Noiser69 Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 ktm exc125husqvarna sm 125 in so okkii 1. Pozdravljen na forumo 2. Slovenščina pozna dvojino 3. Karkoli bo, js sm najlepši Pozdrav :winkiss:
NejcZ Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 (popravljeno) lejga lepotec, sam ne mu ti o slovenščini govorit hahaah :D Popravljeno Januar 1, 2008. Popravil NejcZ
Noiser69 Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 lejga lepotec, sam ne mu ti o slovenščini govorit hahaah :D kje najdeš luknje v moji slovenščini ? :naughty:
NejcZ Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 V 97% vseh tvojih objav :D A veš da še kr nism nosilca naredu do konca hahahhaa :lol1: :slap:
Noiser69 Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 V 97% vseh tvojih objav :D A veš da še kr nism nosilca naredu do konca hahahhaa :lol1: :slap: Zihr si ga delo, pa si ga zasral, zej mu pa zameriš pa si ga stran fukno, pa se ne boš več ubado z njim :D
NejcZ Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 Nee, sploh nism delu naprej. Sej letos bom pa ziher :krneki: BTW, boš ti pol šol zravn mene tja do Bleda pa Bohinja pa tk? :P Samo je od mene naprej v eno smer 132 km (that if nebomo nč lutali).
Noiser69 Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 Nee, sploh nism delu naprej. Sej letos bom pa ziher :krneki: BTW, boš ti pol šol zravn mene tja do Bleda pa Bohinja pa tk? :P Samo je od mene naprej v eno smer 132 km (that if nebomo nč lutali). Bomo naredli turco ja :OK:
Minnie Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 :beer2: :beer2: SREČNO 2008, folk! :beer2: :beer2:
Matex_46 Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 :beer2: :beer2: SREČNO 2008, folk! :beer2: :beer2: :grim :OK: :grim
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 (popravljeno) hehe kje ste legende :kva2: nejko, đeri, kda gremo čeuzmž mest tiščat, sam pobvejta sem takoj zravn :OK:jstr sm trd ko merjasc sam povejta ej resgremo tskoj ko bo setona pa da mam izpit se dobimo nekje :worship: hahahaha, koci legenda si, te držim zaj za besedo :worship: :lol1: ...drugač pa pubeci, jaz bom štrudl rodil...in to skoz usta pa srečno vsem ja, z enimi smo se tak že po telefonu čuli enih 10-krat haha...mislim da so bli đeri fuksy pa ograzem, samo nisn ziher hehe Popravljeno Januar 1, 2008. Popravil _Nejko_
Čamac Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 mislim da so bli đeri fuksy pa ograzem, samo nisn ziher hehe jaja so bli ja :D
C4V4L13R Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 csreščnga pa tzdravga!!!!!! pa dse slišmo kjumo ztrezuni :D :D
_Misko_ Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 (popravljeno) hahahaha, koci legenda si, te držim zaj za besedo :worship: :lol1: ...drugač pa pubeci, jaz bom štrudl rodil...in to skoz usta pa srečno vsem ja, z enimi smo se tak že po telefonu čuli enih 10-krat haha...mislim da so bli đeri fuksy pa ograzem, samo nisn ziher hehe Dj pol prnes ene 2 kosa k mam rad štrudl :lol: :P .) Popravljeno Januar 1, 2008. Popravil Misko.91
Schmid87 Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 csreščnga pa tzdravga!!!!!!pa dse slišmo kjumo ztrezuni :D :D :worship: :lol1:
_Misko_ Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 csreščnga pa tzdravga!!!!!!pa dse slišmo kjumo ztrezuni :D :D Prevod prosim :unsure: Ali podnapise :whistle:
JeRn3j Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 hehe kje ste legende :kva2: nejko, đeri, kda gremo čeuzmž mest tiščat, sam pobvejta sem takoj zravn :OK:jstr sm trd ko merjasc sam povejta ej resgremo tskoj ko bo setona pa da mam izpit se dobimo nekje :worship: ekole thats the word my man :worship: :worship: :worship: okej pičketine ... nazaj ne bom brou ker se mi ne da :P aja jst sm biu na golteh drgač pa nobenga vam poznanga ni blo zravn :D ja nejko pa brodar ... to smo se ene 5x poklicali :D ej jst sm biu prbit toooooooook k že dolg ne....... 1 flašo šampanca, vina velik, neki vodke, pa sam skor 7dcl C&C ja ...... čist adiiiiiiiiiiiiiiijooooooooooooooooooo drgač pa tak brodar kar si mi reko .... LETOS JE NAŠE LETO :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :worship:
_N3jC_ Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 Fantjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee srečnga pa zdravgaaaaaaaaa :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: glih dam pršov še mal pod vplivom hahahaha :kva1: jernej, matex, brodar, nejko, gizmo, roky lepo vs je blo poslušat za polnoči :worship: ta pičketina en reskotova se pa ni oglasu, pa gixxer ti tud ne vem kod si hodu :krneki: biu pa na jezerskm....biu še kdo tm haha :kva2:
JeRn3j Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 Fantjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee srečnga pa zdravgaaaaaaaaa :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: glih dam pršov še mal pod vplivom hahahaha :kva1: jernej, matex, brodar, nejko, gizmo, roky lepo vs je blo poslušat za polnoči :worship: ta pičketina en reskotova se pa ni oglasu, pa gixxer ti tud ne vem kod si hodu :krneki: biu pa na jezerskm....biu še kdo tm haha :kva2: hehe sej res s tabo sm se tud pogovarju... ristič se je pa odklopu... bo po riti dobu tititi :D
_LuX_ Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 Fantjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee srečnga pa zdravgaaaaaaaaa :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: glih dam pršov še mal pod vplivom hahahaha :kva1: jernej, matex, brodar, nejko, gizmo, roky lepo vs je blo poslušat za polnoči :worship: ta pičketina en reskotova se pa ni oglasu, pa gixxer ti tud ne vem kod si hodu :krneki: biu pa na jezerskm....biu še kdo tm haha :kva2: na jezerskm? pa kwa ke h unm planšarjm hodš :D a so drugač sploh mel kej organiziran k lan je blo bl slabo
_N3jC_ Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 na jezerskm? pa kwa ke h unm planšarjm hodš :D a so drugač sploh mel kej organiziran k lan je blo bl slabo nene to smo mel privat žurko pr enmu sošolcu na vikendu :grim :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se