Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
spušo je na celi črti :whistle:

ja seveja, če so se vsi zarotili proti meni, pa še neki slabi dan mam danes, sej da bi bil v formi tak ko včasih bi in koci in debeluhar že zdaj bla pod odejo, objokana od mojih zaključkov, tako ko je ponavadi ne... :D ...tote nočne so me sfukale hehe

Objavljeno (popravljeno)
nisem rekel da umri, niti približno, upam le da boš enkrat naletel na tako situacijo, da te bo izučilo in ne boš niti več pomislil na dirkanje po javnih cestah

eh pa ne smeš nejkota tak resno jemat, to on pač kr nekaj piše, saj ne dirka on neke po cestah, še 1 meter se po zadnji ne zna pelat ne pa da bi izvajal neke stunte kot amerikanci o katerih toliko govori, da se o hitri vožnji med avti ne pogovarjamo

upam da te nisem s tem postom vznemiril, saj ti se namreč po forumu le šališ, kvečjemu bi ti moral razjezit mene, ne jaz tebe

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
nisem rekel da umri, niti približno, upam le da boš enkrat naletel na tako situacijo, da te bo izučilo in ne boš niti več pomislil na dirkanje po javnih cestah

ja nisi rekel dobesedno, si pa rekel en bedak na cesti manj- kar bo samo če sn hin, in pol zraven tisti smajli :OK: ....sicer pa vseeno, nevem, nisi mogoče malo pomislil da pišem take samo zaradi tega ker uživam v tem kak folk postane paničn pa nestrpen ko rečem da divjam po cestah... :whistle:...če bi se vsi malo bolj skulirali in bolj na izi jemali vse skup bi blo dost bolj fajn...

Objavljeno (popravljeno)
eh pa ne smeš nejkota tak resno jemat, to on pač kr nekaj piše, saj ne dirka on neke po cestah, še 1 meter se po zadnji ne zna pelat ne pa da bi izvajal neke stunte kot amerikanci o katerih toliko govori, da se o hitri vožnji med avti ne pogovarjamo

upam da te nisem s tem postom vznemiril, saj ti se namreč po forumu le šališ, kvečjemu bi ti moral razjezit mene, ne jaz tebe

no vsaj en ki malo kapira...dobro samo ti me tak poznaš hehe...aja sn se pa pelal do zdaj vse skup 3 krat po zadnji hehe...

itak da ne morn dirkat ko vlki, če mam 800km komaj za sabo z motorjem....nevem kak enim ne potegne in še kar napadajo hehe

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

ewo motori :D

Objavljeno

dobro, moraš pravilno prebrat kaj sem mislil

en bedak na cesti manj sem mislil tako, da se boš potem še vozil, ampak ne divjal kot tukaj govoriš da počneš, in kdor se normalno vozi zame ni bedak......saj ne rečem, pejt na eno cesto kjer ni dost prometa, polno ovinkov in ravnin za pospeševanje pa se znori kolikor se hočeš, med prometom po obvoznici in mestu pa ni pametno

Objavljeno (popravljeno)
dobro, moraš pravilno prebrat kaj sem mislil

en bedak na cesti manj sem mislil tako, da se boš potem še vozil, ampak ne divjal kot tukaj govoriš da počneš, in kdor se normalno vozi zame ni bedak......saj ne rečem, pejt na eno cesto kjer ni dost prometa, polno ovinkov in ravnin za pospeševanje pa se znori kolikor se hočeš, med prometom po obvoznici in mestu pa ni pametno

ja pa sej takšni ki to delajo in se vozijo na polno med avti ne ogrožajo dobenga, tak ko pravite kak druge ogrožajo...kdaj pa je te motorist ko se je zabil še ubil koga drugega lepo te prosim, večinoma tak sebe ubijejo, pa zanemarimo zaj tisto minimalno materialno škodo...in nevem zakaj bi se ti zarad tega sekiral???...naj vsak dela kaj mu paše...

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

Pa itak je najbols noret po cestah, filing je najbol ko peles med 2 avtonoma :OK: ---> adrenalina do jaja :D

Al pa v ovinko prehitevat, edino kriza če tovornjak nasproti prpele :D

Objavljeno
Pa itak je najbols noret po cestah, filing je najbol ko peles med 2 avtonoma :OK: ---> adrenalina do jaja :D

Al pa v ovinko prehitevat, edino kriza če tovornjak nasproti prpele :D

evo naše, pa sem dobil okrepitve :OK: , zdaj sta ga najebala koci pa čamac hehe

Objavljeno
evo naše, pa sem dobil okrepitve :OK: , zdaj sta ga najebala koci pa čamac hehe

hahaha, on pa ve kak je to ja :worship: medtem ko njegov tomos doseže končno hitrost, ki je manjša od končne hitrosti prve brzine pri naših motorjih

no če sva najebala, pa začni, da te vidmo

Objavljeno

Itak je pa na tti kozi ga še več (adrenalina) ko nikamor ne gre, pol pa sam čakaš če boš pravi cajt prehito avto al boš spet mogo med 2 pelat :lol1:

Objavljeno
ja pa sej takšni ki to delajo in se vozijo na polno med avti ne ogrožajo dobenga, tak ko pravite kak druge ogrožajo...kdaj pa je te motorist ko se je zabil še ubil koga drugega lepo te prosim, večinoma tak sebe ubijejo, pa zanemarimo zaj tisto minimalno materialno škodo...in nevem zakaj bi se ti zarad tega sekiral???...naj vsak dela kaj mu paše...

am glede smrti... poznam jaz enega ki je bil zelo navdušen nad motorji, sicer je vozil bolj enduro in cross motorje ampak vseeno... s 125ko se je peljal po cesti, odletel z nje v žensko, ki je stala ob cesti in jo ubil ;) če ne bi imel čelade, bi ubil še sebe, najbrž mu ni bilo vseeno... v takšnem primeru lahko zase povem, da bi raje še jaz zraven umrl kot pa živel s tem samo kaj češ pač mora živet s tem...

Objavljeno
hahaha, on pa ve kak je to ja :worship: medtem ko njegov tomos doseže končno hitrost, ki je manjša od končne hitrosti prve brzine pri naših motorjih

nejc dans tak ne bo šel v nočno ker ga zdaj grize debata na forumu pa še bo ziher kaj pisal :D

Objavljeno

ni važno, bo si že on nabavo pravi motor, glavno da je v glavi odfukan :D ...odfukance mamo radi :yes:

Objavljeno
am glede smrti... poznam jaz enega ki je bil zelo navdušen nad motorji, sicer je vozil bolj enduro in cross motorje ampak vseeno... s 125ko se je peljal po cesti, odletel z nje v žensko, ki je stala ob cesti in jo ubil ;) če ne bi imel čelade, bi ubil še sebe, najbrž mu ni bilo vseeno... v takšnem primeru lahko zase povem, da bi raje še jaz zraven umrl kot pa živel s tem samo kaj češ pač mora živet s tem...

no to je res bil zelo zelo redek primer...to je pač res nesrečen slučaj

nejc dans tak ne bo šel v nočno ker ga zdaj grize debata na forumu pa še bo ziher kaj pisal :D

bo bo šou, jebe se men za to debato hehe, če bi jo mel plačano tak ko tam, pa bi z veseljem ostal :D

Objavljeno
ni važno, bo si že on nabavo pravi motor, glavno da je v glavi odfukan :D ...odfukance mamo radi :yes:

že že ampak na tvojo žalost je tukaj zelo malo ljudi, ki zagovarja tvoje početje oz. način vožnje ki ga zagovarjaš ti, tako da verjamem da ti je abnormaln prišel zdaj zelo prav, in tako imaš vsaj enega, ki ti stoji za hrbtom

je zajebana ta ko nekaj rečeš in moraš stat za tem, sam

Objavljeno (popravljeno)

Tako je :worship:

Sam da pade kak SM višje klase al pa kak z 750 pol bo pa majka :worship:

(sam če tak divjaš ni fajn, pol vska pička reče ''ne bom se pelala zravn tebe ko si prevec butast, se rajs zravn unga)

pa kurc jih gleda

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno
no to je res bil zelo zelo redek primer...to je pač res nesrečen slučaj

...

Sej, lih to je to. Vse je fajn, pa uredu, dokler ne pride do tega ''nesrečnega slučaja'' :trance_33_sleep: :rolleyes:

Objavljeno

eh saj bova z nejkotom šla spomladi na kaki marof al pa kam pa ga bodo minle te avtoceste pa to ;)

Objavljeno (popravljeno)

ti stari bajkerji čoperisti pijani so šele odfukani :P

samo balkan pa je res najjaći, ta evropa pa ta red mi ni nič po godu

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
že že ampak na tvojo žalost je tukaj zelo malo ljudi, ki zagovarja tvoje početje oz. način vožnje ki ga zagovarjaš ti, tako da verjamem da ti je abnormaln prišel zdaj zelo prav, in tako imaš vsaj enega, ki ti stoji za hrbtom

je zajebana ta ko nekaj rečeš in moraš stat za tem, sam

jaooo haha, je ko bi ti vedo kak mene bk za te debate, jaz sem skuliran in se zaraji teh zadev ne sekiram...pa verjemi da je še dost takih ki stojijo za tem, samo se pač ne upajo izpostavljat...men se pa itak jebe kaj si folk misli o meni... :D

Objavljeno

ka je folk kdaj gremo kj po obvoznicah med prometom šopat??? :P

Objavljeno
eh saj bova z nejkotom šla spomladi na kaki marof al pa kam pa ga bodo minle te avtoceste pa to ;)

vem, tudi sam sem šel enkrat z dolencem na mobija, pa se mi je zdelo brezveze tam vozit po pisti v krogu, ko pa sem enkrat šel sam probat pa je to čist nekaj drugega, takoj mi je ratalo všeč in sem še velikokrat šel

Objavljeno (popravljeno)

ti stari bajkerji čoperisti pijani so šele odfukani :P

samo balkan pa je res najjaći, ta evropa pa ta red mi ni nič po godu

hah muteci....drugač pa....sem jaz tut za ghostriderje :worship:

poznam take ki majo keša za mal več ko na grobnik it, samo raje divjajo po cesti... eni že 20 let ...

Popravljeno . Popravil kukec1
Objavljeno

ki si pa zaj na avtoceste prišo...tja pa mi res ni fajn hodit...tam je ponavadi prazno, ni avtov dost pa to hehe...ja vidiš glej, ti si tak proti temu čez mesto pa to, pa ti je motor zaj stal doma, jaz pa sn se šou furat kdaj se mi je zaluštalo, predn je sneg pado....ker men se jebe, kaj je in in kaj ne, in kaj je kao sprejemlivo da se počne z motorjem in kaj ne, jaz pač počnem to kaj mi paše in kadar mi zapaše...mogoče mi celo ju3 zapaše se en krog odpelat pri -5, se nikol ne ve :D ...drugač pa valda da bomo šli na marof spomladi, zaj pač ni blo možnosti za marof pa je treba alternative najt, take ki so vam tak ekstra anti, znajo pa bit prav kul hehe....to đeri bolj ve ko jaz :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!