Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
gremo se raje tak čamac..

http://www.dat.de/fzgwerte/index.php?actio...tamp=1198614309

tu si lahko pogledaš kolko je vredna tvoja škatla od šibic pa si zračunaš kolko si jo preplačo..

pol pa vidiš čamaca--> :headbang: :surrender:

kaj pomeni EZ da si zračunam tole? pa vstavim podatke kilometre pa to takrat ko sem jo kupo da vidim kolko je vredna... dam roko v ogenj da je nisem preplačal :)

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

ez je datum prve registracije se mi zdi, ampak ne vem kako dela ker prime samo če vpišeš datum v istem letu kot je bil motor narejen

pri meni je cena 5800€, se pravi da je nisem preplačal, zravn sem dobil še 2 meseca starega akrapota in strehco za zadnje kolo, ter še celo leto zavarovanja, tako da če bi kupil motor zdaj bi plačal realno ceno (6600€), doma ga pa imam že več kot 7 mesecev

Objavljeno (popravljeno)

meni s sedanjimi kilometri pokaže nekaj čez 6 tisoč evrov, zanjo pa sem dal 5800 in to maja ;) tako da super nakup :) zraven potrošnega materiala (gume, olje, oljni filter,... ) sem dokupil le izpuh dpm, tank nalepko in še par modnih dodatkov :)

Objavljeno
meni s sedanjimi kilometri pokaže nekaj čez 6 tisoč evrov, zanjo pa sem dal 5800 in to maja ;) tako da super nakup :) zraven potrošnega materiala (gume, olje, oljni filter,... ) sem dokupil le izpuh dpm, tank nalepko in še par modnih dodatkov :)

..ki so mimogrede nagnusni :)

Objavljeno

meni pokaže ceno 4310€, jaz pa sem dal za njo 4300€

pol pa še je tu blažilnik+nove gume+arrow+nosilec+drugi blikeri zadaj..

Objavljeno

kolko je jaz spomnim se je tota cebra prodajal za 6900, pol pa si reko da ti jo je za 100 dol spustil..

Objavljeno
..ki so mimogrede nagnusni :)

kaj točno?

meni pokaže ceno 4310€, jaz pa sem dal za njo 4300€

pol pa še je tu blažilnik+nove gume+arrow+nosilec+drugi blikeri zadaj..

pa še pomanjkanje servisne knjižice in razčefukan motor :P

Objavljeno
kaj točno?

pa še pomanjkanje servisne knjižice in razčefukan motor :P

pol pa mi ti pokaži tvojo servisno.. pa isto tak si 3 lastnik, isto tak je bil motor na tleh.. jaz nevidim razlike

Objavljeno (popravljeno)
kolko je jaz spomnim se je tota cebra prodajal za 6900, pol pa si reko da ti jo je za 100 dol spustil..

vidiš, narobe se spomniš. prodajala se ja za 6000 € in mi je spustil dol še 200 €. Jaz še sploh nisem imel denarja, ampak sem zagledal oglas, ki je bil pravkar oddan, sem poklical, fant je bil doma na isti ulici kot jaz, čeprav še nikoli nisem videl ne motorja ne njega, imel je tudi 2006 črno R6, se odpeljal na ogled, med tem je odpovedal še par ljudi, ki so ga klicali za ogled, klicali so ga mimogrede na polno, ker je bilo to zelo poceni in sem jaz pol ure po oddaji oglasa že vzel motor, prvi sem prišel gledat, denar sem mu pa izplačal do konca tedna. fejst fant

Objavljeno
pol pa mi ti pokaži tvojo servisno.. pa isto tak si 3 lastnik, isto tak je bil motor na tleh.. jaz nevidim razlike

no no frk pri sedanjih 11k prevoženih pa na motorju še res ne sme bit nič narobe, dela kot bomba. ko sem ga kupil pa je imel 7500km

Objavljeno
kaj točno?

ubistvu si samo ti, ko sediš na cebri..drgač je kul :)

my point: ti si ta grda nakaza :friend1:

Objavljeno
ubistvu si samo ti, ko sediš na cebri..drgač je kul :)

my point: ti si ta grda nakaza :friend1:

hm...

lepo, da si zapisal poleg še point kot nekakšno pojasnilo, ampak ne bi bilo treba :) eni dokaj hitro dojamemo zadeve ;) če pa si hotel pokazati sebe pa tudi ni problem, bom ti od sedaj odpisoval po 3 povzetke bistva če je treba da boš razumel moje poste...

point no.1 : hitro dojamem, od sedaj bom tudi tebi pojasnjeval

point no.2 : dokaj hitro razumem napisano, če ne se zapisano da tudi večkrat prebrati, ni kakor pri povedanem, ki izgine, bom pa ti od sedaj razložil večkrat če bo potrebno

point no.3 : hvala, sem razumel, sedaj pa bom jaz z več besedami opisal tebi še svoje odgovore

Objavljeno (popravljeno)

POZDRAV IZ SVINJSKE FARME VAM POŠILJA ABNORMALN

fn.CH3TO.jpg

Pa lep večer še naprej.

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

Fantje to ni za nikamor :closedeyes: Tuki komi da še kej napišemo, u temi 50, 70, 80 javite se pa spammajo na polno. Sramota vm rečem

Objavljeno

ewo, še neka

fn.CGZYF.jpg

Objavljeno
fn.CH08J.jpg
Objavljeno

Spam

Objavljeno
fn.CGZ4U.jpg
Objavljeno
fn.CGB0S.jpg
Objavljeno

Spam.....funny pictures' n 'shit :D

Objavljeno
fn.CGD1V.jpg
Objavljeno
fn.CGC2V.jpg
Objavljeno
fn.CGD1V.jpg

Haha, mam js nekej takih slik.. tk so meli vsi japončki pa japankice :wub: roke ko smo se slikal u angliji hehehe. Te japonke so res uhaha

Objavljeno

:D

post-3961-1198791001.png

Objavljeno
fn.CGYNT.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!