reesko Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 jaz ziher ne bom, pa če dajo 5000evrov kazni, ker nimam motorja zato, da se bom 90 izven naselja vozo z njim...te ga raje prodam...k pameti me bo mogoče spravla le kakšna resna poškodba...jebiga, čuje se noro in nezrelo sej vem...jaz vem da je narobe, ampak si ne morn pomagat, tak ko odvisniki od cigaret vejo da je narobe in nezdravo pa vseeno kadijo kot turki...jebiga hihi...mogoče res ne boš plaču takoj 1000€....te bo pa tok časa dokler se ne zaposliš redno čakala kazen...zdej ti jo bo pokrila zavarovalnca...pol se bo pa zavarovalnca obesla nate..namest da bi plaču 1000€...boš plaču 1000€ + zeloooo mastne obresti...no...jst semti bom smeju ker se boš delu "hudga" kao ti ne boš plaču..k dobr veš da boš mogu... aja piki...sej če ne boš hotu plačat je pa še zapor ena opcija...zbirej zdej :D
Schmid87 Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 pa ne se kregat, zdej ob 23:30 bo na A kanalu biker boyz, raj pejte gledat vsi bom gledou :D itak ni nč za delat :yea1:
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 ah risko brez veze se kregat z njim ker ne boš nič dosegu, tut jst nisem :doze: in tako sem sledil reku: if you can´t beat them, join them :D pa ne se kregat, zdej ob 23:30 bo na A kanalu biker boyz, raj pejte gledat vsi hehehe tako je, vidiš koci že pride spomladi z nama z đerijem malo po mestu med avti , koci je že naš :D , ti si pa itak izdajalec outsajderski, sploh nisi motorist, tak da tvoje drekanje itak ne šteje...nekih avtomobilistov (ki v bistvu še to niso) pa je nebomo poslušali... :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 (popravljeno) hihi...mogoče res ne boš plaču takoj 1000€....te bo pa tok časa dokler se ne zaposliš redno čakala kazen...zdej ti jo bo pokrila zavarovalnca...pol se bo pa zavarovalnca obesla nate..namest da bi plaču 1000€...boš plaču 1000€ + zeloooo mastne obresti...no...jst semti bom smeju ker se boš delu "hudga" kao ti ne boš plaču..k dobr veš da boš mogu...aja piki...sej če ne boš hotu plačat je pa še zapor ena opcija...zbirej zdej :D ne ne to glede plačila vem...sej zato pa sem rekelm da bo bolše bit brez tablic in tvegat s pobegom, kot pa da se vdaš v usodo in te opalijo za taki dnar da se ti zmeša...če te pa pri pobegu dobijo pač dvojna porcija jebiga...vdal se pa le nisi v usodo in podredil sistemu, tudi to šteje hehe...če ne drugo vsaj moralno zadovoljstvo Popravljeno Januar 2, 2008. Popravil _Nejko_
reesko Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 hehehe tako je, vidiš koci že pride spomladi z nama z đerijem malo po mestu med avti , koci je že naš :D , ti si pa itak izdajalec outsajderski, sploh nisi motorist, tak da tvoje drekanje itak ne šteje...nekih avtomobilistov (ki v bistvu še to niso) pa je nebomo poslušali... :lol1: tale stavk ti bom vrgu pred ninjo ko se bo sesula skup od ljubosumja...pikec sam to ti rečem...presenečen boš ;) pa ne bom sploh razglablju...uglavnm vsak ma svoje mnenje..tud men ne bi blo prijetno plačevat..zato bom probu čimbolj po omejitvah..tam kjer pa veš da ni policajev pa drugače...drgač pa...nejko bo pokazu kako se vozi ;)
JeRn3j Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 (popravljeno) ej fifty od kdaj nas je pa 2.3 mio :D kukr vem smo komej malo čez 2mio zlezli :D Popravljeno Januar 2, 2008. Popravil JeRn3j
reesko Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 ne ne to glede plačila vem...sej zato pa sem rekelm da bo bolše bit brez tablic in tvegat s pobegom, kot pa da se vdaš v usodo in te opalijo za taki dnar da se ti zmeša...če te pa pri pobegu dobijo pač dvojna porcija jebiga...vdal se pa le nisi v usodo in podredil sistemu, tudi to šteje hehe...če ne drugo vsaj moralno zadovoljstvo če te dobijo bo pa 1000€+ poskus pobegato je pa še dodatnih 1000€+še kaj ;) ne igraj se s sodstvom..res da je v kurcu..sam takrt k bojo oni od tebe kej rabl dobit se bojo izkazal za učinkovite
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 tale stavk ti bom vrgu pred ninjo ko se bo sesula skup od ljubosumja...pikec sam to ti rečem...presenečen boš ;) pa ne bom sploh razglablju...uglavnm vsak ma svoje mnenje..tud men ne bi blo prijetno plačevat..zato bom probu čimbolj po omejitvah..tam kjer pa veš da ni policajev pa drugače...drgač pa...nejko bo pokazu kako se vozi ;) no če boš kakšno ninjo 10 ali r1 nabavo, potem ne rečem...za avte mi je več ali manj vseeno pa magari maš ferarija, za tiste italijanske jajce od motorjev pa tud...to bo kvečjemu se čamčijeva cbr skup sesula hehe... drugač pa jaz ti privoščim, da si kupiš kar te pač veseli in kar ti je všeč, in vozi kako ti paše, tako tudi ti meni ne moraliziraj kaj naj delam, ker veš da je to brezplodno in metanje časa stran...tolko pa me te ja zaj že poznaš hehe
reesko Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 no če boš kakšno ninjo 10 ali r1 nabavo, potem ne rečem...za avte mi je več ali manj vseeno pa magari maš ferarija, za tiste italijanske jajce od motorjev pa tud...to bo kvečjemu se čamčijeva cbr skup sesula hehe... drugač pa jaz ti privoščim, da si kupiš kar te pač veseli in kar ti je všeč, in vozi kako ti paše, tako tudi ti meni ne moraliziraj kaj naj delam, ker veš da je to brezplodno in metanje časa stran...tolko pa me te ja zaj že poznaš hehe kaj bom kupu boš vidu... to da mi privoščiš je lepo od tebe...ti tud jst ;) mwamwa :D ne moraliziram ti P.S. rtm P.S. 2 grem spat ajde nočko **
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 kaj bom kupu boš vidu...to da mi privoščiš je lepo od tebe...ti tud jst ;) mwamwa :D ne moraliziram ti P.S. rtm P.S. 2 grem spat ajde nočko ** mwamwamwam mojlubububi :wub: :D
Schmid87 Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 ej fifty od kdaj nas je pa 2.3 mio :D kukr vem smo komej malo čez 2mio zlezli :D tko piše v Delu :D mugoče ns je pa res tok.. :) itak je skos več folka pr ns iz bivše juge :) P.S. zaenkrat je fil biker boyz bl tko no.. sm mislu d je bolši :) usen ga bom pa poskušou gledat do konca.. nč, grem naprej gledat :) adios
_Fingi_ Objavljeno Januar 2, 2008 Objavljeno Januar 2, 2008 Em, ne vem če ste že pogruntal al ne... Brdausova Banana bike je bla CBR 900 l'93 (al 95, nism čist sigurn), ta, je pa 2004(spet nism čist sigurn +-1let) CBR 1000 RR. Tok da ne bo dvomov o tem kaj je kej :whistle:
Roky Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 Brdausova banana bike je Honda CBR900 letnik 1993 z zamenjanimi diski in vilcam To, ki pa sedaj modelira je pa CBR1000 2005 A mam prov ata Brdaus? :P
Brdaus Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 A mam prov ata Brdaus? :P Yes :grim Na tastari CBR900 je bil original samo kestel in deltabox .) Vse ostalo zamenjano, predelano, nadgrajeno :) Na novi pa pride nov zadek (vključno z notranjo plastiko in izpuhom), prednje lučke bodo nove... uglavne one-of-the-kind. Uživajte 125 klasa
JMatic Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 Hehehe... sm pršu na eno ZLOOOO dobro idejo za motilce radarjev :grim Undetected system :D Samo je ne povem, ko vas jebe :lol: Mogoče komu, k mi je bolj pr srcu .) bomo bomo..ti sam tole do konca povej :)
Gixxer Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 Brdausova banana bike je Honda CBR900 letnik 1993 z zamenjanimi diski in vilcam To, ki pa sedaj modelira je pa CBR1000 2005 A mam prov ata Brdaus? :P sam svaka mu cast za to, res zgleda fenomenalno...jaz bi tud mel tak zadek, da se samo cev vidi tocno na sredini "špica" zadka...ful dobro res
Roky Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 Yes :grim Na tastari CBR900 je bil original samo kestel in deltabox .) Vse ostalo zamenjano, predelano, nadgrajeno :) Na novi pa pride nov zadek (vključno z notranjo plastiko in izpuhom), prednje lučke bodo nove... uglavne one-of-the-kind. Uživajte 125 klasa :grim lahk potrdim, da bodo ZLOOOO sexy :xx:
Brdaus Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 bomo bomo..ti sam tole do konca povej :) Majhen namig.... GRBA .)
Gixxer Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 Majhen namig.... GRBA .) se vec, se vec :kva2:
Brdaus Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 se vec, se vec :kva2: :grrr ni šans... poj bojo pa vsi hotl imet
Roky Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 :grrr ni šans... poj bojo pa vsi hotl imet A men daš na PM? :wub: :whistle: sej nam nobenmu povedu,ablubm :D
k0ci Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 :grrr ni šans... poj bojo pa vsi hotl imet v grbo od kombija d bi ga vgradil :hmm: zanimivo, pa nikjer na motorju ga ni tko da ni šans da ga najdejo
Brdaus Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 v grbo od kombija d bi ga vgradil :hmm: zanimivo, pa nikjer na motorju ga ni tko da ni šans da ga najdejo BINGO :grim Sicer je potrebno nekaj nastavitev naredit, da bi to funkcioniral, kot se zagre... Policaj naj pa preišče motor, kokr hoče ;) Al pa izredni tehnični... they will find nothing .)
JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 BINGO :grim Sicer je potrebno nekaj nastavitev naredit, da bi to funkcioniral, kot se zagre... Policaj naj pa preišče motor, kokr hoče ;) Al pa izredni tehnični... they will find nothing .) super ideja ni kej... sama bi zmotl radar če maš tisto za sabo na hrbtu?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se