Stroj Objavljeno December 15, 2007 Objavljeno December 15, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: kdo se pol oglas... tanajbl mlečn :lol1: Izvirn pa si ;) Za tole boš en per častil
JMatic Objavljeno December 15, 2007 Objavljeno December 15, 2007 yap, roky & mitofreak bosta tut tm :D ej.. roki ni gik :)
frk Objavljeno December 15, 2007 Objavljeno December 15, 2007 kaj ma kdo kake špegle odveč za mojo ninjo? al pa da bi vedo kdo kje bi jih lahko kupo.. ne, nimajo v louisu :D
Gixxer Objavljeno December 15, 2007 Objavljeno December 15, 2007 kaj ma kdo kake špegle odveč za mojo ninjo? al pa da bi vedo kdo kje bi jih lahko kupo.. ne, nimajo v louisu :D pm, pa sn ti ze mislo napisat, da ce bos kaj skoco gor, da bi rabo nekaj :D drgac pa ti samo uradni trgovec oz. serviser ostane...
DIESEL Objavljeno December 15, 2007 Objavljeno December 15, 2007 pa da po dolgem cajtu spet kaj napisem :D oz se pohvalim... spet sem na italjanu :D samo tokrat ne gre za motor :P lepse slike bojo ko bo vreme za to :P sm vidu na msn-ju da maš novo pridobitev ja :D :D velik varnih km ti želi, pa da bi le laufala ti tut želim ;) to si kupu tuki v škofji vasi ne? :)
kukec1 Objavljeno December 15, 2007 Objavljeno December 15, 2007 pa da po dolgem cajtu spet kaj napisem :D oz se pohvalim... spet sem na italjanu :D samo tokrat ne gre za motor :P lepse slike bojo ko bo vreme za to :P uu lepa lepa... 2.0 ts. predvidevam? škoda ker ni selespeed, ker tisto pa res ubija....sam upam da se porabe zavedaš... :D tak, zdaj pa še jaz od doma oddrvim, direkt v roll bar..
NejcZ Objavljeno December 15, 2007 Objavljeno December 15, 2007 Meni pa alfe niso všeč... fotr prav da so za šnops kuhat :whistle: js verjetno kr kakega 1,9 TDI :rolleyes:
Aless Objavljeno December 15, 2007 Objavljeno December 15, 2007 (popravljeno) @justaboy - malo vec povej...masina, km, cena :) januarja mam izpit, pa lahko grema pol dirkat malo z alficami ti s tvojo pa jaz z brerico :D 1.9 jtd 85kW,140k km, 6.5k€ sm vidu na msn-ju da maš novo pridobitev ja :D :D velik varnih km ti želi, pa da bi le laufala ti tut želim ;) to si kupu tuki v škofji vasi ne? :) hvala....ja,poznas? uu lepa lepa... 2.0 ts. predvidevam? škoda ker ni selespeed, ker tisto pa res ubija....sam upam da se porabe zavedaš... :D tak, zdaj pa še jaz od doma oddrvim, direkt v roll bar.. nop...se na zadni sliki vidi da ni glih obratomer gosto "naseljen" samo do 6k rpm :P selespeed vbistvu se nisem vido...oz samo na slikah,samo ne vem ce je mela original odbijace---kaka je sploh razlika? meni je bla ze en cas nazaj lepa 156ka,samo vmes se par drugih zelj,...samo ta je bla ugodna,pa se oprema je vsa razn navigacije pa potovalniga racunalnika Popravljeno December 15, 2007. Popravil justaboy
DIESEL Objavljeno December 15, 2007 Objavljeno December 15, 2007 ne avta ne poznam, sam opazu sm pred kiro avtohišo stoji ;)
Aless Objavljeno December 15, 2007 Objavljeno December 15, 2007 ne avta ne poznam, sam opazu sm pred kiro avtohišo stoji ;) sej avto bi tezko poznal(italija :P again)....drugac za avtohiso sem mislo ce poznas,...
DIESEL Objavljeno December 15, 2007 Objavljeno December 15, 2007 to pa poznam ja , sam zle neki cajta je bol bogo vse skupi tam . nekam mal avtov ma zadne cajte, prej je mel ful nabasan parkirišče :blink: . zej prodaja neke mini atv pa mini moto pa te stvari
Schmid87 Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 Zakva pa mene šteješ pod gika? :blink: Da vs nava pohekala ;D h4x0r pa da po dolgem cajtu spet kaj napisem :D oz se pohvalim... spet sem na italjanu :D samo tokrat ne gre za motor :P lepse slike bojo ko bo vreme za to :P nice, nice, čestitke :D hehe ej..roki ni gik :) sez hu? :D
Schmid87 Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 mimogrede.. sm mislu d ste večji čagatorji :evilgrin: js nism spiu niti kaplce alkohola :) pa sm se meu kr fajn ^_^
kukec1 Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 fak, ta sneg pofukani, če bi mal ceste boljše plužli, bi jaz bil pred eno uro doma, ne pa zdaj....
norc 16 Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 :? se opravičujem sranje sem naredo pički včeraj eno. se danes sma se že zmenla
Čamac Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 pm, pa sn ti ze mislo napisat, da ce bos kaj skoco gor, da bi rabo nekaj :D drgac pa ti samo uradni trgovec oz. serviser ostane... eh frk nor bi bil, če bi si špegle naročeval originalne v trgovini jebote... če že hočeš met originalne jih prek ebaya naroči ;)
Čamac Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 aja to še morem napisat... kapo dol mitofreaku :worship: faca nad facami, sploh tam okrog striptizete haha :D
Gixxer Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 eh frk nor bi bil, če bi si špegle naročeval originalne v trgovini jebote... če že hočeš met originalne jih prek ebaya naroči ;) ebay ze ja, samo problem je postnina. Ker za tujce se vedno ne spadamo v EU in je ta kar visoka. Tak da se pri tak malih stvareh to pomojem ne splaca...ce pa najdes kako res poceni varianto, pa itak da kupis ja...
JMatic Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 aja to še morem napisat... kapo dol mitofreaku :worship: faca nad facami, sploh tam okrog striptizete haha :D hahah kdo je to :)
kukec1 Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 aja to še morem napisat... kapo dol mitofreaku :worship: faca nad facami, sploh tam okrog striptizete haha :D hah ja, to so ble scene... čamči si se naspal?
Stroj Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 hahah kdo je to :) Poliž jo! Ne upaš :D
JMatic Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 kdo mece macke skos okno hahahhahah :)
Dolenc™ Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 Sam posu pa nis dober naredu... Če si že dal majčko dol, bi jo mogla tud ona :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se