Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Sam posu pa nis dober naredu... Če si že dal majčko dol, bi jo mogla tud ona :)

kam the fuck si pa ti včer zginu?

Objavljeno

Šu sm scat, k sem itak vidu da se bote vi še pol ure menil kam boste šli... no ko sem pršu nazaj (ja problem je sred lublane grmovje najdet) ste se pa očitno le odločil... Pol sem pa mal po svoje odbandov :)

Objavljeno
Sam posu pa nis dober naredu... Če si že dal majčko dol, bi jo mogla tud ona :)

:) troo troo :I

Objavljeno

Ke ste pijandure :kva2: :kva2: jst sm se komi zbudu :lol:

učer je blo res na polno hudo, sam žov mi je da pol nism mogu še do centra iz vami, sej veste zarad prevoza...sam ste carji usi po vrst :OK: a ste šli pol sploh še km :D

Objavljeno

Glejte, da se marca vidmo še na afterju :OK: :OK:

Objavljeno

hahah s5 jest LOOOL

fantje zakon ste hehe :)

Objavljeno

glas mi še mal šepa.. drgač pa bo :D

Objavljeno

zadnja slika zmaga hahahahhahahahahha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :kva2:

Objavljeno
hahah s5 jest LOOOL

fantje zakon ste hehe :)

ur gonna b famous on youtube :worship:

Objavljeno
ur gonna b famous on youtube :worship:

hahahaha :kva2: :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Ja tle na zadnji fotki se je pa vidl kko je nejko že utrjen iz ninje da se sred zime sam v kavbojkah voz :lol1:

Objavljeno

Stroj, če boš naslednjič spet tkole zakomiru kokr tm na gumah tim eno žaubo prpravu haha :D

Objavljeno

Ko ravno vidim, da bereš... KJE PA SI TI BIL ROŽIČEKKKKK (a.k.a. GRČAR) :kva2:

Objavljeno

glej ju, ninja riderjaaa :kva2:

"ej tle pa k je ta ravnina ga pa tko nažigava z matexom... do konca res... poglej tut tamle na tisti ravnin ga z ninjo prbijam do konca... pa tut mim kongresca a veš... tle ga tut nažigam na polno... pa tam tist a vidš... tut tam do konca woo woooo wooooo, to vsi sam tko -> :eek: gledajo a veš... vsi te opazjo res... pa tam tut na tist ravnin ko se vozim iz šole dam na polno po centru..." :D

Objavljeno

ja pa vsi čefurji pred lpp z trdim kurcom pa tko usi :eek: ...tle sem z rsko 150 žgau mimo enga na cberi, tipu nč jasn :D

Objavljeno
glej ju, ninja riderjaaa :kva2:

"ej tle pa k je ta ravnina ga pa tko nažigava z matexom... do konca res... poglej tut tamle na tisti ravnin ga z ninjo prbijam do konca... pa tut mim kongresca a veš... tle ga tut nažigam na polno... pa tam tist a vidš... tut tam do konca woo woooo wooooo, to vsi sam tko -> :eek: gledajo a veš... vsi te opazjo res... pa tam tut na tist ravnin ko se vozim iz šole dam na polno po centru..." :D

hahahaha

ijeee pubeci kaj pa to ko sn se komaj zaj zbudo hehehe...čaga je bla največja, največji car pa mitofrik hahaha, majstoreee :worship: :lol1:

no naj vam še povem eno včerajšnjo prigodo, ko me kukec odloži ob pol 6 zjutraj 200 m od bajte (tistih 200m je ena vlka strmina, ki je bla zelo zasnežena in se z avtom ne bi dalo gor prit), no po tisti strmini tud jaz nisn mogo gor prit pešake, oz. sn rabo ene pol ure, ker sem nardil 3 korake naprej, pa 4 nazaj hehe, blo je kar zasneženo in poledenelo pa še jaz nisn bil ravno trezn hehe... :lol1:

Objavljeno
hahahaha

ijeee pubeci kaj pa to ko sn se komaj zaj zbudo hehehe...čaga je bla največja, največji car pa mitofrik hahaha, majstoreee :worship: :lol1:

no naj vam še povem eno včerajšnjo prigodo, ko me kukec odloži ob pol 6 zjutraj 200 m od bajte (tistih 200m je ena vlka strmina, ki je bla zelo zasnežena in se z avtom ne bi dalo gor prit), no po tisti strmini tud jaz nisn mogo gor prit pešake, oz. sn rabo ene pol ure, ker sem nardil 3 korake naprej, pa 4 nazaj hehe, blo je kar zasneženo in poledenelo pa še jaz nisn bil ravno trezn hehe... :lol1:

heeh sej zato pa je sosed doli avto pusto.... potem na onem ovinku ko sem šel domu sem za 2300 pik nadriftal :D tak kot pri carbonu :D

Objavljeno
heeh sej zato pa je sosed doli avto pusto.... potem na onem ovinku ko sem šel domu sem za 2300 pik nadriftal :D tak kot pri carbonu :D

hahaha :D :OK:

Objavljeno

hehehe...mater drugač sta pa vidva s čamijem na poti domu mela neke globoke pogovore, sicer nisn dost čul ampak tak v pijanskem pol snu sn neke odmeve slišal hehehe :lol1:

Objavljeno

kera budala pa je to????

post-11619-1197817952_thumb.jpg

hahaha, drveni nejko :lol1:

Objavljeno

a ste kj riti pikal? a? ritopiki :D

Objavljeno
a ste kj riti pikal? a? ritopiki :D

smo smo haha :wub: :lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!