Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
jaz ziher ne bom, pa če dajo 5000evrov kazni, ker nimam motorja zato, da se bom 90 izven naselja vozo z njim...te ga raje prodam...k pameti me bo mogoče spravla le kakšna resna poškodba...jebiga, čuje se noro in nezrelo sej vem...jaz vem da je narobe, ampak si ne morn pomagat, tak ko odvisniki od cigaret vejo da je narobe in nezdravo pa vseeno kadijo kot turki...jebiga

hihi...mogoče res ne boš plaču takoj 1000€....te bo pa tok časa dokler se ne zaposliš redno čakala kazen...zdej ti jo bo pokrila zavarovalnca...pol se bo pa zavarovalnca obesla nate..namest da bi plaču 1000€...boš plaču 1000€ + zeloooo mastne obresti...no...jst semti bom smeju ker se boš delu "hudga" kao ti ne boš plaču..k dobr veš da boš mogu...

aja piki...sej če ne boš hotu plačat je pa še zapor ena opcija...zbirej zdej :D

Objavljeno
pa ne se kregat, zdej ob 23:30 bo na A kanalu biker boyz, raj pejte gledat vsi

bom gledou :D itak ni nč za delat :yea1:

Objavljeno
ah risko brez veze se kregat z njim ker ne boš nič dosegu, tut jst nisem :doze:

in tako sem sledil reku: if you can´t beat them, join them :D

pa ne se kregat, zdej ob 23:30 bo na A kanalu biker boyz, raj pejte gledat vsi

hehehe tako je, vidiš koci že pride spomladi z nama z đerijem malo po mestu med avti , koci je že naš :D , ti si pa itak izdajalec outsajderski, sploh nisi motorist, tak da tvoje drekanje itak ne šteje...nekih avtomobilistov (ki v bistvu še to niso) pa je nebomo poslušali... :lol1:

Objavljeno (popravljeno)
hihi...mogoče res ne boš plaču takoj 1000€....te bo pa tok časa dokler se ne zaposliš redno čakala kazen...zdej ti jo bo pokrila zavarovalnca...pol se bo pa zavarovalnca obesla nate..namest da bi plaču 1000€...boš plaču 1000€ + zeloooo mastne obresti...no...jst semti bom smeju ker se boš delu "hudga" kao ti ne boš plaču..k dobr veš da boš mogu...

aja piki...sej če ne boš hotu plačat je pa še zapor ena opcija...zbirej zdej :D

ne ne to glede plačila vem...sej zato pa sem rekelm da bo bolše bit brez tablic in tvegat s pobegom, kot pa da se vdaš v usodo in te opalijo za taki dnar da se ti zmeša...če te pa pri pobegu dobijo pač dvojna porcija jebiga...vdal se pa le nisi v usodo in podredil sistemu, tudi to šteje hehe...če ne drugo vsaj moralno zadovoljstvo

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
hehehe tako je, vidiš koci že pride spomladi z nama z đerijem malo po mestu med avti , koci je že naš :D , ti si pa itak izdajalec outsajderski, sploh nisi motorist, tak da tvoje drekanje itak ne šteje...nekih avtomobilistov (ki v bistvu še to niso) pa je nebomo poslušali... :lol1:

tale stavk ti bom vrgu pred ninjo ko se bo sesula skup od ljubosumja...pikec sam to ti rečem...presenečen boš ;)

pa ne bom sploh razglablju...uglavnm vsak ma svoje mnenje..tud men ne bi blo prijetno plačevat..zato bom probu čimbolj po omejitvah..tam kjer pa veš da ni policajev pa drugače...drgač pa...nejko bo pokazu kako se vozi ;)

Objavljeno (popravljeno)

ej fifty od kdaj nas je pa 2.3 mio :D

kukr vem smo komej malo čez 2mio zlezli :D

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
ne ne to glede plačila vem...sej zato pa sem rekelm da bo bolše bit brez tablic in tvegat s pobegom, kot pa da se vdaš v usodo in te opalijo za taki dnar da se ti zmeša...če te pa pri pobegu dobijo pač dvojna porcija jebiga...vdal se pa le nisi v usodo in podredil sistemu, tudi to šteje hehe...če ne drugo vsaj moralno zadovoljstvo

če te dobijo bo pa 1000€+ poskus pobegato je pa še dodatnih 1000€+še kaj ;)

ne igraj se s sodstvom..res da je v kurcu..sam takrt k bojo oni od tebe kej rabl dobit se bojo izkazal za učinkovite

Objavljeno
tale stavk ti bom vrgu pred ninjo ko se bo sesula skup od ljubosumja...pikec sam to ti rečem...presenečen boš ;)

pa ne bom sploh razglablju...uglavnm vsak ma svoje mnenje..tud men ne bi blo prijetno plačevat..zato bom probu čimbolj po omejitvah..tam kjer pa veš da ni policajev pa drugače...drgač pa...nejko bo pokazu kako se vozi ;)

no če boš kakšno ninjo 10 ali r1 nabavo, potem ne rečem...za avte mi je več ali manj vseeno pa magari maš ferarija, za tiste italijanske jajce od motorjev pa tud...to bo kvečjemu se čamčijeva cbr skup sesula hehe...

drugač pa jaz ti privoščim, da si kupiš kar te pač veseli in kar ti je všeč, in vozi kako ti paše, tako tudi ti meni ne moraliziraj kaj naj delam, ker veš da je to brezplodno in metanje časa stran...tolko pa me te ja zaj že poznaš hehe

Objavljeno
no če boš kakšno ninjo 10 ali r1 nabavo, potem ne rečem...za avte mi je več ali manj vseeno pa magari maš ferarija, za tiste italijanske jajce od motorjev pa tud...to bo kvečjemu se čamčijeva cbr skup sesula hehe...

drugač pa jaz ti privoščim, da si kupiš kar te pač veseli in kar ti je všeč, in vozi kako ti paše, tako tudi ti meni ne moraliziraj kaj naj delam, ker veš da je to brezplodno in metanje časa stran...tolko pa me te ja zaj že poznaš hehe

kaj bom kupu boš vidu...

to da mi privoščiš je lepo od tebe...ti tud jst ;) mwamwa :D

ne moraliziram ti

P.S. rtm

P.S. 2 grem spat ajde nočko **

Objavljeno
kaj bom kupu boš vidu...

to da mi privoščiš je lepo od tebe...ti tud jst ;) mwamwa :D

ne moraliziram ti

P.S. rtm

P.S. 2 grem spat ajde nočko **

mwamwamwam mojlubububi :wub:

:D

Objavljeno
ej fifty od kdaj nas je pa 2.3 mio :D

kukr vem smo komej malo čez 2mio zlezli :D

tko piše v Delu :D mugoče ns je pa res tok.. :) itak je skos več folka pr ns iz bivše juge :)

P.S. zaenkrat je fil biker boyz bl tko no.. sm mislu d je bolši :) usen ga bom pa poskušou gledat do konca.. nč, grem naprej gledat :) adios

Objavljeno

Em, ne vem če ste že pogruntal al ne...

Brdausova Banana bike je bla CBR 900 l'93 (al 95, nism čist sigurn), ta, je pa 2004(spet nism čist sigurn +-1let) CBR 1000 RR.

Tok da ne bo dvomov o tem kaj je kej :whistle:

Objavljeno

Brdausova banana bike je Honda CBR900 letnik 1993 z zamenjanimi diski in vilcam

To, ki pa sedaj modelira je pa CBR1000 2005

A mam prov ata Brdaus? :P

Objavljeno

Yes :grim

Na tastari CBR900 je bil original samo kestel in deltabox .) Vse ostalo zamenjano, predelano, nadgrajeno :)

Na novi pa pride nov zadek (vključno z notranjo plastiko in izpuhom), prednje lučke bodo nove... uglavne one-of-the-kind.

Uživajte 125 klasa

Objavljeno
Hehehe... sm pršu na eno ZLOOOO dobro idejo za motilce radarjev :grim Undetected system :D

Samo je ne povem, ko vas jebe :lol: Mogoče komu, k mi je bolj pr srcu .)

bomo bomo..ti sam tole do konca povej :)

Objavljeno
Brdausova banana bike je Honda CBR900 letnik 1993 z zamenjanimi diski in vilcam

To, ki pa sedaj modelira je pa CBR1000 2005

sam svaka mu cast za to, res zgleda fenomenalno...jaz bi tud mel tak zadek, da se samo cev vidi tocno na sredini "špica" zadka...ful dobro res

Objavljeno
Yes :grim

Na tastari CBR900 je bil original samo kestel in deltabox .) Vse ostalo zamenjano, predelano, nadgrajeno :)

Na novi pa pride nov zadek (vključno z notranjo plastiko in izpuhom), prednje lučke bodo nove... uglavne one-of-the-kind.

Uživajte 125 klasa

:grim lahk potrdim, da bodo ZLOOOO sexy :xx:

Objavljeno
bomo bomo..ti sam tole do konca povej :)

Majhen namig.... GRBA .)

Objavljeno
Majhen namig.... GRBA .)

se vec, se vec :kva2:

Objavljeno
se vec, se vec :kva2:

:grrr ni šans... poj bojo pa vsi hotl imet

Objavljeno

A men daš na PM? :wub: :whistle: sej nam nobenmu povedu,ablubm :D

Objavljeno

v grbo od kombija d bi ga vgradil :hmm: zanimivo, pa nikjer na motorju ga ni tko da ni šans da ga najdejo

Objavljeno

v grbo od kombinezona :)

Objavljeno
v grbo od kombija d bi ga vgradil :hmm: zanimivo, pa nikjer na motorju ga ni tko da ni šans da ga najdejo

BINGO :grim

Sicer je potrebno nekaj nastavitev naredit, da bi to funkcioniral, kot se zagre... Policaj naj pa preišče motor, kokr hoče ;) Al pa izredni tehnični... they will find nothing .)

Objavljeno
BINGO :grim

Sicer je potrebno nekaj nastavitev naredit, da bi to funkcioniral, kot se zagre... Policaj naj pa preišče motor, kokr hoče ;) Al pa izredni tehnični... they will find nothing .)

super ideja ni kej... sama bi zmotl radar če maš tisto za sabo na hrbtu?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!