Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

A kdo pozna M.A.J. KLUB-JEFRA RACING servis iz Domžal? Me zanima če uštimajo vredu?

Objavljeno
Fantje, eno prošnjo bi mel. A ma kdo mogoče narjen kkšn referat od zgodovine letalstva, al pa kej povezan s temu?

Tud mene podobno zanima, sam, da jest rabm od Asihronskih generatorjev :trance_33_sleep:

Objavljeno

Rokyu angla glih ne leži najbolš :D čeprou.. se izbolšuje :D :worship:

Objavljeno

ja ...niggaZ :)

sj tazadni 3 so itak za fingija...roky se bo pa ze potruduZ :))))

Objavljeno
ja ...niggaZ :)

sj tazadni 3 so itak za fingija...roky se bo pa ze potruduZ :))))

haha :D ta s črko Z je fajna ja :P

chipz :D hahaz

Objavljeno

HvalaZ :whistle: :whistle: :004 :inlove:

jei, zdej pa prevajat, najbol :rolleyes:

Objavljeno
reesko 2277

GrCaR 1752

Roky 1728

Čamac 1576

_Nejko_ 1220

mitofreak 1125

FiFtY_ 1052

_Fingi_ 1021

Evo največji nabijači v tejle temi :naughty: reesko pa Grči sta nekam potonila pa le na cajte prideta pogledat,ostali smo pa vsakodnevno še aktivni hehe :naughty: sploh Gorenjci ne šparamo s posti..nabijamo v dveh temah :D

Kwa je zdej barabe :D grči nima več cajta za take pizdarije hehe :) Ja to so pa bli cajti, k sva z riskotom nabila po 20 postov al pa še več v to temo hehe pa ponavad smo se večino kregal, zato je pa blo tok postov :P

lp, Grč O:-)

Objavljeno

Dobri so bli takrat cajti ja, ko se je nabijal na veliko...irency bi rabil pa bi blo... :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

ej kurci en problem mam

zanč se mi je neki skurl u kompu... sam crknu je pa pokadil se je... ok

zdej pa problem kako naj vem kaj je šlo u kurac?? jst bi reku da je šou procesor, ker sm komp čez ene 10min odšravfu pa je biu proc. še zmer vroč k pizda (ostalo že vse mrzlo, v comtronu so mi rekl da je al proc al pa plata)... je pa tak da se računalnik niti ne prižge več.. ne mrda nč.... kako nej pogruntam kaj je narobe?

LP... :D

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

napajalnik je šel vrjetno..... ker če je proc fuč, se comp prižge, a se ne zalaufa v win vsaj tak je blo pri meni....ko sm proc skuril....

Objavljeno
napajalnik je šel vrjetno..... ker če je proc fuč, se comp prižge, a se ne zalaufa v win vsaj tak je blo pri meni....ko sm proc skuril....

pa se isto pokadi v primeru če se napajalnik skuri?.. mislm ne vem, res je da ko sm ga včas dou v elektriko je ena majhna lučka zelena gorela... zdej pa tud tist ne zagori več... sej pravm kot da bi biu mrtu komp...

Objavljeno

k je men napajalnik skurl se je pokadil, tko da uzem napajalnik vn pa poglej če je kej stoplen/črno notr

Objavljeno
ej kurci en problem mam

zanč se mi je neki skurl u kompu... sam crknu je pa pokadil se je... ok

zdej pa problem kako naj vem kaj je šlo u kurac?? jst bi reku da je šou procesor, ker sm komp čez ene 10min odšravfu pa je biu proc. še zmer vroč k pizda (ostalo že vse mrzlo, v comtronu so mi rekl da je al proc al pa plata)... je pa tak da se računalnik niti ne prižge več.. ne mrda nč.... kako nej pogruntam kaj je narobe?

LP... :D

ce gre proc, se komp prizge..no na plati se prizge lucka, nic drizga hehe

ce gre plata..ni nic, mogoce ce zacne vrtet vent v napajalniku

ce gre napajalnik...octino ni nic :)

Objavljeno

Alo dečve še 8 strani......hitr hitr hitr

Objavljeno

ampak treba je priznt da je dobra baba :P

Objavljeno
ce gre proc, se komp prizge..no na plati se prizge lucka, nic drizga hehe

ce gre plata..ni nic, mogoce ce zacne vrtet vent v napajalniku

ce gre napajalnik...octino ni nic :)

aha kolega je skuru plato, pa se mu je komp pržgou... sam kj dost pa ni mogu narest ker mu je pol same errore ven metal :)

pol bo po vsej verjetnosti napajalnik... ki je še pod garancijo :D

jupije hvala vam :)

Objavljeno

I heard of Turkey before, but not hungry :P

Objavljeno
aha kolega je skuru plato, pa se mu je komp pržgou... sam kj dost pa ni mogu narest ker mu je pol same errore ven metal :)

pol bo po vsej verjetnosti napajalnik... ki je še pod garancijo :D

jupije hvala vam :)

meni se tudi zdi, da je najverjetneje napajalnik.....brez skrbi.....to ti bodo tip top zamenjal :OK:

Objavljeno (popravljeno)

ijeee faca ova blontna, mogo bi poznat kako tako, da bi jo vsaki dan napizdoval nekaj pa se smejal haha

kukec greš na motosvetovo čago?

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
meni se tudi zdi, da je najverjetneje napajalnik.....brez skrbi.....to ti bodo tip top zamenjal :OK:

bolš za njih... zdej mam od seke komp prklopln... gre kdo cod4 prek neta :whistle: :whistle: :whistle:

sam ne okol govort :P

Objavljeno
ampak treba je priznt da je dobra baba :P

Huda huda, sam un hill billy naglas je mela

Objavljeno (popravljeno)

am brodar, 90% da ne, ker grem na en 2dnevni tečaj na Ig, pa mi nebo šlo skozi vrjetno......do kolkih pa je predvidena ta čaga sploh?.. ker lahk pol nazaj uletim v lj. ker bom domov prišo komaj zvečer en ×

Popravljeno . Popravil kukec1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!