Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Pičkeeee počitnce so tuki :OK: Kwa boste kej počel

Objavljeno

Kuraca so, js mam jutri še en bedn test, osnove elektrotehnike, pa niti vem ne kaj se piše, ker knjge nimamo, zvezka pa tui niam :headbang:

Objavljeno
Kuraca so, js mam jutri še en bedn test, osnove elektrotehnike, pa niti vem ne kaj se piše, ker knjge nimamo, zvezka pa tui niam :headbang:

Jst sm pa dones skor 99% zabil, tko da čist hudo k bom mel nms :P

Počitnice so pred vrati, zato časa za učenje ne trati :D

Objavljeno

Jah pa nooo, k bi rad mel 2, k nočem nobenga nms-ja met :cry: Pa še fisko dobim jutri nazaj, faaaaaaaaaaaak. Če nism popravu bom znoru :kva1:

Objavljeno
Jah pa nooo, k bi rad mel 2, k nočem nobenga nms-ja met :cry: Pa še fisko dobim jutri nazaj, faaaaaaaaaaaak. Če nism popravu bom znoru :kva1:

Haha jst sm pa fizko popravu s 3 :D

Objavljeno

Ja, teb se lahko smešno zdi ja :glare: Mah sej bom vidu jutr.. če nebo 2, nebo nč avta za driftat za počitnce, vprašanje še kako bo z vsem drugim :wacko:

Objavljeno

Hehe ma res poooočiitttnnceee :D

Jz mam vse pozitivno tko da mi je čis ql :D

Ka jje čagatorji se ga mormo kj dobit med počitncam, da se ga ubijemo :P :naughty:

Objavljeno
Ja, teb se lahko smešno zdi ja :glare: Mah sej bom vidu jutr.. če nebo 2, nebo nč avta za driftat za počitnce, vprašanje še kako bo z vsem drugim :wacko:

eh ka pa js ko bom meu 2 al pa 3 nmsje :rolleyes:

Objavljeno

srednješolska fizika je otroška igra...če te tak jebe se raje nea pol na kaki tehnični faks vpiši, ker boš jebo ježa u leđa hehe

Objavljeno

evo tle maš eno knjigo na netu, če ti kej pomaga http://eoet1.tsckr.si/material/

Objavljeno

Fantje en uprašanje mam.Katera tema se vam zdi potrebna najbolj temeljitega pucanja (Aprilia RS125,Cagiva Mito 125,... ) zaradi lepše preglednosti?Namreč naročeno mi je blo, da te popularne teme, ki so v pomoč novim uporabnikom mal spucam.Pa prosim sam za resne odgovore!

Objavljeno

Js mam pa OET 2. Hvala vseen :=)

Objavljeno
Fantje en uprašanje mam.Katera tema se vam zdi potrebna najbolj temeljitega pucanja (Aprilia RS125,Cagiva Mito 125,... ) zaradi lepše preglednosti?Namreč naročeno mi je blo, da te popularne teme, ki so v pomoč novim uporabnikom mal spucam.Pa prosim sam za resne odgovore!

Tomos SM 125

Objavljeno

Aprilija

Objavljeno

Prvo Aprilia, ker se je tja not največ sralo glede rs vs. mito

Objavljeno

evo.... mam eno prosno... sej sm ze med zbilcane napisov isto sam tm ne berejo vsi... tkoda

dej nej mi en najde kje v sloveni majo kergakol od naslednih cevlov... dam za 5pirov... pa litr kuhanga :whistle:

GLOBE PULSE

f.jpg

ETNIES TWITCH

1549.jpg

OSIRIS 247

sch340868_WhiteandNavy_m.jpg

DVS PREMIER

SKU_D_110817.jpg

DVS VOLARI

DVS566_FULL.jpg

LAKAI PENZA

94_0.jpg

Alpa če kdo pozna kšnga k dela v teh skejtshopah nej ga praša če se da kerkol model naročit... sm biv ze po vsh obsesnih madnasih sampih in podobno pa niker nč...

Pa ce kdo kej ve nej mi na PM pošle da nav preveč šare po temi... pa povejte sam ce ste kerga kje vidl alpa da ga je kdo kupu alpa se da zrihtat... ne pa kšne majo v tel štacun to firmo pa je zih tud ta model... k sm že vse preiskov pa še nobenga od teh vidu nism...

Hvala

Objavljeno

One way, madness, obsession,....če nimajo u kerih od teh trgovin bo pa bl slaba

Objavljeno

oneway mal teži, k notr majo hip-hop cune itd. tko k sm tm reku, edina šansa je madness al pa obsešn.. če tm ni, poj ni nker :) razn ebay :P

Objavljeno (popravljeno)

hahah eni pa imajo domišlijo..

post-7857-1198160370_thumb.jpg

aja pa še to, k vidim da vas je par klecarjev tukaj...

dejte povedat keri so izvajalci podobini tem, lil john, soulja boy, birdman,eastside boys, three 6 mafia......oz da je podobna muzika.....oz. nwm kak se temu reče... jaz temu pravim "nigerski" rap....

Popravljeno . Popravil kukec1
Objavljeno
Čamčy a vidš kakšno ma zadnjo nihajko :naughty:

haha enako kot JeRn3j in Nejko na ninji :lol1: :lol1: :lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!