Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

uglavnm ne komenteri ti AbNormaln

Objavljeno
uglavnm ne komenteri ti AbNormaln

Itak da bom, dokler ne poves razloga zkaj ne bi ?!?!?!

Objavljeno

ma dej :glare:

Objavljeno

Ja kaj pizda, js sm povedo svoje vi pa nocte tega razumet

Objavljeno
Ja kaj pizda, js sm povedo svoje vi pa nocte tega razumet

pšššššššt. Tiše tamo

Objavljeno

pšššššššt. Tiše tamo

tako je...če želiš živeti bodi tiho...drgač te bojo "oni" napadli...

Objavljeno

pol pa nam, da smo nestrpni

matr no a si res ?!?!

Objavljeno

a se ti zajbavaš???

Objavljeno
pol pa nam, da smo nestrpni

matr no a si res ?!?!

nestrpn si ti in še ostali na motosvetu k bol da se skrijejo...imel sem zelo neljub dogodek ta vikend (skini so mi mtko davli k je bl čista slovenka k vi usi skupi ;) ) tko da mi en ne reče več besede o skinih in njihovem mišljenju k vm bom glavo usem potrgu ;)

a se ti zajbavaš???

resno ;)

Objavljeno (popravljeno)
nestrpn si ti in še ostali na motosvetu k bol da se skrijejo...imel sem zelo neljub dogodek ta vikend (skini so mi mtko davli k je bl čista slovenka k vi usi skupi ;) ) tko da mi en ne reče več besede o skinih in njihovem mišljenju k vm bom glavo usem potrgu ;)

resno ;)

Sicer pa tak (če bi bral moje poste nazaj) nikol nisem maral skinov ... ponavljam: z skini mamo tut mi probleme in mi niso ravn pri srcu, ker sovražim njihova dejanja in mišlenje(je pa res da niso vsi taki) ...

Prosim da me prej spoznaš, kot osebo, in potem deliš predsodke, ne ppa tak

Peace ;)

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno
a se ti zajbavaš???

resno...k smrt

Objavljeno
aaa eh to pa res nič ni blo takega. no ti jaz povem da praznujem božič, ker sem katolik :D pravoslavci bojo še malo počakali, muslimani so tak čist posebni,... nima veze, samo da Čamčy praznuje :D

pogovor s samim seboj

ma daj si ti en kurac od ofce ne pa katolik...ti se neke delaš vernega pa sploh nisi, ne hodiš k maši, ne držiš se totih vaših glupih postov pa nevemkakega sranja še, bla bla bla nea mi buč prodajaj katolik ja valda...

drugač pa se izkenjam na ta božič pa vse skup, ne želim vam veselega božiča, želim vam da se vam zataknejo vsi ti purani, da dobite salmonelo od bifteka in da cel božični večer in jutrišnji dan prekozlate, ter se še celo leto spominjate kako je ta pofukan božič brezvezn in najbolj bedn dan v celem letu...božiček fucking ameriški prašiček, pa upam da dobi cirozo jeter od prevlke količine kokakole, in da vam pod jelko nastavi svoje crkjene in po mrhovini smrdeče jelene, škrate, pederske palčke z vlkimi tiči in da vas ti ju3 zjutraj navsezgodaj nategnejo da en tedn neote mogli hodit...

pa lepe smrdeče pozdrave od vašega dobrega stareg komunističnega dedka mraza

:D :lol1:

Objavljeno
Sicer pa tak (če bi bral moje poste nazaj) nikol nisem maral skinov ... ponavljam: z skini mamo tut mi probleme in mi niso ravn pri srcu, ker sovražim njihova dejanja in mišlenje(je pa res da niso vsi taki) ...

Prosim da me prej spoznaš, kot osebo, in potem deliš predsodke, ne ppa tak

Peace ;)

nism jst za nasilje nikol biu...ampak od zdej naprej me ne zanima več kdo je kakšen...zanimajo me samo še besede in dejanja ;)

pamti i vrati ;)

Objavljeno
ma daj si ti en kurac od ofce ne pa katolik...ti se neke delaš vernega pa sploh nisi, ne hodiš k maši, ne držiš se totih vaših glupih postov pa nevemkakega sranja še, bla bla bla nea mi buč prodajaj katolik ja valda...

drugač pa se izkenjam na ta božič pa vse skup, ne želim vam veselega božiča, želim vam da se vam zataknejo vsi ti purani, da dobite salmonelo od bifteka in da cel božični večer in jutrišnji dan prekozlate, ter se še celo leto spominjate kako je ta pofukan božič brezvezn in najbolj bedn dan v celem letu...božiček fucking ameriški prašiček, pa upam da dobi cirozo jeter od prevlke količine kokakole, in da vam pod jelko nastavi svoje crkjene in po mrhovini smrdeče jelene, škrate, pederske palčke z vlkimi tiči in da vas ti ju3 zjutraj navsezgodaj nategnejo da en tedn neote mogli hodit...

pa lepe smrdeče pozdrave od vašega dobrega stareg komunističnega dedka mraza

:D :lol1:

Siva kučma, bela brada, topel kožuh zvrhan koš.... :D

Objavljeno
nism jst za nasilje nikol biu...ampak od zdej naprej me ne zanima več kdo je kakšen...zanimajo me samo še besede in dejanja ;)

pamti i vrati ;)

moja družba se ne deli na naše in druge, in jaz nazdravljam z prijatli iz vseh republik bivše juge :OK:

Siva kučma, bela brada, topel kožuh zvrhan koš.... :D

...oj že prišel je med nas dobri stari dedek mraz :OK:

Objavljeno (popravljeno)

pamti i vrati ;)

In zkaj si se zdej na mene spravu, ker sm pač rek ''uni'' (ponvalam 3: uni pač ko ne praznujejo božiča, pizda no rek sm uni zto ko ne vem točno kk se rečem tistim ko ga ne praznujejo!!! muslimani? pravoslavci? ...?)

In zto si se zdej ti neka spravo na mene pa mi grozil za brezveze ko nobenmo nism kaj slabega hoto!

Na če se ti da mi pa še povej kaj pa mi zagrozi če ti res goržnjepa nasilje tolk pomeni?!!?

ah :trance_33_sleep:

(pa hvala ti za polešanje Božiča, res)

Popravljeno . Popravil AbNormaln

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!