Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
ktm exc125

husqvarna sm 125

in so okkii

1. Pozdravljen na forumo

2. Slovenščina pozna dvojino

3. Karkoli bo, js sm najlepši

Pozdrav :winkiss:

Objavljeno (popravljeno)

lejga lepotec, sam ne mu ti o slovenščini govorit hahaah :D

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno
lejga lepotec, sam ne mu ti o slovenščini govorit hahaah :D

kje najdeš luknje v moji slovenščini ? :naughty:

Objavljeno

V 97% vseh tvojih objav :D A veš da še kr nism nosilca naredu do konca hahahhaa :lol1: :slap:

Objavljeno
V 97% vseh tvojih objav :D A veš da še kr nism nosilca naredu do konca hahahhaa :lol1: :slap:

Zihr si ga delo, pa si ga zasral, zej mu pa zameriš pa si ga stran fukno, pa se ne boš več ubado z njim :D

Objavljeno

Nee, sploh nism delu naprej. Sej letos bom pa ziher :krneki: BTW, boš ti pol šol zravn mene tja do Bleda pa Bohinja pa tk? :P Samo je od mene naprej v eno smer 132 km (that if nebomo nč lutali).

Objavljeno

:D

Objavljeno
:D

Ka pa je? :whistle:

Objavljeno
Ka pa je? :whistle:

nč :alien1:

Objavljeno
Nee, sploh nism delu naprej. Sej letos bom pa ziher :krneki: BTW, boš ti pol šol zravn mene tja do Bleda pa Bohinja pa tk? :P Samo je od mene naprej v eno smer 132 km (that if nebomo nč lutali).

Bomo naredli turco ja :OK:

Objavljeno

:beer2: :beer2: SREČNO 2008, folk! :beer2: :beer2:

Objavljeno
:beer2: :beer2: SREČNO 2008, folk! :beer2: :beer2:

:grim :OK: :grim

Objavljeno (popravljeno)
hehe kje ste legende :kva2: nejko, đeri, kda gremo čeuzmž mest tiščat, sam pobvejta sem takoj zravn :OK:

jstr sm trd ko merjasc sam povejta ej resgremo tskoj ko bo setona pa da mam izpit se dobimo nekje :worship:

hahahaha, koci legenda si, te držim zaj za besedo :worship: :lol1:

...drugač pa pubeci, jaz bom štrudl rodil...in to skoz usta

pa srečno vsem ja, z enimi smo se tak že po telefonu čuli enih 10-krat haha...mislim da so bli đeri fuksy pa ograzem, samo nisn ziher hehe

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

njam :D

Objavljeno
mislim da so bli đeri fuksy pa ograzem, samo nisn ziher hehe

jaja so bli ja :D

Objavljeno

csreščnga pa tzdravga!!!!!!

pa dse slišmo kjumo ztrezuni :D :D

Objavljeno

hahahahha :)

Objavljeno (popravljeno)
hahahaha, koci legenda si, te držim zaj za besedo :worship: :lol1:

...drugač pa pubeci, jaz bom štrudl rodil...in to skoz usta

pa srečno vsem ja, z enimi smo se tak že po telefonu čuli enih 10-krat haha...mislim da so bli đeri fuksy pa ograzem, samo nisn ziher hehe

Dj pol prnes ene 2 kosa k mam rad štrudl :lol: :P .)

Popravljeno . Popravil Misko.91
Objavljeno

:worship: :lol1:

Objavljeno

Prevod prosim :unsure: Ali podnapise :whistle:

Objavljeno
hehe kje ste legende :kva2: nejko, đeri, kda gremo čeuzmž mest tiščat, sam pobvejta sem takoj zravn :OK:

jstr sm trd ko merjasc sam povejta ej resgremo tskoj ko bo setona pa da mam izpit se dobimo nekje :worship:

ekole thats the word my man :worship: :worship: :worship:

okej pičketine ... nazaj ne bom brou ker se mi ne da :P

aja jst sm biu na golteh drgač pa nobenga vam poznanga ni blo zravn :D

ja nejko pa brodar ... to smo se ene 5x poklicali :D ej jst sm biu prbit toooooooook k že dolg ne....... 1 flašo šampanca, vina velik, neki vodke, pa sam skor 7dcl C&C ja ...... čist adiiiiiiiiiiiiiiijooooooooooooooooooo

drgač pa tak brodar kar si mi reko .... LETOS JE NAŠE LETO :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :worship:

Objavljeno

Fantjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee srečnga pa zdravgaaaaaaaaa :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:

glih dam pršov še mal pod vplivom hahahaha :kva1:

jernej, matex, brodar, nejko, gizmo, roky lepo vs je blo poslušat za polnoči :worship: ta pičketina en reskotova se pa ni oglasu, pa gixxer ti tud ne vem kod si hodu :krneki:

biu pa na jezerskm....biu še kdo tm haha :kva2:

Objavljeno
Fantjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee srečnga pa zdravgaaaaaaaaa :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:

jernej, matex, brodar, nejko, gizmo, roky lepo vs je blo poslušat za polnoči :worship: ta pičketina en reskotova se pa ni oglasu, pa gixxer ti tud ne vem kod si hodu :krneki:

hehe sej res s tabo sm se tud pogovarju... ristič se je pa odklopu... bo po riti dobu tititi :D

Objavljeno

na jezerskm? pa kwa ke h unm planšarjm hodš :D a so drugač sploh mel kej organiziran k lan je blo bl slabo

Objavljeno
na jezerskm? pa kwa ke h unm planšarjm hodš :D a so drugač sploh mel kej organiziran k lan je blo bl slabo

nene to smo mel privat žurko pr enmu sošolcu na vikendu :grim :grim

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!