Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Kaj to nimas moto opreme? al jo mas, pac dans nisi obleko?

mah nimam je, kaj boš s tem, to je za pedre...dans sn izjemoma mel neko motoristično jakno, drugač se jaz kar v smučarski bundi vozim, če je pa boljtoplo pa kar trenerki s kapuco hehe... :D .)

Objavljeno

Hehe. Ne veš kaj je, prej za njegov motor sm napisu zato ker je neki kao žalostno novico napisu da je moral prodat zarad svašta stvari, pa smo vsi sočustvovali... :whistle:

Zdej nas je pa izdal haha :lol1: Sam favšija me je nč drugga :)

Objavljeno
Hehe. Ne veš kaj je, prej za njegov motor sm napisu zato ker je neki kao žalostno novico napisu da je moral prodat zarad svašta stvari, pa smo vsi sočustvovali... :whistle:

Zdej nas je pa izdal haha :lol1: Sam favšija me je nč drugga :)

to je bilo iz varnostnih razlogov, sej sem tud jaz mislo to napisat, ampak so se pol strasti polegle...drugač pa pššt..ni treba okoli govorit, čamac je uradno še brez motorja, pa tud za mene lahko rečeš če te kdo vpraša da mam samo jawo 125 hehe...no sploh kakim starejšim tipičnim slovenčkom ki jim gre to pošteno v nos hehe...

Objavljeno

za motor je, za opremo pa ne ... c.c.c fantje :winkiss:

Objavljeno
za motor je, za opremo pa ne ... c.c.c fantje :winkiss:

a jebiga, najprej kravca pol pa štalca hehe...važno da je motor ostalo bo že sporihtano do spomladi, zdaj pač malo improviziramo hehe

Objavljeno
a jebiga, najprej kravca pol pa štalca hehe...važno da je motor ostalo bo že sporihtano do spomladi, zdaj pač malo improviziramo hehe

ma sej pr men je blo isto, sam na srečo mamo doma dost opreme, da sm lahk mel že od začetka vse, je pa res, da sm si že maed izpitom nabavo vso opremo (jakna, hlače, škorni, rokavice, čelade, špegle, podkapa, želva,... = neka cez 500 €)

:winkiss:

Objavljeno (popravljeno)

Vse čast, js pa nism mel niti približno tolko dnarja ker sm dal svojih 500€ za izpit, k sm delu prejšn let da sm jih dobu, tist kar sm pa letos dobu je pa šlo nazaj za motor :whistle: Edino mal boljšo jakno sm kupil to pa je tud vse, letos morm še novo čelado, pa rokavice. Ostal pa bom kavbojke rajder hehe :) Nema para, jebiga

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno
ma sej pr men je blo isto, sam na srečo mamo doma dost opreme, da sm lahk mel že od začetka vse, je pa res, da sm si že maed izpitom nabavo vso opremo (jakna, hlače, škorni, rokavice, čelade, špegle, podkapa, želva,... = neka cez 500 €)

to si še tak pocen skos pršu.. js si morm sam škorne še kupit pa bom meu use :D

Objavljeno

Tebe pa da ne čujem sploh, k maš vse "sponzorirano" haha :rolleyes: :whistle:

Objavljeno

ja in ti rabiš vse to, glede na to da voziš 125 prdalo ki ne gre nikamor...wtf bi pol jaz vse rabo?? neprebojni viteški oklep al kaj hehe

Objavljeno
Vse čast, js pa nism mel niti približno tolko dnarja ker sm dal svojih 500€ za izpit, k sm delu prejšn let da sm jih dobu, tist kar sm pa letos dobu je pa šlo nazaj za motor :whistle: Edino mal boljšo jakno sm kupil to pa je tud vse, letos morm še novo čelado, pa rokavice. Ostal pa bom kavbojke rajder hehe :) Nema para, jebiga

sej zdej bom pomoje si kupo en ledrast kombinezon, sam premisljujem in je bol na ne kot na ja :winkiss:

Objavljeno
Tebe pa da ne čujem sploh, k maš vse "sponzorirano" haha :rolleyes: :whistle:

:blush:

Objavljeno

Js bi ga imel če bi mel dnar.. oz dnar bom že dobil poleti ko bom delal spet, sam kaj kurac, ko je tu bencin itd itd...pa servisi redni in izredni hehehe

Objavljeno
ja in ti rabiš vse to, glede na to da voziš 125 prdalo ki ne gre nikamor...wtf bi pol jaz vse rabo?? neprebojni viteški oklep al kaj hehe

a je vseeno a mas 1ko al pa 125ko če te pr 100 na uro fukne?

Objavljeno

Nejko je unsfukable.

Objavljeno
a je vseeno a mas 1ko al pa 125ko če te pr 100 na uro fukne?

ja samo problem je da se z 1ko skor nikoli ne pelješ 100 hehe, no oz se v času pospeševanja to pa je nekje 0,0000003 sekunde,ko je hitrost enaka 100 :lol1:

Objavljeno (popravljeno)
ja samo problem je da se z 1ko skor nikoli ne pelješ 100 hehe, no oz se v času pospeševanja to pa je nekje 0,0000003 sekunde,ko je hitrost enaka 100 :lol1:

Men že tist filing v kavbojkah ... da te fukne po asfaltu kak bi ti do kosti uluplo vse, sploh pa da mas adidaske gor ?!?!? Pa se ce pomislim ko mi je 1x frend pravu, da je nejgovga frenda fuknalo z eno 125ko pa je mel adidaske gor, pa so mo mogli vse prste na nogi pol odrezat :krneki:

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

Objavljeno

ja kaj zaj se neke lupčkata pedra jedna :D

Objavljeno
ja kaj zaj se neke lupčkata pedra jedna :D

a bi se ti tut :P

Objavljeno
a bi se ti tut :P

ne jaz sem že oddan mojmu riskotu...aja pa še matexu, strojčiju, čamčiju, fuksyju,....tak da se morte z njimi zmenit če bi rad kaj heheh

Objavljeno (popravljeno)
ne jaz sem že oddan mojmu riskotu...aja pa še matexu, strojčiju, čamčiju, fuksyju,....tak da se morte z njimi zmenit če bi rad kaj heheh

I LIKE THE LADYS WHO HAVE A PENIS AND A VERGINA, AND A VERGINA LOOKS AND SMELLS JUST LIKE A BUTTHOLE :whistle:

(pol jih itak ne bo skapiralo :P)

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

Fuj te bod :lol1:

Objavljeno

Ne dam te...kwa boste pa zdej? ;)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!