Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Kere odbite risanke: ---->KLIK<----

Staro, pa najbol zažigalno, vse epizode!

Ko ma čebela zvok ko helikopter :lol1:

hahah :worship: :worship: res helikoptr :D te risanke se še spovnm :)

Objavljeno
@ Reesko: ti si moj junak.

moj tut :winkiss: :evilgrin:

Objavljeno
moj tut :winkiss: :evilgrin:

zate pa rajš ne bom reku t.i. ANAKONDAR"..

še zdej mam use "mišice" raztegnene..boliii :closedeyes:

Objavljeno

Jebemti ovo Jelko Strojan pička ji materna eeej. Ste vidli, 24ur.com, spet ji ne paše novo prebivališče :headbang: Nej gre nazaj v šotor če bi rada. Naša država je čist na podnu, dokler se z takimi obremenjujemo. Ko bi blo pol tolk skrbi kot je za strojane za ostale slovence bi blo supr. Mater, vse bi poteru :headbang:

Objavljeno
Jebemti ovo Jelko Strojan pička ji materna eeej. Ste vidli, 24ur.com, spet ji ne paše novo prebivališče :headbang: Nej gre nazaj v šotor če bi rada. Naša država je čist na podnu, dokler se z takimi obremenjujemo. Ko bi blo pol tolk skrbi kot je za strojane za ostale slovence bi blo supr. Mater, vse bi poteru :headbang:

Pa kolk keša smo že zmetal za te cigane, če bi bil Jelinčič predsednik teh problemov nebi imeli.

Objavljeno

jah jbat ga ce jim pa poslanci pa to v rit lezejo... se enkrat je po tv-ju s celimi sopi bivsih cankarjev mahala :angry: haha pa tko karkol jim ponudis jim tko ne pase....

Objavljeno

Sej pravim, vse bi poteru. Jelinčič ma kar se tega tiče absolutno prov :worship: Pošteni državljani kajpak :headbang: Js nimam nobenih problemov z drugimi, sam če vidiš da ne gre, da jim nič ne paše, pač poterat eno familijo vn z Slovenije, ne pa da še potem na druge mečejo slabo luč.

Objavljeno

tok kokr za strojane skrbijo :headbang: bi blo bols da bi klosarjem pomagal ne pa da more na klopc spat :huh: bi fsaj kj koristi naredl....heh

Objavljeno

Ja, delali nebi, meli pa bi vse. Ne za klošarje, tud tisti bi dobili magar največji podn od šihta, šiht pa je le.. za take familije k res težk čez mesc pridejo pa to.. Mah sej... naslednje volitve pa bo Jelinčič gor :krneki:

Objavljeno
Ja, delali nebi, meli pa bi vse. Ne za klošarje, tud tisti bi dobili magar največji podn od šihta, šiht pa je le.. za take familije k res težk čez mesc pridejo pa to.. Mah sej... naslednje volitve pa bo Jelinčič gor :krneki:

se strinjam :rolleyes: :worship: :OK:

Objavljeno

Pač zgrešen sistem fantje, tle niamo kej...

Jelinčič pa nima pravga pristopa, vsaj za večino ne (očitno), preveč je direkten. Js ga sicer podpiram, samo bi pa tud znal zakuhat kako pizdarijo s hrvati, kr tip je nacionalist...

Sicer pa ne vem, zakaj se je to s podporami ciganom začelo. Od kdaj so pa oni tolk več vredni? Jebeš če nočjo delat, naj pa pocrkajo...

Kot sm reku, zgrešena politika, bo treba revolucijo :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)
Pa kolk keša smo že zmetal za te cigane, če bi bil Jelinčič predsednik teh problemov nebi imeli.
se strinjam :rolleyes: :worship: :OK:

da pa nima morda le velik gobec, ker ve, da ne bo izvoljen? rešil pa prav tako ne bi nič... ali pa, kaj pa veš :)

Pač zgrešen sistem fantje, tle niamo kej...

Jelinčič pa nima pravga pristopa, vsaj za večino ne (očitno), preveč je direkten. Js ga sicer podpiram, samo bi pa tud znal zakuhat kako pizdarijo s hrvati, kr tip je nacionalist...

Sicer pa ne vem, zakaj se je to s podporami ciganom začelo. Od kdaj so pa oni tolk več vredni? Jebeš če nočjo delat, naj pa pocrkajo...

Kot sm reku, zgrešena politika, bo treba revolucijo :evilgrin:

že to mi v osnovi ni jasno, kak je lahko nacionalist nekdo, čigar brat se je boril v domovinskem ratu na hrvaški strani, predniki pa so mu mislim da iz brača... potem pa taka mržnja proti njim... jasno mi ni tudi to, kako je lahko nacionalist nekdo, ki se ima za pripadnika naroda, ki šteje okrog 2 mio ljudi, od tega jih je morda 200, 300 tisoč slovencev...

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

ko bom jaz mel volilno pravico, bom pač volil tistega, ki bo obljubljal boljše ceste in morda kakšno dirkališče :D

Objavljeno
ko bom jaz mel volilno pravico, bom pač volil tistega, ki bo obljubljal boljše ceste in morda kakšno dirkališče :D

go čaPac go čaPac :worship:

Objavljeno
go čaPac go čaPac :worship:

hahaha :D

no važno, da je šolstvo kolk tolk v redu, da se jaz lahko dobro izobrazim na nivoju, potem pa se mi jebe za politiko pa za vse, ker še bom samo na denar gledal...

Objavljeno

Pol pa pomojem še dolgo časa ne boš volil.

Objavljeno (popravljeno)
Pol pa pomojem še dolgo časa ne boš volil.

nič ne de nič ne de

drugače pa se mi zdi zdaj v redu trenutni predsednik, zdi se mi dobro razgledan, sposoben in last but not least umirjen, neagresiven in zna najbrž z vsemi ohranjati dobre odnose

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

Pajade.. vsaj nekej zna povedat, Peterle bi bil bolj tak :whistle: Samo Strojanov pa nebo nateral :krneki:

Objavljeno

če bi biu peterle predsednik, bi vse ratalo cerkveno nazaj, cerkev bi še bolj bogatela kot že

pa še kak obvezen verouk bi znou uvest v osnovnih šolah kokr so to že hotl nardit

Objavljeno

Mah zakaj pa ne, nekej cerkvene izobrazbe mora bit lol, HA! :whistle:

Objavljeno

da nebi! sami pedri pa pedofili so k sam cuzajo dnar od raje...

Objavljeno

hehehehe. Ma ne, to da je obvezn verouk je res bedarija. Nevem no, naslednje volitve js Jelinčiča volm če bo kandidiru. Pol bomo pa vidl kaj bo napravu hehe

Objavljeno

da pa nima morda le velik gobec, ker ve, da ne bo izvoljen? rešil pa prav tako ne bi nič... ali pa, kaj pa veš :)

pes ki laja ne grize .) kwa bi pa on delu pa tko noben nemore vedet kr ni biu izvoljen hehe smo pa kr sm opazo da mi to politiko kr obvladamo za boljso sloLOVEnijo bi lohk pa kr nas volil O:-) kr kao obvladamo :D

(joke) :lol:

Objavljeno

NejcZ, če samo ti glasuješ za njega nebo nič pomagalo, problem je k rabi večino ane ;) sicr, bi tudi jest rd vidu da zmaga na naslednih volitvah, samo, se mi zdi da so to bolj sanje, ker ne vrjamem da bi lahko dobil večinsko podporo...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!