_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 Zakaj se Ninja riderji zadnje čase kregate? Kaj potem, pač ima koci en model novejšo, lepšo ninjo... saj bosta vidva tudi enkrat mela, če bo sreča, morda celo zeleno :P boli naju z đerijem kurac za to njegovo kuščarsko ninjo, gre pa nama na kurac ko ta koci misli da je neki najjači rejser pa šimfa druge stile vožnje... ti drekec porkyjev pa se ne oglašaj, mi vsaj mamo motor za razliko od tebe...sej ti itak ne rabiš blokad za toto hondo, motor je že sam po sebi blokiran :D :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 faušarija and shit, pol pa tko pride :whistle: haha faušarija...ne ker sploh nisem že skor kupo te ninje kot ti, pa sn se raje za to odločo ker je jača po izgledu
Čamac Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 Danes sem v eni reviji prebral mnenja izvedencev glede lepote in znamk motorjev in so sestavili ultimativno lestvico, bom kar prekopiral: World´s most beautiful bikes: First place is shared by Ducati and MV Agusta, on the second place are Benelli, Bimota and Honda and the third place goes to Yamaha (because of it´s YZF-R6). World´s best known journalist: Čamac
k0ci Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 boli naju z đerijem kurac za to njegovo kuščarsko ninjo, gre pa nama na kurac ko ta koci misli da je neki najjači rejser pa šimfa druge stile vožnje... ti drekec porkyjev pa se ne oglašaj, mi vsaj mamo motor za razliko od tebe...sej ti itak ne rabiš blokad za toto hondo, motor je že sam po sebi blokiran :D :lol1: pa ti povem zakaj šinfam.........ker vožnja po pisti je dovoljena in sprejemljiva, dirkanje po javnih cestah pa ne, to je to glede motorja pa itq vse jasno, je v temi od sršenov tvoja slika zravn tvojega dream bike-a, ker pač ni šlo čez je ratal zanič
Čamac Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 boli naju z đerijem kurac za to njegovo kuščarsko ninjo, gre pa nama na kurac ko ta koci misli da je neki najjači rejser pa šimfa druge stile vožnje... ti drekec porkyjev pa se ne oglašaj, mi vsaj mamo motor za razliko od tebe...sej ti itak ne rabiš blokad za toto hondo, motor je že sam po sebi blokiran :D :lol1: haha pa kaj ti res misliš da si smešn? saj si ja, dobesedno, ne po napisanem :slap:
_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 Danes sem v eni reviji prebral mnenja izvedencev glede lepote in znamk motorjev in so sestavili ultimativno lestvico, bom kar prekopiral: World´s most beautiful bikes: First place is shared by Ducati and MV Agusta, on the second place are Benelli, Bimota and Honda and the third place goes to Yamaha (because of it´s YZF-R6). World´s best known journalist: Čamac wtf koga briga za ta debilna italijanska jajca...nekak še sprejmem mv agusto pa dukatija, ne pa neke bimote pa teh drekov debilnih precenjenih...ko da bi ti zaj bil všeč lamborđini, komu kurcu je te všeč taka krastača od avta ki je 10000krat precenjena, pol pa ga na dirkališču za šalo pohrusta 100 krat cenejši evo 9....dreki frdamani italijanski, sn se odločo da si celi motor polepim z onimi slikicami ko ščije po italiji, ker so vsi italijani in njihovi izdelki navaden sprefukan gnili drek, prokleta ciganija nemarna pujjj pofčijem se na vas
Čamac Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 pa ti povem zakaj šinfam.........ker vožnja po pisti je dovoljena in sprejemljiva, dirkanje po javnih cestah pa ne, to je to glede motorja pa itq vse jasno, je v temi od sršenov tvoja slika zravn tvojega dream bike-a, ker pač ni šlo čez je ratal zanič saj ti k0ci si tudi sigurno kdaj hodil se naganjat na te kačje ride pa to tak kot ljubljančani al ne? al se res voziš samo po mobikrogu? glede nejkota, slike in dream bike-a ---> HAHAHAHAHAHAHAHAHA :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: eee tu te je ćekao hahaha zdaj pa te je res zaključo
k0ci Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 wtf koga briga za ta debilna italijanska jajca...nekak še sprejmem mv agusto pa dukatija, ne pa neke bimote pa teh drekov debilnih precenjenih...ko da bi ti zaj bil všeč lamborđini, komu kurcu je te všeč taka krastača od avta ki je 10000krat precenjena, pol pa ga na dirkališču za šalo pohrusta 100 krat cenejši evo 9....dreki frdamani italijanski, sn se odločo da si celi motor polepim z onimi slikicami ko ščije po italiji, ker so vsi italijani in njihovi izdelki navaden sprefukan gnili drek, prokleta ciganija nemarna pujjj pofčijem se na vas evo že spet, ker nimaš italijana po njih pljuvaš zakaj že enkrat ne poveš: česar nimam jaz, je zanič, pa bo mir
_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 pa ti povem zakaj šinfam.........ker vožnja po pisti je dovoljena in sprejemljiva, dirkanje po javnih cestah pa ne, to je to glede motorja pa itq vse jasno, je v temi od sršenov tvoja slika zravn tvojega dream bike-a, ker pač ni šlo čez je ratal zanič dream bike ne po barvi ampak pač po znamki, če bi slučajno tam bla plava 04 ninja bi se pač poleg nje slikal, ampak je nažalost bil kuščar pa smo rekli, naj bo kaj te zaj...hehe...ja pa ni zanič še zdaleč od tega, ti spet jemleš vse preveč resno...tak sem že 100 krat povedal da mi je najjaća črna ninja, ostalo mi je pa vseeno kera barva je, samo morn pač nekaj tebi kontra rečt ko si nonstop nekaj pametn o teh tvojih real ninjah ...drugač pa se mi POFIČJEMOOOOO na to kaj je sprejemljivo in dovoljenooo...dokler nisi hin je vse dovoljenooooo
Čamac Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 wtf koga briga za ta debilna italijanska jajca...nekak še sprejmem mv agusto pa dukatija, ne pa neke bimote pa teh drekov debilnih precenjenih...ko da bi ti zaj bil všeč lamborđini, komu kurcu je te všeč taka krastača od avta ki je 10000krat precenjena, pol pa ga na dirkališču za šalo pohrusta 100 krat cenejši evo 9....dreki frdamani italijanski, sn se odločo da si celi motor polepim z onimi slikicami ko ščije po italiji, ker so vsi italijani in njihovi izdelki navaden sprefukan gnili drek, prokleta ciganija nemarna pujjj pofčijem se na vas ojejejej kake oslarije, sploh pa od nekega bodočega inženirja ne bi pričakoval takih primitivnih postov... debilnost/debile pa že toliko omenjaš, da sem že pomislil, da si ti debil
k0ci Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 saj ti k0ci si tudi sigurno kdaj hodil se naganjat na te kačje ride pa to tak kot ljubljančani al ne? al se res voziš samo po mobikrogu? glede nejkota, slike in dream bike-a ---> HAHAHAHAHAHAHAHAHA :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: eee tu te je ćekao hahaha zdaj pa te je res zaključo kačje lih ne ker so mi predaleč (s cagivo nisem upal ker nikol ne veš kaj bo, zdaj pa nimam izpita za ninjo), so pa gorjanci dost blizu in tudi dostikrat prevoženi
_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 saj ti k0ci si tudi sigurno kdaj hodil se naganjat na te kačje ride pa to tak kot ljubljančani al ne? al se res voziš samo po mobikrogu? glede nejkota, slike in dream bike-a ---> HAHAHAHAHAHAHAHAHA :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: eee tu te je ćekao hahaha zdaj pa te je res zaključo kaj zaklučo če to tak nonstop mi pod nos meče, pa tak ko sn reko, pač je tam bla tota ninja, itak da je dobra pa vse...pa dobro tak smo že razglabljali o tem, nebi več pogreval stare juhe....
k0ci Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 dream bike ne po barvi ampak pač po znamki, če bi slučajno tam bla plava 04 ninja bi se pač poleg nje slikal, ampak je nažalost bil kuščar pa smo rekli, naj bo kaj te zaj...hehe...ja pa ni zanič še zdaleč od tega, ti spet jemleš vse preveč resno...tak sem že 100 krat povedal da mi je najjaća črna ninja, ostalo mi je pa vseeno kera barva je, samo morn pač nekaj tebi kontra rečt ko si nonstop nekaj pametn o teh tvojih real ninjah ...drugač pa se mi POFIČJEMOOOOO na to kaj je sprejemljivo in dovoljenooo...dokler nisi hin je vse dovoljenooooo just another lame excouse
_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 ojejejej kake oslarije, sploh pa od nekega bodočega inženirja ne bi pričakoval takih primitivnih postov... debilnost/debile pa že toliko omenjaš, da sem že pomislil, da si ti debil debil si ti, prokleti sprefukan odojkkk, pa kaj ti.... VSI STE DEBILIIII, SAMO MI2 Z ĐERIJOM SMA NAJJAČAAAA :lol1:
Matex_46 Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 MotoGP bo kar top in je razred zase (tako kot F1 - ne moreš primerjat z rally vozniki), drugače pa za primer: niti Stoner niti Pedrosa ne prihajata iz bogatih družin, ampak sta s svojo dolgoletno kariero prišla v ta razred (minimoto, tuja 50cc-125cc klasa, GP125, GP250,motoGP), velike ribe v tem športu poiščejo talentirane fantke. Podobnosti med MotoGP motorjem in navadnem serijskem motorjem skoraj da ni, skupno imata le balanco pa gume. - vsaj tak so rekli znani GP vozniki. Pa še to včasih na kaki dirku motoGP gostuje kake domače dirkače (in so tud že bli nekateri top IOM dirkači med njimi), ki se pa le redko kdaj sploh uvrstijo na grid, če pa že dirkajo pa težko če pridejo pod 20. mesto. IOM je pa res daleč najbolj divja dirka, je pa res, da so to kamikaze. MotoGP in IOM se ne da primerjat v nobenm rangu. Drugač so mi pa oboji carji, vse pohvale njim........... in se strinjam, d je IOM bolj divji, kr vsebuje večjo verjetnost nevarnosti, se pa ne strinjam s tem, da so tm boljši dirkači, ker se ne da primerjat
k0ci Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 debil si ti, prokleti sprefukan odojkkk, pa kaj ti.... VSI STE DEBILIIII, SAMO MI2 Z ĐERIJOM SMA NAJJAČAAAA :lol1: ko zmanjka besed se preide na zmerjanje :worship: in potem o debilih, mislim da največjega vidiš v ogledalu
_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 just another lame excouse glej drekec, bmk kaj si ti misliš, ker si zame navadn drekec ki si nabavla prikolico da se pele 15 km do šoderjame dirkat.... :slap: ko zmanjka besed se preide na zmerjanje :worship: in potem o debilih, mislim da največjega vidiš v ogledalu men ne zmanjka besed, samo tipkat se mi več ne da....lahko se kdaj v živo vidima pa bomo vidli komo bo zmanjkalo besed...zlati maturant haha
k0ci Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 glej drekec, bmk kaj si ti misliš, ker si zame navadn drekec ki si nabavla prikolico da se pele 15 km do šoderjame dirkat.... :slap:men ne zmanjka besed, samo tipkat se mi več ne da....lahko se kdaj v živo vidima pa bomo vidli komo bo zmanjkalo besed...zlati maturant haha ja in kaj potem, rajši si za teh 500€ in šest pik v vozniškem kupim poliestre za motor, kot da plačam policajem ko me dobijo v živo se midva nimava kaj pogovarjat, ker je najino razmišljanje tako drugačno da brezveze
Čamac Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 dream bike ne po barvi ampak pač po znamki, če bi slučajno tam bla plava 04 ninja bi se pač poleg nje slikal, ampak je nažalost bil kuščar pa smo rekli, naj bo kaj te zaj...hehe...ja pa ni zanič še zdaleč od tega, ti spet jemleš vse preveč resno...tak sem že 100 krat povedal da mi je najjaća črna ninja, ostalo mi je pa vseeno kera barva je, samo morn pač nekaj tebi kontra rečt ko si nonstop nekaj pametn o teh tvojih real ninjah ...drugač pa se mi POFIČJEMOOOOO na to kaj je sprejemljivo in dovoljenooo...dokler nisi hin je vse dovoljenooooo uuu črna ja to maš prav :worship: meni so najlepši ČRNI in BELI motorji, črna je pravi strup, ducati 848 pa je noro lep bel naprimer... just another lame excouse excuse :rolleyes: debil si ti, prokleti sprefukan odojkkk, pa kaj ti.... VSI STE DEBILIIII, SAMO MI2 Z ĐERIJOM SMA NAJJAČAAAA :lol1: veš kaj je zanimivo? naprimer tole, da preden si kupil motor pa si gledal tisto zeleno, si govoril ja ja ninja more bit zelena, zelena je barva ninje ipd zdaj ko imaš modro pa so vse zelene ninje kuščarji :whistle: zanimivo da niso naprimer kaj bolj pozitivnega, kar je zelene barve
_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 ja in kaj potem, rajši si za teh 500€ in šest pik v vozniškem kupim poliestre za motor, kot da plačam policajem ko me dobijo plidkan ja, samo da bojo skuteraši rekli kak si hud in kak hud motor maš :worship:
Čamac Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 zlati maturant haha haha ti pa si blestel v srednji šoli ja, kolikor se jaz spomnim naprimer tretjega letnika si se do zadnjega tresel za tistih 50% pri matematiki in povsod na knap dobival pozitivne :whistle: o šoli nam lahko kaj pove kvečjemu matex ;) seveda pa tudi jaz in risko, ker sva ugledneža na uglednih šolah, čeprav ne blestima pri ocenah :D :D :D
_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 uuu črna ja to maš prav :worship: meni so najlepši ČRNI in BELI motorji, črna je pravi strup, ducati 848 pa je noro lep bel naprimer...excuse :rolleyes: veš kaj je zanimivo? naprimer tole, da preden si kupil motor pa si gledal tisto zeleno, si govoril ja ja ninja more bit zelena, zelena je barva ninje ipd zdaj ko imaš modro pa so vse zelene ninje kuščarji :whistle: zanimivo da niso naprimer kaj bolj pozitivnega, kar je zelene barve glej debilko, ne zmišluj si ker jaz to nisn nikol govoril, reko sn da je ninja res bolj prepoznavna zelena, ampak mi gre na kurac ker jo že ima vsak drugi zeleno in bi mel raje kero drugo barvo...najjača barva pa mi je od vedno bla črna, ampak nisn tak fukjen zaj na barve, da bi po barvi gledal motor, ampak pač gledam kako je ohranjen in podobno...kuščar pa zbadam kocija za to ker je on zmeraj nekaj glasn o real ninjah in podobno...men se pa res jebe kaka barva je, si ga prešpricaš in je to to kaj...
Čamac Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 plidkan ja, samo da bojo skuteraši rekli kak si hud in kak hud motor maš :worship: samo da bojo nemotoristi/13-letniki/ženske, ki nimajo blage veze o motojih/... po mestu govorli uuu kak ga špana po mestu po ravnem kaki carrr
k0ci Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 plidkan ja, samo da bojo skuteraši rekli kak si hud in kak hud motor maš :worship: ne, kupil bi jih le zato, ker mi je škoda originalov, ko padem
_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 haha ti pa si blestel v srednji šoli ja, kolikor se jaz spomnim naprimer tretjega letnika si se do zadnjega tresel za tistih 50% pri matematiki in povsod na knap dobival pozitivne :whistle: o šoli nam lahko kaj pove kvečjemu matex ;) seveda pa tudi jaz in risko, ker sva ugledneža na uglednih šolah, čeprav ne blestima pri ocenah :D :D :D no debilko, to sn jaz pač mel krizo, ki je na srečo hitro minla, in pol se je že vse vidlo pri blesteči se maturi kdo zna in kdo je burek....pa mimogrede v tretjem letniku sem jaz imel 41 neopravičenih ter 290 opravičenih ur, tak da imam nek izgovor zakaj sn mel take slabe ocene...ti pa ga nimaš ker si cele dneve v šoli (lani niti enen neopravičene) pa komaj laziš iz letnika v letnik....sicer pa priznam da nisn v srednji šoli ravno blestel, logično, ker me sploh ni blo v šoli, sn se pa zato zaj zresno in že opravil prvi izpit na enem izmed najtežjih faksov, ti kakec pa še srednje nisi končal tak da tiho
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se