Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
midva sma pa pičkopika :D

haha :worship: you got that right :evilgrin:

Objavljeno

malega/malo morte videt ... zakon :D :OK: :lol1:

KLIIIK

Objavljeno

pazi ... tti ... brus lee :P

KLIIK

:D

Objavljeno
ker si ti caR :worship:

kva je ti ponočnik :D

Objavljeno

Ko začne mali fukat lutko

:lol1::lol1::lol1::lol1::lol1::lol1::lol1:

Pa to je pravi jaz :D

Objavljeno
kva je ti ponočnik :D

kva je ti porivač

ma dej pol ure nism meu kj delat zravn sm meu 2 kome ... k nista bla niti za pogovarjat niti nč... pol sm pa okol klicu... fafex se je tud zbudu pa je biu dans jezn :P nejko je prekinu pičketina ena... na brodarjevo srečo oz mojo žalost pa nism meu njegove cifre :P

no sej zaj jo mam :)

Objavljeno
kva je ti porivač

ma dej pol ure nism meu kj delat zravn sm meu 2 kome ... k nista bla niti za pogovarjat niti nč... pol sm pa okol klicu... fafex se je tud zbudu pa je biu dans jezn :P nejko je prekinu pičketina ena... na brodarjevo srečo oz mojo žalost pa nism meu njegove cifre :P

no sej zaj jo mam :)

haha :D

jst sm čist pozabu da si me klicu...sam me je dons fotr uprašu kdo me je klicu ob 5ih zjutri :D

drgač pa odgovor na tist kar si vprašu je negativen... :(

Objavljeno
ker si ti caR :worship:

ti RRRetard si lahk sam tih, al me je kar sram da imam ninjo, poleg mene pa si jo lastijo tudi taki debili, ki mislijo da je cestak za tiščanje čez center mesta in delanje pizdarij na cesti.......sam dobr k mam zeleno, RRR-ji pa itak ne vejo kake barve mora bit ninja

kje maš ti za ninjo ?

:)

eh za tam ko se jaz večino vozim ne rabiš nobenega izpita

Objavljeno
ti RRRetard si lahk sam tih, al me je kar sram da imam ninjo, poleg mene pa si jo lastijo tudi taki debili, ki mislijo da je cestak za tiščanje čez center mesta in delanje pizdarij na cesti.......sam dobr k mam zeleno, RRR-ji pa itak ne vejo kake barve mora bit ninja

Izgovori izgovori :P

Objavljeno

daj ti sprefukan odojk pa boti tiho s takimi izjavami, vsak dela kaj mu paše,.... meni se pa zdi debilno cele dneve ga tiščat na tistem šodrastem, luknjastem, travnatem mobikrogu, da lahko že z zvezanimi očmi pelješ tisti en kilometer pa pol, in pol nadrkavat eno in isto, se zraun snemat, in pol kazat 14, 15 let starim skuter mulcem kakšen car si ti na motorju, pa kak ga sekaš čez en in isti ovinek medtem pa doživljat multiple orgazme, ko zizniki poveličujejo tvojo ohh in splohh vožnjo... :headbang: :headbang: ...pa ne šimfaj več ninja ghostriderov take ko je đeri, ki ga pač naganja skoz mesto in šviga med avti, medtem ko se ti ne upaš niti pelat malo dlje, pa si na prikolico daješ motor da se zapelješ 15 km do mobikroga in pol misliš da si nevemkak hud če pač znaš tiste 4 ovinke na pamet :headbang:

Objavljeno

evo po tem se moje razmišljanje razlikuje od tipičnega balkanizma, ki je 100 let za leseno žlico

ninja ghostrider :lol1: teh par dni imata motor ti in on pa sta cela carja :worship:

Objavljeno
TRIBAL WAR :D:D:D
Objavljeno
TRIBAL WAR :D:D:D

Ne ne...boj med barvami :D

Objavljeno
evo po tem se moje razmišljanje razlikuje od tipičnega balkanizma, ki je 100 let za leseno žlico

ninja ghostrider :lol1: teh par dni imata motor ti in on pa sta cela carja :worship:

nisem rekel za sebe, rekel sem za njega, in on je mel prej 2T raketo in sem že od kar nekaj ljudi slišal, da ga pošteno nažiga čez razne traffic jams, ko večina posrano čaka ali se vozi počasi...pa glej bmk, razpizdi me ker ga neke za brezveze napadaš, in misliš da si ti zaj neki najjači, amapk da ti povem da taki ki znate nadrkat par krogov niste za mene rejserji in pol ne blatite druge, ki jim pač ugaja drugi stil vožnje,...pa da ne bo pomote, jaz nisem proti pistam, in bom drugo leto z veseljem šou na kako dirkališče, razpizdi me pa to tvoje obnašanje ko misliš da si zaj nevemkak hud če si nadrkal tisti mobikrog, na cesto pa niti ne upaš z motorjem pička jedna, in pol se boš norčeval iz đerija ki ga pač stiska med avti, ko bi se ti verjetno posral in poscal hkrati.... :headbang:

Objavljeno
Ne ne...boj med barvami :D

Mislil sem, tam v plemenu :D

Ko se stepeta 2 jungle fighterja

:lol1:

Objavljeno

koci ima majhnega lulčka

Objavljeno
koci ima majhnega lulčka

Js sm mislo da je čamac lepši, sm si predstavljal lepotca, tak pa :blink:

Objavljeno
Js sm mislo da je čamac lepši, sm si predstavljal lepotca, tak pa :blink:

a to ste zdej vi grdi( ti koci itd) skup stopil? pa se spravlate na mojga ugledneža?

odstop grdobe

Objavljeno

Js sm lep :angry: !!!

Objavljeno (popravljeno)

Grd k prometna nesreča..... :P

Popravljeno . Popravil Stroj
Objavljeno

v primerjavi s kocijem si res...sam če pa malo širše gledamo pa na žalost nisi

hec fantki ne bit jezni

Objavljeno
Grd k prometna nesreča..... :P

:huh:

Objavljeno

no da ne boš poču od jeze :kva1:

nazaj sem mu vrgel kost ker me je spet naslovil z R, slučajno pa si v mojem odgovoru tudi ti padel not, zakaj pa veš sam......nikol pa nisem sam rekel da sem najjači in nevem kak car, če ti tko praviš pa hvala lepa :OK:

vidva še kar naprej dirkajta po cestah, sam pomoje tukaj gor obadva napihujeta to prehitevanje avtov do neba, da bi vsi mislili kaka ghostriderja sta a v resnici se večini smilita s svojim zaostalim razmišljanjem

drugače te pa čisto razumem, za dirkanje po cesti ne rabiš plačat........in res je, motociklizem je drag šport, če ne sfolga pa pač improviziraš, za kar sem prepričan da obvladaš (bomber pa kavbojke in gasa)

prav rad bi videl da te enkrat med tem kvazi dirkanjem po obvoznici dobijo taplavi, kaj bi smrdelo po dreku okol tvojih gat :xx:

pa vesele praznike :beer2:

Objavljeno

karkoli že!!!

ŠE vztrajam!

JS sm lep!

Objavljeno (popravljeno)
no da ne boš poču od jeze :kva1:

nazaj sem mu vrgel kost ker me je spet naslovil z R, slučajno pa si v mojem odgovoru tudi ti padel not, zakaj pa veš sam......nikol pa nisem sam rekel da sem najjači in nevem kak car, če ti tko praviš pa hvala lepa :OK:

vidva še kar naprej dirkajta po cestah, sam pomoje tukaj gor obadva napihujeta to prehitevanje avtov do neba, da bi vsi mislili kaka ghostriderja sta a v resnici se večini smilita s svojim zaostalim razmišljanjem

drugače te pa čisto razumem, za dirkanje po cesti ne rabiš plačat........in res je, motociklizem je drag šport, če ne sfolga pa pač improviziraš, za kar sem prepričan da obvladaš (bomber pa kavbojke in gasa)

prav rad bi videl da te enkrat med tem kvazi dirkanjem po obvoznici dobijo taplavi, kaj bi smrdelo po dreku okol tvojih gat :xx:

pa vesele praznike :beer2:

ja itak da je treba improvizirat ja (pri vseh pač ateki in mamice ne tekmujejo med sabo, kateri bo več kupil svojemu sinčeku), pa še vedno nisi skapčo da ne govorim za sebe ampak za đerija, ki ma več izkušenj s tem ko jaz, in jaz sem šele začetnik v mestnem divjanju, bolje to kot pa gledat doma motor v garaži, in kot sem rekel je meni vse všeč bilokaj je z motorjem povezano ne samo divjanje po ravnicah in mesto ampak tudi dirkališča, ampak že zato do sedaj pač ni bilo priložnosti, zato je pač treba improvizirat ja, ker ne mislim gledat doma motorja kak se prah nabira na njem tak ko se tebi zaj, ko so ti tisti debilni mobikrog zaprli...

aja btw, za mobikrog baje tudi ni blo treba plačat, tak da bodi glede tega kar lepo tiho...nevem zakaj nisi hodo na grobnik :whistle:

Popravljeno . Popravil _Nejko_

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!