Roky Objavljeno December 17, 2007 Objavljeno December 17, 2007 za moderiranje 125k nimam več pooblastil, tako da sta zdaj glavne fate tukaj ti in thundercat A poj pravš, da mam v rokah tele nabijalčke hehehheh :evilgrin: Čamac,brezskrbi, nau panike ;) sam tiste glavne teme Mito,RS pa to bomo mal spucal zarad preglednosti :)
k0ci Objavljeno December 17, 2007 Objavljeno December 17, 2007 nimam pojma, pred 5 minut sem videl da je nosie spremenil moderatorje če si opazil je do sedaj spodaj pisalo: kategorijo moderira: moderatorji po updateu pa kategorijo moderira: thundercat, roky
Čamac Objavljeno December 17, 2007 Objavljeno December 17, 2007 A poj pravš, da mam v rokah tele nabijalčke hehehheh :evilgrin: Čamac,brezskrbi, nau panike ;) sam tiste glavne teme Mito,RS pa to bomo mal spucal zarad preglednosti :) jaja saj prav :) nimam pojma, pred 5 minut sem videl da je nosie spremenil moderatorje če si opazil je do sedaj spodaj pisalo: kategorijo moderira: moderatorji po updateu pa kategorijo moderira: thundercat, roky roky ga je podkupil :krneki:
Čamac Objavljeno December 17, 2007 Objavljeno December 17, 2007 eh ne smem se zdaj preveč tu zadrževat, morem se it učit tak da uživajte čao :winkiss:
k0ci Objavljeno December 17, 2007 Objavljeno December 17, 2007 hehe na to sem tudi sam najprej pomislil :lol1: roky, vsaj povej če si ga pošteno napil na čagi :OK: potem ti je oproščeno
Roky Objavljeno December 17, 2007 Objavljeno December 17, 2007 jaja saj prav :)roky ga je podkupil :krneki: Seveda, če je lahko korupcija v državnem vrhu nej bo pa še tuki :evilgrin: hehe, nč ga nism podkupil.Noise je pa čist faca :worship:
Roky Objavljeno December 17, 2007 Objavljeno December 17, 2007 (popravljeno) hehe na to sem tudi sam najprej pomislil :lol1: roky, vsaj povej če si ga pošteno napil na čagi :OK: potem ti je oproščeno :krneki: Čak, koga, če sm pošteno napil...Noisa al sebe? :D Z Noisam sva sam podebatirala,mislm, da on ni pil :) Popravljeno December 17, 2007. Popravil Roky
Roky Objavljeno December 17, 2007 Objavljeno December 17, 2007 šefeta ja :yes: Sm že v prejšnjem postu odgovoru hehe :) On je mogu vrjetn trezn ostat, glede na to, da je organizator :)
k0ci Objavljeno December 17, 2007 Objavljeno December 17, 2007 Sm že v prejšnjem postu odgovoru hehe :) On je mogu vrjetn trezn ostat, glede na to, da je organizator :) hehe to pa ni res :grrr pejt pogledat na rock otočec, boš vidu francija keka kako se trd ko kanta s frčakom po blatu fura :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno December 17, 2007 Objavljeno December 17, 2007 alo pubeci, če si mi pa zdaj ne bo zmešalo, te se mi pa ne bo nikoli...celo pofukano popoldne sn se jebal in delal ko budalo domačo nalogo, v tem butastem corel suite-u, medtem da sn bil včeraj v nočni in še nič nisn spal, da bom ja oddal do 0.00 danes, ko je bil rok za oddajo....no in potem naš ljubi asistentek napiše tole tam na forum našega učnega portala, kjer tudi oddajamo naloge: "Na prošnjo študentov je rok za oddajo 2. domače naloge (računalniška grafika) podaljšan za 72 ur. Novi rok za oddajo je 20. december 2007 do 23:59 (21. december 2007 do 00:00)." :headbang: :headbang: :headbang:
Roky Objavljeno December 17, 2007 Objavljeno December 17, 2007 Vesel bodi, boš lahko še izpopolnil nalogo dokonca :) Tud jest morm po novmu letu oddat Asinhronski generatorji :blink:
_Nejkooo_ Objavljeno December 17, 2007 Objavljeno December 17, 2007 Vesel bodi, boš lahko še izpopolnil nalogo dokonca :) Tud jest morm po novmu letu oddat Asinhronski generatorji :blink: mah kurac itak sem skor perfektno naredil, ker sem res delal skor 6 ur neprekinjeno, da mam zaj take oke od totega kompa ko oni največji računalniški frik hehe :eek:
Schmid87 Objavljeno December 17, 2007 Objavljeno December 17, 2007 pizda... pa ravno pr nas mormo met skor največ snega, pa še kar nekaj naletava :headbang: Triglav Kredarica 95 cm Lisca 33 cm Slovenj Gradec 15 cm Maribor 15 cm Vogel 15 cm Kočevje 13 cm Vojsko 12 cm Novo Mesto 10 cm Celje 9 cm Črnomelj 8 cm Postojna 7 cm Rateče Planica 6 cm Murska Sobota 5 cm Katarina nad Lj. 3 cm Letališče Lesce 1 cm v KR pa nč :closedeyes: ju3 :) js ne :)
Schmid87 Objavljeno December 17, 2007 Objavljeno December 17, 2007 zakva je tema cagiva mito zaklenena? :alien1:
_Nejkooo_ Objavljeno December 17, 2007 Objavljeno December 17, 2007 eno zelo stara zadeva, sn jo naklučno najdo, bla pa mi je ena najboljših pesmi, ko sn bil tak 11,12 letni pokavec hehe...sn pa prvič zaj vido videospot haha in pokam od smeha, sploh ko reče: se prpelem z motoguzzi 1100- a v resnici pride z neko staro 2 taktno kanto (ne vem če ni celo stara TZR-ka haha)....hej keš pičke neki mam za vas---tuf tuf tuf mitraljezkooo hahahah:
Roky Objavljeno December 17, 2007 Objavljeno December 17, 2007 zakva je tema cagiva mito zaklenena? :alien1: To ni moje maslo :krneki: Sm poslov PM, pa bom zjutri odklenu, če nebo nč kej posebnga s to temo :) butterfly girl pravi: btw a bo šampanjc butterfly girl pravi: k če en me sploh nav:D butterfly girl pravi: roky dej pa dost Anže "FiFtY_" Šmid pravi: js nevem kje bom:D za šampanca pa tut nevem kva se bo odloču..:D Ahahahahahaahahhahaha s stola me je pometal :D
_Nejkooo_ Objavljeno December 17, 2007 Objavljeno December 17, 2007 hahahahahahah....kaj pa taleeeee, hahaha kako besediloo jokam od smehaa: pršo bo pršo ta črn rabelj, in vas nabodo bo na kavelj hahahah
Schmid87 Objavljeno December 18, 2007 Objavljeno December 18, 2007 u petk se bo klemen klemen pelou v mojmu avtu :OK: ga morm it iskt pa njegovga tonskega mojstra turka :) pumoje bo smeha u avtu za umret :D drgač pa organiziramo koncert v KR :) upam sam d se nau spet preveč napiu, ker poj ni za nobeno rabo. kurba sm norc :D vm dovolim da se me dotaknete :P sam plačat morte
Roky Objavljeno December 18, 2007 Objavljeno December 18, 2007 Mogoče pa res pridem kej pogledat :) pa nasledn tedn mormo na eno pjačo k so praznki :beer2:
Schmid87 Objavljeno December 18, 2007 Objavljeno December 18, 2007 sj če boš pršu dvomim da se bomo kj vidl :closedeyes: ker bom kr dost busy.
Noiser69 Objavljeno December 18, 2007 Objavljeno December 18, 2007 Zka kr vse teme zaklepajo (mito, tomos) ???
Climber116 Objavljeno December 18, 2007 Objavljeno December 18, 2007 Glih sm js to tud gledu, ka je to delo moderatorjev, al se gdo mal s forumom poigrava?
kukec1 Objavljeno December 18, 2007 Objavljeno December 18, 2007 http://motosvet.myminicity.com/ fejst klikajte da pridemo pred acroni jesenice pa izklop :D am.. a kdo ve če je prenos po TV acroni vs. KAC
Roky Objavljeno December 18, 2007 Objavljeno December 18, 2007 Skor sigurno delo moderatorjev - nism biu jest :) Sigurno bo kmal odklenen :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se