Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
ja nea reči jaz pa te ne al kaj...jaz tui rem zvečer ob osmih v nočno...glej vjutro rema na pohorje ob pol 5, prijema domu, te jaz v šolo zategnem, jaz se pa tak rem v knižnico učit ker doma se ne morn pa je to to :OK: ...pa boš spet lahko reko da si nekaj več od raje, čeprav če ne bi nejkota blo ki te vedno sili bi bil isti haha...

aja čuješ pa zaj sn si ene tablete kupo puno taurina pa kofeina majo, eno pojem pa nea raim spat 24 ur majkemi veš kaka čagaaa...ko da bi ga snifal hehe...pa še maščobe kurijo kao, tak da za tebe bi blo zelo priporočljivo :D

hahahahahaha pa daj nehajjjjjjjjj podnnnnnnn z nekimi tabletami se pri teh letih šopaaaaa, če ti organizem ne zdrži raje pusti toti šihtttt ko pa da si na tabletah pa kajjjjjjjjjjjjj ojejejejejejeejejj

pa jutri ziher nea rem ob pol 5 na pohorje ker ta mesec bom vse vikende delal nočne dvakrat po 12 ur, se pravi 24 ur nočnega dela na vikend tak da morem spat kolko bo le prilika in že tak se morem zgodaj vstat zaradi šole da pa bi se še 2 uri prej vstal, to pa res zdaj odpade...

Objavljeno
Aha, zdej vemo zakaj nisi tk lep, ne spiš dosti, to stara kožo :hmm:

Svaka ti pa čast da delaš tolk :OK:

ti nisi lep kurva :D

Objavljeno (popravljeno)
hahahahahaha pa daj nehajjjjjjjjj podnnnnnnn z nekimi tabletami se pri teh letih šopaaaaa, če ti organizem ne zdrži raje pusti toti šihtttt ko pa da si na tabletah pa kajjjjjjjjjjjjj ojejejejejejeejejj

pa jutri ziher nea rem ob pol 5 na pohorje ker ta mesec bom vse vikende delal nočne dvakrat po 12 ur, se pravi 24 ur nočnega dela na vikend tak da morem spat kolko bo le prilika in že tak se morem zgodaj vstat zaradi šole da pa bi se še 2 uri prej vstal, to pa res zdaj odpade...

mi organizem zdrži, samo glava ne ker nisn več pri sebi...če bi samo delal al pa treniral tak ko poleti bi še šlo, samo je jeba ko se je treba učit...te pa se je treba malo kemijsko tehnologijo uporabit hehe....

pa pubec nea se mi joči s totim šihtom ker dobro veš kak jaz delam pa kolko časa že, tak da ne se zaj smilit samemu sebi

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
mi organizem zdrži, samo glava ne ker nisn več pri sebi...če bi samo delal al pa treniral tak ko poleti bi še šlo, samo je jeba ko se je treba učit...te pa se je treba malo kemijsko tehnologijo uporabit hehe....

pa pubec nea se mi joči s totim šihtom ker dobro veš kak jaz delam pa kolko časa že, tak da ne se zaj smilit samemu sebi

Povej ime tablet :)

pa ke se da to dobit ;)

Objavljeno
Povej ime tablet :)

pa ke se da to dobit ;)

power force, 60 kapsul...preko maxximum portala...

Objavljeno
power force, 60 kapsul...preko maxximum portala...

muahahhahh to mam pa jst doma heheheheh :P

Objavljeno
muahahhahh to mam pa jst doma heheheheh :P

ga seka ha...jaz eno pojem pa red bull čez pa ko da bi bil naspidiran hehe...totalno hiperaktivn postanem :D

Objavljeno

kdo se smili sam sebi, jaz sem vesel pa srečn s svojim življenjem, jebi ga motociklizem pač ni poceni zadeva pa je treba delat

Objavljeno
ga seka ha...jaz eno pojem pa red bull čez pa ko da bi bil naspidiran hehe...totalno hiperaktivn postanem :D

Ahaaa, dej ti tocn link do tabletk, je tolk tega sranja da ne najdem :P

Objavljeno (popravljeno)
kdo se smili sam sebi, jaz sem vesel pa srečn s svojim življenjem, jebi ga motociklizem pač ni poceni zadeva pa je treba delat

eh, nebi raje šla na jug sicilije po razbitega dukatija to je biznis ahha??? :D

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
eh, nebi raje šla na jug sicilije po razbitega dukatija to je biznis ahha??? :D

če bi mel dnar bi že šel, samo ne po razbitega

Objavljeno
Ahaaa, dej ti tocn link do tabletk, je tolk tega sranja da ne najdem :P

glej ne da se mi zaj, tam poglej pod izguba maščobe al kaj je že, pa pod kofein tam poglej...

Objavljeno

Aloo, kak vam rata nočne dobit pizda če niste polnoletni?

Objavljeno

me zanima če v legiji umetna poživila jejo... SLABINA

Objavljeno
me zanima če v legiji umetna poživila jejo... SLABINA

ja v legiji tud ne hodijo na strojništvo uni kolk jaz vem :D ...pa ne jemlem jaz tega ker telesno nebi zmogo ampak glava več ni pri sebi, to pa mi malo zbistri um :D

Objavljeno (popravljeno)
jaz mam ono drugo, prvo tui lahko je podobno sranje, še malo jače edino...

fino to :D

torej mas tto? http://www.maxximum-shop.com/product_info....products_id=574

A jih pojes vec kot 1 na dan? :P

Pa kak delujejo, kak dolgo držijo?

Povej mal ;)

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno
fino to :D

torej mas tto? http://www.maxximum-shop.com/product_info....products_id=574

A jih pojes vec kot 1 na dan? :P

Pa kak delujejo, kak dolgo držijo?

Povej mal ;)

ja glej, jaz to nea vsaki dan jem, ampak te ko mam nočne pa morn pol podnevi it na faks, al pa ko še mam kake športne aktivnosti+nočne+ da bi se mogo učit pa sn celi zaspani, pa pač to vzamem pa me poživi, pa lahko še nekaj nardim...ne jem pa jaz to vsaki dan...jaz še zraun kaki red bull zategnem pa mi je legenda, samo ne smeš preveč tega jest, ker jaz sn enkrat dve pojedo, pa sn se trest začel od živčnosti pa pol me je glava začela bolet in podobno...drugač pa na vsakega deluje drugače težko ti jaz zaj rečem, glede na to da si suh se zna zgodit da ti bojo kosti popokale pa sklepe vun fuknilo od sile hahah...

Objavljeno
Aloo, kak vam rata nočne dobit pizda če niste polnoletni?

pa dans v tako dobrem poštenem in razvitem delovnemu sistemu to res ni noben problem :)

nejko je drgač krepko čez 18 že :)

Objavljeno
pa dans v tako dobrem poštenem in razvitem delovnemu sistemu to res ni noben problem :)

nejko je drgač krepko čez 18 že :)

ja nejko je že star ko stara prefukana kurba, ga že proti 20-emu seka :D

Objavljeno
ja glej, jaz to nea vsaki dan jem, ampak te ko mam nočne pa morn pol podnevi it na faks, al pa ko še mam kake športne aktivnosti+nočne+ da bi se mogo učit pa sn celi zaspani, pa pač to vzamem pa me poživi, pa lahko še nekaj nardim...ne jem pa jaz to vsaki dan...jaz še zraun kaki red bull zategnem pa mi je legenda, samo ne smeš preveč tega jest, ker jaz sn enkrat dve pojedo, pa sn se trest začel od živčnosti pa pol me je glava začela bolet in podobno...drugač pa na vsakega deluje drugače težko ti jaz zaj rečem, glede na to da si suh se zna zgodit da ti bojo kosti popokale pa sklepe vun fuknilo od sile hahah...

Ja sej js tut ne nameravam vsak dan to jest, pač takrat ko bom crkjen pa bom rabo E za učenje ...

Po kolkem cajto ko zaužiješ pa začne delovat?

Kak pa veš da sm suh? :P

Objavljeno
Ja sej js tut ne nameravam vsak dan to jest, pač takrat ko bom crkjen pa bom rabo E za učenje ...

Po kolkem cajto ko zaužiješ pa začne delovat?

Kak pa veš da sm suh? :P

ja ker si reko enkrat, vlki si tak ko jaz, maš pa skor 20 kil manj ko jaz, pa nisn jaz glih neki debeluhar tak ko čamčy hehe...

ja začne pa kar hitro to delovat se mi zdi no...pa kaki uri, pa spusti tui nea en cajt, tak da če misliš it spat zvečer ne jemli tega ravno neke pozno popoldan, ker se zna zgodit, da neoš kaj dost spal hehe

Objavljeno
ja ker si reko enkrat, vlki si tak ko jaz, maš pa skor 20 kil manj ko jaz, pa nisn jaz glih neki debeluhar tak ko čamčy hehe...

ja začne pa kar hitro to delovat se mi zdi no...pa kaki uri, pa spusti tui nea en cajt, tak da če misliš it spat zvečer ne jemli tega ravno neke pozno popoldan, ker se zna zgodit, da neoš kaj dost spal hehe

Oki oki :P (ja ... 189cm, 68 kg ;))

Bom narocu js zej to ;)

Tnx

Objavljeno
Oki oki :P (ja ... 189cm, 68 kg ;))

Bom narocu js zej to ;)

Tnx

matr ti pa pejt mal u mcdonaldsa, al pa čamčija praši kaj kj on jede :D

jst mam 180- pa mam 75kg pa nism tok debeu k čamac :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!