Schmid87 Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 men se bo zmešaloooooooooooooo....hočem se furatttt z motorjemmmmmmmmmmm... :headbang: tut js, ampak moja lubica ni vozna
_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 tut js, ampak moja lubica ni vozna moja pa je, in že živčno sopiha v garažiiii, da ji spucam ventileee... :headbang: ... pol jo pa morn tolažit revico...je rekla zadnič: "nejko, ko se pa otopli, pa grema na furco, ima da me nonstop na rdečem polju držiš, da se malo odtalim od te pofukane zime hehe"
JeRn3j Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 moja pa je, in že živčno sopiha v garažiiii, da ji spucam ventileee... :headbang: ... pol jo pa morn tolažit revico...je rekla zadnič: "nejko, ko se pa otopli, pa grema na furco, ima da me nonstop na rdečem polju držiš, da se malo odtalim od te pofukane zime hehe" tak je prav... treba mal zakurblat da mal se prepuca pa zadiha :D aja dirkališče je za pičke :winkiss:
NejcZ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 moja pa je, in že živčno sopiha v garažiiii, da ji spucam ventileee... :headbang: ... pol jo pa morn tolažit revico...je rekla zadnič: "nejko, ko se pa otopli, pa grema na furco, ima da me nonstop na rdečem polju držiš, da se malo odtalim od te pofukane zime hehe" Dobra hehe :)
Matex_46 Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 tak je prav... treba mal zakurblat da mal se prepuca pa zadiha :D aja dirkališče je za pičke :winkiss: vožnja po mestu oziroma od doma do šole pa? :naughty: pa še to morm zapisat, d tisti, k boste nasledn let prvic obiskal pisto s svojim mopedom boste preseneceni kako je lahko voznja z motorjem kondicijsko zhtevna stvar (tud jz sm prej mislu, d je to macji kašu - drugač sm za svoje razmere fit).
_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 tak je prav... treba mal zakurblat da mal se prepuca pa zadiha :D aja dirkališče je za pičke :winkiss: valda hehe :worship: vožnja po mestu oziroma od doma do šole pa? :naughty: pa še to morm zapisat, d tisti, k boste nasledn let prvic obiskal pisto s svojim mopedom boste preseneceni kako je lahko voznja z motorjem kondicijsko zhtevna stvar (tud jz sm prej mislu, d je to macji kašu - drugač sm za svoje razmere fit). to bo pa čamčija zjebalo...kondicija mu ni ravno neka vrlina :D
_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 ej daj ti fafex kurba, kva si zaj zajebo spet da nista z đerijem prišla jaooo, jaz pa take pičke za vaju, so ble cele nore ko sem jim rekel, da pridejo žabarski jebaći motoristi :D
Matex_46 Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 ej daj ti fafex kurba, kva si zaj zajebo spet da nista z đerijem prišla jaooo, jaz pa take pičke za vaju, so ble cele nore ko sem jim rekel, da pridejo žabarski jebaći motoristi :D 1. nimam niti za benz 2. nimam avta 3. nisem doma :BUA: drugače ima pa Jern3j, Reesko and Storj, avto je, dolgočasjo se......
Čamac Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 valda hehe :worship: to bo pa čamčija zjebalo...kondicija mu ni ravno neka vrlina :D :slap:
_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 1. nimam niti za benz 2. nimam avta 3. nisem doma :BUA: drugače ima pa Jern3j, Reesko and Storj, avto je, dolgočasjo se...... kurbe lene 636 krat v rit sprefukane... :D
Čamac Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 (popravljeno) aja dirkališče je za pičke :winkiss: mogoče res, pol pa pojdi na Isle of Man ;) tisto pa ni za pičke pa je ravno tak pravo dirkanje ne pa neumno nažiganje po mestnih ravninah :) ko boš pa dirkal tam, te bom spoštoval bolj kot če bi dirkal na pisti ;) dokler pa dirkate po mestu, se lahko samo smejim zdaj pa grem gledat as ti tud not padu tak da bom pol odgovarjal na ta post :D škoda, da poleg zrneca namesto bizovičarja ne vodi oddaje matjaž javšnik :D Popravljeno December 30, 2007. Popravil Čamac
Stroj Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 1. nimam niti za benz 2. nimam avta 3. nisem doma :BUA: drugače ima pa Jern3j, Reesko and Storj, avto je, dolgočasjo se...... Kje ti tle avto vidš :blink:
Matex_46 Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 kurbe lene 636 krat v rit sprefukane... :D jz nimam pogojev, da pridm Kje ti tle avto vidš :blink: Senic ?
_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 (popravljeno) :slap: hello porky, dans sn te vido v mekdonalcu, kaj te nisi reko da greš pa še tak lačn sn bil jz nimam pogojev, da pridmSenic ? slovenske železnice tud delajo veš med prazniki, pa razni avtobusi, itd... :D Popravljeno December 30, 2007. Popravil _Nejko_
_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 mogoče res, pol pa pojdi na Isle of Man ;) tisto pa ni za pičke pa je ravno tak pravo dirkanje ne pa neumno nažiganje po mestnih ravninah :) ko boš pa dirkal tam, te bom spoštoval bolj kot če bi dirkal na pisti ;) dokler pa dirkate po mestu, se lahko samo smejimzdaj pa grem gledat as ti tud not padu tak da bom pol odgovarjal na ta post :D škoda, da poleg zrneca namesto bizovičarja ne vodi oddaje matjaž javšnik :D no evo, to pa so tud za mene največji carji...rossi in podobni drekci jim niti do jajc ne sežejo :worship:
Matex_46 Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 slovenske železnice tud delajo veš med prazniki, pa razni avtobusi, itd... :D jz sm razvajen :blush: no evo, to pa so tud za mene največji carji...rossi in podobni drekci jim niti do jajc ne sežejo :worship: MotoGP - riderji so čist svoja klasa, ne moreš primerjat IOM, Irish road racing in podobne. MotoGP je čisti ekstrem, kjer na progi lovijo tisočinke. IOM je pa tudi svoj ekstrem, kjer pa moraš imet gromozanska jajca ter neverjetne spretnosti pri obvaldovanju motorja. oboji so top top
Čamac Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: jz sm razvajen :blush: MotoGP - riderji so čist svoja klasa, ne moreš primerjat IOM, Irish road racing in podobne. MotoGP je čisti ekstrem, kjer na progi lovijo tisočinke. IOM je pa tudi svoj ekstrem, kjer pa moraš imet gromozanska jajca ter neverjetne spretnosti pri obvaldovanju motorja. oboji so top top poleg naštetih so meni carji še riderji v SBK... pa še zanimivo je gledat, večkrat tudi bolj zanimivo kot GP
k0ci Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 tak je prav... treba mal zakurblat da mal se prepuca pa zadiha :D aja dirkališče je za pičke :winkiss: jap, ti verjamem na besedo, ker ti vem da imaš ogromno izkušenj z dirkališči :worship:
_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 jz sm razvajen :blush: MotoGP - riderji so čist svoja klasa, ne moreš primerjat IOM, Irish road racing in podobne. MotoGP je čisti ekstrem, kjer na progi lovijo tisočinke. IOM je pa tudi svoj ekstrem, kjer pa moraš imet gromozanska jajca ter neverjetne spretnosti pri obvaldovanju motorja. oboji so top top ja pa pri IOM, so večinoma taki rejserji ki jim ni vse k riti prinešeno kot rossijem in podobnim, ki rabijo finančno močno familijo da sploh začnejo s tem...pol pa se preseravjo tam nekaj, ma dajj, drekci navadni so...isle of man pa so res carjiii in pol, me zanima kak bi se kakšen rossi ali stoner znašla na takih cestah...verjetno bi bla pokakcana :D
_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 (popravljeno) :worship: :worship: ja evo, to je prava preizkušnja za voznika in motor...to so res največji carji :worship: ...tisti motogp drekači so pa že tak skomercializirani da mi gre na kozlanje...zato sploh ne gledam neke preveč tega moto gp...ti rossiji naj se grejo učit k tem mojstrom kak se vozi motor :worship: Popravljeno December 30, 2007. Popravil _Nejko_
k0ci Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 ja pa pri IOM, so večinoma taki rejserji ki jim ni vse k riti prinešeno kot rossijem in podobnim, ki rabijo finančno močno familijo da sploh začnejo s tem...pol pa se preseravjo tam nekaj, ma dajj, drekci navadni so...isle of man pa so res carjiii in pol, me zanima kak bi se kakšen rossi ali stoner znašla na takih cestah...verjetno bi bla pokakcana :D čakaj pa ti sploh veš kaj pišeš.......kaj drugega pa je IOM kot Isle Of Man :slap:
_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 čakaj pa ti sploh veš kaj pišeš.......kaj drugega pa je IOM kot Isle Of Man :slap: ja valda nea reči, kaj ti si debil al kaj... jaz pravim da so IOM- isle of man legende, motogp pa so drekači...ti je jasno zaj
Čamac Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 Zakaj se Ninja riderji zadnje čase kregate? Kaj potem, pač ima koci en model novejšo, lepšo ninjo... saj bosta vidva tudi enkrat mela, če bo sreča, morda celo zeleno :P
k0ci Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 faušarija and shit, pol pa tko pride :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se