Schmid87 Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 Pr nm na dvorišču je pa mal snega lih tok d je belo..pa še par ovinkov je :naughty: :evilgrin: Učer je frend s kolesom "driftov" :lol: zdele sm šu vn pogledat kok je kj snega.. in morm rečt da ga je zapadl nevrjetnih 1cm :D haha zdj pa ne pada več.. se prau je blo po dougmu cajtu par snežink :)
Noiser69 Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 (popravljeno) Kere odbite risanke: ---->KLIK<---- Staro, pa najbol zažigalno, vse epizode! Ko ma čebela zvok ko helikopter :lol1: Popravljeno December 26, 2007. Popravil AbNormaln
Aless Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 uff črna šipa :wub: jaz grem najbrž zdaj en dan vizir za čelado naročit črni pa pinlock :) ka bos pa s tem,....treba motor prvo kupit....
Noiser69 Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 zdele sm šu vn pogledat kok je kj snega.. in morm rečt da ga je zapadl nevrjetnih 1cm :D haha zdj pa ne pada več.. se prau je blo po dougmu cajtu par snežink :) V Kranju zadnc ko smo meli spil je blo kr snega, ga je pobralo? Res ga ni blo vec ko pa tu pr nas :P
_LuX_ Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 Ma kwa ti bo telih 2-3cm, ponoč ga je tud glih tolk padl da je bil dvoriše pobeljen. Jest hočem da ga pade vsaj ene 20-30.
_Nejkooo_ Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 fakkkkkkkk pubeciiiii crkno bommmmmmm, to pa je blo najhujše pitjeee v zadnjih par letihhh...bil sn tak pijan da res nisn vedo kaj delam, pa za poslastico naju je s kolegom srebrna provida vstavla, medtem ko ga je šou fajter prehitevat, prek dvojne polne črte, pa pri križišču še rdečo prevozo, pa za nameček je še pol napihal 1.84 hahah...dobro da mamo veze pa smo se zmenli nekak, da je na koncu odneso le z 500 evri pa 5 kazenskimi, vozniška mu je na srečo ostala, ker drugače bi se mu slabo pisalo glede na to kake prekrške je naredo pa še pijan ko mina haha...aja pa baje sn jaz budalo pijano, medtem ko je on zapisnik delal, spraševal škifa, kolk konjev ma tota honda accord, pa da bi ga jaz z ninjo ziher z lahkoto neso pa takeee fakkk :slap: , da me je na koncu ovi kolega zakleno v avto not, ker sn baje take govoro da brezvveze hahaha....v glavnem pustolovščine se tu dogajajo pr nas, samo je jeba ko danes že cel dan kozlam, pa še v nočno morn it ob osmih :headbang:
JMatic Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 fakkkkkkkk pubeciiiii crkno bommmmmmm, to pa je blo najhujše pitjeee v zadnjih par letihhh...bil sn tak pijan da res nisn vedo kaj delam, pa za poslastico naju je s kolegom srebrna provida vstavla, medtem ko ga je šou fajter prehitevat, prek dvojne polne črte, pa pri križišču še rdečo prevozo, pa za nameček je še pol napihal 1.84 hahah...dobro da mamo veze pa smo se zmenli nekak, da je na koncu odneso le z 500 evri pa 5 kazenskimi, vozniška mu je na srečo ostala, ker drugače bi se mu slabo pisalo glede na to kake prekrške je naredo pa še pijan ko mina haha...aja pa baje sn jaz budalo pijano, medtem ko je on zapisnik delal, spraševal škifa, kolk konjev ma tota honda accord, pa da bi ga jaz z ninjo ziher z lahkoto neso pa takeee fakkk :slap: , da me je na koncu ovi kolega zakleno v avto not, ker sn baje take govoro da brezvveze hahaha....v glavnem pustolovščine se tu dogajajo pr nas, samo je jeba ko danes že cel dan kozlam, pa še v nočno morn it ob osmih :headbang: hahaha :) in? kok konov ma honda :)
Ven0m Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 fakkkkkkkk pubeciiiii crkno bommmmmmm, to pa je blo najhujše pitjeee v zadnjih par letihhh...bil sn tak pijan da res nisn vedo kaj delam, pa za poslastico naju je s kolegom srebrna provida vstavla, medtem ko ga je šou fajter prehitevat, prek dvojne polne črte, pa pri križišču še rdečo prevozo, pa za nameček je še pol napihal 1.84 hahah...dobro da mamo veze pa smo se zmenli nekak, da je na koncu odneso le z 500 evri pa 5 kazenskimi, vozniška mu je na srečo ostala, ker drugače bi se mu slabo pisalo glede na to kake prekrške je naredo pa še pijan ko mina haha...aja pa baje sn jaz budalo pijano, medtem ko je on zapisnik delal, spraševal škifa, kolk konjev ma tota honda accord, pa da bi ga jaz z ninjo ziher z lahkoto neso pa takeee fakkk :slap: , da me je na koncu ovi kolega zakleno v avto not, ker sn baje take govoro da brezvveze hahaha....v glavnem pustolovščine se tu dogajajo pr nas, samo je jeba ko danes že cel dan kozlam, pa še v nočno morn it ob osmih :headbang: haha car :worship: neki tazga se je men zgodil 2 soboti nazaj al 3 :D
_Nejkooo_ Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 hahaha :) in? kok konov ma honda :) haha, kaj pa vem, te mi že ni povedal haha, ziher ni upal, ker bi ga jaz pol zajebaval kaki šit je ta avto :lol1:
kukec1 Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 191 ma konjev, in sem se že tut peljal v točno tej, ki vaju je ustavla :D
_Nejkooo_ Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 hehe važn da ga z ninjo neseš :P valda, no sej če bi jaz bil za volanom mi nei blo do takih hecov verjetno, ker oni kolega se je v sekundi strezno haha...al pa bi mi blo no kaj pa vem, ker sn res bil hudo hudo bogi...aja pa brez majce in pulovera sn domu prišo, samo jakno sn mel na sebi, tak da poštenega najditelja prosim da mi vrne, če se bo kje našlo haha... :D
Ven0m Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 (popravljeno) valda, no sej če bi jaz bil za volanom mi nei blo do takih hecov verjetno, ker oni kolega se je v sekundi strezno haha...al pa bi mi blo no kaj pa vem, ker sn res bil hudo hudo bogi...aja pa brez majce in pulovera sn domu prišo, samo jakno sn mel na sebi, tak da poštenega najditelja prosim da mi vrne, če se bo kje našlo haha... :D hehe pomoje je bla kera sa juga, crna, velke joške....pa nek je mogla uzet kot plačilo :P Popravljeno December 26, 2007. Popravil Ven0m
_Nejkooo_ Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 191 ma konjev, in sem se že tut peljal v točno tej, ki vaju je ustavla :D mah, sej sn vedo....za burek nima, škoda da je mel oni kolega neki staro astro, ker da bi mel kaj jačega bi ziher blo še zanimivo po ulicah haha
_Nejkooo_ Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 hehe pomoje je bla kera sa juga, crna, velke joške....pa nek je mogla uzet kot plačilo :P hehe ne ne, blontna je bla, to se še spomnim, pol od tam dalje pa je bil blackout, bogvekaj mi je namešala v pijačo :D
Ven0m Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 (popravljeno) hehe ne ne, blontna je bla, to se še spomnim, pol od tam dalje pa je bil blackout, bogvekaj mi je namešala v pijačo :D hehe liquid x pa viagro :whistle: Pure nejko power Popravljeno December 26, 2007. Popravil Ven0m
Čamac Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 ka bos pa s tem,....treba motor prvo kupit.... saj pa je motor doma fakkkkkkkk pubeciiiii crkno bommmmmmm, to pa je blo najhujše pitjeee v zadnjih par letihhh...bil sn tak pijan da res nisn vedo kaj delam, pa za poslastico naju je s kolegom srebrna provida vstavla, medtem ko ga je šou fajter prehitevat, prek dvojne polne črte, pa pri križišču še rdečo prevozo, pa za nameček je še pol napihal 1.84 hahah...dobro da mamo veze pa smo se zmenli nekak, da je na koncu odneso le z 500 evri pa 5 kazenskimi, vozniška mu je na srečo ostala, ker drugače bi se mu slabo pisalo glede na to kake prekrške je naredo pa še pijan ko mina haha...aja pa baje sn jaz budalo pijano, medtem ko je on zapisnik delal, spraševal škifa, kolk konjev ma tota honda accord, pa da bi ga jaz z ninjo ziher z lahkoto neso pa takeee fakkk :slap: , da me je na koncu ovi kolega zakleno v avto not, ker sn baje take govoro da brezvveze hahaha....v glavnem pustolovščine se tu dogajajo pr nas, samo je jeba ko danes že cel dan kozlam, pa še v nočno morn it ob osmih :headbang: s kom pa si bil to?
_Nejkooo_ Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 (popravljeno) s kom pa si bil to? z vsemi in z nobenim :D...drugač avto pa je vozo ovi tacer veš ko da dosti sladoleda haha...največja faca je Popravljeno December 26, 2007. Popravil _Nejko_
pehy Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 @ Nejko: Uf dobro sta to skozi prišla, na to morta it v kratkem pit. Ki sta te bla, idi tja vprašat za pulover pa majco? :D Hahaha ta pravi ste, pol pa se sprašujejo zakaj tolko nesreč. Upam da tudi v Mariboru dobimo skuter bilija. Je že kdo našel link kaki na netu, jaz iščem pa ni nikjer u pm.
JMatic Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 skos se vrti na radiu antena....ce lovi poslusej :)
reesko Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 hjooo kak ste vi smešni :) čagatorji :naughty:
reesko Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 @ Reesko: ti si moj junak. Tarzanček.
Čamac Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 skos se vrti na radiu antena....ce lovi poslusej :) težko verjamem, da njemu kaj lovi :lol1: od radia do tv... :lol1:
pehy Objavljeno December 26, 2007 Objavljeno December 26, 2007 težko verjamem, da njemu kaj lovi :lol1: od radia do tv... :lol1: Lovi lovi: POP TV, SLO1,2, A kanal, HRT1,2, RTL (hr) tu se pa počasi zaključijo programi. 500 m vstran od Avstrije, pa še to so nam avstrijske kanale zaprli oz. so plačljivi (banda)! Radio pa res bolj bogo, city še gre, Net fm naštimam samo v torek ob 20.00 pa do 24.00, ostale pa tak ne poslušam. Za radio Antena pa tak prvič čujem.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se