Čamac Objavljeno December 29, 2007 Objavljeno December 29, 2007 Js sm mislo da je čamac lepši, sm si predstavljal lepotca, tak pa :blink: ??? a to ste zdej vi grdi( ti koci itd) skup stopil? pa se spravlate na mojga ugledneža?odstop grdobe eee risko pusti jih, kdor se zadnji smeje se najslajše smeje... pa še lepša sva :D karkoli že!!! ŠE vztrajam! JS sm lep! Zdaj pa že norce iz sebe briješ :P
_Nejkooo_ Objavljeno December 29, 2007 Objavljeno December 29, 2007 (popravljeno) ???eee risko pusti jih, kdor se zadnji smeje se najslajše smeje... pa še lepša sva :D Zdaj pa že norce iz sebe briješ :P risko ja, ti pa ne...da mi bojo verjeli še ostali, ena slikica iz čamacovega otroštva, se vidi da je že kot otrok bil pravi bunkey šunkey Popravljeno December 29, 2007. Popravil _Nejko_
Čamac Objavljeno December 29, 2007 Objavljeno December 29, 2007 risko ja, ti pa ne...da mi bojo verjeli še ostali, ena slikica iz čamacovega otroštva, se vidi da je že kot otrok bil pravi bunkey šunkey hahahaha nekega amerikanca zavaljenega je dol potegno pa gor daje haha norec :D evo mene ko sem bil mali... zdaj pa še ti prilepi one fotke ko si planinaro, si verjetno dosti bolj smešen od mene :P
_Nejkooo_ Objavljeno December 29, 2007 Objavljeno December 29, 2007 alo čamac kaj te to piješ neko poceni sranje iz hardija, jaz pa ugledni isostar za prave športnike
Dolenc™ Objavljeno December 29, 2007 Objavljeno December 29, 2007 Doma mam še liter zapakiranga Motula transoil 10w30, za menjalnik, če kdo potrebuje menjam za 6 al 4 pack(ne spomnem se kolk so že pakirani) banditov.
reesko Objavljeno December 29, 2007 Objavljeno December 29, 2007 eee risko pusti jih, kdor se zadnji smeje se najslajše smeje... pa še lepša sva :D midva že veva.... The secret ;)
Čamac Objavljeno December 29, 2007 Objavljeno December 29, 2007 (popravljeno) evo jebaća: pravi kekec :D alo čamac kaj te to piješ neko poceni sranje iz hardija, jaz pa ugledni isostar za prave športnike ja to sem tudi sam opazo in se smejal, kaj pa vem, mali sem bil pa so me napizdli Popravljeno December 29, 2007. Popravil Čamac
Noiser69 Objavljeno December 29, 2007 Objavljeno December 29, 2007 evo jebaća: To je bla še zadnja slika ko si bil normaln, predn si se skotalil po hribo navzdol in si se pač mogo sprijaznit s tem kak pač si, uspelo ti je :OK:
Noiser69 Objavljeno December 29, 2007 Objavljeno December 29, 2007 Ewo, zej pa še moja mladost! Že ko sm bil mali, sm vedo da bom motorist :D
Noiser69 Objavljeno December 29, 2007 Objavljeno December 29, 2007 Ewo pa še mali Hozi (AbNormaln) Da ne bote rkli da sm gr :)
_Nejkooo_ Objavljeno December 29, 2007 Objavljeno December 29, 2007 To je bla še zadnja slika ko si bil normaln, predn si se skotalil po hribo navzdol in si se pač mogo sprijaznit s tem kak pač si, uspelo ti je :OK: verjetno si mislil to čamaca, jaz sn še vedno isti :D
Noiser69 Objavljeno December 29, 2007 Objavljeno December 29, 2007 verjetno si mislil to čamaca, jaz sn še vedno isti :D Sploh me ne briga, važno da sm js lep :photo:
tomazin Objavljeno December 29, 2007 Objavljeno December 29, 2007 Sploh me ne briga, važno da sm js lep :photo: samovšečnež :whistle:
Noiser69 Objavljeno December 29, 2007 Objavljeno December 29, 2007 samovšečnež :whistle: Sm pač lep, a si mi favš B) Okice ... :naughty:
tomazin Objavljeno December 29, 2007 Objavljeno December 29, 2007 nism kr nevem niti kak zgledaš ti.. pa ti nveš kak zgledam js :winkiss:
Noiser69 Objavljeno December 29, 2007 Objavljeno December 29, 2007 nism kr nevem niti kak zgledaš ti.. pa ti nveš kak zgledam js :winkiss: Pa itak ni važno kak si ti, ker sm itak js najlepši, se razume!
tomazin Objavljeno December 29, 2007 Objavljeno December 29, 2007 no pol pa pokaž še eno novejšo sliko.. ne pa iz pred 10 let :whistle: da vidmo to lepoto :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno December 29, 2007 Objavljeno December 29, 2007 Sploh me ne briga, važno da sm js lep :photo: Pa itak ni važno kak si ti, ker sm itak js najlepši, se razume! no, pa da ti jaz povem kakšen si: grd si ko stara prašičja kurba, suh, mozoljast, sprefukan potegnjenec, podrkan, posperman, ksiht maš tak kot da bi konja v lape gledal, si govno od govna drek drekasti, s tabo otroke strašijo, smrdiš pa tako da še te psi ne povohajo...no in še ena slika tebe: :lol1:
Noiser69 Objavljeno December 29, 2007 Objavljeno December 29, 2007 no, pa da ti jaz povem kakšen si: grd si ko stara prašičja kurba, suh, mozoljast, sprefukan potegnjenec, podrkan, posperman, ksiht maš tak kot da bi konja v lape gledal, si govno od govna drek drekasti, s tabo otroke strašijo, smrdiš pa tako da še te psi ne povohajo...no in še ena slika tebe: :lol1: Pa si me uganu :blush:
Matex_46 Objavljeno December 29, 2007 Objavljeno December 29, 2007 @ Fric našel sem rezervni ključ @ Nejko :worship:
Noiser69 Objavljeno December 29, 2007 Objavljeno December 29, 2007 (popravljeno) no pol pa pokaž še eno novejšo sliko.. ne pa iz pred 10 let :whistle: da vidmo to lepoto :lol1: Itak sama zajebancija vse, če še nisi dojel :D no pa vseeno :winkiss: pa dej še ti svojo :P Popravljeno December 29, 2007. Popravil AbNormaln
tomazin Objavljeno December 29, 2007 Objavljeno December 29, 2007 Itak sama zajebancija vse, če še nisi dojel :Dpa dej še ti svojo :P sm dojeu ja :rolleyes: eh nebom rajš dau.. pol nebo mogu kir spat :lol1: ker bo sanju o men
Noiser69 Objavljeno December 29, 2007 Objavljeno December 29, 2007 sm dojeu ja :rolleyes: eh nebom rajš dau.. pol nebo mogu kir spat :lol1: ker bo sanju o men a ker bom mel nočne more od tvoje slike in mi bo šlo po glavi da sm pač najlepši :D
tomazin Objavljeno December 29, 2007 Objavljeno December 29, 2007 preber še bel text na konc besedila :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se