Stroj Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 kva je ti pičič...kam gremo dons? ;) a ma kdo kero idejo kam se gre dons? nima veze kje... U grebenca? :P
JeRn3j Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 kva je ti pičič...kam gremo dons? ;) a ma kdo kero idejo kam se gre dons? nima veze kje... ¸jst bi se uštulu sam povejte kam :P
_Nejkooo_ Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 kva je ti pičič...kam gremo dons? ;) a ma kdo kero idejo kam se gre dons? nima veze kje... pridite v mb kurbe lene, mi smo nonstoo pri vas, vi se ne morte enkrat do sem spravit hehe
reesko Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 ¸jst bi se uštulu sam povejte kam :P če bo kej placa ti povem sam močno dvomm da bo pridite v mb kurbe lene, mi smo nonstoo pri vas, vi se ne morte enkrat do sem spravit hehe kaj pa je kej v mb?
Schmid87 Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 pridite v mb kurbe lene, mi smo nonstoo pri vas, vi se ne morte enkrat do sem spravit hehe res so prasci :D
_Nejkooo_ Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 če bo kej placa ti povem sam močno dvomm da bokaj pa je kej v mb? ja ni nič posebnega, v samsaro bi malo šli pa tak, ko je v sobotah vedno polna...drugje kot v samsari so pa itak večinoma sami kmetavzari, tja še jaz ne hodim, kaj šele da bi si vas ugledneže drznil peljat tja :D
JeRn3j Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 ja ni nič posebnega, v samsaro bi malo šli pa tak, ko je v sobotah vedno polna...drugje kot v samsari so pa itak večinoma sami kmetavzari, tja še jaz ne hodim, kaj šele da bi si vas ugledneže drznil peljat tja :D bi šu z veseljem u mb... sam če bi meu prevoz :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 bi šu z veseljem u mb... sam če bi meu prevoz :whistle: za organizirajte se pizda, kak pa te midva s čamčyjem vedno pridema, pa sma 2 vas pa je polno :D
JeRn3j Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 za organizirajte se pizda, kak pa te midva s čamčyjem vedno pridema, pa sma 2 vas pa je polno :D fafex nima avta jst ga do mb ja nažalost ne morm dobit ostali pa sploh ne vem kdo ma še izpit :glare:
Matex_46 Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 fafex nima avtajst ga do mb ja nažalost ne morm dobit ostali pa sploh ne vem kdo ma še izpit :glare: pridemo pogledat, samo ne danes :closedeyes:
_Nejkooo_ Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 pridemo pogledat, samo ne danes :closedeyes: ja bla bla to tak vedno rečete, že lani ste to govorli pa vas pol nikol ni blo, kurbe lene neorganizirane :D
JeRn3j Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 (popravljeno) ja bla bla to tak vedno rečete, že lani ste to govorli pa vas pol nikol ni blo, kurbe lene neorganizirane :D kr pejt ti z cvaj takterjem take dolge fure se vozit :D s matexom se pogovarjava da bi 29. ga prletel gor... glejte da boste usi doma... oz. v mb ju štajerci... pa da bo za spat :) Popravljeno December 22, 2007. Popravil JeRn3j
_Nejkooo_ Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 (popravljeno) kr pejt ti z cvaj takterjem take dolge fure se vozit :D ja waw pa ste res meli nevemkako turo, en je z cvajtakterjem šou do grčije... kr pejt ti z cvaj takterjem take dolge fure se vozit :D s matexom se pogovarjava da bi 29. ga prletel gor... glejte da boste usi doma... oz. v mb ju štajerci... pa da bo za spat :) bomo poskrbeli, vi samo pridite :OK: Popravljeno December 22, 2007. Popravil _Nejko_
_Misko_ Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 kr pejt ti z cvaj takterjem take dolge fure se vozit :D s matexom se pogovarjava da bi 29. ga prletel gor... glejte da boste usi doma... oz. v mb ju štajerci... pa da bo za spat :) pejt raj s kolesom bol ekološko..
JeRn3j Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 ja waw pa ste res meli nevemkako turo, en je z cvajtakterjem šou do grčije... ja sam sigurn ni bla aprilija :D pejt raj s kolesom bol ekološko.. ti se kar zajebavi tomos rider :D
_Nejkooo_ Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 pejt raj s kolesom bol ekološko.. pofčijemo se mi na ekote :D ...bolj ga dimi bolj je fajn hehe
_Nejkooo_ Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 ja sam sigurn ni bla aprilija :Dti se kar zajebavi tomos rider :D jap, je bla aprilia, tisti čoper 2 taktni 125, nevem več kak se mu reče, bla pa je ravno tu na motosvetovi strani reportaža o tem popotovanju s tem dvotaktnikom do grćije :D
JeRn3j Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 jap, je bla aprilia, tisti čoper 2 taktni 125, nevem več kak se mu reče, bla pa je ravno tu na motosvetovi strani reportaža o tem popotovanju s tem dvotaktnikom do grćije :D no ja samo morš gledat da ma un okol 14 kojnev (če jih ma tok) rs ka jih ma pa 30+ in je zato možnost okvare veliko večja :D no ja tok hudo spet ni ampak je pa vedno tudi to opcija se mi je že marsikej zgodlo z aprilio... najhujša okvara na srečo 2km od doma... ko mi je zobnike strlo... :D
reesko Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 no ja samo morš gledat da ma un okol 14 kojnev (če jih ma tok) rs ka jih ma pa 30+ in je zato možnost okvare veliko večja :D no ja tok hudo spet ni ampak je pa vedno tudi to opcija se mi je že marsikej zgodlo z aprilio... najhujša okvara na srečo 2km od doma... ko mi je zobnike strlo... :D še 30jih nima..ne da bi jih mela 30 in VEČ...govorim za original...
Schmid87 Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 pofčijemo se mi na ekote :D ...bolj ga dimi bolj je fajn hehe nabav starga dozla, pa se bo kadil :D pa še kuriln ole dj notr.. u kšnga golf I al pa II :D haha
_Nejkooo_ Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 nabav starga dozla, pa se bo kadil :D pa še kuriln ole dj notr.. u kšnga golf I al pa II :D haha če bom imel kdaj dizla avto, bom to ziher delal hehe :D
Schmid87 Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 če bom imel kdaj dizla avto, bom to ziher delal hehe :D haha :yea1: to morš met enga tazga dizla sam tko mal.. da pač "težiš" folku :D haha.. po mestu, gor pa dol.. pa brez auspuha.. se avti tut kr fajn derejo brez :D
_Misko_ Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 pofčijemo se mi na ekote :D ...bolj ga dimi bolj je fajn hehe To maš pa prov :worship:
_Misko_ Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 haha :yea1: to morš met enga tazga dizla sam tko mal.. da pač "težiš" folku :D haha.. po mestu, gor pa dol.. pa brez auspuha.. se avti tut kr fajn derejo brez :D Res se fajn derejo, sodelovc se je furu s kiblo od polcajev brez avspuhov po delavnc gor pa dol :naughty: .sam je biu pa nagravžn zvok..
Schmid87 Objavljeno December 22, 2007 Objavljeno December 22, 2007 sm pogledou muvi 88minutes.. ker pač igra moj najlubši igralc :D hud muvi.. sam edina stvar k mi je šla v nos.. je ta, kjer raznese Porscheja.. tm bi se lohk malenkost potrudl pa bolš nrdil.. :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se