NejcZ Objavljeno December 27, 2007 Objavljeno December 27, 2007 (popravljeno) Ja vedno več podpore ma.. :whistle: Kaj več kaj bo čez 4 leta. Popravljeno December 27, 2007. Popravil NejcZ
reesko Objavljeno December 27, 2007 Objavljeno December 27, 2007 NejcZ, če samo ti glasuješ za njega nebo nič pomagalo, problem je k rabi večino ane ;) sicr, bi tudi jest rd vidu da zmaga na naslednih volitvah, samo, se mi zdi da so to bolj sanje, ker ne vrjamem da bi lahko dobil večinsko podporo... tako je...ker si je ne zasluži on je vredu oseba samo ostati mora na poziciji katero zaseda...za predsednika pa vsekakor ni ;) mal se vprašajte kaj mora bit predsednik...mislm da izzivalec in metalec ognja vsekakor ne :headbang:
_Fingi_ Objavljeno December 27, 2007 Objavljeno December 27, 2007 Haha, najboljša izjava je tista, da bi on kupu kr 300 helikoptrjev haha :slap: :lol1: :lol1:
NejcZ Objavljeno December 27, 2007 Objavljeno December 27, 2007 Ja, sej je dot takih tapravih hehe :D
_LuX_ Objavljeno December 27, 2007 Objavljeno December 27, 2007 Al pa ko je na TV Pika govoril od pedofilov. Bi jim na čelo vžgal črko P :lol1:
NejcZ Objavljeno December 27, 2007 Objavljeno December 27, 2007 Al pa ko je na TV Pika govoril od pedofilov. Bi jim na čelo vžgal črko P :lol1: :lol1: Pohekam vas vse http://youtube.com/watch?v=AU6sXCuajqI
Noiser69 Objavljeno December 27, 2007 Objavljeno December 27, 2007 Kwa je ti :whistle: Ma nc, zaspan zaspan, koncerti so me cist zjebali, zej je na sreco malo dalsa pavza :)
NejcZ Objavljeno December 27, 2007 Objavljeno December 27, 2007 Bogi bogi.. ej nosilca še zmer nism naredu, ni blo cajta :blink: K sm smučat šou učer :kva2:
Noiser69 Objavljeno December 27, 2007 Objavljeno December 27, 2007 Bogi bogi.. ej nosilca še zmer nism naredu, ni blo cajta :blink: K sm smučat šou učer :kva2: Maš še cajta :P
_Nejkooo_ Objavljeno December 27, 2007 Objavljeno December 27, 2007 da pa nima morda le velik gobec, ker ve, da ne bo izvoljen? rešil pa prav tako ne bi nič... ali pa, kaj pa veš :) že to mi v osnovi ni jasno, kak je lahko nacionalist nekdo, čigar brat se je boril v domovinskem ratu na hrvaški strani, predniki pa so mu mislim da iz brača... potem pa taka mržnja proti njim... jasno mi ni tudi to, kako je lahko nacionalist nekdo, ki se ima za pripadnika naroda, ki šteje okrog 2 mio ljudi, od tega jih je morda 200, 300 tisoč slovencev... 1000, 2000 morda :D ko bom jaz mel volilno pravico, bom pač volil tistega, ki bo obljubljal boljše ceste in morda kakšno dirkališče :D jaz pa tistega, ki mi bo obljubljal 71 devic v haremu :lol1: da nebi! sami pedri pa pedofili so k sam cuzajo dnar od raje... :yes: NejcZ, če samo ti glasuješ za njega nebo nič pomagalo, problem je k rabi večino ane ;) sicr, bi tudi jest rd vidu da zmaga na naslednih volitvah, samo, se mi zdi da so to bolj sanje, ker ne vrjamem da bi lahko dobil večinsko podporo... v mariboru pa na ptuju je zmagal...zakaj le?? ker je tu najnižji standard, največja brezposelnost in se ljudje zatekajo k radikalizmu :D
Gixxer Objavljeno December 27, 2007 Objavljeno December 27, 2007 cavalier - vse najboljse za 18ko...pa da nebo prehudo :P :D
NejcZ Objavljeno December 27, 2007 Objavljeno December 27, 2007 Vse najboljše! Pa da se ti izpolnejo vse skrite želje :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno December 27, 2007 Objavljeno December 27, 2007 (popravljeno) ja cavalier, vse najboljše, pa da se ti izpolnijo vse mokre sanje :D Popravljeno December 27, 2007. Popravil _Nejko_
_Nejkooo_ Objavljeno December 27, 2007 Objavljeno December 27, 2007 (popravljeno) pubeci, da vas malo spomnim na dobre stare čase, ko smo se mi delali prve korake na raznih apn-ih v svetu motociklizma...takrat se nismo sekirali kolk bomo dali za benz hehe...aja slika je baje okol leta 97, so povedali v oni temi o benzu, kjer je bila tud prpopana Popravljeno December 27, 2007. Popravil _Nejko_
k0ci Objavljeno December 27, 2007 Objavljeno December 27, 2007 že videl v temi dražji bencin O:-) nejko je driska :P
_Nejkooo_ Objavljeno December 27, 2007 Objavljeno December 27, 2007 (popravljeno) že videl v temi dražji bencin O:-) nejko je driska :P ja bravo da si videl, vsi pa ne gledajo pač one teme, pa naj še tu vidijo pa jočejo o dobrih starih časih hehe koci je bruhanca :D Popravljeno December 27, 2007. Popravil _Nejko_
k0ci Objavljeno December 27, 2007 Objavljeno December 27, 2007 ja bravo da si videl, vsi pa ne gledajo pač one teme, pa naj še tu vidijo pa jočejo o dobrih starih časih hehe koci je bruhanca :D hehe, a si za en posel :? ti kupiš kamion s cisterno, pa jo napolniva z vodo, potem pa destination bližnji vzhod, kjer zamenjava pitno vodo za bencin, in gas nazaj v domovino, kjer bova prodajala benz po 50cent.........zaslužek je moj :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se