Schmid87 Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 ah, here we go again.. :closedeyes:
_Nejkooo_ Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 Ahahahahahahahahahahaha :lol1: :lol1: :lol1: zdele si jo pa ustrelu :lol1: :lol1: :lol1: pomojem ti pa mitofreak lahk mal več pove o športu kot pa ti njemu :D ja očitno ne, ker če bi poznal ta šport ne bi govoril kajla in podobnih stvari v stilu, kao da je še to bolj bedn šport...mogoče lahko on pove več o enem športu, jaz pa ti lahko o večih, ker sem jih tudi treniral več in ne skoz samo enega, sem pa res največ časa posvetil badmintonu (nekje od 12 do 18) leta in bil tudi v mladinski slovenski reprezentanci, kasneje sem treniro nekaj časa borilne veščine (ultimate fight), do 12 leta nekje pa smučanje...zdaj pa trenutno ne treniram nič, ker mam preveč ostalih stvari oz. grem tu pa tam še laufat kakšne malo bolj dolge relacije... :D
Roky Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 ja očitno ne, ker če bi poznal ta šport ne bi govoril kajla in podobnih stvari v stilu, kao da je še to bolj bedn šport...mogoče lahko on pove več o enem športu, jaz pa ti lahko o večih, ker sem jih tudi treniral več in ne skoz samo enega, sem pa res največ časa posvetil badmintonu (nekje od 12 do 18) leta in bil tudi v mladinski slovenski reprezentanci, kasneje sem treniro nekaj časa borilne veščine (ultimate fight), do 12 leta nekje pa smučanje...zdaj pa trenutno ne treniram nič, ker mam preveč ostalih stvari oz. grem tu pa tam še laufat kakšne malo bolj dolge relacije... :D Ne,tuki me je najbol nasmejal to, ker človeka nepoznaš osebno :) pa mitofreak sigurn ni nč slabga mislu s tisto kajlo .) OK,dost...gremo nazaj na smeh :lol: Fifty a rabš vrečko?... :D
Schmid87 Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 zakva si pa nehou trenirat ultimate fighting? sj to more bit kr fajna zadeva :P Fifty a rabš vrečko?... :D nop, rabm pa tist program k ti komp spuca.. še zmer mam prah notr v kišti :evilgrin:
_Fingi_ Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 še dve strani, a bo ratal al ne bo :whistle: :whistle:
Roky Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 zakva si pa nehou trenirat ultimate fighting? sj to more bit kr fajna zadeva :P Jest sm biu v četrtek na Jesenicah,zvečer.Sm šu s frendam na kickbox po dolgmu cajtu, čeprov nebi smel zarad rame hehe :D sam ni več to zame, ni kondicije pa še preveč sm polomlen :D
Schmid87 Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 Jest sm biu v četrtek na Jesenicah,zvečer.Sm šu s frendam na kickbox po dolgmu cajtu, čeprov nebi smel zarad rame hehe :D sam ni več to zame, ni kondicije pa še preveč sm polomlen :D opa, opa :D a greš en fajt? :evilgrin: še dve strani, a bo ratal al ne bo :whistle: :whistle: bo :) je le še vprašanje časa kdaj :)
Roky Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 opa, opa :D a greš en fajt? :evilgrin:bo :) je le še vprašanje časa kdaj :) na-a :D nesmem dobivat udarcov v ramo pa hrbtenico, zato tud ne treniram hehe :) poj me pa frend z nogo prbije direkt v ramo...na srečo ni zadeu taprave hehe :D pa res so uni fotri razteglivi, jest ne nardim ntii pol špage :D P.S. a maš ti od đufkota Windowze ?
Schmid87 Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 na-a :D nesmem dobivat udarcov v ramo pa hrbtenico, zato tud ne treniram hehe :) poj me pa frend z nogo prbije direkt v ramo...na srečo ni zadeu taprave hehe :D pa res so uni fotri razteglivi, jest ne nardim ntii pol špage :D P.S. a maš ti od đufkota Windowze ? sj te bom sam v faco :D ti bom skoču za vrat.. glede na to da sm mjhn :D P.S. yez
Roky Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 sj te bom sam v faco :D ti bom skoču za vrat.. glede na to da sm mjhn :D P.S. yez haha yez yez :D mogoče pa res kdaj hehe,počak mam letos še en pregled hehehe :D
_Nejkooo_ Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 Ne,tuki me je najbol nasmejal to, ker človeka nepoznaš osebno :) pa mitofreak sigurn ni nč slabga mislu s tisto kajlo .) OK,dost...gremo nazaj na smeh :lol: Fifty a rabš vrečko?... :D ja no nevem kak je mislo, zgledalo je že tak kot da se posmehuje...sicer pa sn dans malo tečn, ker se že odkar sn iz faksa prišo celi dan u autocadom jebem hehe...pa še spal nisn nič že 2 dni, tak da znam trenutno malo ustvarjat negativno vzdušje :D
Schmid87 Objavljeno December 10, 2007 Objavljeno December 10, 2007 kolk časa ti že prodajaš smuče? :D
JMatic Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 no ti se pa ne posmehuj ker dobro veš kako kondicijo mam jaz (oz. sn jo mel) zaraji tega badmintona, ko je tam oni vsi skup na ultimate fightu nimate...pa badminton se ne more primerjat s pinkponkom, kvečjemu s tenisom, kjer je bla opravljena razsikava tenis vs badminton, in je blo ugotovljeno da v tekmovalnem badmintonu igralec porabi v eni uri in pol igranja, 50 % več kCal, preteče 2 krat večjo razdaljo in ima v povprečju za 15- 20 večji pulz srca kot tenisač...lahko pa tudi grema zdaj hitro en krog okol pekerske laufat, kljub temu da nisn več v formi, si lahko če laufam s tabo dam 20kg uteži na noge, pa te bom še vedno pomoje čakal...da se ne boš več delal norca iz badmintonistov oz. ex-badmintonistov hehe :D ja zato ker nimate tok moci da bi do crte nabil tist perje :) bi bla kajla ja, če bi blo to res, tako pa ti ko ne poznaš tega športa raje halt die lappe :yes: ...neki računalniški frik mi pa res nebo govoril o športih :D heh sploh pa mitofreak ni državni prvak v atletiki, ne kje pa Ahahahahahahahahahahaha :lol1: :lol1: :lol1: zdele si jo pa ustrelu :lol1: :lol1: :lol1: pomojem ti pa mitofreak lahk mal več pove o športu kot pa ti njemu :D najbrz ja ja očitno ne, ker če bi poznal ta šport ne bi govoril kajla in podobnih stvari v stilu, kao da je še to bolj bedn šport...mogoče lahko on pove več o enem športu, jaz pa ti lahko o večih, ker sem jih tudi treniral več in ne skoz samo enega, sem pa res največ časa posvetil badmintonu (nekje od 12 do 18) leta in bil tudi v mladinski slovenski reprezentanci, kasneje sem treniro nekaj časa borilne veščine (ultimate fight), do 12 leta nekje pa smučanje...zdaj pa trenutno ne treniram nič, ker mam preveč ostalih stvari oz. grem tu pa tam še laufat kakšne malo bolj dolge relacije... :D mislm, studiram DIF...Fakulteto za šport, ce ti to kaj pove o mojmu znanju o športih :) Ne,tuki me je najbol nasmejal to, ker človeka nepoznaš osebno :) pa mitofreak sigurn ni nč slabga mislu s tisto kajlo .) OK,dost...gremo nazaj na smeh :lol: to je res..ne bit kuj uzaljen *)
JMatic Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 ja no nevem kak je mislo, zgledalo je že tak kot da se posmehuje...sicer pa sn dans malo tečn, ker se že odkar sn iz faksa prišo celi dan u autocadom jebem hehe...pa še spal nisn nič že 2 dni, tak da znam trenutno malo ustvarjat negativno vzdušje :D ti se nič nea opravicuj :) a a a a reku sm nea :)
JMatic Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 tiho bodi mona :D tiho boi mona... ti tut nimas pojma hehe
Schmid87 Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 tiho boi mona... ti tut nimas pojma hehe opa, glih rešilci grejo skozi Mlaka Madafaka t3h Ghetto :D
JMatic Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 (popravljeno) fifty image.php.jpg Popravljeno December 11, 2007. Popravil mitofreak
JMatic Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 nisva..no zdj sva :) no prej je biu sam on doma.. :)
NejcZ Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 Kak tedn nazaj sm reku da upam da bomo mi pisal fisko vsaj tretjino. Želja se mi je uresničla hehe. Dobu sm sicer šuta, pa dobr, je blo 15 od 30 šponov tak da se ponavlja yeeeyZ
Schmid87 Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 fiftyimage.php.jpg godfather rooster :D hahah nisva..no zdj sva :) no prej je biu sam on doma.. :) liar liar, pants on fire :whistle: Kak tedn nazaj sm reku da upam da bomo mi pisal fisko vsaj tretjino. Želja se mi je uresničla hehe. Dobu sm sicer šuta, pa dobr, je blo 15 od 30 šponov tak da se ponavlja yeeeyZ c c c, namest da bi se saaaaj mal nauču :D pa bi dobu 2 :D in poj si itak največji đek u klasu :D
Roky Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 Fifty a se boš ti dons kej pelov mem mene? :unsure:
_Fingi_ Objavljeno December 11, 2007 Objavljeno December 11, 2007 (popravljeno) A kdo uporabla UniBlue Registry booster al pa SpeedUpMyPC? a je to za kej, al je bl tko, da ti odžira ram? :unsure: Popravljeno December 11, 2007. Popravil _Fingi_
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se