Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
no ne pretiravat, sem jaz tud nekje okol 30 km nardil, tud v kavbojkah, pa ni blo nobene panike hehe...adrenalin nardi svoje...aja na totem tvojem dizlu tak ne veš kaj pomeni adrenalin hehe

No no... če je tak dizl zakaj pol tok pije :lol:

Objavljeno
ej možno, ne vem........zdaj če grem smučat pol ziher ne ker se mi ne bo dalo

hehe, softić :P potrud se, in se bova 2x srečala :D na krvavcu, poj pa še v LJ :D

Objavljeno
koci ti prideš na motosvetovo čago v soboto???

alo vidva štajerca.-... bodta tam okol 8.30

dobita tam zastonj pijačo... pa še da bosta en fajn plac rezervirala :P

Objavljeno (popravljeno)
alo vidva štajerca.-... bodta tam okol 8.30

dobita tam zastonj pijačo... pa še da bosta en fajn plac rezervirala :P

midva bova v lj že prej, jaz sn se z riskotom včere meno da bi še najprej ga malo pili tak zunaj nekje, ker cene v lj so občutne previsoke da bi se ga v gostilni lahko pošteno napil hehe, tak da lahko bi se malo prej nekje dobli pa kaj spili, pol pa gremo nekje ob pol9 skup tja, kaj praviš???

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

pa kva gor u lendavo siljo z dirkališam da se bojo mađari vozil?

Objavljeno
kdo je reko da je veseli december namenjen smučanju hehe...z čamčijem sma dans vdarla eno manjšo turco do prvega snega na mariborsko pohorje, sma misla it do vrha, ampak je blo preveč snega že hehe, bla je ful čaga, edino čamči je bil neki premražen, pa mu ni blo do neke dinamike, tak da sn mislo da se duhec zraun mene vozi hehe...aja pa varadero, jaz res nevem zakaj si ti te gume mislil stran vrečt, glede na to da je bil mrzl asfalt mi niso niti enkrat zdrsnile (no res je da nisem ravno dost nagibal, ampak malce pa sn vseeno probal, pa ni blo ne duha ne sluha o kakem zdrsu), tak da hvala za dobro kupčijo hehe...drugač pa bo še čamči malo slikic napopal pol ko pride...nema zime za eskime hehe :D

:worship: norca ..... :slap: :worship:

post-10915-1197568519_thumb.jpgpost-10915-1197568534_thumb.jpg

post-10915-1197568546_thumb.jpg

vidim da je res skrajni čas, da poberem dol ogledala, potem pa bom imel daleč najlepšo 600tko... :)

:naughty:

Objavljeno (popravljeno)
:worship: norca ..... :slap: :worship:

:naughty:

fafi ti pa da se mi prikažeš ju3 v roll baru, ker dobro veš kaj sledi če ne prideš...pač pridemo mi k tebi tako kot zadnič hehehe... :D

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
fafi ti pa da se mi prikažeš ju3 v roll baru, ker dobro veš kaj sledi če ne prideš...pač pridemo mi k tebi tako kot zadnič hehehe... :D

Pridem, pridem..........se bom še z Jernejem zmenil.....(Jernej, zvečer MSN?)

Objavljeno
Pridem, pridem..........se bom še z Jernejem zmenil.....(Jernej, zvečer MSN?)

yeaaah to bo partyy hehe :OK:

Objavljeno
midva bova v lj že prej, jaz sn se z riskotom včere meno da bi še najprej ga malo pili tak zunaj nekje, ker cene v lj so občutne previsoke da bi se ga v gostilni lahko pošteno napil hehe, tak da lahko bi se malo prej nekje dobli pa kaj spili, pol pa gremo nekje ob pol9 skup tja, kaj praviš???

hahahahahahha klošar :lol1: :lol1: :lol1:

raje ne pijem nič kot pa da bom veni na mrzlem iz nekih flaš pa plastičnih kozarčkov pil... kje te piše da morem bit tak pijan, raje spijem tri pijače v rollu kot pa zunaj ne vem kolko žganja pa ne vem česa vse... eee tu se ločimo pač po razmišljanju...

Objavljeno
hahahahahahha klošar :lol1: :lol1: :lol1:

raje ne pijem nič kot pa da bom veni na mrzlem iz nekih flaš pa plastičnih kozarčkov pil... kje te piše da morem bit tak pijan, raje spijem tri pijače v rollu kot pa zunaj ne vem kolko žganja pa ne vem česa vse... eee tu se ločimo pač po razmišljanju...

hahaha risko sn ti reko...bmk če je preveč draga tota ljubljana, sej ne zaj da se je treba ful napit, ampak glede na to da sem trezn že od 29.septembra dalje, bom malo ga cukno hehe...aja drugač pa čamac bmk če nočeš, pač boš zraun zmrzoval pa gledal kak bomo mi veseli, z riskačom sma se mija tak že zmenla...

ijeee pubeciii vuni snežiiii jaz pa morn še drvaaa spravit nott fakkk...zaj pa gasaaa, čamac priji do mene da mi boš pomago pa hitro hehe...

Objavljeno

no neki me zanima glede compa:

če .iso ali pa .cue file (to so tisti ki zahtevajo navidezni pogon) spečem direktno na cd, potem ni treba več imet programov za navidezni pogon ne??? samo vstavim cd v pogon in to dela?

Objavljeno
ijeee pubeciii vuni snežiiii jaz pa morn še drvaaa spravit nott fakkk...zaj pa gasaaa, čamac priji do mene da mi boš pomago pa hitro hehe...

tuki pa ni niti snežinke.. niti kaple dežja.. nč. use čist suho :whistle:

Objavljeno

hehe norci :D

Objavljeno

resno misliš?

Objavljeno

če .iso ali pa .cue file (to so tisti ki zahtevajo navidezni pogon) spečem direktno na cd, potem ni treba več imet programov za navidezni pogon ne??? samo vstavim cd v pogon in to dela?

Mislm da ja..(ne me držat za besedo)

Objavljeno
resno misliš?

Dj, če tako rad pomagaš...prid še men :whistle:

Objavljeno

če .iso al pa kako drugo datoteko odpreš z kerim programom ko ustvarjajo navidezne pogone...in pol tisti navidezni pogon odpreš pa potegneš na cd in spečeš pol več ne rabiš s tistim programom odpirat ne :) ampak samo isto poimenuješ cd kot je navidezni pogon...če pa bi datoteko .iso al pa kero drugo sam potegno na cd pa speko brez da bi prej dal v navidezni pogon itd...pol pa rabiš :)

Objavljeno
resno misliš?

ja jebote zaj sn že fertik, reko sn hitro hehe

Objavljeno
če .iso al pa kako drugo datoteko odpreš z kerim programom ko ustvarjajo navidezne pogone...in pol tisti navidezni pogon odpreš pa potegneš na cd in spečeš pol več ne rabiš s tistim programom odpirat ne :) ampak samo isto poimenuješ cd kot je navidezni pogon...če pa bi datoteko .iso al pa kero drugo sam potegno na cd pa speko brez da bi prej dal v navidezni pogon itd...pol pa rabiš :)

aha, sem s powerISO-m spekel na cd te fajle, upam da bo delalo, hvala :worship:

Objavljeno
aha, sem s powerISO-m spekel na cd te fajle, upam da bo delalo, hvala :worship:

.iso fajle morš dat z daemontoolsom ... skor 100%

Objavljeno

daj ti pedercina zjasni se za ju3, kdaj pa kje se dobimo???...pridi na msn :D

Objavljeno

iso gre z power iso programčkom čist lepo odpret :)

drgač pa daemon tools meni iso datotek ne odpira :) ampak samo power iso :)

Objavljeno
daj ti pedercina zjasni se za ju3, kdaj pa kje se dobimo???...pridi na msn :D

ko ti jebe matr

zdele sm 3 ure delov... čeprov mi plačajo 8 ur :P

p.s. 4€na uro :whistle:

Objavljeno
iso gre z power iso programčkom čist lepo odpret :)

drgač pa daemon tools meni iso datotek ne odpira :) ampak samo power iso :)

se popravljam maš prov... nero bo to z veseljem odpru...

men odpera tud iso. fajle ...

trenutno mam na DT 3/4 igrc odprtih k so kratice .iso :winkiss:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!