Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
oboje!

ne komentiraj več sploh :winkiss:

Objavljeno

in zka ne

Objavljeno

sicer si pa ti pomoje narobe zastopo, nimam nc proti unim (nism hoto rct kerim, ker se ne slisli ''vljudno'')

Vsi Smo Ljudje

Tk da reesko umiri se malo, pa prvo bari ka sm sploh mislo

Objavljeno

kaj ti je riskač zakaj ne?

sicer si pa ti pomoje narobe zastopo, nimam nc proti unim (nism hoto rct kerim, ker se ne slisli ''vljudno'')

Vsi Smo Ljudje

Tk da reesko umiri se malo, pa prvo bari ka sm sploh mislo

o čem se je šlo? :D

Objavljeno (popravljeno)
o čem se je šlo? :D

o tem ko je on vse narobe zastopo, pol se je pa kr pizdit neka zacno :winkiss: (pazi tisto z rumeno)

no, Vesel Božič Vsem ;)

(če ga sploh kdo praznuje, al ste vsi uni)

mi bomo praznoval čez 14dni

a mi ga boš povleku zdej?al ti glavo odprem?

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

17309144_l.jpg

:winkiss:

Objavljeno

Abnormaln ma pa monologe :whistle: :whistle:

Objavljeno
17309144_l.jpg

To se že lepš bere ;) "uni"....ne bom komenteru. Taki izrazi me razpizdijo

Objavljeno
Abnormaln ma pa monologe :whistle: :whistle:

Ka je to

Objavljeno

Sej sm razlozo zka sm napiso ''uni'' pac s tem sm mislo vse ki ne praznujejo božiča

sej se je res grdo čulo!

Ni pa treba kr neke vroče krvi ker pol res lahk ... bom rajs tiho

Objavljeno
o tem ko je on vse narobe zastopo, pol se je pa kr pizdit neka zacno :winkiss: (pazi tisto z rumeno)

aaa eh to pa res nič ni blo takega. no ti jaz povem da praznujem božič, ker sem katolik :D pravoslavci bojo še malo počakali, muslimani so tak čist posebni,... nima veze, samo da Čamčy praznuje :D

Ka je to

pogovor s samim seboj

Objavljeno
Ka je to

Samogovor ali monolog je zaupen pogovor dramske osebe same s seboj. Je izpoved, ki je namenjena neposredno gledalcu. Dramska oseba se pogovarja s svojim notranjim svetom, v katerem se kažejo protislovja, ali pa se z monologom neposredno odziva na zunanje dogajanje.

V dramatiki druge polovice dvajsetega stoletja (Bernard-Marie Koltès, Elfriede Jelinek, Heiner Müller, Sarah Kane), v t.i. ne več dramskih gledaliških besedilih in postdramskem gledališču samogovor ali kvazimonolog velikokrat zamenja dialog, ki je v krizi.

iz Wikipedije, proste enciklopedije

Objavljeno (popravljeno)
Samogovor ali monolog je zaupen pogovor dramske osebe same s seboj. Je izpoved, ki je namenjena neposredno gledalcu. Dramska oseba se pogovarja s svojim notranjim svetom, v katerem se kažejo protislovja, ali pa se z monologom neposredno odziva na zunanje dogajanje.

V dramatiki druge polovice dvajsetega stoletja (Bernard-Marie Koltès, Elfriede Jelinek, Heiner Müller, Sarah Kane), v t.i. ne več dramskih gledaliških besedilih in postdramskem gledališču samogovor ali kvazimonolog velikokrat zamenja dialog, ki je v krizi.

OK, to sm mislo iz heca ''ka je to'' :D ampak vseno hvala za obrazložitev ;)

Namreč sam že zdej 4 leto igram v gledališču, 3 lete sm mel glavno vlogo, tak da poznam te stvari :winkiss:

Objavljeno
aaa eh to pa res nič ni blo takega. no ti jaz povem da praznujem božič, ker sem katolik :D pravoslavci bojo še malo počakali, muslimani so tak čist posebni,... nima veze, samo da Čamčy praznuje :D

pogovor s samim seboj

haha najboljše pa je ko vzkipita stroj in reesko... o stroju da se ne menimo ker je čisti slovenec, risko pa tudi nešto između in potem sta takoj užaljena a sta kilometre od pravoslavnega haha :D strojčiju se jaz vedno nasmejim ko hoče bit čefur :D

eh jaz sem mu pojasnil bolj kratko in jedrnato :D

Objavljeno

ce ne bi tega napisou....bi zgledou pametn :)

Objavljeno
ce ne bi tega napisou....bi zgledou pametn :)

:blush: :blush:

Objavljeno (popravljeno)
haha najboljše pa je ko vzkipita stroj in reesko... o stroju da se ne menimo ker je čisti slovenec, risko pa tudi nešto između in potem sta takoj užaljena a sta kilometre od pravoslavnega haha :D strojčiju se jaz vedno nasmejim ko hoče bit čefur :D

Zakaj bi hotu bit čefur? Ker ne poslušam narodno zabavne glasbe ampak predvsem srbske/bošnjaške/hrvaške izvajalce? Ker ne nosim bularjev, bombrk in majc z napisom TU JE SLOVENIJA? Ti zarad tega dajem utis da nočem bit Slovenc in da se delam čefurja?

Popravljeno . Popravil Stroj
Objavljeno

mene tud :angry: :nono:

Objavljeno
Zakaj bi hotu bit čefur? Ker ne poslušam narodno zabavne glasbe ampak predvsem srbske/bošnjaške/hrvaške izvajalce? Ker ne nosim bularjev, bombrk in majc z napisom TU JE SLOVENIJA? Ti zarad tega dajem utis da nočem bit Slovenc in da se delam čefurja?

uuuuuuu vidim da nisi od muh :D ne saj prav, lepo si to napisal, prav imaš, jaz se s teh karantancev itak vedno norca delam ker to pa je res podn... saj prav da poslušaš to kar ti je všeč, hvala bogu da nisi neki slovenski nacionalistek, ampak moj pikec :D

Objavljeno (popravljeno)

S tistimi mamo še MI probleme (z mi sem misli pankiče, da se ne bo kdo spt joko, pa govor da sm nacionalist :rolleyes: )

Najbol zažgalo je na metelkov :D

Cela meta pankičov, v enmo koto pa novi golf pa jugo muzika pa čefurčki ... pa kaj, zka bi iskal probleme, vsak posluša in dela tist kar mu paše, smo pa ja vsi človečki ;)

navsezadne je pa še velik čefurjev (pa ne žalim) mojih frendov

Objavljeno
uuuuuuu vidim da nisi od muh :D ne saj prav, lepo si to napisal, prav imaš, jaz se s teh karantancev itak vedno norca delam ker to pa je res podn... saj prav da poslušaš to kar ti je všeč, hvala bogu da nisi neki slovenski nacionalistek, ampak moj pikec :D

:wub: :friend2: :friend2: :wub:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!