Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
In zkaj si se zdej na mene spravu, ker sm pač rek ''uni'' (ponvalam 3: uni pač ko ne praznujejo božiča, pizda no rek sm uni zto ko ne vem točno kk se rečem tistim ko ga ne praznujejo!!! muslimani?)

In zto si se zdej ti neka spravo na mene pa mi grozil za brezveze ko nobenmo nism kaj hoto!

Na če se ti da mi pa še povej kaj pa mi zagrozi če ti res goržnjepa nasilje tolk pomeni?!!?

ah :trance_33_sleep:

(pa hvala ti za polešanje Božiča, res)

jaz nisn musliman pa tut ne praznujem tega bednega praznika...ampak to zaradi lastnega prepričanja, ker je to eno navadno fopanje in produkt debilne kapitalistične amerike, ki nam je podturila te debilne praznike, ki še bolj poneumlja že totalno poneumljen slovenski narod...da nebom začel naštevat še par isto debilnih praznikov kot so noč čarovnic, valentinovo in podobne gnile glupe ameriške praznike....

Objavljeno
jaz nisn musliman pa tut ne praznujem tega bednega praznika...ampak to zaradi lastnega prepričanja, ker je to eno navadno fopanje in produkt debilne kapitalistične amerike, ki nam je podturila te debilne praznike, ki še bolj poneumlja že totalno poneumljen slovenski narod...da nebom začel naštevat še par isto debilnih praznikov kot so noč čarovnic, valentinovo in podobne gnile glupe ameriške praznike....

Se strinajm s tabo ...

Pač vsak ma svoje mišlenje pa dela tist kar misli da je prav

:winkiss:

Objavljeno
...oj že prišel je med nas dobri stari dedek mraz :OK:

Nejko ma prav!

Dedek mraz je pravi!

Uuu 17 mi je godina...

Objavljeno
moja družba se ne deli na naše in druge, in jaz nazdravljam z prijatli iz vseh republik bivše juge :OK:

...oj že prišel je med nas dobri stari dedek mraz :OK:

haham murat in jose :D

In zkaj si se zdej na mene spravu, ker sm pač rek ''uni'' (ponvalam 3: uni pač ko ne praznujejo božiča, pizda no rek sm uni zto ko ne vem točno kk se rečem tistim ko ga ne praznujejo!!! muslimani? pravoslavci? ...?)

In zto si se zdej ti neka spravo na mene pa mi grozil za brezveze ko nobenmo nism kaj slabega hoto!

Na če se ti da mi pa še povej kaj pa mi zagrozi če ti res goržnjepa nasilje tolk pomeni?!!?

usi vemo da si "uni" napisu slabšalno in sploh ne govor ;)

nism ti nč groziu ;) sam pač povedu sm ti da se ugasn ker mi grejo na kurac tele zaničevalne izjave..in da ne bo pomote..na kurac mi gre tud k se čefurjo spravjo na enga bogega slovenčka ;) ne maram te "vojne" sploh... ;)

in božič mam že tko al tko uničen zaradi teh predčudovitih karantancev..pa dobr..pozabmo...tko k sm reku pamti i vrati ;)

Objavljeno
Nejko ma prav!

Dedek mraz je pravi!

Uuu 17 mi je godina...

oooo glej ga hehehe...no to pa se praznuje, ne pa nekega debilnega božička :OK:

vse najboljše majstoreee

Objavljeno
In zkaj si se zdej na mene spravu, ker sm pač rek ''uni'' (ponvalam 3: uni pač ko ne praznujejo božiča, pizda no rek sm uni zto ko ne vem točno kk se rečem tistim ko ga ne praznujejo!!! muslimani? pravoslavci? ...?)

In zto si se zdej ti neka spravo na mene pa mi grozil za brezveze ko nobenmo nism kaj slabega hoto!

Pravoslaci ga praznujejo, sej tko kot katoliki in protestantje verujejo v krščansko vero (Na božični večer nej bi se rodil Jezus). Pravoslavci ga le praznujejo nekoliko pozneje, ker se pri njih še vedno upošteva julijanski koledar, ki ima nekaj dni zamika zaradi nenatančnosti.

Objavljeno
Pravoslaci ga praznujejo, sej tko kot katoliki in protestantje verujejo v krščansko vero (Na božični večer nej bi se rodil Jezus). Pravoslavci ga le praznujejo nekoliko pozneje, ker se pri njih še vedno upošteva julijanski koledar, ki ima nekaj dni zamika zaradi nenatančnosti.

tako je.

oni imajo lih tko božični večer 24.ga 25ga pa božični dan sam pač ker je koledar zamaknjen usi misljo da oni kasnej praznujejo...po našem koledarju kasnej...po njihovem pa isto kot mi

Objavljeno
haham murat in jose :D

usi vemo da si "uni" napisu slabšalno in sploh ne govor ;)

nism ti nč groziu ;) sam pač povedu sm ti da se ugasn ker mi grejo na kurac tele zaničevalne izjave..in da ne bo pomote..na kurac mi gre tud k se čefurjo spravjo na enga bogega slovenčka ;) ne maram te "vojne" sploh... ;)

in božič mam že tko al tko uničen zaradi teh predčudovitih karantancev..pa dobr..pozabmo...tko k sm reku pamti i vrati ;)

ka to pomeni :hmm:

sicer neka jugo razumem pa se tut pogovarjam z frendi od dol, sam to pa prvič čujem :)

Sicer mi kolegica (Mirna - zanimivo ime za divje dekle), ki večkrat pride v Slo kaj na obisk razlozi malo novih besed, pa sm z bol razgledan :P

Objavljeno

sicer neka jugo razumem pa se tut pogovarjam z frendi od dol, sam to pa prvič čujem :)

Sicer mi kolegica (Mirna - zanimivo ime za divje dekle), ki večkrat pride v Slo kaj na obisk razlozi malo novih besed, pa sm z bol razgledan :P

pamti=zapomni

vrati=vrni

Objavljeno

pamti in vrati- zapomni si in vrni

Objavljeno

pa da ne bo spet kdo mislo ko sm napiso JUGO pa OD DOL

pac nikol nism znal razlikovat srbščine hrvaščine in teh, samo da pričamo :D

Objavljeno
oooo glej ga hehehe...no to pa se praznuje, ne pa nekega debilnega božička :OK:

vse najboljše majstoreee

Hvala hvala.

Objavljeno
pamti=zapomni

vrati=vrni

pamti in vrati- zapomni si in vrni

Tnx

Ammm, ka pa bi si naj zapomno pa vrno? :)

Objavljeno

nima veze...

grem spat...kurc božiček me še ni obisku...nejko ma prav-> jebeš božička če ti ne prinese nič...sem čakal z namenom do polnoči še par minut čez pa ni nč :(

bom že preživel :(

nočko naciji

Objavljeno

Srbščina in Hrvaščina nimata nekih bistvenih razlik....le malenkosti. Kava (hr) oz. kafa (srb.). Včasih so pa vsi srbo-hrvaščino govoril. Razred zase je predvsem albanščina

Objavljeno

Dejte to prihrant za PM no !!! Vsaj zdej med prazniki :angry: kot, da je važn kdo kdaj kej praznuje. reesko ti pa enga spij pa bo bolš,zakaj se ubadaš s takimi ljudmi, a se je vredno razburjat,posebej na božični večer - pa čeprov eni ne praznujete tega, še zmerej je praznik,doma smo,dobr se je,pije se :beer2:

Objavljeno
Dejte to prihrant za PM no !!! Vsaj zdej med prazniki :angry: kot, da je važn kdo kdaj kej praznuje. reesko ti pa enga spij pa bo bolš,zakaj se ubadaš s takimi ljudmi, a se je vredno razburjat,posebej na božični večer - pa čeprov eni ne praznujete tega, še zmerej je praznik,doma smo,dobr se je,pije se :beer2:

jst praznujem to ;)

pa nima veze...grem spat :) nočko :winkiss:

Objavljeno

марш у пићку матер - to je srbščina

marš u pičku mater- to pa hrvaščina hehe

drugač pa obstaja par majhinih razlik med hrvaščino in srbščino

tisoč- hrvaško

hiljada- srpsko

mlijeko- hrvaško

mleko- srspko

kruh- hrvaško

hleb- srpsko

kava- hrvaško

kafa- srpsko

no to je blo par primerov, sej jih je še več drugače pa je dost podobno, odvisno tud od narečja posamezne pokrajine

Objavljeno
nima veze...

grem spat...kurc božiček me še ni obisku...nejko ma prav-> jebeš božička če ti ne prinese nič...sem čakal z namenom do polnoči še par minut čez pa ni nč :(

bom že preživel :(

nočko naciji

Jebote nacije!

To pa res ne morem zastopit kk more bit kak slovenc nazi al pa kdorkoli!

Deda se mi je boril proti njim js bi jih pa poviševal! ne ne!

FUCK NAZI SYMPATHY!

Fašizem je bolezen, anti-fašistična akcija je zdravilo!

Good Night White Pride!

good_night_white_pride.gif

Lahko Noč vsem

Objavljeno

Jezus je rojen, Jezus je rojen :worship: :worship:

Objavljeno

Tako je

Objavljeno

je že zlezo vun brezmadežno spočet... (samo da je poštar dal eno nevidno štampilko mami od jezusa) haha

Objavljeno

Kaj si ti ja nor kaki božiček

Delnice od Nove KBM :worship: :worship: :worship:

Objavljeno
Jebote nacije!

To pa res ne morem zastopit kk more bit kak slovenc nazi al pa kdorkoli!

Deda se mi je boril proti njim js bi jih pa poviševal! ne ne!

FUCK NAZI SYMPATHY!

Fašizem je bolezen, anti-fašistična akcija je zdravilo!

Good Night White Pride!

good_night_white_pride.gif

Lahko Noč vsem

Dej se mal umir !!! lahko tud na lep način poveš !

reesko@ tist sm zato napisov, da se nebojo pritoževal uni k ne praznujejo hehe :) najt :)

Objavljeno
Dej se mal umir !!! lahko tud na lep način poveš !

reesko@ tist sm zato napisov, da se nebojo pritoževal uni k ne praznujejo hehe :) najt :)

Kak lepši način :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!