Noiser69 Objavljeno December 31, 2007 Objavljeno December 31, 2007 ewoooo, vino se je zakuhalo :) zeeej pa v akcijooo ...... bab bo ko smetja :naughty: (matr mečejo neke bombe tu :krneki:)
Čamac Objavljeno December 31, 2007 Objavljeno December 31, 2007 daj nejko pridevaj se že sem ker mi je tečno :D
_Nejkooo_ Objavljeno December 31, 2007 Objavljeno December 31, 2007 hohoho Misliš, da bi se spravil na jug italije z enim nagledanim motorjem preko oglasnika? če že v italijo, potem bi si najbrž nagledal vsaj 5 motorjev, tako da bi sigurno potem prišel z nečim domov. Ne vem kaj bi se ti opekel, ne vem zakaj se ti izogibaš denarju, ki ga ni tako težko zaslužiti. o tvojem nakupovanju motorjev pa sploh ne bom zgubljal besed, ker si najbrž edini, ki je delal vse to, kar si delal ti. tudi tvoje življenje ne bo odvisno od enega nakupa motorja, ti se enostavno preveč obremenjuješ, sekiraš,... stvar se dobro premisli nato pa se je loti in kdor ne riskira, ne profitira ;) kot da je nakup nekega motorja zdaj tako velika stvar, vedno ga lahko prodaš naprej, sploh pa tak, ki bi ga kupil zato, da bi ga prodal ja zaenkrat morn preveč delat da si zaslužim taki dnar in ga ne mislim za brezveze zajebat...veš, pa pametni se učimo na napakah drugih, ker lastne so lahko preveč boleče... :D ...zaj pa se pripravi pa odpri pipico na sodu ker sma s krešom čez 20 min tam, in ima da teče vino v potokih hehe
Čamac Objavljeno December 31, 2007 Objavljeno December 31, 2007 (popravljeno) ŠE ENA dobro dovolj foruma za to leto, je treba it se veselit... čao Popravljeno December 31, 2007. Popravil Čamac
Fric Objavljeno December 31, 2007 Objavljeno December 31, 2007 ja še zadnji post to leto...faj silvestrovo vsem :evilgrin:
DIESEL Objavljeno December 31, 2007 Objavljeno December 31, 2007 drugi :D :P srečno 2008 . želim vam čim več varnih km
NejcZ Objavljeno December 31, 2007 Objavljeno December 31, 2007 Js tudi, upam da bo tomos zdržal enih 10k letos :whistle:
k0ci Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 hehe kje ste legende :kva2: nejko, đeri, kda gremo čeuzmž mest tiščat, sam pobvejta sem takoj zravn :OK: jstr sm trd ko merjasc sam povejta ej resgremo tskoj ko bo setona pa da mam izpit se dobimo nekje :worship:
kukec1 Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 (popravljeno) rakete pokajooooooooo, petarde bliskajooooooooooooooooo!!!!! sej bi vas objel. sam vas nimam nikjer v bližini... p.s k0ci, a je bil cviček pregloboko v sodu???? Popravljeno Januar 1, 2008. Popravil kukec1
Čamac Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 eee jaz sem že buden in se veselim leta 2008 :D letos pa naj gre vsem vse lepo po planu, da bomo srečni in zdravi in na motorjih :OK:
Roky Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 Oražem&woox hvala za lepe želje ponoč hehe :naughty: :winkiss:
Urban K. Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 Želim vam veliko sreče, zdravja in denarja v letu 2008!
Matex_46 Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 VSEM ŽELIM SREČNO NOVO LETO še posebej: (gregc, flame, orazem, Jernej, Chamchy, Nejko)
pehy Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 in ima da teče vino v potokih hehe Ni neke teklo pm. Močno vino je to neko pm :D. Čamac :worship: in _Nejko_ :worship: majstora @ Nejko: One petarde še morma spokat :D, pa še ena njegova včeraj oz. danes: "Danes bomo fukali pa magari babe" :lol1:
Fric Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 Srečno novo leto, velik alkohola, nikotinskih paličic in prepovedanih substanc
hardenduras Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 ktm exc125 husqvarna sm 125 in so okkii
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se