Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
ja, danes je bla 11. ura preizkusna. na izpitno bo treba mal počakat pa zdej je še to nov let vmes, bo sploh mal potrajal, tko da kake 3 urce še po mojem da bom vozu pol pa izpitna. tam okol 15 ur komplet računam, da bo (če se seveda kje ne zalomi)

dokaj hitro ja, samo lahko k0cita vprašate, mamo pač enga fajn inštruktorja, tako da te zelo hmal sprav do ispita, če se potrudš. je pa res, da sem že prej tud neki furov avto, tako da mi ni glih tretji svet ;)

Katera avto šola to?

Objavljeno
ja, danes je bla 11. ura preizkusna. na izpitno bo treba mal počakat pa zdej je še to nov let vmes, bo sploh mal potrajal, tko da kake 3 urce še po mojem da bom vozu pol pa izpitna. tam okol 15 ur komplet računam, da bo (če se seveda kje ne zalomi)

dokaj hitro ja, samo lahko k0cita vprašate, mamo pač enga fajn inštruktorja, tako da te zelo hmal sprav do ispita, če se potrudš. je pa res, da sem že prej tud neki furov avto, tako da mi ni glih tretji svet ;)

kavalir lahko poveš jim lepo po domače...če prideta ti pa koci delat izpit v lj al pa v kakšno večje mesto..no ja sej to je itak samo lj :D bosta mela vsaj 25ur al pa več...redki naredijo z manj urami...če pa delaš v "gozdu" tko k je pr vs al pa tko k bom jst delu v postojni pa čeprav mam lj 10x bližje...bom šou v postojno delat lepo in bom isto z 15imi urami naredu(če bo use šlo po načrtu)... tud jst se skoz z avtom vozm in mi ni noben problem...inštruktor skoraj nima veze...to da se trudš je tud skoraj zanemarljivo...

BISTVO: če delaš v "gozdu" kot je naprimer postojna al pa tam k ti delaš pol nardiš ZELOOO hitro in veliko prišparaš..sma je pa res da ta opcija ni primerna za tiste k so bolj slabi v vožnji... če pa delaš v večjih mestih(npr. lj) je pa veliiiik križičš in vseh teh kurčevih situacij...torej boš imeu več ur...sam je pa to bolj primerno za začetnike..je pa res da s tem ko dobiš izpit si šele dobil potrdilo da se začneš učiti vozit...

Objavljeno

hehe, no no, ni tako enostavno spet ne. precej je odvisno od inštruktorja al te on hoče spravt do izpita al mastno zaslužit. malo jih je tle v nm, k jih nardi s tolikomi urami (pa ne da bi se hvalu). povprečje je nekje 20-30 ur.

sicer pa v lublani jih itak morte več met, sej drugač se nč ne vozte k sam v kolonah stojite :winkiss:

Objavljeno
haha k0ci, dobr no...pretiravat ni treba :D

js upam, da vam je blo fajn :OK:

aja, je pa še ogromno pijače ostalo pa za nov let sm tud frej... :D

am pa če bi se kdaj lahko dolenci zmenil, da bi enkrat piknik naredl, k je že blo enkrat govora o tem, mam plac, mislm da čis fini, sicer lahko k0ci bl pove, če je primeren :rolleyes: :P

če je interes enkrat ob prilki rade vole ponudm prostor, da ostali zavijete še mal na dolenjsko probat pristen cviček :OK:

kavalir, še z moje strani vse naj naj :OK:

ps: vidim, da se hvališ z nekim prostorom pa čagami, jaz še ne vem kje bom za novo leto :D bo kakšna čaga? :P

haha ne upajo, sploh pa toti štojerci, ko jih je sam gobec :devil:

plac je super, zgoraj so jogiji na tleh za komerance al pa zabavo s pičkami

uf saj še bomo mi tebe napili da boš mel 3 leta dost alkohola ;)

Objavljeno
..ki so mimogrede nagnusni :)

:worship:

haha k0ci, dobr no...pretiravat ni treba :D

js upam, da vam je blo fajn :OK:

aja, je pa še ogromno pijače ostalo pa za nov let sm tud frej... :D

am pa če bi se kdaj lahko dolenci zmenil, da bi enkrat piknik naredl, k je že blo enkrat govora o tem, mam plac, mislm da čis fini, sicer lahko k0ci bl pove, če je primeren :rolleyes: :P

če je interes enkrat ob prilki rade vole ponudm prostor, da ostali zavijete še mal na dolenjsko probat pristen cviček :OK:

ja bi že bil cajt da neke organizirate

haha ne upajo, sploh pa toti štojerci, ko jih je sam gobec :devil:

plac je super, zgoraj so jogiji na tleh za komerance al pa zabavo s pičkami

čuj ti drekavac, štajerci so vsaj lani nekaj organizirali, ti pa niti prit nisi upal, tak da kar lepo tiho bodi...raje s kavalirom neke organizirajte spomladi, tak ko smo mi lani na začetku sezone... :D

Objavljeno
:worship:

ja bi že bil cajt da neke organizirate

čuj ti drekavac, štajerci so vsaj lani nekaj organizirali, ti pa niti prit nisi upal, tak da kar lepo tiho bodi...raje s kavalirom neke organizirajte spomladi, tak ko smo mi lani na začetku sezone... :D

tebe časovne dimenzije malo jebejo ha... to je letos blo na začetku sezone :D

Objavljeno
tebe časovne dimenzije malo jebejo ha... to je letos blo na začetku sezone :D

kaj ne vidiš, da sem v hyper 4D kocki zaprt, in mi čas po prostorih drugače teče :D

Objavljeno

čaPac je debeu ko svija

Objavljeno
čaPac je debeu ko svija

haha ja...riskotov sosed smrtno resno čamacu: "ej sam ti si res debel"...to pa sn mislo da bom počoooooo od smehaaa hahahah :lol1:

Objavljeno
haha ja...riskotov sosed smrtno resno čamacu: "ej sam ti si res debel"...to pa sn mislo da bom počoooooo od smehaaa hahahah :lol1:

gou fatty ic jor brzdej :D

Objavljeno (popravljeno)

:naughty: ker hud ass

post-8604-1198856188_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Matex_46
Objavljeno

ufff kera te je tota črna mačka :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

haaaaaaa o fakkkkkkkkk hahahaha...a ta je bla na motosvetovi čagi???

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

njami :D

še še še še še še

Objavljeno
Oh ja :D stari časi...

k un bobby iz renegade. samo brez hummerja.

precej nevaren look

Objavljeno

precej nevaren look

bobby sixkiller ja ehe

Objavljeno

precej nevaren look

hahahahaha :D

Objavljeno

alo pubeci, nova igerca je na tržišču, vendar zaenkrat samo za ps2, upam da počasi pride tut na compe...hehe

post-11619-1198857100_thumb.jpg

:lol1:

Objavljeno (popravljeno)
hehe, no no, ni tako enostavno spet ne. precej je odvisno od inštruktorja al te on hoče spravt do izpita al mastno zaslužit. malo jih je tle v nm, k jih nardi s tolikomi urami (pa ne da bi se hvalu). povprečje je nekje 20-30 ur.

sicer pa v lublani jih itak morte več met, sej drugač se nč ne vozte k sam v kolonah stojite :winkiss:

noben v lj ne nardi z 15 urami

še fafex ko ma itak povsod neke veze je meu 20 ur :winkiss:

pa nč ni od inštruktorja odvisn pa ne poki takih... če se ne motm je tud okol 20 ur obveznih... najbrž jih maš tud ti več kot 11 nappisanih notr :)

je pa tud tko ko je reesko reku... če furaš po gozdu (postojna) k maš 1 križišče , 2 semaforja 3 ulce pa 1 park plac... pa res nimaš se velik za naučit priznam :)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
je pa tud tko ko je reesko reku... če furaš po gozdu (postojna) k maš 1 križišče , 2 semaforja 3 ulce pa 1 park plac... pa res nimaš se velik za naučit priznam :)

poudarek je samo na temu...in jaz priznam da mi je škoda keša za izpit bom šou v GOZD delat..to je to ;)

Objavljeno
wow :naughty:

:naughty:

Objavljeno

Fantje rabi kdo Dainese K? Nekaj se mi mudi pa prodam za male pare ;)

Objavljeno (popravljeno)
Fantje rabi kdo Dainese K? Nekaj se mi mudi pa prodam za male pare ;)

ti men raje povej kak si lahko dal oglasn na avtomobil.net.. jebem se že 2h pa mi nea rata.. vedno se mi napiše da moram plačat oglas

Popravljeno . Popravil frk

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!