Stroj Objavljeno December 28, 2007 Objavljeno December 28, 2007 k un bobby iz renegade. samo brez hummerja. precej nevaren look Opasan momak bobby sixkiller ja ehe STROOJ :P VERE AR JU ??? :D Ja ja evo še moj prispevk
Noiser69 Objavljeno December 28, 2007 Objavljeno December 28, 2007 (popravljeno) Popravljeno December 28, 2007. Popravil AbNormaln
Čamac Objavljeno December 28, 2007 Objavljeno December 28, 2007 alo pubeci glejte to, takih pičk dobrih še svoj živi dan nisn vido::: http://rlock.eu/warlock/coolio/ :D pizdo mater lepo si me vložo... jaz pa tui naivn da sploh odpiram tvoje poste :headbang: Čamac nisn vedo da je bla Eminička tuji na motosvetovi čagi. (si vido ti oni hrbet :lol1: ?) Čamac zrihtaj neki plac za ny no. Magari res v vaši kleti ob vinu. hahahahahaha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Čamac Objavljeno December 28, 2007 Objavljeno December 28, 2007 hahahahahaha zdaj pa sem se nasmejal tem postom, prav vsi so smešni :P
Stroj Objavljeno December 28, 2007 Objavljeno December 28, 2007 (popravljeno) Ste žalostni ? Treba na sliko kliknt Popravljeno December 28, 2007. Popravil Stroj
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se