kukec1 Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 tak je prav!! skrbet treba za nataliteto.... Bodi kul, spusti not :naughty:
reesko Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 tak je prav!! skrbet treba za nataliteto.... Bodi kul, spusti not :naughty: astnp addict
JeRn3j Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 Ni lih moj ma lahk ga mam skor kadar mi zapaše :D recimo včeraj ga sigurn neb dobu u kakršnem stanju sm bil...hehe kr ena pička spala pr men :D pa učeri jo spoznal a daj daj.... kake buče pa spet ti prodajaš :glare:
Ven0m Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 a daj daj.... kake buče pa spet ti prodajaš :glare: Če mi dnarja primankuje :P Ne res glede Evo, se lahk prideš prepričat, glede pičke pa žal nimam dokazow.
JeRn3j Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 ej koci sam ti si res en drek ... jst sm te skos meu za enga skuliranga človeka ki se ne hvali z ničemer pa vidm da res ni tko hvalš se da si se pr 14 letih furu z avtom okol.... res caRRRRRRRRRr to je najbolš... predstavljej si da bi podru enga otroka, bi še vedno delal za njegovo odškodnino :winkiss: :winkiss: aja tko je to... tud za ninjo nimaš izpita :worship: pa furaš se pol sam po unmu mobikrogu... aja valda tistga si nadrkan na pamet... ja ni pol čudn da ga tok tam žgeš..pa ta je dobra da za par km prkolco nabavlaš... zakva zakurac maš pa pol tablco :) . me zanima kak se na obični cesti znajdš :) ja res .... aprilio sm skos teru... nema veze kje... dirkališča so pa itak kr neki... 3x se zapelš pa znaš napamet progo... brez veze hihi izgleda sm si napačno mnenje o teb ustvaru bye :whistle:
Ven0m Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 hehe...od mene maš pa itak mnenje bučarja? :naughty:
JeRn3j Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 hehe...od mene maš pa itak mnenje bučarja? :naughty: :grim povem brez dlake na jeziku :)
Ven0m Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 hehe maš prow. no uglavnm kar boš reku da buče prodajam ti bom dokazu da je res al pa da so res buče :D
JeRn3j Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 hehe maš prow. no uglavnm kar boš reku da buče prodajam ti bom dokazu da je res al pa da so res buče :D no super... pač sm se nauču da ljudjem velik ni za zaupat... ko dokažeš se bom pa klanju :worship:
Ven0m Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 no super... pač sm se nauču da ljudjem velik ni za zaupat... ko dokažeš se bom pa klanju :worship: ja...tut jz usazga jemlem z rezervo. uglavnm zmenen. :winkiss:
Matex_46 Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 (popravljeno) Men je oboje super, cesta in dirkališče. Toda, v vednost tistim, k se še nikol niste peljal na pisti -- ne morte napisat, da se trikrat zapelješ in že poznaš pisto ter jo obvladaš. To je dalč od resnice. Letos sm sam poskusu na eni miniaturni zadevi in opazu, da morš bit kr majster, da odpelješ "osebni" popolni krog (ne delaš butastih napak) in nrdiš personal best lap time. Ponavadi na pisti vozš blizu ali pa celo na meji svojih sposobnosti, da bi ustvaru najboljši možni čas ( seveda nekateri vozjo po pisti samo zato, da izpiljo svojo tehniko al pa se gor furajo zard občutka varnosti). Da bi pa naredu čim bolši lap time pa morš poznt kje je kaka točka zaviranja , kje je vhod v ovink/izhod, kje in kdaj pospešuješ in še mnogo drugih stvari - če bi bla vožnja na pisti tako enostavna bi bli vsi Rossiji. Vožnja čez mest je zanimiva, včasih požene velik adrenalina, samo zdej, k so te nove kazni, mi kakršno kol tiščanje čez naselja, mesta ipd..... popolnoma nč ne diši. Popravljeno December 30, 2007. Popravil Matex_46
JeRn3j Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 Men je oboje super, cesta in dirkališče. Toda, v vednost tistim, k se še nikol niste peljal na pisti -- ne morte napisat, da se trikrat zapelješ in že poznaš pisto ter jo obvladaš. To je dalč od resnice. Letos sm sam poskusu na eni miniaturni zadevi in opazu, da morš bit kr majster, da odpelješ "osebni" popolni krog (ne delaš butastih napak) in nrdiš personal best lap time. Ponavadi na pisti vozš blizu ali pa celo na meji svojih sposobnosti, da bi ustvaru najboljši možni čas ( seveda nekateri vozjo po pisti samo zato, da izpiljo svojo tehniko al pa se gor furajo zard občutka varnosti). Da bi pa naredu čim bolši lap time pa morš poznt kje je kaka točka zaviranja , kje je vhod v ovink/izhod, kje in kdaj pospešuješ in še mnogo drugih stvari - če bi bla vožnja na pisti tako enostavna bi bli vsi Rossiji. Vožnja čez mest je zanimiva, včasih požene velik adrenalina, samo zdej, k so te nove kazni, mi kakršno kol tiščanje čez naselja, mesta ipd..... popolnoma nč ne diši. ah dej no... bmk za personal best lap time in tak šit... pa da dam 20€ s katerimi se grem raj poterat do portoroža pa nazaj... pa še guma 2x manj obrabim pa kukr vem se tud na dirkališčih ljudje pobijajo... dirkališče, čeprov še tam nisem biu mi ni zanimivo in mi tudi ne potegne... ne vem zakaj pač tko je... bomo šli probat ja... ampak da bom pa skos tam viseu ... eh brez veze
reesko Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 :grim povem brez dlake na jeziku :) men si pa zmer mitota zavidu...kr povej zdej :P muahahahahha vem da boš jezn zdele šala muci buci
Matex_46 Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 (popravljeno) ah dej no... bmk za personal best lap time in tak šit... pa da dam 20€ s katerimi se grem raj poterat do portoroža pa nazaj... pa še guma 2x manj obrabim pa kukr vem se tud na dirkališčih ljudje pobijajo... dirkališče, čeprov še tam nisem biu mi ni zanimivo in mi tudi ne potegne... ne vem zakaj pač tko je... bomo šli probat ja... ampak da bom pa skos tam viseu ... eh brez veze Na dirkališču je res da večja možnost poškodbe in večja možnost padca, a je za to tud poskbljen (izletne cone). Sport touring model bi bil npr. za do portoroža in nazaj. Stroji SS kot so GSXR, Ninja, CBR,RSV,........ so pa čistokrvni športniki namenjeni predvsem pistam in je greh, če se tovrstno makino ne pelje vsaj enkrat na pisto. Drugače pa raceland ni neka huda pista (je pa zelo zabavna), če pa hočeš "the real deal" je pa baje Grobnik ta prava stvar (res pa je, da te obere za 150 € + ) M.G.: da me neb kdo narobe razumel, tud jz uživam v podeželski, turistični vožnji Popravljeno December 30, 2007. Popravil Matex_46
reesko Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 Sport touring model bi bil npr. za do portoroža in nazaj. Stroji SS kot so GSXR, Ninja, CBR,RSV,........ so pa čistokrvni športniki namenjeni predvsem pistam in je greh, če se tovrstno makino ne pelje vsaj enkrat na pisto. Drugače pa raceland ni neka huda pista (je pa zelo zabavna), če pa hočeš "the real deal" je pa baje Grobnik ta prava stvar (res pa je, da te obere za 150 € + ) M.G.: da me neb kdo narobe razumel, tud jz uživam v podeželski, turistični vožnji my little cowboy :whistle:
JeRn3j Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 men si pa zmer mitota zavidu...kr povej zdej :P muahahahahha vem da boš jezn zdele šala muci buci no ja :naughty:
Matex_46 Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 my little cowboy :whistle: sej pravm Horjul pa tisti Reeskotovi ovinki ga ownajo - čisti užitek
Stroj Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 Na dirkališču je res da večja možnost poškodbe in večja možnost padca, a je za to tud poskbljen (izletne cone).Sport touring model bi bil npr. za do portoroža in nazaj. Stroji SS kot so GSXR, Ninja, CBR,RSV,........ so pa čistokrvni športniki namenjeni predvsem pistam in je greh, če se tovrstno makino ne pelje vsaj enkrat na pisto. Drugače pa raceland ni neka huda pista (je pa zelo zabavna), če pa hočeš "the real deal" je pa baje Grobnik ta prava stvar (res pa je, da te obere za 150 € + ) M.G.: da me neb kdo narobe razumel, tud jz uživam v podeželski, turistični vožnji Definiraj kaj je zate turistično? :whistle:
Matex_46 Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 (popravljeno) Definiraj kaj je zate turistično? :whistle: 50% al pa več rezerve - odvisno od sposobnosti posameznika primer: GrCAR vs. Reesko, k ga je baje opral s tvojo TZR-ko čez ovinke, aja pa takrat je Rožiček furu Z-ja Popravljeno December 30, 2007. Popravil Matex_46
JeRn3j Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 Sport touring model bi bil npr. za do portoroža in nazaj. Stroji SS kot so GSXR, Ninja, CBR,RSV,........ so pa čistokrvni športniki namenjeni predvsem pistam in je greh, če se tovrstno makino ne pelje vsaj enkrat na pisto. to pravjo čičati... mene na rs ki ni nkol nč bolel :) sploh pa moji ninji bo pomojem čist ušeč vožnja tud brez piste :)
Matex_46 Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 to pravjo čičati... mene na rs ki ni nkol nč bolel :) sploh pa moji ninji bo pomojem čist ušeč vožnja tud brez piste :) ni blo mišljeno o udobju med vožnjo, ampak o tem, da na cesti skoraj, da ni pogojev, da bi iz tega mopeda izstisnil za kar je biu narejen
Stroj Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 50% al pa več rezerve - odvisno od sposobnosti posameznika primer: GrCAR vs. Reesko, k ga je baje opral s tvojo TZR-ko čez ovinke, aja pa takrat je Rožiček furu Z-ja Ti pa u lajfu nisi tko počas pelu k rožiček :D Ja to je tko nekak zgledal....ravnina, tko da ga je clo do 100 "navil" (jst sm pr temu skor žmigovce potrgu ker Z nima nikjer nč za držat). Ovink....je pa :whistle: No ja....pešči so naju prehiteval na Zju?
JeRn3j Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 ni blo mišljeno o udobju med vožnjo, ampak o tem, da na cesti skoraj, da ni pogojev, da bi iz tega mopeda izstisnil za kar je biu narejen oh ja avtoban ponuja enak izkoristek pa ne rečt da ni res... ker pol pa ne vem a so proge čarobne al kako :D
_Fingi_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 Ti pa u lajfu nisi tko počas pelu k rožiček :D Ja to je tko nekak zgledal....ravnina, tko da ga je clo do 100 "navil" (jst sm pr temu skor žmigovce potrgu ker Z nima nikjer nč za držat). Ovink....je pa :whistle: No ja....pešči so naju prehiteval na Zju? Aj blo to takrt k smo šli skp na ride mogoče? :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se