_Fingi_ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 Sory Brdaus k sm tvojo ta novo za en let postarou :whistle: :blush: Tole, z grbo je pa pomoje odlična ideja :worship: :worship: :worship:
reesko Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 dejte še mal bl pisat o tem kako boste policaje nategnl :worship: sej noben ne bere :naughty:
JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 dejte še mal bl pisat o tem kako boste policaje nategnl :worship: sej noben ne bere :naughty: ja sigurno bodo zdej glih tisti ko te bodo na radar štrefnli prebral da maš mogoče v grbi motilc radarjev :)
_Fingi_ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 Mormo par postov čez nabit, da se pozab :whistle: :whistle:
JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 itak je tale motilc bedarija... če ga imaš pol se ti splača samo če skos podiš... ker kazen za tale motilc najbrž ni mala, torej morš vozit vsaj tok prehitro da se izplača... pa tud možno je da te kljub preveliki hitrosti policaj izpusti, če hočš pa ti njega zajebat, te pa sigurno ne bo spustu to ma pa reesko eno lepo prigodo... 120 čez naselje al kak že :P
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 dejte še mal bl pisat o tem kako boste policaje nategnl :worship: sej noben ne bere :naughty: daj pizda si ti tečn zadnje cajte, sej če ti nobeden ne da nismo mi krivi, pa morš pol na silo babe fukat :D
kukec1 Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 tak fantje.... zdaj se mi je pa zgodil višek v mojem življenju.... spoznal sem osebo mojih sanj...... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 tak fantje.... zdaj se mi je pa zgodil višek v mojem življenju.... spoznal sem osebo mojih sanj...... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS o moj bog fak tale bi biu sam za razrezat tok je grd :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS
reesko Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 itak je tale motilc bedarija... če ga imaš pol se ti splača samo če skos podiš... ker kazen za tale motilc najbrž ni mala, torej morš vozit vsaj tok prehitro da se izplača... pa tud možno je da te kljub preveliki hitrosti policaj izpusti, če hočš pa ti njega zajebat, te pa sigurno ne bo spustu to ma pa reesko eno lepo prigodo... 120 čez naselje al kak že :P 122 sm šou čez centr... in mi murjak reče...ah vidm da maš bl kurac gume...rajš špari za gume :P muahahahha :D res prou rad mam policaje od takrt :D
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 tak fantje.... zdaj se mi je pa zgodil višek v mojem življenju.... spoznal sem osebo mojih sanj...... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS hahaha, kaka postavaaa hahah ko one kure na vlkih farmah ko so pod neonkami pa jih celi cajt šopajo s hrano, zadnjih par dni pa hirajo, da ni tolko tolšče haha 122 sm šou čez centr...in mi murjak reče...ah vidm da maš bl kurac gume...rajš špari za gume :P muahahahha :D res prou rad mam policaje od takrt :D no... in ti boš moraliziral :D
JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 hahaha, kaka postavaaa hahah ko one kure na vlkih farmah ko so pod neonkami pa jih celi cajt šopajo s hrano, zadnjih par dni pa hirajo, da ni tolko tolšče haha sej tud z babami je včas tako kdo je nebi baba pa grda ko da jo je krava izlegla :SS
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 sej tud z babami je včas tako kdo je nebi baba pa grda ko da jo je krava izlegla :SS ja sej babe so itak vse grde...bljeek :lol1:
reesko Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 no... in ti boš moraliziral :D jokica da ti neki povem...takrt je bla ura polnoč...petek je biu...nobenga ni blo na tem odseku ceste...samo murjaki v grmovju...in so me ustavltist večer je biu še ulični dirkač zravn mene..pa je prasc spizdu in me je en murjak ustavu..vem da je zakomplicirana zgodba..3x v noči so me ustavl..prvič mene đerija pa rožleta..pol pa je en murjak mene pa đerija loviu pa je prasc đeri brez žmigovca zapelu v eno stransko ulco..jst pa ne poznam tistih jebenih ulc pa se nism mogu skrit :D pol so me pa še na tivolski ustavl..tko da je biu res uspešen večer :P
JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 jokica da ti neki povem...takrt je bla ura polnoč...petek je biu...nobenga ni blo na tem odseku ceste...samo murjaki v grmovju...in so me ustavltist večer je biu še ulični dirkač zravn mene..pa je prasc spizdu in me je en murjak ustavu..vem da je zakomplicirana zgodba..3x v noči so me ustavl..prvič mene đerija pa rožleta..pol pa je en murjak mene pa đerija loviu pa je prasc đeri brez žmigovca zapelu v eno stransko ulco..jst pa ne poznam tistih jebenih ulc pa se nism mogu skrit :D pol so me pa še na tivolski ustavl..tko da je biu res uspešen večer :P haha le zakaj a se še spomneš aprilia FTM :P :lol1: res so nas use tri pojebal... zakaj... nobenmu od nas treh ni zadna luč delala... men je šla nitka... teb cela žarnca unmu pa kr cel štrom :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 jokica da ti neki povem...takrt je bla ura polnoč...petek je biu...nobenga ni blo na tem odseku ceste...samo murjaki v grmovju...in so me ustavltist večer je biu še ulični dirkač zravn mene..pa je prasc spizdu in me je en murjak ustavu..vem da je zakomplicirana zgodba..3x v noči so me ustavl..prvič mene đerija pa rožleta..pol pa je en murjak mene pa đerija loviu pa je prasc đeri brez žmigovca zapelu v eno stransko ulco..jst pa ne poznam tistih jebenih ulc pa se nism mogu skrit :D pol so me pa še na tivolski ustavl..tko da je biu res uspešen večer :P hahaha sn vedo da je đeri najjači :worship: ...ne more noben nič pravim mestnim dirkačem, pussyje pa pač vstavijo :lol1:
reesko Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 haha le zakaj a se še spomneš aprilia FTM :P :lol1: res so nas use tri pojebal... zakaj... nobenmu od nas treh ni zadna luč delala... men je šla nitka... teb cela žarnca unmu pa kr cel štrom :lol1: FTM haha :D boš ti vidu FTN muahahahhahahahah :D ;) :P hahaha sn vedo da je đeri najjači :worship: ...ne more noben nič pravim mestnim dirkačem, pussyje pa pač vstavijo :lol1: deri je najlepši...najjači sm pa jst
JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 FTM haha :D boš ti vidu FTN muahahahhahahahah :D ;):P deri je najlepši...najjači sm pa jst :lol1: :lol1: :lol1: to boš pa kupu kuga... nitro biturbo V12 48V bmfla al kak :P tud o najjačih bi se dalo razpravlat :P
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 FTM haha :D boš ti vidu FTN muahahahhahahahah :D ;):P deri je najlepši...najjači sm pa jst jaz sem pa oboje :lol1: :lol1: :lol1: to boš pa kupu kuga... nitro biturbo V12 48V bmfla al kak :P tud o najjačih bi se dalo razpravlat :P đeri povej mu kera dva sta najjača jebača na ultra jebačkih motorih hehe
Čamac Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 jebemo malo me ni pa tolko nabijate da lahko pol ure zaj to berem
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 jebemo malo me ni pa tolko nabijate da lahko pol ure zaj to berem čamac rema pešake ju3 na pohorje, tvojmu bruderu dam karto, mija pa ga peški vsekama eno na pune, tak ko sn jaz dans...ker legija tui v snegu ne počiva :D
Čamac Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 Majhen namig.... GRBA .) če maš neki stari kombinezon ne rečem, če pa maš neki dober kombinezon pa se mi zdi škoda rezat pa mrcvarit kombinezon zaradi tega pa recimo da še padeš kaj z motorjem pa priletiš na grbo, kaj potem ti najbrž lahko se ta motilec kr noter v vrat zapiči čamac rema pešake ju3 na pohorje, tvojmu bruderu dam karto, mija pa ga peški vsekama eno na pune, tak ko sn jaz dans...ker legija tui v snegu ne počiva :D legija ni v šoli ;) sploh pa ne v drugi najtežji v slo
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 če maš neki stari kombinezon ne rečem, če pa maš neki dober kombinezon pa se mi zdi škoda rezat pa mrcvarit kombinezon zaradi tega pa recimo da še padeš kaj z motorjem pa priletiš na grbo, kaj potem ti najbrž lahko se ta motilec kr noter v vrat zapičilegija ni v šoli ;) sploh pa ne v drugi najtežji v slo te pa pred šolo?? ob pola 5 može?? tak ko v dorih starih časih hehe
Čamac Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 te pa pred šolo?? ob pola 5 može?? tak ko v dorih starih časih hehe uf uf to ma tui svoj čar ja ko si nad rajo pa to zgodaj že ko vsi spijo... :D samo jutri sem jaz dopoldan v šoli do 14.00 potem pa grem ob 18.00 v nočno za 12 ur do 6.00 zjutraj in se jutri res ne mislim še prej vstajat ker že itak nič ne spim...
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 uf uf to ma tui svoj čar ja ko si nad rajo pa to zgodaj že ko vsi spijo... :D samo jutri sem jaz dopoldan v šoli do 14.00 potem pa grem ob 18.00 v nočno za 12 ur do 6.00 zjutraj in se jutri res ne mislim še prej vstajat ker že itak nič ne spim... ja nea reči jaz pa te ne al kaj...jaz tui rem zvečer ob osmih v nočno...glej vjutro rema na pohorje ob pol 5, prijema domu, te jaz v šolo zategnem, jaz se pa tak rem v knižnico učit ker doma se ne morn pa je to to :OK: ...pa boš spet lahko reko da si nekaj več od raje, čeprav če ne bi nejkota blo ki te vedno sili bi bil isti haha... aja čuješ pa zaj sn si ene tablete kupo puno taurina pa kofeina majo, eno pojem pa nea raim spat 24 ur majkemi veš kaka čagaaa...ko da bi ga snifal hehe...pa še maščobe kurijo kao, tak da za tebe bi blo zelo priporočljivo :D
Noiser69 Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 uf uf to ma tui svoj čar ja ko si nad rajo pa to zgodaj že ko vsi spijo... :D samo jutri sem jaz dopoldan v šoli do 14.00 potem pa grem ob 18.00 v nočno za 12 ur do 6.00 zjutraj in se jutri res ne mislim še prej vstajat ker že itak nič ne spim... Aha, zdej vemo zakaj nisi tk lep, ne spiš dosti, to stara kožo :hmm: Svaka ti pa čast da delaš tolk :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se