Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

ti išeš 1200€ mesečno za delo ob študiju :) lepa :) poglej slovensko povprečno plačo... ampak da tista številka ni ob študiju ampak povn delovni čas :whistle:

Objavljeno
prevoz do Brnika? :lol1:

:nono:

Jožeta Plučnika al neki tajga

:lol1:

Objavljeno
:nono:

Jožeta Plučnika al neki tajga

:lol1:

J. Pučnik, drugače se pa oproščam .......za napako......(da ne bom kaznovan s strani vlade) :unsure:

Objavljeno
J. Pučnik, drugače se pa oproščam .......za napako......(da ne bom kaznovan s strani vlade) :unsure:

lepo da si se opravičil.. ker >>oni<< vidijo vse :alien1: :alien1: :alien1:

Objavljeno
lepo da si se opravičil.. ker >>oni<< vidijo vse :alien1: :alien1: :alien1:

:unsure: THEY ?:unsure:

Objavljeno
:unsure: THEY ?:unsure:

yeeeees (whispering) :alien1:

Objavljeno
yeeeees (whispering) :alien1:

Da, To so ONI :krneki:

Objavljeno

Močna očetova ljubezen do sina >KLIK< :worship:

Objavljeno

microsoft Sam :whistle:

Objavljeno

kdo je reko da je veseli december namenjen smučanju hehe...z čamčijem sma dans vdarla eno manjšo turco do prvega snega na mariborsko pohorje, sma misla it do vrha, ampak je blo preveč snega že hehe, bla je ful čaga, edino čamči je bil neki premražen, pa mu ni blo do neke dinamike, tak da sn mislo da se duhec zraun mene vozi hehe...aja pa varadero, jaz res nevem zakaj si ti te gume mislil stran vrečt, glede na to da je bil mrzl asfalt mi niso niti enkrat zdrsnile (no res je da nisem ravno dost nagibal, ampak malce pa sn vseeno probal, pa ni blo ne duha ne sluha o kakem zdrsu), tak da hvala za dobro kupčijo hehe...drugač pa bo še čamči malo slikic napopal pol ko pride...nema zime za eskime hehe :D

Objavljeno

saj je blo fajn, samo dans pa je res blo premrzlo ker sem že imel otrdele prste... ta primerjava z duhecom je bila tudi nevmesna, ne vem kaj hočeš zdaj povedat da si ti gor dirkal al da sn bil jaz zdaj tak počasn... sem pa z razlogom vozil na easy, ti pa si vozil ravno 1% hitreje tako da tudi tega ne razumem... gixxer pa je gume zamenjal za to, ker so M3 bolj športne in jih rabi za divjo vožnjo, prejšnje je namreč moral menjati, ker jih je preveč zvozil po sredini, na robu pa še tako ali tako niso bile...

Objavljeno (popravljeno)

post-10915-1197568519_thumb.jpgpost-10915-1197568534_thumb.jpg

post-10915-1197568546_thumb.jpg

vidim da je res skrajni čas, da poberem dol ogledala, potem pa bom imel daleč najlepšo 600tko... :)

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

V kavbojkah& teniskah :krneki: :krneki: :krneki: :krneki: :eek:

Ti nisi normaln :unsure: jest bi brez kolen ustou :rolleyes:

Objavljeno

če vidva nista nora. pol pa tudi nevem.

sem mislil da sem jaz ekstremist pa opažam da nisem proti vama dvema

Objavljeno

Sm vedu da še maš motor hehe :=)

Objavljeno
vidim da je res skrajni čas, da poberem dol ogledala, potem pa bom imel daleč najlepšo 600tko... :)

hahahahaha :worship: :worship: :worship: bravo dobra ja :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Sam je pa CBR precej lepša od te ninje :worship: :evilgrin: :naughty: :naughty:

Objavljeno

to pol reče tomos rider :lol1: :lol1: :lol1: tvoj je pa zihr najlepši motor ane :D

Objavljeno
to pol reče tomos rider :lol1: :lol1: :lol1: tvoj je pa zihr najlepši motor ane :D

Jah pač mi je CBR lepša od te svinje oziroma ninje :winkiss:

Objavljeno

Tudi meni :P

Objavljeno
saj je blo fajn, samo dans pa je res blo premrzlo ker sem že imel otrdele prste... ta primerjava z duhecom je bila tudi nevmesna, ne vem kaj hočeš zdaj povedat da si ti gor dirkal al da sn bil jaz zdaj tak počasn... sem pa z razlogom vozil na easy, ti pa si vozil ravno 1% hitreje tako da tudi tega ne razumem... gixxer pa je gume zamenjal za to, ker so M3 bolj športne in jih rabi za divjo vožnjo, prejšnje je namreč moral menjati, ker jih je preveč zvozil po sredini, na robu pa še tako ali tako niso bile...

eheh ne nisn tak mislo, sej si mel opravičilo ker te je kao zeblo, čeprav bedno in ne upaš priznat, da je nejko dirkal kot za šalo hehehe..hec...itak je bla taka bolj turistična vožnja, ker so temperature bile res ubitačne, čeprav je užitek na motorju bil prehud da bi se občutlo kak mraz hehe...so pa naju vsi začudeno gledali haha, eni so se vozli iz smučanja na pohorju mi2 pa z motori hehe

Objavljeno (popravljeno)

đeri z izjavami takih brezveznikov se mi2 itak ne ukvarjama, so preveč na podnu da so vredni najine replike...midva sva elitneža med motoristi tak da se ne spuščaj raje na tako nizkoten nivo da odgovarjaš tem skiro rajderjem hehe...

aja pa ste vidli, dans sn si celo improvizorično staro tablco gor zalepo hehe...začuda ni dol padla ker je bla zaleplena izklučno z izolir trakom hehe...

je pa po današnji snežno/blatno/mokri cesti potrebno spet pošteno pranje motorja hehe

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
Sm vedu da še maš motor hehe :=)

eh pa nima čamči motorja, on se je na zadnjem zicu z mano pelal, pol pa sma slučajno gori srečala ravno onega ko je kupo njegov motor pa smo se pač skup slikali... :kva2: :lol1:

Objavljeno

Kaj to nimas moto opreme? al jo mas, pac dans nisi obleko?

Objavljeno
Kaj to nimas moto opreme? al jo mas, pac dans nisi obleko?

Nemaaaa :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!