_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 a takrat te je že mama pustila ven :P ma ja, je na srečo usmiljenega srca, oz. je ob meni postala flegmatik :D
Noiser69 Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 fantje, če še niste vedeli imamo na našem forumu tudi ženo/ženina damjana murka...njegova/njena spolna identiteta še ni znana, vendar se bom pozanimal...je pa velika čast da nas je počastila/počastil z prijavo na naš motosvet forum se vam ne zdi??? svaka čast, upam da kmalu pride sem gor tudi njen/njegov mož, in bo bera popolna... :lol1: no pa še link do njenega/njegovega profila: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showuser=1909 Hahahaha, ker pa komentar :worship: :lol1:
pehy Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 fantje, če še niste vedeli imamo na našem forumu tudi ženo/ženina damjana murka...njegova/njena spolna identiteta še ni znana, vendar se bom pozanimal...je pa velika čast da nas je počastila/počastil z prijavo na naš motosvet forum se vam ne zdi??? svaka čast, upam da kmalu pride sem gor tudi njen/njegov mož, in bo bera popolna... :lol1: no pa še link do njenega/njegovega profila: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showuser=1909 HAHAHAHAHAHAAHA ja čamac ležimmmm :D:D:D al pola pola? :D:D Čamac malo me spominja na ono s 3.f, ko je nassifu dora. Veš ona z aparatom pa mozolasta...
C4V4L13R Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 mater močni komentarji :D kaj, če si zajebu zadevo pa to ni murkotov/a? :whistle: :blush:
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 mater močni komentarji :D kaj, če si zajebu zadevo pa to ni murkotov/a? :whistle: :blush: more bit, če ne pa barem sestra/brat od mukotove/ murkotovega...hehe
JeRn3j Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 Pozdravljeni! Na forumu smo zasledili vprašanje glede popustov; kot ste pravilno predvidevali, se popusti ne seštevajo. Trenutni popusti določenih artiklov se zaključijo v petek, dne 14.12.2007 in v soboto, dne 15.12.2007 začne veljati 25 % novoletni popust, ki se uveljavlja s predloženim kuponom(voščilnico). Če imate še kakršnokoli vprašanje, smo vam z veseljem na voljo tudi na tel.št. 01 524 00 80, sicer vas pa lepo pozdravljamo in se veselimo vašega obiska. Pa lep večer! Tina TC MOTOSHOP tole sm dobu po pm zdej vidte kak zadeva stoji :P
_Fingi_ Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 Ooo joooj, kakšna uvalaa :slap: :slap:
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 alo pubeci če ste mogoče gledali zdaj ono debilno reality show oddajo kmetija....hahah jaz sem pokal od smeha, oni vinko iz ruš je največji car, ko je pičke med spanjem kao nezavedno šlatal je reko...ahhaha najjači je, kuj prišo je prvi dan pa pičkurine šlatal v skednju hehehe...majstor pravi, boli ga kurac hehe :worship:
_N3jC_ Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 alo pubeci če ste mogoče gledali zdaj ono debilno reality show oddajo kmetija....hahah jaz sem pokal od smeha, oni vinko iz ruš je največji car, ko je pičke med spanjem kao nezavedno šlatal je reko...ahhaha najjači je, kuj prišo je prvi dan pa pičkurine šlatal v skednju hehehe...majstor pravi, boli ga kurac hehe :worship: Men je pa prov prfuknn zgledu :headbang:
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 Men je pa prov prfuknn zgledu :headbang: hehe, ne ne, najboljši pa je bil ko si je švingl cetlc vun fukno pa začel brat hahaha...toti rušanari so tak vsi zmešani hehe
_N3jC_ Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 hehe, ne ne, najboljši pa je bil ko si je švingl cetlc vun fukno pa začel brat hahaha...toti rušanari so tak vsi zmešani hehe Ma dej usi so se mu smejal k je iz tistga brau haha pol pa še kr neki k je kao začeu nabijat da je to sam napisu :lol1:
Roky Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 Sam toj pa polomija od oddaje :BUA: Najbolš kr je zdej še na TVju na slo kanalih je As ti tud not padu :D
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 Ma dej usi so se mu smejal k je iz tistga brau haha pol pa še kr neki k je kao začeu nabijat da je to sam napisu :lol1: ja haha sej zato je men glih faca ker je tak debilček hehe
Schmid87 Objavljeno December 12, 2007 Objavljeno December 12, 2007 alo pubeci če ste mogoče gledali zdaj ono debilno reality show oddajo kmetija....hahah jaz sem pokal od smeha, oni vinko iz ruš je največji car, ko je pičke med spanjem kao nezavedno šlatal je reko...ahhaha najjači je, kuj prišo je prvi dan pa pičkurine šlatal v skednju hehehe...majstor pravi, boli ga kurac hehe :worship: sm glih gledou k sm se nažirou s hrano zravn :D js sm umirou od smeha.. boli ga kurac :D uzame vn list pa špegle in začne brt.. :D haha reku je da je lohk podzavestno šlatou dekline :D kr pod pulovrjam, pa pod majčko, pa poj pod kavbojkam k hlačkam :D taj car.. hahaha :D
Tomyboy Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 A ve kdo za kakšn dobr šiht, tko ob študiju. Rabim do konca leta 2008 vsaj 15000€ :headbang: :headbang: (izpit za letalo, pa nov motorček)
NejcZ Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 15000, omg. Tolk pa ne verjamem da lahko dobiš na legalen način hehehe. Mogoče par tisoč, 15 pa sigurno ne. Tolk maš če si redno zaposlen pa dobro plačo..
Matex_46 Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 15000, omg. Tolk pa ne verjamem da lahko dobiš na legalen način hehehe. Mogoče par tisoč, 15 pa sigurno ne. Tolk maš če si redno zaposlen pa dobro plačo.. Izpit za letalo te pride okoli 6000€ :winkiss:
NejcZ Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 Nisem rekel da je poceni izpit, samo pravim da nemogoče toliko zaslužiš OB študiju.. Pa tudi drugače bi rabil že zlo solidn šiht za take pare.
Tomyboy Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 Izpit za letalo te pride okoli 6000€ :winkiss: Ja tam okrog, raje še malo več, če prišteješ še ostale stroške.
Matex_46 Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 Ja tam okrog, raje še malo več, če prišteješ še ostale stroške. prevoz do Brnika? :lol1:
Schmid87 Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 A ve kdo za kakšn dobr šiht, tko ob študiju.Rabim do konca leta 2008 vsaj 15000€ :headbang: :headbang: (izpit za letalo, pa nov motorček) ob študiju.. se prau bi delou po ene 8ur na dan? to ne vrjamem da bo zaslužu 15k€. še kšn let si uzem rezerve. pa delat boš mogu po 14ur na dan :whistle: maš visok cilj :)
Tomyboy Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 Saj mi je jasno, da ne morem tolk zaslužz, saj neki dnarja je že na lagerju. Samo kakšn dobr šiht še rabm tko za zravn.
Tomyboy Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 Saj mi je jasno, da ne morem tolk zaslužz, saj neki dnarja je že na lagerju. Samo kakšn dobr šiht še rabm tko za zravn. Mah brezveze, grem zdela raj loto vplačat :whistle: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se