Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
650€ je če se ne motim :)

V Sloveniji je neto plača septembra 2007 v povprečju znašala 820,47 evrov

Povprečna bruto plača na zaposlenega je septembra dosegla 1259,07 evra, kar je 1,6 odstotka manj kot mesec poprej in 4,9 odstotka več kot lani.

V letošnjih prvih devetih mesecih so zaposleni prejeli v povprečju 816,45 evrov neto plače, kar je 7,8 odstotkov več od povprečne plače v enakem obdobju lani, bruto plača pa se je zvišala za 5,6 odstotkov na 1252,55 evra.

Slovenija je v oktobru beležila kar 5,1-odstotno inflacijo, kar je najvišja inflacija med članicami območja evra. Najnižje inflacije sta v oktobru beležili Malta in Nizozemska z 1,6 odstotka, sledita pa jima Danska in Finska z 1,8-odstotno stopnjo. Najvišjo stopnjo so dosegle Latvija - 13,2 odstotka, Bolgarija 10,6 odstotka in Estonija z 8,7 odstotka.

zaj vidite kaki revčki smo...so pa nekateri še večji tak da ne se bunit preveč hehe

Objavljeno
650€ je če se ne motim :)

817,15 eur neto al pa 650E oboje je občutno premalo glede na Evropsko povprečje in cene....

Objavljeno
napaka 650€ :blush: še 300x slabš :wacko: :wacko: :wacko:

p.s. tema radarji in snemalne točke :)

hehe :P

drgač pa men se zdi čist kul...tm k se da tišat je ponavad 90 omejitev in tam ni raderjev tok...po naseljih se pa nej folk kar 50voz...me zanima k bom jst čez 15let nejkotu sina povozu k bom prletu čez eno pojebano štajersko vas...pa me zanima če bo tale ultralepipametnihud nejko še sanju o nejkoedition ninji ;)

vse je z nekim razlogom...

aja pa jerči...če se ti da najdt prosm najd še število nesreč itd nemčija:slovenija pa kle prlep(men se ne da zato sm teb reku:P )

Objavljeno
zaj vidite kaki revčki smo...so pa nekateri še večji tak da ne se bunit preveč hehe

lej tkole mi je sošolc reku pa še čist res je :

bodmo veseli da ne živimo v bosni.... tam je šele razfukan use

bosanci so spet lahko veseli da ne živijo v afriki... tam še za jest pa zapit nebi imeli... začaran krog ... nažalost :closedeyes:

Objavljeno
hehe :P

drgač pa men se zdi čist kul...tm k se da tišat je ponavad 90 omejitev in tam ni raderjev tok...po naseljih se pa nej folk kar 50voz...me zanima k bom jst čez 15let nejkotu sina povozu k bom prletu čez eno pojebano štajersko vas...pa me zanima če bo tale ultralepipametnihud nejko še sanju o nejkoedition ninji ;)

vse je z nekim razlogom...

aja pa jerči...če se ti da najdt prosm najd še število nesreč itd nemčija:slovenija pa kle prlep(men se ne da zato sm teb reku:P )

no ti pa zaj nehaj bit kot oni stari "moralizeri"... :D

Objavljeno

@đeri

uno u slikcah motorjev forumašev je od brdausa honda 954 (semizdi) kero je razbiu pa bo zdej neki home made:)

Objavljeno

ni 954, tisto je kokr vem prodal, to je 1000RR, sploh jo pa prepoznaš po izpuhu pod zicom pa napisu unit pro link na zadnji vilici

Objavljeno
no ti pa zaj nehaj bit kot oni stari "moralizeri"... :D

no mogoče se je res tko slišal...sam lej...če bojo dal take kazni verjem da bo 90% folka imelo ULTRALHKE NOGE v avtih in noben ne bo več zategovau dlani na motorju...tko da bo ful manj nesreč in v to me ne boš prepriču ;)

ko ti bo kdo mamo povozu ko bo šla iz trgovine mi ne govori kdaj ga gremo prefukat ;)

Objavljeno
ni 954, tisto je kokr vem prodal, to je 1000RR, sploh jo pa prepoznaš po izpuhu pod zicom pa napisu unit pro link na zadnji vilici

am ja možno sam a si vidu bannana bike? vse predelano

... al pa tm k jo predeluje mislm da je sam izpuh naredu k 1000rr ma tut 2 rora, tale pa sam 1

Objavljeno

v nemčiji cca. 60 mrtvih na miljon prebivalcev

pri nas 139 mrtvih na miljon prebivalcev

kljub že prej 2x višjimi kaznimi... zdaj 4x višjimi :P

po mortizerju in ščitnikih tam pri šaltngi bi reku da gre za cbr 1000rr

Objavljeno

kaj pravš...a se bo kej zmanjšalo naše število mrtvih?pomoje se mora malo poznati..pa če "samo" za 10mrtvih...bomo pa mal več delali za tiste mrtve al pa za ostale preživele k jih ogrožamo ;)

Objavljeno
no mogoče se je res tko slišal...sam lej...če bojo dal take kazni verjem da bo 90% folka imelo ULTRALHKE NOGE v avtih in noben ne bo več zategovau dlani na motorju...tko da bo ful manj nesreč in v to me ne boš prepriču ;)

ko ti bo kdo mamo povozu ko bo šla iz trgovine mi ne govori kdaj ga gremo prefukat ;)

ma daj, ker sploh niso par let nazaj glih tak ful povečali kazni...in je blo kaj boljše??? aham, vidimo :whistle: ...to smo že 100krat obdelali zakaj so te nove kazni (za polnjenje državne blagajne) , kultura voznikov pa se ne bo spremenila, vsaj še nekaj časa...dam roko v ogenj

Objavljeno

mrtvih bo manj pomojem peščica... če jih sploh bo... itak bo pa čas pokazal... jst še zmer trdim da bo število mrtvih IDENTIČNO (podobno enako valda da ne)

kot je bilo leta 2005 2006 2007... itak bomo pa kmal vidl :)

Objavljeno
ma daj, ker sploh niso par let nazaj glih tak ful povečali kazni...in je blo kaj boljše??? aham, vidimo :whistle: ...to smo že 100krat obdelali zakaj so te nove kazni (za polnjenje državne blagajne) , kultura voznikov pa se ne bo spremenila, vsaj še nekaj časa...dam roko v ogenj

ne govori da se ne bo spremenila...če ne druzga boš ti prvi ;)

začne se na začetku ;) takoj za tabo bom jst itd...sej počas pa bo ;)

Objavljeno
kaj pravš...a se bo kej zmanjšalo naše število mrtvih?pomoje se mora malo poznati..pa če "samo" za 10mrtvih...bomo pa mal več delali za tiste mrtve al pa za ostale preživele k jih ogrožamo ;)

poznalo se bo

tud če bo 10 bo to zmaga... pol bo šele štala če bo več mrtvih kot lani :)

Objavljeno
poznalo se bo

tud če bo 10 bo to zmaga... pol bo šele štala če bo več mrtvih kot lani :)

če jih bo več jih bo pač več....upajmo da jih ne bo...

Objavljeno

ja nea reči...sej te mora bit razlika med nami balkanci in urejenimi evropejci...in kazni ne bojo nič pomagale...kvečjemu bo še večja nestrpnost do organov pregona, več pokavcev bo melo neregistrirana vozila, bežalo pred policijo,...

Objavljeno

ja sej cel zadek nihajka pa geštel sta taka k pr 1000rr

sam sem predvidevu da je se spet spravu enga križanca narest...

newem niti kolk je 954 ostala cela...

Objavljeno
am ja možno sam a si vidu bannana bike? vse predelano

... al pa tm k jo predeluje mislm da je sam izpuh naredu k 1000rr ma tut 2 rora, tale pa sam 1

vidu ja, ampak to je 100% 1000RR, kar vpraš ga boš vidu

Objavljeno
heheh, zdaj bi bil cajt da vi enkrat prijete :D

ja nejko...prčakuj notranjce :D

Se strinam

Uglawnm ju333 ob petih ustat...šola jz ap pijen k prasicaaaaaaaa spet .DDDDDDD

Objavljeno
ja nea reči...sej te mora bit razlika med nami balkanci in urejenimi evropejci...in kazni ne bojo nič pomagale...kvečjemu bo še večja nestrpnost do organov pregona, več pokavcev bo melo neregistrirana vozila, bežalo pred policijo,...

komaj čakam da pride čamac da vam razloži da mi smo vsi balkan in da nismo nobena "civilizirana" evropa...mal večkrat pejte v tuje države pa boste vidl kako je v evropi ;)

drgač pa vem da bo to melo velike posledice..no daj beži pred policijo če upaš..3x boš..pol k bojo pa poznal tvojo PREVEČ LEPO ninjo boš pa vidu...če bo 4ič še tok lahko zbežat...pa malo manj igrajte gta ;)

Objavljeno
ne govori da se ne bo spremenila...če ne druzga boš ti prvi ;)

začne se na začetku ;) takoj za tabo bom jst itd...sej počas pa bo ;)

jaz ziher ne bom, pa če dajo 5000evrov kazni, ker nimam motorja zato, da se bom 90 izven naselja vozo z njim...te ga raje prodam...k pameti me bo mogoče spravla le kakšna resna poškodba...jebiga, čuje se noro in nezrelo sej vem...jaz vem da je narobe, ampak si ne morn pomagat, tak ko odvisniki od cigaret vejo da je narobe in nezdravo pa vseeno kadijo kot turki...jebiga

Objavljeno

Če ste mislili, da so najbolj obupni vozniki Italijani – niso niti blizu. Najbolj nevarno je prečkati cesto ob Baltiku, torej v Litvi, Latviji in Estoniji, medtem ko tudi Slovenci ne zaostajamo veliko. V raziskavo top 10 najbolj nevarnih voznikov v Evropi je bilo vključenih 28 držav, rezultati pa so bili določeni na podlagi števila smrtnih žrtev prometnih nesreč na milijon prebivalcev v letu 2006. Slovenija je na šestem mestu.

Obdelani statistični podatki števila prebivalcev in prometnih nesreč z izidom smrtnih žrtev so iz leta 2006, seznam 10-ih najbolj nevarnih evropskih držav je naslednji:

1. Litva

Število prebivalcev: 3.4 milijonov

Število smrtnih žrtev prometnih nesreč: 759

Število smrtnih žrtev prometnih nesreč na milijon prebivalcev: 223.0

2. Latvija

Število prebivalcev: 2.3 milijona

Število smrtnih žrtev prometnih nesreč: 407

Število smrtnih žrtev prometnih nesreč na milijon prebivalcev: 177.4

3. Estonija

Število prebivalcev: 1.3 milijona

Število smrtnih žrtev prometnih nesreč: 204

Število smrtnih žrtev prometnih nesreč na milijon prebivalcev: 151.7

4. Grčija

Število prebivalcev: 11.1 milijonov

Število smrtnih žrtev prometnih nesreč: 1,655

Število smrtnih žrtev prometnih nesreč na milijon prebivalcev: 148.8

5. Poljska

Število prebivalcev: 38.2 milijonov

Število smrtnih žrtev prometnih nesreč: 5,243

Število smtnih žrtev prometnih nesreč na milijon prebivalcev: 137.4

6. Slovenija

Število prebivalcev: 2.3 milijona

Število smrtnih žrtev prometnih nesreč: 263

Število smrtnih žrtev prometnih nesreč na milijon prebivalcev: 131.3

7. Madžarska

Število prebivalcev: 10.1 milijonov

Število smrtnih žrtev prometnih nesreč: 1,303

Število smrtnih žrtev prometnih nesreč na milijon prebivalcev: 129.3

8. Ciper

Število prebivalcev: 766,414

Število smrtnih žrtev prometnih nesreč: 86

Število smrtnih žrtev prometnih nesreč na milijon prebivalcev: 112.2

9. Češka

Število prebivalcev: 10.3 milijona

Število smrtnih žrtev prometnih nesreč: 1,063

Število smrtnih žrtev prometnih nesreč na milijon prebivalcev: 103.7

10. Islandija

Število prebivalcev: 299,891

Število smrtnih žrtev prometnih nesreč: 31

Število smrtnih žrtev prometnih nesreč na milijon prebivalcev: 103.4

Objavljeno

ah risko brez veze se kregat z njim ker ne boš nič dosegu, tut jst nisem :doze:

in tako sem sledil reku: if you can´t beat them, join them :D

pa ne se kregat, zdej ob 23:30 bo na A kanalu biker boyz, raj pejte gledat vsi

Objavljeno
komaj čakam da pride čamac da vam razloži da mi smo vsi balkan in da nismo nobena "civilizirana" evropa...mal večkrat pejte v tuje države pa boste vidl kako je v evropi ;)

drgač pa vem da bo to melo velike posledice..no daj beži pred policijo če upaš..3x boš..pol k bojo pa poznal tvojo PREVEČ LEPO ninjo boš pa vidu...če bo 4ič še tok lahko zbežat...pa malo manj igrajte gta ;)

ni to doben gta ali kaj podobnega...ampak kazni bodo sedaj previsoke, in bodo nekateri pač raje tvegali, kot pa plačevali takšne denarce...sploh pa mularija kot smo mi...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!