Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Ja vedno več podpore ma.. :whistle: Kaj več kaj bo čez 4 leta.

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno
NejcZ, če samo ti glasuješ za njega nebo nič pomagalo, problem je k rabi večino ane ;) sicr, bi tudi jest rd vidu da zmaga na naslednih volitvah, samo, se mi zdi da so to bolj sanje, ker ne vrjamem da bi lahko dobil večinsko podporo...

tako je...ker si je ne zasluži

on je vredu oseba samo ostati mora na poziciji katero zaseda...za predsednika pa vsekakor ni ;) mal se vprašajte kaj mora bit predsednik...mislm da izzivalec in metalec ognja vsekakor ne :headbang:

Objavljeno

Tak kot ti :krneki:

Objavljeno

Haha, najboljša izjava je tista, da bi on kupu kr 300 helikoptrjev haha :slap: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Ja, sej je dot takih tapravih hehe :D

Objavljeno

Al pa ko je na TV Pika govoril od pedofilov. Bi jim na čelo vžgal črko P :lol1:

Objavljeno

HAJ CUKERČKI

funny-toon-pic014.jpg

Objavljeno

Kwa je ti :whistle:

Objavljeno
Kwa je ti :whistle:

Ma nc, zaspan zaspan, koncerti so me cist zjebali, zej je na sreco malo dalsa pavza :)

Objavljeno

Bogi bogi.. ej nosilca še zmer nism naredu, ni blo cajta :blink: K sm smučat šou učer :kva2:

Objavljeno
Bogi bogi.. ej nosilca še zmer nism naredu, ni blo cajta :blink: K sm smučat šou učer :kva2:

Maš še cajta :P

Objavljeno
da pa nima morda le velik gobec, ker ve, da ne bo izvoljen? rešil pa prav tako ne bi nič... ali pa, kaj pa veš :)

že to mi v osnovi ni jasno, kak je lahko nacionalist nekdo, čigar brat se je boril v domovinskem ratu na hrvaški strani, predniki pa so mu mislim da iz brača... potem pa taka mržnja proti njim... jasno mi ni tudi to, kako je lahko nacionalist nekdo, ki se ima za pripadnika naroda, ki šteje okrog 2 mio ljudi, od tega jih je morda 200, 300 tisoč slovencev...

1000, 2000 morda :D

ko bom jaz mel volilno pravico, bom pač volil tistega, ki bo obljubljal boljše ceste in morda kakšno dirkališče :D

jaz pa tistega, ki mi bo obljubljal 71 devic v haremu :lol1:

da nebi! sami pedri pa pedofili so k sam cuzajo dnar od raje...

:yes:

NejcZ, če samo ti glasuješ za njega nebo nič pomagalo, problem je k rabi večino ane ;) sicr, bi tudi jest rd vidu da zmaga na naslednih volitvah, samo, se mi zdi da so to bolj sanje, ker ne vrjamem da bi lahko dobil večinsko podporo...

v mariboru pa na ptuju je zmagal...zakaj le?? ker je tu najnižji standard, največja brezposelnost in se ljudje zatekajo k radikalizmu :D

Objavljeno

cavalier - vse najboljse za 18ko...pa da nebo prehudo :P :D

Objavljeno

Vse najboljše! Pa da se ti izpolnejo vse skrite želje :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

ja cavalier, vse najboljše, pa da se ti izpolnijo vse mokre sanje :D

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

Vse Najboljše-

sam ne umret !

Objavljeno

Vse najboljše :grupni: :grupni:

Objavljeno

vse najbolše :OK:

Objavljeno

vse najboljše :D

Objavljeno (popravljeno)

pubeci, da vas malo spomnim na dobre stare čase, ko smo se mi delali prve korake na raznih apn-ih v svetu motociklizma...takrat se nismo sekirali kolk bomo dali za benz hehe...aja slika je baje okol leta 97, so povedali v oni temi o benzu, kjer je bila tud prpopana

post-11619-1198772175_thumb.jpg

Objavljeno

že videl v temi dražji bencin O:-)

nejko je driska :P

Objavljeno (popravljeno)
že videl v temi dražji bencin O:-)

nejko je driska :P

ja bravo da si videl, vsi pa ne gledajo pač one teme, pa naj še tu vidijo pa jočejo o dobrih starih časih hehe

koci je bruhanca :D

Objavljeno
ja bravo da si videl, vsi pa ne gledajo pač one teme, pa naj še tu vidijo pa jočejo o dobrih starih časih hehe

koci je bruhanca :D

hehe, a si za en posel :?

ti kupiš kamion s cisterno, pa jo napolniva z vodo, potem pa destination bližnji vzhod, kjer zamenjava pitno vodo za bencin, in gas nazaj v domovino, kjer bova prodajala benz po 50cent.........zaslužek je moj :P

Objavljeno

Js sm tui tam videl :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!