Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Js pa mislim da so nekatere kazni dost pravične. Predvsem tiste za vožnjo brez izpita :krneki: Tiste za manjše hitrostne spodrsljaje pa občutnooo prevelke :whistle: Zdej mamo policajčki neke nove škode, 2.8 bencinarje :)

men tut...ampak sele zdej :)

prej ne haha :)))

Objavljeno

Ja sej smo se verjetno že vsi al pa vsaj večina fural brez izpita zdej. Js sm z tem mopedom k ga mam zdej naredil skor 2000km brez. Takrat sm pizdil na polno kake glupe pa velke kazni so, zdej se mi pa fer zdi :) :krneki:

Objavljeno (popravljeno)

men se tut to ne zdi pravičn :krneki: prevlke kazni so kakor koli obrneš

Popravljeno . Popravil DIESEL
Objavljeno

Jah no, sam pomisl, kolk jih je že tukej gor, k so stari 17 let pa majo 600cc mopede z 100+ konji :rolleyes: Pol se pa tk prpele mim mene da se userjem hehe :D Sej ne, sam fauš sm :rolleyes:

Objavljeno

jaz mam že rešitev za to hehe :yes:

Objavljeno

Js tudi.. Letos nisem še nič plačal kljub par pildekom :whistle: Pa ne okol govort :krneki: (primer cona 30, js 63 na ovinku, je zgledal ko da polagam haha) :lol1:

Objavljeno
Js tudi.. Letos nisem še nič plačal kljub par pildekom :whistle: Pa ne okol govort :krneki: (primer cona 30, js 63 na ovinku, je zgledal ko da polagam haha) :lol1:

CPP itak sami od sebe silijo da jih kršimo...ne gre tu drugače :D

Objavljeno

Samo pazi da se ne razbiješ :)

Objavljeno
Ja sej smo se verjetno že vsi al pa vsaj večina fural brez izpita zdej. Js sm z tem mopedom k ga mam zdej naredil skor 2000km brez. Takrat sm pizdil na polno kake glupe pa velke kazni so, zdej se mi pa fer zdi :) :krneki:

yap, js sm se par let vozu brez :) in sm meu velko srečo vedno. še ko sem imel nesrečo sem iz tega potegnil 3k€. pa motor je biu neregistriran, js pa brez izpita :P (meu sm fajnga odvetnika) :D

Objavljeno
Samo pazi da se ne razbiješ :)

jebiga to sodi zraven, samo da se motor ne razbije hehe :D

Objavljeno

Voyage, voyage, plus loin que la nuit et le jour...

Voyage, dans l’espace inoui de l’amour.

Voyage, voyage, sur l’eau sacré d’un fleuve indien...

Voyage, et jamais ne revienne.

lalala :) res lep besediu :rolleyes:

Objavljeno

hahaha hvala jovo haha

Objavljeno
hahaha hvala jovo haha

what Jovo to? :D

Objavljeno

what d I say?

:whistle:

Objavljeno

:wub: :wub: :wub:

tega sm pa poslušou... ja lih en tedn nazaj pr... :wub:

Objavljeno

Z vgrajeno lučko na koncu vibratorja ne boste zgrešili nobene podrobnosti v luliki.

funny :D

Objavljeno

voyage vem da pomeni potovanje, ostalo pa tema hehe pa espace je prostor, pa amour je ljubezen... drugač pa če prideš do francose pičke ne rabiš nič druga rečt kot: voules vous couche avec moi?? :D

Objavljeno

lahko tole

Sucer mon pénis

:)

Objavljeno

Staro ampak dobro in smešno:

:worship:

Objavljeno
voyage vem da pomeni potovanje, ostalo pa tema hehe pa espace je prostor, pa amour je ljubezen... drugač pa če prideš do francose pičke ne rabiš nič druga rečt kot: voules vous couche avec moi?? :D

pol morš bit pa prpravljen se hitro sklont,da ne dobiš kej okol kepe :whistle: no ja, razn če maš tako srečo da lih tapravo najdeš, oz, če ''ponesreči'' zaideš v ''rdečo četrt'' :whistle:

Objavljeno
Staro ampak dobro in smešno:

:worship:

alo pehyy priješ z nama s čamacom na motosvetovo čago v soboto...neoma zaj edina tam od štajercov, kaj če nas zbiljaki napadejo hehehehe :D

Objavljeno
alo pehyy priješ z nama s čamacom na motosvetovo čago v soboto...neoma zaj edina tam od štajercov, kaj če nas zbiljaki napadejo hehehehe :D

zbiljaki so nevarni ja :D

dobr da js nism med njimi

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!