glej glej k nam bo ratal do novga leta hehe :P

Objavljeno

mislim da bi blo krepko prek 2k strani če bi se vsak dan nabijalo po 30 strani pa več tak kot nekaj časa nazaj :D

Objavljeno
mislim da bi blo krepko prek 2k strani če bi se vsak dan nabijalo po 30 strani pa več tak kot nekaj časa nazaj :D

yap, ene 980 strani nazaj se je nabijal na veliko :D

Objavljeno
yap, ene 980 strani nazaj se je nabijal na veliko :D

Takrat je bla res uredu klapa tle gor...zdej so se pa vsi nekam porazgubil :hmm:

Objavljeno

časi se spreminjajo :)

Objavljeno

Pobannal so ns :P pa sej bi se dobu folk za debato, sam k so vsi zaposleni z drugimi stvarmi

Objavljeno
Pobannal so ns :P pa sej bi se dobu folk za debato, sam k so vsi zaposleni z drugimi stvarmi

s tem pa se strinjam :)

meni naprimer se ponavadi sploh več neda brat vseh tem, včasih sploh več ne pridem sem gor ker se mi enostavno ne da...ta tempo življenja ko ga mam trenutno me ubija pm :D

Objavljeno

reesko 2277

GrCaR 1752

Roky 1728

Čamac 1576

_Nejko_ 1220

mitofreak 1125

FiFtY_ 1052

_Fingi_ 1021

Evo največji nabijači v tejle temi :naughty: reesko pa Grči sta nekam potonila pa le na cajte prideta pogledat,ostali smo pa vsakodnevno še aktivni hehe :naughty: sploh Gorenjci ne šparamo s posti..nabijamo v dveh temah :D

Objavljeno
reesko 2277

GrCaR 1752

Roky 1728

Čamac 1576

_Nejko_ 1220

mitofreak 1125

FiFtY_ 1052

_Fingi_ 1021

Evo največji nabijači v tejle temi :naughty: reesko pa Grči sta nekam potonila pa le na cajte prideta pogledat,ostali smo pa vsakodnevno še aktivni hehe :naughty: sploh Gorenjci ne šparamo s posti..nabijamo v dveh temah :D

haha, reesko pa grčar sta si res nabrala zaloge :P

zdj sta skos tih.. ampak vodta pa kr fajn :D razn ti se neki pohinavsk prbližuješ grčarju :P

Objavljeno
haha, reesko pa grčar sta si res nabrala zaloge :P

zdj sta skos tih.. ampak vodta pa kr fajn :D razn ti se neki pohinavsk prbližuješ grčarju :P

:naughty: ti pa v tejle temi neki počivaš glede na to, kok maš objav :evilgrin: te sploh lovit nemorm :D

Objavljeno
:naughty: ti pa v tejle temi neki počivaš glede na to, kok maš objav :evilgrin: te sploh lovit nemorm :D

i'm just chillin' :D

sj js po ceumu forumu pišem, pa se poj naberejo objave :)

sam tm v krneki me nauš zlo velik vidu, razn pod "kaj puslušam" a kva je že :) pa občasno v "virtualni jukebox" :D

drgač sm pa v drugih temah :)

Objavljeno (popravljeno)
Takrat je bla res uredu klapa tle gor...zdej so se pa vsi nekam porazgubil :hmm:

evo nas evo nas hehe...kje ste nabijači, vsi že spite al kaj hehe...jaz pa iz nočne, pa mam glih dobri 2 urci časa do začetka predavanj pa bom šou nalogo za računalništvo delat...mater sn pridn hehe...

i'm just chillin' :D

sj js po ceumu forumu pišem, pa se poj naberejo objave :)

sam tm v krneki me nauš zlo velik vidu, razn pod "kaj puslušam" a kva je že :) pa občasno v "virtualni jukebox" :D

drgač sm pa v drugih temah :)

a mene ima svugdje...ko je le kaj cajta :D

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno (popravljeno)
evo nas evo nas hehe...kje ste nabijači, vsi že spite

Dobro jutro :blink: pizda sm zaliman, 2 ure spal :wacko:

grem na en :smoke: da se zbrihtam pa v šolo :D

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno
evo nas evo nas hehe...kje ste nabijači, vsi že spite al kaj hehe...jaz pa iz nočne, pa mam glih dobri 2 urci časa do začetka predavanj pa bom šou nalogo za računalništvo delat...mater sn pridn hehe...

hehe, norc, ni kej :D :worship:

Objavljeno

Fantje, eno prošnjo bi mel. A ma kdo mogoče narjen kkšn referat od zgodovine letalstva, al pa kej povezan s temu?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!