Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
pravm da pustmo alla KTM e husote xtjke in take enovalnike pr mer tukej, ker za te itak vsi vemo da pokajo :winkiss:

Huso je 2valjnik :whistle:

jap so mel ja okol 3eh jim je mal dolgcajt postal :)

Hehe, a so tebe tud klical?

na k naum vec pisu usem SRECNO pa use kar zraven paše pa k eni nakladate.

lp BOH

Tudi tebi :winkiss: :winkiss:

Objavljeno
Huso je 2valjnik :whistle:

Hehe, a so tebe tud klical?

aja ti si hyosunga mislu... jst sm mislu husquvarno :blush:

jap mene so tud klical ja :blush: zihr je biu ristič tud zravn :P

Objavljeno
na k naum vec pisu usem SRECNO pa use kar zraven paše pa k eni nakladate.

lp BOH

iii kak lepa, romantična, pesniška čestitka :worship: x2

Objavljeno

Kukec1 sedlo je še bolj levo kot pungart sam mislim da se ne vidi na sliki. Je pa to beybika čist položna tak da nevem če se boš glih tam smučal :D

Objavljeno (popravljeno)
fantje poglejte movistarko z najlepšim izpuhom hihi KLIK

u lepa lepa... pa še res ugodno....

avspuh pa je tak najlepši.. :D

vrjetno je teh izpuhov v ita. ko smetja.....

pri nas pa eden in edini.. čamac :D

Popravljeno . Popravil kukec1
Objavljeno

čamac ma najlepši auspuh :evilgrin: :rolleyes: :krneki:

Objavljeno
ej debeli a veš da je un bel dizel še zmer u rollu :P

sm ga dans vidu :P

baje sploh ni pravi ducati, ampak hyosung, z plastikami od dukatija, sej drugač tak ne bi dovolili da se debeli čamac gor spravi ko vse polomi :D

halo smučarji, a mogoče veste, če majo kje dans podalšano nočno skijanje? pohorje. rogla, kope??

mariborsko pohorje je nekje do 3 vjutro odprto...tak je blo vsako leto do zdaj

Objavljeno
baje sploh ni pravi ducati, ampak hyosung, z plastikami od dukatija, sej drugač tak ne bi dovolili da se debeli čamac gor spravi ko vse polomi :D

:lol1: :lol1:

Objavljeno
USEEEEE NAJ NAJ V NOVM LETU CIM MN POSKODB OZ NESREC... UBISTVU NUBENE NESRECE PA SMO GA ZMAGAL... LEPO PRAZNUJTE ALKOHOLA SEVEDA V ZMERNIH KOLICINAH... ps:resko pazi na ritko :naughty: :naughty: sej ves hihi... UGLAUNM UZIVITE... SRECNO 2008 <3
Objavljeno

Pederčina od riskota se ga naliva u eni vili na slovenski obali :closedeyes: Da vm nekak nakažem kako se ma vm citiram 2 njegova sms-a.

1.:Ludiloooo :D evo nas na obali mrtu sm k kurba B) sta ti? :D

2.:Haha :D s _______ sm tle u njegovi vili :D noro :D fukamo k kurba :P kaj ti :P

Moj odgovor....ewo doma na balkonu kadim

Objavljeno
Pederčina od riskota se ga naliva u eni vili na slovenski obali :closedeyes: Da vm nekak nakažem kako se ma vm citiram 2 njegova sms-a.

1.:Ludiloooo :D evo nas na obali mrtu sm k kurba B) sta ti? :D

2.:Haha :D s _______ sm tle u njegovi vili :D noro :D fukamo k kurba :P kaj ti :P

Moj odgovor....ewo doma na balkonu kadim

To škoduje zdravju :headbang:

Objavljeno (popravljeno)

Mi lahko kdo pojasni te cene... :blink: Najraje bi prodal motor pa si nekaj pripeljal iz ITA...

KLIK1

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

to je prepoceni, lahko da je fejk, al pa da nima papirjev...

Objavljeno

ternutno so zelo poceni motorji dol ja

v petek sem bil v dolomiti racingu, en od dolenca kolega je šel kupit monstra pa sem posodil prikolico.......in je dobil monstra 1000 z 4000km za 6,8k

Objavljeno
To škoduje zdravju :headbang:

Ti pa samo tišina če hočeš black devile :D

Objavljeno
Mi lahko kdo pojasni te cene... :blink: Najraje bi prodal motor pa si nekaj pripeljal iz ITA...

KLIK1

To je predobr da bi blo res

Objavljeno
ternutno so zelo poceni motorji dol ja

v petek sem bil v dolomiti racingu, en od dolenca kolega je šel kupit monstra pa sem posodil prikolico.......in je dobil monstra 1000 z 4000km za 6,8k

S papirji?

Objavljeno

Da s papirji, je pa model 1000 S.

Drugače so res cenej motorji, bol južno k greš cenej so, so pa nekateri tud prepoceni, pa so al sesuti al pa karkoli, sliko da pa še od takrat ko je cel. V povprečju so okoli 1-2keu cenej kot pri nas, nekateri še več, nekateri pa nič cenej, odvisen kako naletiš :).

Objavljeno

Je pa zanimiv, da so pa 125ke v nemčiji dosti dražje ... saj kukr gledam mitote :whistle: :whistle:

Objavljeno

KLIK1

taksni oglasi so ponavadi fejk...z namenom da drugim zbijajo ceno....ni prvi pa tud edini ne....

Objavljeno
taksni oglasi so ponavadi fejk...z namenom da drugim zbijajo ceno....ni prvi pa tud edini ne....

bi se strinjal s tem ja :yes: ...to pač fročeke kot je čamac napizdijo, in pol on že dobi ideje kak bi on uvažal motore iz italije in nevemkak služo hehe :slap:

Objavljeno (popravljeno)
bi se strinjal s tem ja :yes: ...to pač fročeke kot je čamac napizdijo, in pol on že dobi ideje kak bi on uvažal motore iz italije in nevemkak služo hehe :slap:

mah enim uspe koga nasrat,da al ze prej nakazejo polovico(nekateri tudi ves) znesek,al pa kupujejo,pa dajo oglas gor z nizjo ceno da zbijejo ceno motorju kerega majo namen kupit

tista movistarka, ki se prodaja na avtonetu in ima enak izpuh kot moja, ki jo po naročilu uvozi iz italije... našel sem jo v italiji: http://www.moto.it/usato/usato03.asp?EID=1421227 s ceno za izvoz 5.350€

ce prisetejes vse stroske si blizu 6k da jo pripeljes v slo z papirji....zdaj ce se gre samo po en motor se ne splaca,...tisti ko jih pa vozijo po 6 se pa definitivno splaca

Popravljeno . Popravil justaboy

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!