Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
a takrat te je že mama pustila ven :P

ma ja, je na srečo usmiljenega srca, oz. je ob meni postala flegmatik :D

Objavljeno
fantje, če še niste vedeli imamo na našem forumu tudi ženo/ženina damjana murka...njegova/njena spolna identiteta še ni znana, vendar se bom pozanimal...je pa velika čast da nas je počastila/počastil z prijavo na naš motosvet forum se vam ne zdi??? svaka čast, upam da kmalu pride sem gor tudi njen/njegov mož, in bo bera popolna... :lol1:

no pa še link do njenega/njegovega profila: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showuser=1909

Hahahaha, ker pa komentar :worship: :lol1:

Objavljeno

:lol1: Idol a :kva2: :lol1:

Objavljeno
fantje, če še niste vedeli imamo na našem forumu tudi ženo/ženina damjana murka...njegova/njena spolna identiteta še ni znana, vendar se bom pozanimal...je pa velika čast da nas je počastila/počastil z prijavo na naš motosvet forum se vam ne zdi??? svaka čast, upam da kmalu pride sem gor tudi njen/njegov mož, in bo bera popolna... :lol1:

no pa še link do njenega/njegovega profila: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showuser=1909

HAHAHAHAHAHAAHA ja čamac ležimmmm :D:D:D

al pola pola? :D:D

Čamac malo me spominja na ono s 3.f, ko je nassifu dora. Veš ona z aparatom pa mozolasta...

Objavljeno

mater močni komentarji :D

kaj, če si zajebu zadevo pa to ni murkotov/a? :whistle: :blush:

Objavljeno
mater močni komentarji :D

kaj, če si zajebu zadevo pa to ni murkotov/a? :whistle: :blush:

more bit, če ne pa barem sestra/brat od mukotove/ murkotovega...hehe

Objavljeno

Pozdravljeni!

Na forumu smo zasledili vprašanje glede popustov; kot ste pravilno predvidevali, se popusti ne seštevajo.

Trenutni popusti določenih artiklov se zaključijo v petek, dne 14.12.2007 in v soboto, dne 15.12.2007 začne veljati 25 % novoletni popust, ki se uveljavlja s predloženim kuponom(voščilnico).

Če imate še kakršnokoli vprašanje, smo vam z veseljem na voljo tudi na tel.št. 01 524 00 80, sicer vas pa lepo pozdravljamo in se veselimo vašega obiska.

Pa lep večer!

Tina

TC MOTOSHOP

tole sm dobu po pm

zdej vidte kak zadeva stoji :P

Objavljeno

Ooo joooj, kakšna uvalaa :slap: :slap:

Objavljeno

alo pubeci če ste mogoče gledali zdaj ono debilno reality show oddajo kmetija....hahah jaz sem pokal od smeha, oni vinko iz ruš je največji car, ko je pičke med spanjem kao nezavedno šlatal je reko...ahhaha najjači je, kuj prišo je prvi dan pa pičkurine šlatal v skednju hehehe...majstor pravi, boli ga kurac hehe :worship:

Objavljeno
alo pubeci če ste mogoče gledali zdaj ono debilno reality show oddajo kmetija....hahah jaz sem pokal od smeha, oni vinko iz ruš je največji car, ko je pičke med spanjem kao nezavedno šlatal je reko...ahhaha najjači je, kuj prišo je prvi dan pa pičkurine šlatal v skednju hehehe...majstor pravi, boli ga kurac hehe :worship:

Men je pa prov prfuknn zgledu :headbang:

Objavljeno
Men je pa prov prfuknn zgledu :headbang:

hehe, ne ne, najboljši pa je bil ko si je švingl cetlc vun fukno pa začel brat hahaha...toti rušanari so tak vsi zmešani hehe

Objavljeno
hehe, ne ne, najboljši pa je bil ko si je švingl cetlc vun fukno pa začel brat hahaha...toti rušanari so tak vsi zmešani hehe

Ma dej usi so se mu smejal k je iz tistga brau haha pol pa še kr neki k je kao začeu nabijat da je to sam napisu :lol1:

Objavljeno

Sam toj pa polomija od oddaje :BUA: Najbolš kr je zdej še na TVju na slo kanalih je As ti tud not padu :D

Objavljeno
Ma dej usi so se mu smejal k je iz tistga brau haha pol pa še kr neki k je kao začeu nabijat da je to sam napisu :lol1:

ja haha sej zato je men glih faca ker je tak debilček hehe

Objavljeno

sm glih gledou k sm se nažirou s hrano zravn :D js sm umirou od smeha.. boli ga kurac :D uzame vn list pa špegle in začne brt.. :D haha

reku je da je lohk podzavestno šlatou dekline :D kr pod pulovrjam, pa pod majčko, pa poj pod kavbojkam k hlačkam :D taj car.. hahaha :D

Objavljeno

A ve kdo za kakšn dobr šiht, tko ob študiju.

Rabim do konca leta 2008 vsaj 15000€ :headbang: :headbang: (izpit za letalo, pa nov motorček)

Objavljeno

15000, omg. Tolk pa ne verjamem da lahko dobiš na legalen način hehehe. Mogoče par tisoč, 15 pa sigurno ne. Tolk maš če si redno zaposlen pa dobro plačo..

Objavljeno
15000, omg. Tolk pa ne verjamem da lahko dobiš na legalen način hehehe. Mogoče par tisoč, 15 pa sigurno ne. Tolk maš če si redno zaposlen pa dobro plačo..

Izpit za letalo te pride okoli 6000€ :winkiss:

Objavljeno

Nisem rekel da je poceni izpit, samo pravim da nemogoče toliko zaslužiš OB študiju.. Pa tudi drugače bi rabil že zlo solidn šiht za take pare.

Objavljeno
Izpit za letalo te pride okoli 6000€ :winkiss:

Ja tam okrog, raje še malo več, če prišteješ še ostale stroške.

Objavljeno
Ja tam okrog, raje še malo več, če prišteješ še ostale stroške.

prevoz do Brnika? :lol1:

Objavljeno
A ve kdo za kakšn dobr šiht, tko ob študiju.

Rabim do konca leta 2008 vsaj 15000€ :headbang: :headbang: (izpit za letalo, pa nov motorček)

ob študiju.. se prau bi delou po ene 8ur na dan? to ne vrjamem da bo zaslužu 15k€. še kšn let si uzem rezerve. pa delat boš mogu po 14ur na dan :whistle:

maš visok cilj :)

Objavljeno

Saj mi je jasno, da ne morem tolk zaslužz, saj neki dnarja je že na lagerju.

Samo kakšn dobr šiht še rabm tko za zravn.

Objavljeno
Saj mi je jasno, da ne morem tolk zaslužz, saj neki dnarja je že na lagerju.

Samo kakšn dobr šiht še rabm tko za zravn.

Mah brezveze, grem zdela raj loto vplačat :whistle: :naughty:

Objavljeno

srečno :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!