biker125 Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 lejga nejko ti, pa tako razmišljanje kociju še do jajc ne sežeta! :headbang: :headbang: s takim razmišljanjem pa še dovg neboš motorist, al zaka se pač že maš :winkiss: , pa spomlad te na grobinku pričakujemo pol bomo pa vidl. S takim govorjenjem more it pod 1.40 sam pomoje tam ene 2min bo glih prav :whistle: !
Čamac Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 no debilko, to sn jaz pač mel krizo, ki je na srečo hitro minla, in pol se je že vse vidlo pri blesteči se maturi kdo zna in kdo je burek....pa mimogrede v tretjem letniku sem jaz imel 41 neopravičenih ter 290 opravičenih ur, tak da imam nek izgovor zakaj sn mel take slabe ocene...ti pa ga nimaš ker si cele dneve v šoli (lani niti enen neopravičene) pa komaj laziš iz letnika v letnik....sicer pa priznam da nisn v srednji šoli ravno blestel, logično, ker me sploh ni blo v šoli, sn se pa zato zaj zresno in že opravil prvi izpit na enem izmed najtežjih faksov, ti kakec pa še srednje nisi končal tak da tiho meni se pa ne zdi, da lezel iz letnika v letniku ampak imam dobre ocene
_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 lejga nejko ti, pa tako razmišljanje kociju še do jajc ne sežeta! :headbang: :headbang: s takim razmišljanjem pa še dovg neboš motorist, alzaka se pač že maš :winkiss: , pa spomlad te na grobinku pričakujemo pol bomo pa vidl. S takim govorjenjem more it pod 1.40 sam pomoje tam ene 2min bo glih prav :whistle: ! bmk za grobnik, naj koci pele 240 kmh po koroškem med avti, brez da se pol zabije v semafor ali avto, pol pa bo car... pa sploh nevem kak si zaj na neko dirkanje prišo, to smo že par strani nazaj obdelali, zdaj smo pri ninjah kera barva in model sta jači...prosim te da hodiš v korak s časom
Čamac Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 lejga nejko ti, pa tako razmišljanje kociju še do jajc ne sežeta! :headbang: :headbang: s takim razmišljanjem pa še dovg neboš motorist, alzaka se pač že maš :winkiss: , pa spomlad te na grobinku pričakujemo pol bomo pa vidl. S takim govorjenjem more it pod 1.40 sam pomoje tam ene 2min bo glih prav :whistle: ! na koga je zdaj letela ta dvojina? ali si samo polupismen
_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 meni se pa ne zdi, da lezel iz letnika v letniku ampak imam dobre ocene mogoče letos ja, lani pa mi ne govori kako je blo, ker sn videl tvojo poročilo o ocenah tam na steni ko si mel....1111111112111121112111111 neopravičenih:0 opravičenih: 0 to pa je blo najbolj smešno haha hahahah na koga je zdaj letela ta dvojina? ali si samo polupismen polupismen je ja
biker125 Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 na koga je zdaj letela ta dvojina? ali si samo polupismen sej sn napiso nejko pa njegovo razmišljanje (to je dvojina)
Čamac Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 mogoče letos ja, lani pa mi ne govori kako je blo, ker sn videl tvojo poročilo o ocenah tam na steni ko si mel....1111111112111121112111111 neopravičenih:0 opravičenih: 0 to pa je blo najbolj smešno haha hahahah ja da nisem kje imel take ocene :slap: da nisi to kaj pisal v kakšnih kodah...
Čamac Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 sej sn napiso nejko pa njegovo razmišljanje (to je dvojina) aja tak si mislo, pardon da nisem razumel, res pa je da bi lahko tole na tisoč načinov povedal bolj razumljivo, ponavadi se za osebo in njeno razmišljanje uporablja ednina (pr.: nejko z njegovim razmišljanjem, razmišljanje nejkota,... ) no saj vseeno je že mimo ;)
_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 ja da nisem kje imel take ocene :slap: da nisi to kaj pisal v kakšnih kodah... če si mislil dvojiški sistem bi ble polek enk nule...nisi pa mel nič kaj bolje sej sam veš...ipak so logaritmi zajebani ja hahaha
k0ci Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 bmk za grobnik, naj koci pele 240 kmh po koroškem med avti, brez da se pol zabije v semafor ali avto, pol pa bo car... pa sploh nevem kak si zaj na neko dirkanje prišo, to smo že par strani nazaj obdelali, zdaj smo pri ninjah kera barva in model sta jači...prosim te da hodiš v korak s časom peli se ti........sploh pa kakor vidim, ima ghostrider (za katerega naslednjika se imaš ti) kar nekaj posnetkov na netu, ti pa tukaj samo gobec vrtiš kak racer si, no da te vidimo........za đerija pa ne rečem ker njegov posnetek sem videl, res da še z RSko ampak dost je na koga je zdaj letela ta dvojina? ali si samo polupismen na nejka in njegovo razmišljanje
Čamac Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 (popravljeno) bmk za grobnik, naj koci pele 240 kmh po koroškem med avti, brez da se pol zabije v semafor ali avto, pol pa bo car... boš mi enkrat ti pokazal to tvoje nažiganje pa vijuganje med avti, saj sva se zdaj že nekaj prevozla skupaj pa še nisem tega videl :) nazadnje ko sva bla na koroškem sem ga jaz spravo 220 (potem sem bremzal zarad avta, malo več še bi šlo, drugo kot drugo pa v pospeševanju na ravnini niti nič ne vidim) ti pa nekaj manj tako da res ne vem... Popravljeno December 30, 2007. Popravil Čamac
_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 no sicer pa, upam da sem vas nekatere dans razpizdil, če sem vas vsaj za sekundo je bil moj namen doseežen....še enkrat vam povem da ste vsi po vrsti drekiii, zaj pa grem malo se učit pol pa na šiht.... ajde drekci pekci kuščarji in debeli mopedisti :lol1:
Čamac Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 če si mislil dvojiški sistem bi ble polek enk nule...nisi pa mel nič kaj bolje sej sam veš...ipak so logaritmi zajebani ja hahaha nene dobro vem iz česa je binarni sistem ;) glede šole pa se lahko ti smejiš ko si hodil na enkrat lažjo šolo, glede na to kolko sem se jaz lani učil (zelo malo) pa bi ti imel najbrž kvečjemu slabše ocene :)
_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 boš mi enkrat ti pokazal to tvoje nažiganje pa vijuganje med avti, saj sva se zdaj že nekaj prevozla skupaj pa še nisem tega videl :) nazadnje ko sva bla na koroškem sem ga jaz spravo 220 (potem sem bremzal zarad avta, malo več še bi šlo, drugo kot drugo pa v pospeševanju na ravnini niti nič ne vidim) ti pa nekaj manj tako da res ne vem... že spet ne znaš brat, nisem reke lda sem jaz peljal 240 me d avti, rekel sem da bi kociju priznal da je car če tako pelje, ti pa si spet našel mene...jaz sem tak že povedal da nisem dober in da se učim, pravim pa samo kdo so za mene đeki, kdo pa drekci... aja, pelal sn pa največ 226 po koroškem, sn hoto spravit te zadnič nad 230 pa ni šlo, ker so spet ene budale cincale pred mano :D
Čamac Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 no sicer pa, upam da sem vas nekatere dans razpizdil, če sem vas vsaj za sekundo je bil moj namen doseežen....še enkrat vam povem da ste vsi po vrsti drekiii, zaj pa grem malo se učit pol pa na šiht.... ajde drekci pekci kuščarji in debeli mopedisti :lol1: nič smešnega ne vidim v tem postu, ko hočeš neke smešno izpast... pa vedno isto s tem kak ti hočeš razpizdit druge, zakaj pa se potem še sam vznemirjaš? še par takšnih neumnih postov pa bo najbrž še tvoj fan NejcZ umaknil tvoj nick iz podpisa haha :D
k0ci Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 huhu kam se pa umikaš, zmanjkalo idej kaj :lol1: mene nisi čisto nič razpizdil, kvečjemu me zabavaš (imaš podobno vlogo kot klovn v cirkusu), in če boš še naprej počel to kar zagovrjaš, bo kmalu po vsej verjetnosti en bedak manj na cesti :OK:
Čamac Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 že spet ne znaš brat, nisem reke lda sem jaz peljal 240 me d avti, rekel sem da bi kociju priznal da je car če tako pelje, ti pa si spet našel mene...jaz sem tak že povedal da nisem dober in da se učim, pravim pa samo kdo so za mene đeki, kdo pa drekci... aja, pelal sn pa največ 226 po koroškem, sn hoto spravit te zadnič nad 230 pa ni šlo, ker so spet ene budale cincale pred mano :D vem da nisi ti tega ja ker ti pri 240 vidiš točno 10 cm širok spekter ravno pred seboj, kaj šele da bi znal ovinkat med avti
_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 nene dobro vem iz česa je binarni sistem ;) glede šole pa se lahko ti smejiš ko si hodil na enkrat lažjo šolo, glede na to kolko sem se jaz lani učil (zelo malo) pa bi ti imel najbrž kvečjemu slabše ocene :) že če si v šoli tolk bil, bi mogo znat vsaj polovico vsega, razn če si debil pa si nič ne zapomniš kar slišiš pri urah, to pa žal ni moj problem
Čamac Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 že če si v šoli tolk bil, bi mogo znat vsaj polovico vsega, razn če si debil pa si nič ne zapomniš kar slišiš pri urah, to pa žal ni moj problem morda vsi ne poslušamo pri urah v šoli, kar pa je slabo in se bom potrudil tole odpravit
k0ci Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 že spet ne znaš brat, nisem reke lda sem jaz peljal 240 me d avti, rekel sem da bi kociju priznal da je car če tako pelje, ti pa si spet našel mene...jaz sem tak že povedal da nisem dober in da se učim, pravim pa samo kdo so za mene đeki, kdo pa drekci... aja, pelal sn pa največ 226 po koroškem, sn hoto spravit te zadnič nad 230 pa ni šlo, ker so spet ene budale cincale pred mano :D :lol1: pussy rider, to se pa ja prehiti, al ne mi rečt da nisi upal :kva2:
Čamac Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 ajde nejko idi zaj v službo se vsaj malo dokazat, tukaj si očitno pogrnil na celi fronti
_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 nič smešnega ne vidim v tem postu, ko hočeš neke smešno izpast... pa vedno isto s tem kak ti hočeš razpizdit druge, zakaj pa se potem še sam vznemirjaš? še par takšnih neumnih postov pa bo najbrž še tvoj fan NejcZ umaknil tvoj nick iz podpisa haha :D nejcz ima svoj podpis očitno iz določenega razloga...ker sem jih že tolk tu zaklučo da niso vedli al bi se jokali al smejali, drugač pa vsak ma svoje dobre dneve in slabe, jebiga, ne morn vedno blestet huhu kam se pa umikaš, zmanjkalo idej kaj :lol1: mene nisi čisto nič razpizdil, kvečjemu me zabavaš (imaš podobno vlogo kot klovn v cirkusu), in če boš še naprej počel to kar zagovrjaš, bo kmalu po vsej verjetnosti en bedak manj na cesti :OK: no, smrti pa jaz vseeno ne želim nikomur, pa je kakršen je, ti pa vidim da si pač spet eden tistih tipičnih slovencev....škoda res
biker125 Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 ajde nejko idi zaj v službo se vsaj malo dokazat, tukaj si očitno pogrnil na celi fronti spušo je na celi črti :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 :lol1: pussy rider, to se pa ja prehiti, al ne mi rečt da nisi upal :kva2: ja ne nisem, sej pravim da se še učim...ne ločiš ti med tistim kar je meni všeč in kaj bi rad znal, in kaj v resnici trenutno znam...nikol nisn reko da jaz vozim ko kak ghostrider, reko sn samo da mi je to všeč in se občasno trudim delat podobno
k0ci Objavljeno December 30, 2007 Objavljeno December 30, 2007 nejcz ima svoj podpis očitno iz določenega razloga...ker sem jih že tolk tu zaklučo da niso vedli al bi se jokali al smejali, drugač pa vsak ma svoje dobre dneve in slabe, jebiga, ne morn vedno blestetno, smrti pa jaz vseeno ne želim nikomur, pa je kakršen je, ti pa vidim da si pač spet eden tistih tipičnih slovencev....škoda res nisem rekel da umri, niti približno, upam le da boš enkrat naletel na tako situacijo, da te bo izučilo in ne boš niti več pomislil na dirkanje po javnih cestah
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se