Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

:evilgrin:

Zka kr vse teme zaklepajo (mito, tomos) ???

:evilgrin:

Objavljeno

hehe, en aprilijo v ospredje tiši, še edina od teh najbol "popularnih" ni zaklenjena :naughty:

Objavljeno

Mah bedarije se grejo, zdej se nikol ni nč kej preveč pucal , zdej pa generalko delat? To se sproti dela če že..

Objavljeno

:evilgrin: pršu je pršu ta črn rabl, pršu je bo do vs in vs nabodu bo na kavl :evilgrin:

Objavljeno
Mah bedarije se grejo, zdej se nikol ni nč kej preveč pucal , zdej pa generalko delat? To se sproti dela če že..

Poskrb, da neboš smetil pa mogoče nebodo zaklepal ?

Objavljeno

Samo pravim da mate moderatorji zdej ogromno dela, in bi blo boljše da bi se to sproti delal :)

Objavljeno
Samo pravim da mate moderatorji zdej ogromno dela, in bi blo boljše da bi se to sproti delal :)

Sej se dela sprot in se še bo,brezskrbi.Sem vprašal, kdo je zaklenil temo in s katerim razlogom.Ko dobim odgovor bomo odklenil, ker nesmem odklepat, če nevem razloga zakaj je blo zaklenjeno

Objavljeno
:evilgrin: pršu je pršu ta črn rabl, pršu je bo do vs in vs nabodu bo na kavl :evilgrin:

:evilgrin: ko je s nama, s nama je, ko nije krama je, neko ga je popusio.....tvoja mama je :D :evilgrin:

gremo se bentlat :D

Objavljeno (popravljeno)
Seveda, če je lahko korupcija v državnem vrhu nej bo pa še tuki :evilgrin: hehe, nč ga nism podkupil.Noise je pa čist faca :worship:

am kako pa si ti roky postal moderator? a je bil kakšen natečaj ali kako? in zakaj več ni k0ci? oprosti, če se motim, te ne poznam dovolj, ampak po napisanem sodeč imam občutek, da se k0ci precej bolje spozna na motocikle 125-250ccm in mi tale zmešnjava sedaj ni najbolj jasna...

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
am kako pa si ti roky postal moderator? a je bil kakšen natečaj ali kako? in zakaj več ni k0ci? oprosti, če se motim, te ne poznam dovolj, ampak po napisanem sodeč imam občutek, da se k0ci precej bolje spozna na motocikle 125-250ccm in mi tale zmešnjava sedaj ni najbolj jasna...

aja pa še to... Kje je moja tema Čamčy na ducatiju jebemo :unsure:

Na zabavi sva se z Noisom zmenila, ker je omenil, da rabi nove moderatorje.Pa k0ci je še moderator !!! Piši Noisu in se pritoži,kaj nej ti druzga rečem :)

Tvoja tema je pa na istem mestu kot je bla - v 125kam nisem nič zaklepal oz. sploh spreminjal Čamčy na ducatiju 848

Objavljeno
Na zabavi sva se z Noisom zmenila, ker je omenil, da rabi nove moderatorje.Pa k0ci je še moderator !!! Piši Noisu in se pritoži,kaj nej ti druzga rečem :)

Tvoja tema je pa na istem mestu kot je bla - v 125kam nisem nič zaklepal oz. sploh spreminjal Čamčy na ducatiju 848

ne ne, saj nimam nič proti, da si moderator :) samo zanimalo me je, kako si to postal ravno ti in ne kdo drug, se pravi kakšni so postopki itd

jaja se že opravičujem glede tiste teme, je na svojem mestu ja :D

Objavljeno
ne ne, saj nimam nič proti, da si moderator :) samo zanimalo me je, kako si to postal ravno ti in ne kdo drug, se pravi kakšni so postopki itd

jaja se že opravičujem glede tiste teme, je na svojem mestu ja :D

Mislim, da nekih postopkov ni, če bojo rabil še koga bodo sigurno napisal na forumu :) Zakaj se je pa Noise odloču, da me da za moderatorja morš pa njega prašat.

Objavljeno

jaooo pizda, mogo bi se jaz štulit nojzu da bi jaz postal moderator...hahaha...kaka fešta bi to bla pol uhuhuhuhuu :lol1:

Objavljeno
Mislim, da nekih postopkov ni, če bojo rabil še koga bodo sigurno napisal na forumu :) Zakaj se je pa Noise odloču, da me da za moderatorja morš pa njega prašat.

je treba največjega nabijača dt za moda, da bo za sabo pucov hehe joke roky. :P Čestitam :OK:

kwa je zdej barabe kako ste :) bl mal cajta zdej da se kej tle gor narišm, pol k pa pride cajt vs pa morm mal pozdravt hehe.

lp, Grčar

Objavljeno
je treba največjega nabijača dt za moda, da bo za sabo pucov hehe joke roky. :P Čestitam :OK:

kwa je zdej barabe kako ste :) bl mal cajta zdej da se kej tle gor narišm, pol k pa pride cajt vs pa morm mal pozdravt hehe.

lp, Grčar

oooooo poglejte ga rožičkaaaa....kako is kaj???? kaj nisi prišo na motosvetovo čago, smo te tak missali, sploh ko smo se spominjali kako smo si delili posteljo lani na pikniku :lol1:

Objavljeno

grcar za predsednika!!!

a goddamit..je ze :)

Objavljeno
grcar za predsednika!!!

ahh samo sršeni so itak propadli, al še obstaja to...zgleda da je tud el presidente vrgel puško v koruzo hehe :D

Objavljeno

lp, Grčar

Mislm, da nimam kej za sabo za pucat hehe, tale pa Zbiljski kofetkarji je pa itak namenjena nabijanju...nabijalčki :evilgrin:

Dej Grčar zj pa resno no,enkrat se mormo na kofetu dobit, tole ne pele nikamor več, sploh nevem več kašn zgledaš hehehe :D

Zakva nis v Rolla pršu :hmm:

Objavljeno
oooooo poglejte ga rožičkaaaa....kako is kaj???? kaj nisi prišo na motosvetovo čago, smo te tak missali, sploh ko smo se spominjali kako smo si delili posteljo lani na pikniku :lol1:

ooooooo nejko :winkiss: ej pa gre gre, kako pa kej pr teb? Ni blo cajta k je lih neki druzga pršl na tist večer, tko da ni blo nožno da pridm. jebat ga, pridm drug let hehe

grcar za predsednika!!!

:lol: :lol: :lol:

ahh samo sršeni so itak propadli, al še obstaja to...zgleda da je tud el presidente vrgel puško v koruzo hehe :D

Sej ni nč cajta za to, šiht pol pa bl mal prostga cajta ostane. Pa še itak sm takrt povedu da sam se ne bom zajebavu s tem.

Mislm, da nimam kej za sabo za pucat hehe, tale pa Zbiljski kofetkarji je pa itak namenjena nabijanju...nabijalčki :evilgrin:

Dej Grčar zj pa resno no,enkrat se mormo na kofetu dobit, tole ne pele nikamor več, sploh nevem več kašn zgledaš hehehe :D

Zakva nis v Rolla pršu :hmm:

pa joke je biu :lol: ja se bo treba res enkrt dobit, k bo kej cajta. Zgledam hmm? skor isti bumbar k prej :kva1: za rolla pa glej zgodi :)

Objavljeno
ooooooo nejko :winkiss: ej pa gre gre, kako pa kej pr teb? Ni blo cajta k je lih neki druzga pršl na tist večer, tko da ni blo nožno da pridm. jebat ga, pridm drug let hehe

:lol: :lol: :lol:

Sej ni nč cajta za to, šiht pol pa bl mal prostga cajta ostane. Pa še itak sm takrt povedu da sam se ne bom zajebavu s tem.

pa joke je biu :lol: ja se bo treba res enkrt dobit, k bo kej cajta. Zgledam hmm? skor isti bumbar k prej :kva1: za rolla pa glej zgodi :)

Aj blo sam oralno? :D hecam se Grči hehehe :winkiss:

Hahahahahah ob telih fotkah sm se pa nasmejov: -> KLIK <-

Tale zmaga :lol1:

60080821.jpg

Objavljeno

pa veš da skače po domače hehe, se itak kaj vijimo te drugo leto na motoru, če ne prej, zaj je malo bolj veselo ko so pravi motori hehe :OK:

Objavljeno
pol pa se čudimo zaka jse sovražimo z njimi.

meni najbolj fukjena oseba

ne bom komentiral njegovega političnega pogleda, je pa vsekakor car retorike in zaklučevanja...na vsako provokacijo ima odgovor in brez dlake na jeziku :worship:

Objavljeno

Sem odklenil Cagiva Mito 125 in Tomos SM125 teme tko, da lahko zdej tm sprašujete.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!