Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Ste vidli vi to, kaj so dobli v Ljubljani? Pokličeš na številko, pa se en Nizozemc z nekim skuterčkom pripela, zloži toti moped ga da v avto, pa vas odpelje domov.

Zaj bojo tak pili, da bojo nas Štajerce prehiteli.

(Mission impossible)

Objavljeno
Ste vidli vi to, kaj so dobli v Ljubljani? Pokličeš na številko, pa se en Nizozemc z nekim skuterčkom pripela, zloži toti moped ga da v avto, pa vas odpelje domov.

(Mission impossible)

Kaj pa če si z motorjem :P ?

Objavljeno

(Mission impossible)

js bi meu tut tak šiht :D

poj pa še pjane bičez izkoristš

Objavljeno
Kaj pa če si z motorjem :P ?

pol pa ne piješ ;)

Objavljeno

(Mission impossible)

ki si to zvedo? daj neki link :D

Objavljeno

kai niste nič dobli za božička?

jaz sem sicer že kaki tedn prej samo je blo mišljeno kot darilo za božička :D

post-14818-1198610359_thumb.jpg

Objavljeno

uff črna šipa :wub:

jaz grem najbrž zdaj en dan vizir za čelado naročit črni pa pinlock :)

Objavljeno

jaz sem sicer že kaki tedn prej samo je blo mišljeno kot darilo za božička :D

post-14818-1198610359_thumb.jpg

dobu sm old spice pa štumfe.. yeeeey.. :glare: :D

Objavljeno

Eni poročila gledamo. Vam na Velki vleče POP TV? :D

Sem iskal na 24ur.com pa ni nikjer u pm. Daj če kdo najde naj prilepi.

Objavljeno

Eni mamo takrat ravno rojstni dan, pa dobimo le eno darilo. Po večini sem dobil bonboniere pa dnar zravn. Tak da kako je trenutno stanje, še lahko grem glih 5-krat v Holmesa na žirafe tak ko zadnjič.

Kaj si ti mene nekaj v sneg metal?

Objavljeno

Eni poročila gledamo. Vam na Velki vleče POP TV? :D

Sem iskal na 24ur.com pa ni nikjer u pm. Daj če kdo najde naj prilepi.

skuter bili

alo frk..iste zmigovce mama :)

so bli najcenejsi haha :)

Objavljeno

Toti so šele nori :D:D:D KLIK

Objavljeno

Js grem pa na Golte jutri.. dolg dan bo :rolleyes:

Objavljeno (popravljeno)
Js grem pa na Golte jutri.. dolg dan bo :rolleyes:

js pa 11urni delovnik :) kr dolg dan bo ja :D

Popravljeno . Popravil FiFtY_
Objavljeno

uff....me ni blo na forumu že 100 let :lol:

Objavljeno

hehe pravkar prišel z zimskega driftanja z avti :kva1: je zanimivo ampak je treba vsakih 10min spremenit lokacijo, zaradi policajev O:-) tako da smo ene 6 lokacij dal dvakrat skozi

posledice: odtrgan prednji odbijač, razbita zadnja luč, polomljena prednja maska, zadnji odbijač ter uničen menjalnik, na srečo nič od tega na mojem avtu, bi pa kmal enkrat zajahal kandelabr :blush:

jutri ponovimo :OK:

Objavljeno (popravljeno)
hehe pravkar prišel z zimskega driftanja z avti :kva1: je zanimivo ampak je treba vsakih 10min spremenit lokacijo, zaradi policajev O:-) tako da smo ene 6 lokacij dal dvakrat skozi

posledice: odtrgan prednji odbijač, razbita zadnja luč, polomljena prednja maska, zadnji odbijač ter uničen menjalnik, na srečo nič od tega na mojem avtu, bi pa kmal enkrat zajahal kandelabr :blush:

:lol: :worship:

a jutr bo pa to na tvojmu?Maš kšne posnetke?Na kirmu avtu je bla ta nastala škoda?

Popravljeno . Popravil Misko.91
Objavljeno

fakju ane :) to ni fer.. zakva pa tuki ni snega :D razn po ulci.. toj pa itak sam en uvink, ampak ga kr fajn spelm, pa še ozko je :P

js se sam prot večeru (od 21ih naprej) zajebavam s "službenmu" avtam :) k so zaston gume pa benz. pa cesta že mal pomrznena, je fajn poledica, in zato tut fajn drsi :D snega pa ni nč :closedeyes:

Objavljeno

upam da ne :unsure:

nimam nič posneto, ni blo cajta :whistle:

drgač pa maska je šla pri bmw 3 compact, vse drugo pa pri cliotu (taprvemu)

Objavljeno
fakju ane :) to ni fer.. zakva pa tuki ni snega :D razn po ulci.. toj pa itak sam en uvink, ampak ga kr fajn spelm, pa še ozko je :P

js se sam prot večeru (od 21ih naprej) zajebavam s "službenmu" avtam :) k so zaston gume pa benz. pa cesta že mal pomrznena, je fajn poledica, in zato tut fajn drsi :D snega pa ni nč :closedeyes:

kako ni nič, saj ste le višje od nas :hmm: drgač ga imamo pri nas ziher 10cm, tudi po cesti, pa še dobr je k imajo cestarji zgleda silvestrovanje, nič spluženo in sipano :kva2:

Objavljeno

Pr nm na dvorišču je pa mal snega lih tok d je belo..pa še par ovinkov je :naughty: :evilgrin: Učer je frend s kolesom "driftov" :lol:

Objavljeno
kako ni nič, saj ste le višje od nas :hmm: drgač ga imamo pri nas ziher 10cm, tudi po cesti, pa še dobr je k imajo cestarji zgleda silvestrovanje, nič spluženo in sipano :kva2:

:headbang: :headbang: ni fer no! :D tuki ni niti snežinke že ene 10dni pumoje. za znoret. :D

HOČMO SNEG!! :D

Objavljeno
:headbang: :headbang: ni fer no! :D tuki ni niti snežinke že ene 10dni pumoje. za znoret. :D

Tle v Litiji je v zadnjih par urah pobelu dvorišče :D

Objavljeno

Res čudn :eek: Pa še bliz smo..

Pr ns še zdele mal naletava :whistle:

Nč fantje ajde grem jst vn..FSM

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!