Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
Vsem motosvetovcem in motosvetovkam želim srečno, zdravo, varno, veselja polno in motoristično leto 2008. Naj se vam izpolnijo vse skrite želje. Pa mejte/mejmo se radi ;) :winkiss: Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno
Vsem motosvetovcem in motosvetovkam želim srečno, zdravo, varno, veselja polno in motoristično leto 2008. Naj se vam izpolnijo vse skrite želje. Pa mejte/mejmo se radi ;) :winkiss:

HVALA ENAKO :D

Objavljeno

Hvala enako AbNormaln, se pridružujem tvojim željam :OK:

Objavljeno

tud jaz se pridruzujem tem zeljam :D pa ne pretiravat :P

Objavljeno (popravljeno)

tudi jaz želim vsem zdravo, predvsem pa uspešno novo leto 2008!

alc.gif

Popravljeno . Popravil kukec1
Objavljeno
tud jaz se pridruzujem tem zeljam :D pa ne pretiravat :P

eni smo zaj pridno trenirali, tak da vem približno kje je meja... :naughty:

Objavljeno
mojstri, srečnga pa zdravga :D
Objavljeno

tud jaz se pridruzujem zeljam..... :drunk:

Objavljeno

Srečnga pa zdravga, ko jutr nevem če bo kej iz mene! :kva1:

Objavljeno (popravljeno)
eni smo zaj pridno trenirali, tak da vem približno kje je meja... :naughty:

jaz nikol ne vem, pa če treniram al ne hehe....drugač pa bo dans veselo, s sošolcom rema najprej do čamaca na "aperitivček", pol remo v stanovanje k eenemu, ga tam pijemo ko žolne, pol gremo glejat ognjemet, ga zraun pijemo ko žolne, pol gremo v samsaro, ga tam tud pijemo ko žolne, pol gremo nazaj v stanovanje ga še pijemo pač kolk lahko (nekateri že obležijo), potem čez čas pa tudi najjači obležimo ko crkjene podgane hahah...

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

S-seksualno

R-razburljivo

E-eksotično

Č-čarobno

N-nagajivo

O-orgazmično

2

0

0

8

Objavljeno

Srečnga pa zdravga vsem tud iz moje strani :winkiss:

Objavljeno

Če pa poglejte cene... Če te stane pot 500€ pa homologacija 113€ še vedno zaslužiš 500,1000 €

Objavljeno (popravljeno)
Če pa poglejte cene... Če te stane pot 500€ pa homologacija 113€ še vedno zaslužiš 500,1000 €

ja te pa skoči takoj, sej taki neote k pameti prišli če se neote enkrat fajn opekli, tak da prodaj lepo motor, si rezerviraj enega na jugu italije, nareji 1500km da do tja sploh prideš in tam boš videl neki klump napol razbit...in pol boš reko jaooo kaka budala sem kaj nisn poslušal modrega nejkota, ki raje neko stvar 1000krat preveri, ko pa da se zaletava z glavo skoz zid, ker pač med prazniki nima kaj za delat tak ko čamac in ma neke bujne ideje namesto da bi se učil in delal kaj koristnega...

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno (popravljeno)
ja te pa skoči takoj, sej taki neote k pameti prišli če se neote enkrat fajn opekli, tak da prodaj lepo motor, si rezerviraj enega na jugu italije, nareji 1500km da do tja sploh prideš in tam boš videl neki klump napol razbit...in pol boš reko jaooo kaka budala sem kaj nisn poslušal modrega nejkota, ki raje neko stvar 1000krat preveri, ko pa da se zaletava z glavo skoz zid, ker pač med prazniki nima kaj za delat tak ko čamac in ma neke bujne ideje namesto da bi se učil in delal kaj koristnega...

hohoho

Misliš, da bi se spravil na jug italije z enim nagledanim motorjem preko oglasnika? če že v italijo, potem bi si najbrž nagledal vsaj 5 motorjev, tako da bi sigurno potem prišel z nečim domov. Ne vem kaj bi se ti opekel, ne vem zakaj se ti izogibaš denarju, ki ga ni tako težko zaslužiti.

o tvojem nakupovanju motorjev pa sploh ne bom zgubljal besed, ker si najbrž edini, ki je delal vse to, kar si delal ti. tudi tvoje življenje ne bo odvisno od enega nakupa motorja, ti se enostavno preveč obremenjuješ, sekiraš,... stvar se dobro premisli nato pa se je loti in kdor ne riskira, ne profitira ;) kot da je nakup nekega motorja zdaj tako velika stvar, vedno ga lahko prodaš naprej, sploh pa tak, ki bi ga kupil zato, da bi ga prodal

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

Alo Čamac kaj mestni bus res nea vozi po 20.30?

Upam da maš vino neki pod ključom, ker drugač je v nevarnosti :P :D.

Objavljeno
Alo Čamac kaj mestni bus res nea vozi po 20.30?

Upam da maš vino neki pod ključom, ker drugač je v nevarnosti :P :D.

za dans ko je staro leto nea vem kak vozi avtobus...

Objavljeno
za dans ko je staro leto nea vem kak vozi avtobus...

Jebe*o, kak pa bomo šli pol v mesto, če slučajno ne bo noben vozo?

Samo bojo mogli, se pa dosti folka gre do vzpenjače, al?

Aja:

SREČNO PA ZDRAVO 08 še z moje strani.

Objavljeno
Jebe*o, kak pa bomo šli pol v mesto, če slučajno ne bo noben vozo?

Samo bojo mogli, se pa dosti folka gre do vzpenjače, al?

Aja:

SREČNO PA ZDRAVO 08 še z moje strani.

res nea vem kak je z busi, vem pa da dans ponoči težko da kdo taxi dobi... drugače pa pehan pridi prej do mene ob enih pol 8 da oš pri meni

Objavljeno

KAj če mam komaj ob osmih vlak iz šentilja, pol s kolodvora pa še ne vem kak bom gor prišo. Verjetno s heckotovim fotrom.

Vidjet čemo.

Objavljeno (popravljeno)

ja pa pridi na en vlak prej

je reko ata če bomo vino pili da ne bi kje pozabo pipice doli dobro zapret :D

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
ja pa pridi na en vlak prej

je reko ata če bomo vino pili da ne bi kje pozabo pipice doli dobro zapret :D

En vlak prej je pelal ob 15.30

Bom jaz hodo pipico kontrolirat :D.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!