Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
men se bo zmešaloooooooooooooo....hočem se furatttt z motorjemmmmmmmmmmm... :headbang:

tut js, ampak moja lubica ni vozna

Objavljeno
tut js, ampak moja lubica ni vozna

moja pa je, in že živčno sopiha v garažiiii, da ji spucam ventileee... :headbang: ... pol jo pa morn tolažit revico...je rekla zadnič: "nejko, ko se pa otopli, pa grema na furco, ima da me nonstop na rdečem polju držiš, da se malo odtalim od te pofukane zime hehe"

Objavljeno
moja pa je, in že živčno sopiha v garažiiii, da ji spucam ventileee... :headbang: ... pol jo pa morn tolažit revico...je rekla zadnič: "nejko, ko se pa otopli, pa grema na furco, ima da me nonstop na rdečem polju držiš, da se malo odtalim od te pofukane zime hehe"

tak je prav... treba mal zakurblat da mal se prepuca pa zadiha :D

aja dirkališče je za pičke :winkiss:

Objavljeno

Dobra hehe :)

Objavljeno

vožnja po mestu oziroma od doma do šole pa? :naughty:

pa še to morm zapisat, d tisti, k boste nasledn let prvic obiskal pisto s svojim mopedom boste preseneceni kako je lahko voznja z motorjem kondicijsko zhtevna stvar (tud jz sm prej mislu, d je to macji kašu - drugač sm za svoje razmere fit).

Objavljeno

valda hehe :worship:

vožnja po mestu oziroma od doma do šole pa? :naughty:

pa še to morm zapisat, d tisti, k boste nasledn let prvic obiskal pisto s svojim mopedom boste preseneceni kako je lahko voznja z motorjem kondicijsko zhtevna stvar (tud jz sm prej mislu, d je to macji kašu - drugač sm za svoje razmere fit).

to bo pa čamčija zjebalo...kondicija mu ni ravno neka vrlina :D

Objavljeno

ej daj ti fafex kurba, kva si zaj zajebo spet da nista z đerijem prišla jaooo, jaz pa take pičke za vaju, so ble cele nore ko sem jim rekel, da pridejo žabarski jebaći motoristi :D

Objavljeno
ej daj ti fafex kurba, kva si zaj zajebo spet da nista z đerijem prišla jaooo, jaz pa take pičke za vaju, so ble cele nore ko sem jim rekel, da pridejo žabarski jebaći motoristi :D

1. nimam niti za benz

2. nimam avta

3. nisem doma :BUA:

drugače ima pa Jern3j, Reesko and Storj, avto je, dolgočasjo se......

Objavljeno
valda hehe :worship:

to bo pa čamčija zjebalo...kondicija mu ni ravno neka vrlina :D

:slap:

Objavljeno
1. nimam niti za benz

2. nimam avta

kurbe lene 636 krat v rit sprefukane... :D

Objavljeno (popravljeno)

mogoče res, pol pa pojdi na Isle of Man ;) tisto pa ni za pičke pa je ravno tak pravo dirkanje ne pa neumno nažiganje po mestnih ravninah :) ko boš pa dirkal tam, te bom spoštoval bolj kot če bi dirkal na pisti ;) dokler pa dirkate po mestu, se lahko samo smejim

zdaj pa grem gledat as ti tud not padu tak da bom pol odgovarjal na ta post :D škoda, da poleg zrneca namesto bizovičarja ne vodi oddaje matjaž javšnik :D

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
1. nimam niti za benz

2. nimam avta

Kje ti tle avto vidš :blink:

Objavljeno
kurbe lene 636 krat v rit sprefukane... :D

jz nimam pogojev, da pridm

Kje ti tle avto vidš :blink:

Senic ?

Objavljeno (popravljeno)
:slap:

hello porky, dans sn te vido v mekdonalcu, kaj te nisi reko da greš pa še tak lačn sn bil

post-11619-1199042117_thumb.jpg

jz nimam pogojev, da pridm

Senic ?

slovenske železnice tud delajo veš med prazniki, pa razni avtobusi, itd... :D

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
mogoče res, pol pa pojdi na Isle of Man ;) tisto pa ni za pičke pa je ravno tak pravo dirkanje ne pa neumno nažiganje po mestnih ravninah :) ko boš pa dirkal tam, te bom spoštoval bolj kot če bi dirkal na pisti ;) dokler pa dirkate po mestu, se lahko samo smejim

zdaj pa grem gledat as ti tud not padu tak da bom pol odgovarjal na ta post :D škoda, da poleg zrneca namesto bizovičarja ne vodi oddaje matjaž javšnik :D

no evo, to pa so tud za mene največji carji...rossi in podobni drekci jim niti do jajc ne sežejo :worship:

Objavljeno
slovenske železnice tud delajo veš med prazniki, pa razni avtobusi, itd... :D

jz sm razvajen :blush:

no evo, to pa so tud za mene največji carji...rossi in podobni drekci jim niti do jajc ne sežejo :worship:

MotoGP - riderji so čist svoja klasa, ne moreš primerjat IOM, Irish road racing in podobne.

MotoGP je čisti ekstrem, kjer na progi lovijo tisočinke.

IOM je pa tudi svoj ekstrem, kjer pa moraš imet gromozanska jajca ter neverjetne spretnosti pri obvaldovanju motorja.

oboji so top top

Objavljeno
:worship:

:worship: :worship: :worship:

MotoGP - riderji so čist svoja klasa, ne moreš primerjat IOM, Irish road racing in podobne.

IOM je pa tudi svoj ekstrem, kjer pa moraš imet gromozanska jajca ter neverjetne spretnosti pri obvaldovanju motorja.

oboji so top top

poleg naštetih so meni carji še riderji v SBK... pa še zanimivo je gledat, večkrat tudi bolj zanimivo kot GP

Objavljeno

jap, ti verjamem na besedo, ker ti vem da imaš ogromno izkušenj z dirkališči :worship:

Objavljeno

oboji so top top

ja pa pri IOM, so večinoma taki rejserji ki jim ni vse k riti prinešeno kot rossijem in podobnim, ki rabijo finančno močno familijo da sploh začnejo s tem...pol pa se preseravjo tam nekaj, ma dajj, drekci navadni so...isle of man pa so res carjiii in pol, me zanima kak bi se kakšen rossi ali stoner znašla na takih cestah...verjetno bi bla pokakcana :D

Objavljeno (popravljeno)

ja evo, to je prava preizkušnja za voznika in motor...to so res največji carji :worship: ...tisti motogp drekači so pa že tak skomercializirani da mi gre na kozlanje...zato sploh ne gledam neke preveč tega moto gp...ti rossiji naj se grejo učit k tem mojstrom kak se vozi motor :worship:

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
ja pa pri IOM, so večinoma taki rejserji ki jim ni vse k riti prinešeno kot rossijem in podobnim, ki rabijo finančno močno familijo da sploh začnejo s tem...pol pa se preseravjo tam nekaj, ma dajj, drekci navadni so...isle of man pa so res carjiii in pol, me zanima kak bi se kakšen rossi ali stoner znašla na takih cestah...verjetno bi bla pokakcana :D

čakaj pa ti sploh veš kaj pišeš.......kaj drugega pa je IOM kot Isle Of Man :slap:

Objavljeno
čakaj pa ti sploh veš kaj pišeš.......kaj drugega pa je IOM kot Isle Of Man :slap:

ja valda nea reči, kaj ti si debil al kaj... jaz pravim da so IOM- isle of man legende, motogp pa so drekači...ti je jasno zaj

Objavljeno

Zakaj se Ninja riderji zadnje čase kregate? Kaj potem, pač ima koci en model novejšo, lepšo ninjo... saj bosta vidva tudi enkrat mela, če bo sreča, morda celo zeleno :P

Objavljeno

faušarija and shit, pol pa tko pride :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!