Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
hah muteci....drugač pa....sem jaz tut za ghostriderje :worship:

poznam take ki majo keša za mal več ko na grobnik it, samo raje divjajo po cesti... eni že 20 let ...

hehe ja valda...zlatko al kaj je že oni...no evo on je pa res za mene car in vzornik hkrati....kako pa on dela ej, ne bi verjel če ne bi vido hehe... :worship:

Objavljeno
hah muteci....drugač pa....sem jaz tut za ghostriderje :worship:

poznam take ki majo keša za mal več ko na grobnik it, samo raje divjajo po cesti... eni že 20 let ...

ijeee oni zlatko pa je res carrrr, njemu pa kapo dollll :worship: :worship: :worship: :worship:

Objavljeno

Vsak ima svojevrstn okus za adrenalin, eni med avti, drugi na ovinkastih cestah.

Mene vožnja po mestu ali v okolici mesta ne impresionira preveč, čeprov rad kdaj kakšno petardo slišim na obvoznico 5 km stran pri svojih 14k + obratih. Men največj adrenalina požene tist trenutek, k si na motorju mislm "ojej tega ovnika pa ne bom mogu zbremzat" al pa ko od strahu kr zamižim in mislm na najbolš. Adrenalin se nažalost zazna sam takt, ko smo že napol presrani.

Da pa uživam na motorju mi je pa vseeno kakšni so pogoji/okolica; mesto, podeželje, le da slišm in-line motor ter občutm nek močnga med nogami.... (ja, majhnega imam pa kaj pol, nimamo vsi 35 cm dolge klobase), če bi pa lahko izbiral pogoje in kraj za uživanje na motorju, bi pa to bil - en lep sončen, dan cca 20°C na neki pisti, kjer bi se dovolj varno počutu -

Spoštovanje imam do motoristov vseh tipov.

Nimam nobenih sovražnikov, še vedno grem zlo rd z Jernejem na kakšn krog čez mest al pa na Besnco.................. pa tud se že veselim turce s Čamčyjem in Nejkotom.

Tud z Grčarjem bi se z veseljm še kdaj km zapelu................sam, se je čist odtujiu in postal nezanimiv

tak, da ritopiki eni poglejte še mal s kake drugega zornega kota

Objavljeno
ijeee oni zlatko pa je res carrrr, njemu pa kapo dollll :worship: :worship: :worship: :worship:

no vijiš, pa tui nea neke po dirkališčih hodi ful, ker mu je večja čaga tu dirkat po totih naših kolovozih hehe

Objavljeno
Vsak ima svojevrstn okus za adrenalin, eni med avti, drugi na ovinkastih cestah.

Mene vožnja po mestu ali v okolici mesta ne impresionira preveč, čeprov rad kdaj kakšno petardo slišim na obvoznico 5 km stran pri svojih 14k + obratih. Men največj adrenalina požene tist trenutek, k si na motorju mislm "ojej tega ovnika pa ne bom mogu zbremzat" al pa ko od strahu kr zamižim in mislm na najbolš. Adrenalin se nažalost zazna sam takt, ko smo že napol presrani.

Da pa uživam na motorju mi je pa vseeno kakšni so pogoji/okolica; mesto, podeželje, le da slišm in-line motor ter občutm nek močnga med nogami.... (ja, majhnega imam pa kaj pol, nimamo vsi 35 cm dolge klobase), če bi pa lahko izbiral pogoje in kraj za uživanje na motorju, bi pa to bil - en lep sončen, dan cca 20°C na neki pisti, kjer bi se dovolj varno počutu -

Nimam nobenih sovražnikov, še vedno grem zlo rd z Jernejem na kakšn krog čez mest al pa na Besnco.................. pa tud se že veselim turce s Čamčyjem in Nejkotom.

Tud z Grčarjem bi se z veseljm še kdaj km zapelu................sam, se je čist odtujiu in postal nezanimiv

no to pa si lepo povedal, jaz isto mislim globoko vsebi, samo kaj ko je treba zabijat te kocije pa čamčije :worship:

Objavljeno (popravljeno)

eee lepo si to povedal matex, se strinjam s tabo, mi bomo takoj spomladi vdarli neko turo ja :) drugače mislim le edino tistega z inline, jaz rad slišim tudi kak V, L twin... :P zelo zelo rad pa slišim tudi dvotaktne rakete, zadnje čase me vedno bolj mika rs 250...

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
eee lepo si to povedal matex, se strinjam s tabo, mi bomo takoj spomladi vdarli neko turo ja :) drugače mislim le edino tistega z inline, jaz rad slišim tudi kak V, L twin... :P

mi pa ne, ker so to dizli, dizli pa nimajo kaj iskat poleg formul :D

Objavljeno

Točno tak :worship:

Objavljeno
no to pa si lepo povedal, jaz isto mislim globoko vsebi, samo kaj ko je treba zabijat te kocije pa čamčije :worship:

dokler zabijaš naju je še v redu, sam da se ne boš v kaj drugega

Objavljeno
dokler zabijaš naju je še v redu, sam da ne boš kaj drugega

ja fafija včasih v ritko, to pa je vse :lol1:

Objavljeno

Pa kaj si normaln? Večjega sranja pa še ne,.. kdo bo to poslušo

Objavljeno

haha porkleta debilna suha sklopka, ruži tak ko da bi kdo orehe trl :lol1:

Pa kaj si normaln? Večjega sranja pa še ne,.. kdo bo to poslušo

evo jih naše :OK: ...pizda zdaj ko bi se debata razživela pa morn it...jebat ga dnar je dnar hehe

Objavljeno

Tega rožljanja pa res ne morm poslušat.. krneki :headbang:

Ti kr idi delat, pa pridn bot :winkiss:

Pizda ste mi nabil 10 strani, pa sam uro 2 me ni blo, grrr :alien1:

Objavljeno

haha tak men na mitotu ruži, pa čeprav mam olje not :D

Objavljeno (popravljeno)
pobi ... ka pravite na kaj takega :naughty:

http://www.avto_net/2004/motornakolesa/oglas.asp?ID=1791437#

sam prvo mo špegle dov poberem :P

to je bomba :worship: jaz sem se tudi nekaj odločal ali vzamem cestaka ali pa probam supermoto in sem imel v mislih SMC 625 ali pa 660 kar bi pač dobro našel... no nato sem se le odločil za cestaka, čeprav enkrat bo tut sm pri hiši :D to boš dal en krog :P

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

Ohoho, lejte ga največjega jebača na top 20 listi spammerjev danes haha :lol1:

Objavljeno
Ohoho, lejte ga največjega jebača na top 20 listi spammerjev danes haha :lol1:

to bo dal za rundo :P

nič dovolj je blo računalnika za dans... čao :winkiss:

Objavljeno

pussy :whistle:

Objavljeno

Grrrr damn spammers :evilgrin: :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!