_LuX_ Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 A kdo pozna M.A.J. KLUB-JEFRA RACING servis iz Domžal? Me zanima če uštimajo vredu?
Roky Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 Fantje, eno prošnjo bi mel. A ma kdo mogoče narjen kkšn referat od zgodovine letalstva, al pa kej povezan s temu? Tud mene podobno zanima, sam, da jest rabm od Asihronskih generatorjev :trance_33_sleep:
JMatic Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 http://www.windpower.org/en/tour/wtrb/async.htm .)
JMatic Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 Fantje, eno prošnjo bi mel. A ma kdo mogoče narjen kkšn referat od zgodovine letalstva, al pa kej povezan s temu? http://www.aerospacemuseum.org/education/p...oryofFlight.pdf http://ezinearticles.com/?A-Brief-History-...s&id=208806 http://www.megaessays.com/viewpaper/85842.html
Schmid87 Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 Rokyu angla glih ne leži najbolš :D čeprou.. se izbolšuje :D :worship:
JMatic Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 ja ...niggaZ :) sj tazadni 3 so itak za fingija...roky se bo pa ze potruduZ :))))
Schmid87 Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 ja ...niggaZ :) sj tazadni 3 so itak za fingija...roky se bo pa ze potruduZ :)))) haha :D ta s črko Z je fajna ja :P chipz :D hahaz
_Fingi_ Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 HvalaZ :whistle: :whistle: :004 :inlove: jei, zdej pa prevajat, najbol :rolleyes:
GrCaR Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 reesko 2277GrCaR 1752 Roky 1728 Čamac 1576 _Nejko_ 1220 mitofreak 1125 FiFtY_ 1052 _Fingi_ 1021 Evo največji nabijači v tejle temi :naughty: reesko pa Grči sta nekam potonila pa le na cajte prideta pogledat,ostali smo pa vsakodnevno še aktivni hehe :naughty: sploh Gorenjci ne šparamo s posti..nabijamo v dveh temah :D Kwa je zdej barabe :D grči nima več cajta za take pizdarije hehe :) Ja to so pa bli cajti, k sva z riskotom nabila po 20 postov al pa še več v to temo hehe pa ponavad smo se večino kregal, zato je pa blo tok postov :P lp, Grč O:-)
Ven0m Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 Dobri so bli takrat cajti ja, ko se je nabijal na veliko...irency bi rabil pa bi blo... :lol1:
JeRn3j Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 (popravljeno) ej kurci en problem mam zanč se mi je neki skurl u kompu... sam crknu je pa pokadil se je... ok zdej pa problem kako naj vem kaj je šlo u kurac?? jst bi reku da je šou procesor, ker sm komp čez ene 10min odšravfu pa je biu proc. še zmer vroč k pizda (ostalo že vse mrzlo, v comtronu so mi rekl da je al proc al pa plata)... je pa tak da se računalnik niti ne prižge več.. ne mrda nč.... kako nej pogruntam kaj je narobe? LP... :D Popravljeno December 10, 2007. Popravil JeRn3j
kukec1 Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 napajalnik je šel vrjetno..... ker če je proc fuč, se comp prižge, a se ne zalaufa v win vsaj tak je blo pri meni....ko sm proc skuril....
JeRn3j Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 napajalnik je šel vrjetno..... ker če je proc fuč, se comp prižge, a se ne zalaufa v win vsaj tak je blo pri meni....ko sm proc skuril.... pa se isto pokadi v primeru če se napajalnik skuri?.. mislm ne vem, res je da ko sm ga včas dou v elektriko je ena majhna lučka zelena gorela... zdej pa tud tist ne zagori več... sej pravm kot da bi biu mrtu komp...
_LuX_ Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 k je men napajalnik skurl se je pokadil, tko da uzem napajalnik vn pa poglej če je kej stoplen/črno notr
JMatic Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 ej kurci en problem mam zanč se mi je neki skurl u kompu... sam crknu je pa pokadil se je... ok zdej pa problem kako naj vem kaj je šlo u kurac?? jst bi reku da je šou procesor, ker sm komp čez ene 10min odšravfu pa je biu proc. še zmer vroč k pizda (ostalo že vse mrzlo, v comtronu so mi rekl da je al proc al pa plata)... je pa tak da se računalnik niti ne prižge več.. ne mrda nč.... kako nej pogruntam kaj je narobe? LP... :D ce gre proc, se komp prizge..no na plati se prizge lucka, nic drizga hehe ce gre plata..ni nic, mogoce ce zacne vrtet vent v napajalniku ce gre napajalnik...octino ni nic :)
Stroj Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 Alo dečve še 8 strani......hitr hitr hitr
_LuX_ Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=juOQhTuzDQ0 ja bl zabita ženska pa že skor ne more bit :headbang: :blink:
Schmid87 Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 ampak treba je priznt da je dobra baba :P
JeRn3j Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 ce gre proc, se komp prizge..no na plati se prizge lucka, nic drizga hehece gre plata..ni nic, mogoce ce zacne vrtet vent v napajalniku ce gre napajalnik...octino ni nic :) aha kolega je skuru plato, pa se mu je komp pržgou... sam kj dost pa ni mogu narest ker mu je pol same errore ven metal :) pol bo po vsej verjetnosti napajalnik... ki je še pod garancijo :D jupije hvala vam :)
Stroj Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 I heard of Turkey before, but not hungry :P
Matex_46 Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 aha kolega je skuru plato, pa se mu je komp pržgou... sam kj dost pa ni mogu narest ker mu je pol same errore ven metal :) pol bo po vsej verjetnosti napajalnik... ki je še pod garancijo :D jupije hvala vam :) meni se tudi zdi, da je najverjetneje napajalnik.....brez skrbi.....to ti bodo tip top zamenjal :OK:
Čamac Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 (popravljeno) ijeee faca ova blontna, mogo bi poznat kako tako, da bi jo vsaki dan napizdoval nekaj pa se smejal haha kukec greš na motosvetovo čago? Popravljeno December 10, 2007. Popravil Čamac
JeRn3j Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 meni se tudi zdi, da je najverjetneje napajalnik.....brez skrbi.....to ti bodo tip top zamenjal :OK: bolš za njih... zdej mam od seke komp prklopln... gre kdo cod4 prek neta :whistle: :whistle: :whistle: sam ne okol govort :P
Stroj Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 ampak treba je priznt da je dobra baba :P Huda huda, sam un hill billy naglas je mela
kukec1 Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 (popravljeno) am brodar, 90% da ne, ker grem na en 2dnevni tečaj na Ig, pa mi nebo šlo skozi vrjetno......do kolkih pa je predvidena ta čaga sploh?.. ker lahk pol nazaj uletim v lj. ker bom domov prišo komaj zvečer en × Popravljeno December 10, 2007. Popravil kukec1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se