BaHa Objavljeno November 20, 2005 Opozori Objavljeno November 20, 2005 Tuki se pa moja taktika mčkn razlikuje: če gremo na izlet z grčarjem zeeeeeloooo lagano turistično, drugače pa itk skos gas do konca kr že tko nikamor ne grejo ta jajca :lol: jah sm ti jst kriv ce nit blokad ne vzames ven jao :D kaj pol si jih dal ven al ne ? eh ja .... ma ce gres na izlet je res mal pgoledt okol a drgac ce pa gres po tisti cesti ko gres glih vsak dan v svojem lajfu .... ne vem kok bos okol gledu :D
Zigc Objavljeno November 20, 2005 Opozori Objavljeno November 20, 2005 (popravljeno) sej drug let bom pa jst tebe čakov, da boš ti brneu za mano! Tudi na ovinkih slavne, prelepe in spoštovanja vredne MARIJA REKE ? :naughty: :naughty: PS: a nis grcar dav ti nekatere nezaželjene osebe na IGNORE?? :wacko: :slap: Popravljeno November 20, 2005. Popravil zigaspy
GrCaR Objavljeno November 20, 2005 Opozori Objavljeno November 20, 2005 Tudi na ovinkih slavne, prelepe in spoštovanja vredne MARIJA REKE ? :naughty: :naughty: bomo vidl, sam so mi lepš kačje ride gerovo pa Jezersko :OK: pa verjetno drugo leto še dolomiti :blush: seveda vse to s kawasaki Z750!
Zigc Objavljeno November 20, 2005 Opozori Objavljeno November 20, 2005 bomo vidl, sam so mi lepš kačje ride gerovo pa Jezersko :OK: pa verjetno drugo leto še dolomiti :blush: seveda vse to s kawasaki Z750! Ta ti je bla dobra stari, sploh na MR še nis biu :slap: A to misls drgac tisto cesto k je POUNA avtomobilov pa zdelan asvalt?
GrCaR Objavljeno November 20, 2005 Opozori Objavljeno November 20, 2005 Ta ti je bla dobra stari, sploh na MR še nis biu :slap: A to misls drgac tisto cesto k je POUNA avtomobilov pa zdelan asvalt? btw na MR sm že biu :closedeyes: pa mi cesta ne sede! mogoče se bo mnenje spremenil k bom meu bl športn motor. takrt je bla cesta pouna zarad uhne prireditve gor, drugač ni tok folka! asvalt je biu pa prov zakon, ker guma ni zdrsavala! no any way... se ne mislm spet kregat začet! vsak ma svoje mnenje...
Zigc Objavljeno November 20, 2005 Opozori Objavljeno November 20, 2005 btw na MR sm že biu :closedeyes: pa mi cesta ne sede! mogoče se bo mnenje spremenil k bom meu bl športn motor. takrt je bla cesta pouna zarad uhne prireditve gor, drugač ni tok folka! asvalt je biu pa prov zakon, ker guma ni zdrsavala! no any way... se ne mislm spet kregat začet! vsak ma svoje mnenje... Heh ja ma itk se ne splača kregat zrt tega, sam nism vedu d si biu že na MR. Fuck sam kaj bi dal za en sončn dan tko temaratura ozračja 30°C d bi se šu jebat z Marijo :wub: :yes:
<=YaMaHa=> Objavljeno November 20, 2005 Opozori Objavljeno November 20, 2005 Ej žiga morš za čez zimo kšno drugo marijo najt za uživat B)
Zigc Objavljeno November 20, 2005 Opozori Objavljeno November 20, 2005 Ej žiga morš za čez zimo kšno drugo marijo najt za uživat B) Heh neb blo slabo ja :yes:
garfield Objavljeno November 20, 2005 Opozori Objavljeno November 20, 2005 Heh neb blo slabo ja :yes: Mogče za šankom :beer2: :grim
BaHa Objavljeno November 20, 2005 Opozori Objavljeno November 20, 2005 Mogče za šankom :beer2: :grim lol :D no comment :D
Zigc Objavljeno November 20, 2005 Opozori Objavljeno November 20, 2005 Mogče za šankom :beer2: :grim UUU jebote kje si mi ti :D Smo se vidl u četrtk u KMŠju ane? :yea1: Spomnm se sak d mi je pol Tršinar reku d si biu tut ti notr, nasledn četrtk ti js častim pijačo :OK: , če nam bo le uspel pobegnt iz doma tko k zmeri B) :yea1: B) :yea1:
garfield Objavljeno November 21, 2005 Opozori Objavljeno November 21, 2005 UUU jebote kje si mi ti :D Smo se vidl u četrtk u KMŠju ane? :yea1: Spomnm se sak d mi je pol Tršinar reku d si biu tut ti notr, nasledn četrtk ti js častim pijačo :OK: , če nam bo le uspel pobegnt iz doma tko k zmeri B) :yea1: B) :yea1: Jst sm ob 6-ih pršu dam tko d sm predavanja za petek kr izpustu k me je mal glavobol dajal :whistle: Zdj ta tedn bol teško sm se bomo že kj zmenil :grim
Zigc Objavljeno November 21, 2005 Opozori Objavljeno November 21, 2005 Jst sm ob 6-ih pršu dam tko d sm predavanja za petek kr izpustu k me je mal glavobol dajal :whistle: Zdj ta tedn bol teško sm se bomo že kj zmenil :grim Mi smo pa ob 5ih prsli in se lepo nazaj vtihotapl :OK: baje d nas ni nobena kamera vidla :P Sm su pa pol ob 10ih v solo k nism hotu met prevec neopravicenih :grim
Mte :) Objavljeno November 21, 2005 Opozori Objavljeno November 21, 2005 Lep pozdrav vsem k ste tle gor! :D U še ena bejba :OK: A vozš 125ko? Dj dj sendy ustavi konje pred se zadnja picka spizdi :lol1: vozš aprilijo 125? poglejte pod profil... pise da gilero... zdj al uno staro sportivo al pa enduro... :hmm:
<=YaMaHa=> Objavljeno November 21, 2005 Opozori Objavljeno November 21, 2005 U,a mamo novo motoristko med nami :naughty:
Mte :) Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 indeed we do... sam se je zihr skrila :P pac sramezljiva puncka :rolleyes:
<=YaMaHa=> Objavljeno November 22, 2005 Opozori Objavljeno November 22, 2005 Eh bejba,nč bit sramežljiva...sej ne grizemo :D ...ali pač :naughty:
JMatic Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 hahaha pol boste pa zvedl da je stara 13 let :)
<=YaMaHa=> Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 Ah kje...sej more bit 16 za kakšen bolj zanimiv motor,to je pa že kr ql B)
Mte :) Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 eh celi jebachi... zihr ne mara takih! jest sm en fajn kmecki pobc :lol1: ok no salo na stran... k se bos oglasla se bos... lohk pa da mamo tud ksnga "toplga" med nami :blink: :devil:
GrCaR Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 eh celi jebachi... zihr ne mara takih! jest sm en fajn kmecki pobc :lol1: ok no salo na stran... k se bos oglasla se bos... lohk pa da mamo tud ksnga "toplga" med nami :blink: :devil: iz te ženske bote vi še doktorat naredl :lol1: :lol1: :lol1: no any way => welcome petra
JMatic Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 lohk pa da mamo tud ksnga "toplga" med nami :blink: :devil: a se pripravljas da se bos razkriu? :photo: :photo: zdj pa vem kwa jemislu edn od moderatorjev k je reku da ste geyi :slap: :slap: :slap: :slap: shala shala :> :lol1:
Stric Burek Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 sam res, itak sam smetimo tle, bejba pa še ne vemo kaki nabijači ( .) ) smo :devil:
Mte :) Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 sandi! pa ti ja zgledas tak pridn fantek... :nono:
Stric Burek Objavljeno November 23, 2005 Opozori Objavljeno November 23, 2005 ja in to ti rečš :lol1: Jest pa itak mam punco, tko da itak, sam mal "provociram"
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se