_Misko_ Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 jst nism :) aja nejcZ lepi kraji so tole ni kej :worship: zbudil smo se ob takem lepem sončku k ga v lj že ene 2 tedna nism vidu :) Pod luč pejt .) :lol1:
JeRn3j Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 Pod luč pejt .) :lol1: sm skos na luči... uglavnm jst grem na spavanje :)
_Misko_ Objavljeno Januar 1, 2008 Objavljeno Januar 1, 2008 sm skos na luči... uglavnm jst grem na spavanje :) Jst tut grem. Uživejte še naprej :010
reesko Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 srečnga pa zdravga vsem...uglavnm da boste pridni :P
Noiser69 Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 srečnga pa zdravga vsem...uglavnm da boste pridni :P enako enako :D A me mas kaj rad :blush:
reesko Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 enako enako :DA me mas kaj rad :blush: moj moj :blush:
Noiser69 Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 moj moj :blush: to je moj (d)risko pobi Lahko Noc :winkiss:
Gizmo_ Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 srečnga pa zdravga vsem...uglavnm da boste pridni :P Joj reesko kje si bil pol ti?? :unsure: :unsure: Drgač pa še iz moje strani SREČNO PA ZDRAVO! pa velik varnih km :evilgrin:
Čamac Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 alo zaj sm se spomno neki... nejko oz. brodar... a sm jst res z štefom govoro :D :D :D jaja si s štefom govoro :D isto govori kot duhec ha? če to je pravzaprav Duhec v malo večji verziji :D
JeRn3j Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 jaja si s štefom govoro :D isto govori kot duhec ha? če to je pravzaprav Duhec v malo večji verziji :D isti je... ko pridemo v MB morem totega štefa spoznat :D
reesko Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 Joj reesko kje si bil pol ti?? :unsure: :unsure: Drgač pa še iz moje strani SREČNO PA ZDRAVO! pa velik varnih km :evilgrin: isti je... ko pridemo v MB morem totega štefa spoznat :D se opravičujem fantje...vsem tud fuksiju pa orgiju..sam sej veste...preveč je preveč :D sej ob 6ih sm biu pred tivolijem :P
JeRn3j Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 se opravičujem fantje...vsem tud fuksiju pa orgiju..sam sej veste...preveč je preveč :Dsej ob 6ih sm biu pred tivolijem :P aha pol si biu tok trd da še zase nisi vedu :nono: to pa ni lepo... sploh pa ne za nov let :grrr
reesko Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 aha pol si biu tok trd da še zase nisi vedu :nono: to pa ni lepo... sploh pa ne za nov let :grrr je reku đeri :P :D
JeRn3j Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 je reku đeri :P :D ma dobr jst sm vsaj sprejemu klice lohk :P
Gizmo_ Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 se opravičujem fantje...vsem tud fuksiju pa orgiju..sam sej veste...preveč je preveč :Dsej ob 6ih sm biu pred tivolijem :P Js sm se ob pol 3h zju3 kopu :krneki: pol smo šli pa do bajtice da nebi zmrznu :whistle: :whistle: Pa drugič :winkiss:
Noiser69 Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 ewo vam, 1 urco mi je vzelo :winkiss: A to so scene :P
Čamac Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 ewo vam, 1 urco mi je vzelo :winkiss: kaj pa si hotel s tole risbo pravzaprav povedati?
NejcZ Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 Lepo, maš vsaj nekej za deat, js pa nevem kam nej se dam :trance_33_sleep:
Schmid87 Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 Lepo, maš vsaj nekej za deat, js pa nevem kam nej se dam :trance_33_sleep: uzem nož, pa ga pogoltn :D poj mi pa povej kašn je filing :P
kukec1 Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 fantje... eno resno uprašanje.... kera je najbolj pekoča stvar na svetu... bolj od, celega tabasca, kozarca jalapenosov, pekočih arašidov, čilija v prahu, malih čilijev,nacho sira.... kolk koga peče smo pa ugotavljali, ne da bi si splahnil z pijačo al pa kaj drugega pojdel, in od teh stvari od zgoraj nič ni zaleglo...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se