Gixxer Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 (popravljeno) KONCNO SMO DOCAKALI!!!!!! V Sloveniji dobimo pravo pravcato dirkalisce! Projekt je ZE bil potrjen od mednarodne zveze, da ustreza vsem predpisom za izvedbo dirk. Pa da nebote mislili, da ponovno neka SM al pa gokart proga - NE! Zgrajena bi naj bila do leta 2010 v Lendavi Prilagam se sliko nacrta (insider informations :D ): Popravljeno December 13, 2007. Popravil Gixxer
_Fingi_ Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 Jao, u pm, nebi mogl še bl nek bogu za hrbtam to naredit. No, važno da se je začelo an :worship: :worship:
NejcZ Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 Ja res je nekje v vukojebini. Samo še vedno me vir zanima..? edit: Ajaaa, a je tvoj fotr dost zanesljiv hehe :)
Gixxer Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 Ja res je nekje v vukojebini. Samo še vedno me vir zanima..? edit: Ajaaa, a je tvoj fotr dost zanesljiv hehe :) je je :D sem ga proso da se malo vec pozanima, pa mi je danes prnesel to zasnovo...tak da je kr ziher ja...
_Nejkooo_ Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 (popravljeno) KONCNO SMO DOCAKALI!!!!!! V Sloveniji dobimo pravo pravcato dirkalisce! Projekt je ZE bil potrjen od mednarodne zveze, da ustreza vsem predpisom za izvedbo dirk. Pa da nebote mislili, da ponovno neka SM al pa gokart proga - NE! Zgrajena bi naj bila do leta 2010 v Lendavi Prilagam se sliko nacrta (insider informations :D ): uff legenda, eščeki bojo pa dobli fajn pridobitev, sicer tak logično ker je tam teren najbolj primern za to, ker je ravninski...pa še mi mariborčani neomo meli tak ful daleč do tja, kot naprimer ljubljančani, ki bo jim skor isto ko do grobnika hehe... samo stari viš ki še je 2010 jebote...do takrat me lahko že trikrat deževniki prebavijo hehe Popravljeno December 13, 2007. Popravil _Nejko_
_N3jC_ Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 (popravljeno) KONCNO SMO DOCAKALI!!!!!! V Sloveniji dobimo pravo pravcato dirkalisce! Projekt je ZE bil potrjen od mednarodne zveze, da ustreza vsem predpisom za izvedbo dirk. Pa da nebote mislili, da ponovno neka SM al pa gokart proga - NE! Zgrajena bi naj bila do leta 2010 v Lendavi Prilagam se sliko nacrta (insider informations :D ): :kva2: :kva2: zakonnn...upajmo da bo res ane, ker če bo res narjen uf uf bomo dirkal hehe :kva1: ma sej važn sam da je v slo :grupni: Popravljeno December 13, 2007. Popravil _OrAzEm_
NejcZ Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 Mam js starga fotra z Murske hehe :rolleyes: Drgač pa res fino če bo kej takega :)
Gixxer Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 samo stari viš ki še je 2010 jebote...do takrat me lahko že trikrat deževniki prebavijo hehe hehe, to je ze res ja..sam po drugi strani, je pa to "samo" 2 leti
k0ci Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 ja res bliz ja :glare: dokler imam grobnik bližje mi je čisto vseeno ali bo to res ali ne, razen če ne bodo v bližnji prihodnosti kaki veliki tektonski premiki :whistle:
vRider Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 Dons sm naredu 40 kilometrov z dučetom... sm ugotovu da se ni najbl pametn vozit okrog v kavbojkah :lol: ...nism od pasu navzdol ničesar čutu
k0ci Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 ziher zarad tresljajev dizelskega agregata :naughty:
NejcZ Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 Dons sm naredu 40 kilometrov z dučetom... sm ugotovu da se ni najbl pametn vozit okrog v kavbojkah :lol: ...nism od pasu navzdol ničesar čutu pussy :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 (popravljeno) Dons sm naredu 40 kilometrov z dučetom... sm ugotovu da se ni najbl pametn vozit okrog v kavbojkah :lol: ...nism od pasu navzdol ničesar čutu no ne pretiravat, sem jaz tud nekje okol 30 km nardil, tud v kavbojkah, pa ni blo nobene panike hehe...adrenalin nardi svoje...aja na totem tvojem dizlu tak ne veš kaj pomeni adrenalin hehe Popravljeno December 13, 2007. Popravil _Nejko_
Noiser69 Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 Uja :worship: Lendava ... tej pa tk lahk se na Mađarsko po kako trenirko skočimo :lol1:
Roky Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 Skor nemorm vrjet...Kva je kšn steroid padu na vlado akuga :krneki: sam še asfalt nej bo bolši k na Grobniku pa bo suprca :OK:
Noiser69 Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 Kaj je tam neka stadion ? In pa v sredini mansa proga, zgleda z peščenim delom, za SM ???
Gixxer Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 Kaj je tam neka stadion ? In pa v sredini mansa proga, zgleda z peščenim delom, za SM ??? podrobnosti ne poznam. Se pa lahko en dan zapeljem v firmo in malo povprasam...
k0ci Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 Kaj je tam neka stadion ? In pa v sredini mansa proga, zgleda z peščenim delom, za SM ??? tam bo mitofreak tek treniral medtem ko se bomo mi vozili :kva2:
Noiser69 Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 podrobnosti ne poznam. Se pa lahko en dan zapeljem v firmo in malo povprasam... Ti kr, se ne mudi :P
_Nejkooo_ Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 koci ti prideš na motosvetovo čago v soboto???
k0ci Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 ej možno, ne vem........zdaj če grem smučat pol ziher ne ker se mi ne bo dalo
Roky Objavljeno December 13, 2007 Objavljeno December 13, 2007 ej možno, ne vem........zdaj če grem smučat pol ziher ne ker se mi ne bo dalo Sam takih dogodkov nebi smel zamujat hehe :) da se ponovno mal vidmo :beer2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se