_Nejkooo_ Objavljeno December 14, 2007 Objavljeno December 14, 2007 (popravljeno) ko ti jebe matrzdele sm 3 ure delov... čeprov mi plačajo 8 ur :P p.s. 4€na uro :whistle: e ti bogi hehe, jaz pa grem zdaj v nočno za 10 ur hehe (5eur/ura) Popravljeno December 14, 2007. Popravil _Nejko_
_Nejkooo_ Objavljeno December 14, 2007 Objavljeno December 14, 2007 aja đeriii skoro bi pozabooo....ne pozabi ju3 prnest service manualaaa :D
JeRn3j Objavljeno December 14, 2007 Objavljeno December 14, 2007 aja đeriii skoro bi pozabooo....ne pozabi ju3 prnest service manualaaa :D u pizda :D bom prnesu... ju3 dobim komp iz servisa... tk da bo... upam... namreč jih imam tam gor :)
_Nejkooo_ Objavljeno December 14, 2007 Objavljeno December 14, 2007 u pizda :D bom prnesu... ju3 dobim komp iz servisa... tk da bo... upam... namreč jih imam tam gor :) jaooo no daj probaj :OK:
_Misko_ Objavljeno December 14, 2007 Objavljeno December 14, 2007 e ti bogi hehe, jaz pa grem zdaj v nočno za 10 ur hehe (5eur/ura) [/quote jst grem pa u nočno popivanje (4pire/ura) :P :D Jutr pa zutri delat -_-
_Nejkooo_ Objavljeno December 14, 2007 Objavljeno December 14, 2007 e ti bogi hehe, jaz pa grem zdaj v nočno za 10 ur hehe (5eur/ura)[/quote jst grem pa u nočno popivanje (4pire/ura) :P :D Jutr pa zutri delat -_- heheh dober si, v mojih najboljših cajtih je tud meni tak uspevalo hehe...zdaj bi bolj rodo vse skup šlo :D
k0ci Objavljeno December 14, 2007 Objavljeno December 14, 2007 .iso fajle morš dat z daemontoolsom ... skor 100% že že sam se mi ne da skos odpirat z tistim pa raj cd zapečem, sej zdaj dela mel sem pa problem ker je igrca na dveh cdjih in ko sm hodu odpret oba mi je pri tadrugem vrglo ven da se ne da in da to že uporablja nek drug program, tako da sm na cd zapeku pa dela :OK:
D_u_H_e_C Objavljeno December 14, 2007 Objavljeno December 14, 2007 že že sam se mi ne da skos odpirat z tistim pa raj cd zapečem, sej zdaj dela mel sem pa problem ker je igrca na dveh cdjih in ko sm hodu odpret oba mi je pri tadrugem vrglo ven da se ne da in da to že uporablja nek drug program, tako da sm na cd zapeku pa dela :OK: en nasvet :) če se ti ne da odpirat stalno idi na www.megagames.com in tam stisni na trainers...poiščeš igrco in stisneš gor na game fixs...in tam kjer piše zravn NO CD tisti crack cukneš dol...pol normalno crackaš in te nebo nikoli in nikdar več vprašalo o kakršnemkoli cdju ;)
Tomyboy Objavljeno December 14, 2007 Objavljeno December 14, 2007 Hahahaha poglejte tega mitota z akrapovičem :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Sem bral na enem nemškem forumu od tega motorja in kao nemci pametni neki, da je to 100% akrapovič. No in na koncu vsi skupaj ugotovijo da je akrapovič ena jugoslovanska firma :naughty: :headbang: :headbang:
_Fingi_ Objavljeno December 14, 2007 Objavljeno December 14, 2007 Če se ne motim je to od motosvetovca Cagivamito mito :whistle:
NejcZ Objavljeno December 14, 2007 Objavljeno December 14, 2007 Ej pjebi, Tomyboyu gre Tomos 140 :naughty:
Tomyboy Objavljeno December 14, 2007 Objavljeno December 14, 2007 Ej pjebi, Tomyboyu gre Tomos 140 :naughty: Preden začnete podje... treba zraven napisat še PO ŠTEVCU, pa sklonjen čist dol do kolen nekam, pa na avtocesti pa po klancu dol.
Noiser69 Objavljeno December 14, 2007 Objavljeno December 14, 2007 Ej pjebi, Tomyboyu gre Tomos 140 :naughty: ??? :D ________ Ka bi kdo ostal z mano buden do 4h ... ker takrat gremo z solo na Dunaj :doze: :D
Schmid87 Objavljeno December 14, 2007 Objavljeno December 14, 2007 :yea1: :yea1: :yea1: drifting :yea1: :yea1: :yea1:
_N3jC_ Objavljeno December 14, 2007 Objavljeno December 14, 2007 Hahahaha poglejte tega mitota z akrapovičem :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Sem bral na enem nemškem forumu od tega motorja in kao nemci pametni neki, da je to 100% akrapovič. No in na koncu vsi skupaj ugotovijo da je akrapovič ena jugoslovanska firma :naughty: :headbang: :headbang: jaja to je od cagivemito motor hehe :D
NejcZ Objavljeno December 15, 2007 Objavljeno December 15, 2007 :yea1: :yea1: :yea1: drifting :yea1: :yea1: :yea1: Jutri, če bo še kej zapadl, k pri nas je premal :S Sej se da, sam ni to to :)
JeRn3j Objavljeno December 15, 2007 Objavljeno December 15, 2007 Če se ne motim je to od motosvetovca Cagivamito mito :whistle: je ja :lol1: :lol1: :lol1:
Ven0m Objavljeno December 15, 2007 Objavljeno December 15, 2007 Kdo vse bo dns u roll baru? Mogoče bi pršu mal pogledat
JeRn3j Objavljeno December 15, 2007 Objavljeno December 15, 2007 Kdo vse bo dns u roll baru? Mogoče bi pršu mal pogledat puno puno :D jst nejko brodar matex reesko stroj baje da tud roky, fifty neki nas pa bo ane :)
Roky Objavljeno December 15, 2007 Objavljeno December 15, 2007 puno puno :D jst nejko brodar matex reesko stroj baje da tud roky, fifty neki nas pa bo ane :) Nč baje hehe valda, da pridemo jest,Fifty,mitofreak,Fingi,metuljcica46,mad_driver_,Koky....dobr, da ma Fifty enoprostorca, da pridemo vsi naenkrat :evilgrin:
Ven0m Objavljeno December 15, 2007 Objavljeno December 15, 2007 Lepo bi vas blo spet mal vidt :winkiss: Tko da mogoče pridem...
_Nejkooo_ Objavljeno December 15, 2007 Objavljeno December 15, 2007 Lepo bi vas blo spet mal vidt :winkiss: Tko da mogoče pridem... ti kar pridi, mi bomo že malo prej tam, z riskotom sma se menla da se nekje ob pol 7 že dobimo prei btc-ju, pa še gremo nekaj malega spit, pol pa v roll bara...tak da stroj itak pride z riskotom, midva z čamacom boma nekje pol 7 tam, đeri ti pa se tut z matexom zorganiziraj pa pridita tam do btc-ja okrog pol 7, sej še te bom rufno jaz ko boma tam....venom ti pa tak maš mojo cifro, pa me rufni če boš tam, pa da spijemo neke ne hehehe
Ven0m Objavljeno December 15, 2007 Objavljeno December 15, 2007 ti kar pridi, mi bomo že malo prej tam, z riskotom sma se menla da se nekje ob pol 7 že dobimo prei btc-ju, pa še gremo nekaj malega spit, pol pa v roll bara...tak da stroj itak pride z riskotom, midva z čamacom boma nekje pol 7 tam, đeri ti pa se tut z matexom zorganiziraj pa pridita tam do btc-ja okrog pol 7, sej še te bom rufno jaz ko boma tam....venom ti pa tak maš mojo cifro, pa me rufni če boš tam, pa da spijemo neke ne hehehe Ja mislm da jo mam še :D Upam da se vidmo da kj spijemo spet...:P
Gizmo_ Objavljeno December 15, 2007 Objavljeno December 15, 2007 Če se ne motim je to od motosvetovca Cagivamito mito :whistle: To je od Rožleta MIto skor 100%.....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se