Noiser69 Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 matr ti pa pejt mal u mcdonaldsa, al pa čamčija praši kaj kj on jede :D jst mam 180- pa mam 75kg pa nism tok debeu k čamac :P Pa itak skos sam žrem pa žrem, pa se mi ne pozna kje :P
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 Oki oki :P (ja ... 189cm, 68 kg ;))Bom narocu js zej to ;) Tnx ja no, številke tvojih kg samo zamenjaj pa dobiš moje kg...hehe, sn šou zaj malo gor čez praznike 2-3 kilce, morn zaj hitro dol spravit na idealnih 83-84 :D
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 matr ti pa pejt mal u mcdonaldsa, al pa čamčija praši kaj kj on jede :D jst mam 180- pa mam 75kg pa nism tok debeu k čamac :P čamac je pa 180 pa 180 haha
NejcZ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 Za Nejkota vem, Čamac pa še ni.. pizda, mene povsod odfukajo majku jim
JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 čamac je pa 180 pa 180 haha ej sam kako še nočno zdržiš jebemti... morš pa res na drogah bit ej :D
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 ej sam kako še nočno zdržiš jebemti... morš pa res na drogah bit ej :D eh ne sej ni panike sej je čaga po eni strani, ko pol več nisi čisto normaln :D ...drugač pa niso to neke droge, ampak pač ko da bi 5 red bullov spil :D
JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 ej kurci dejte mi povedat kako nej kako novo babo spoznam za vestekuga, k vse te bivše pa ta drek sm odpisu... bi res rabu kake nove povejte kam kurac nej grem da bo kj, ker zdej je že slabo leto (vmes kaka mala riba) tak dolgcajt da bo znoru :whistle: :naughty:
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 ej kurci dejte mi povedat kako nej kako novo babo spoznam za vestekuga, k vse te bivše pa ta drek sm odpisu... bi res rabu kake nove povejte kam kurac nej grem da bo kj, ker zdej je že slabo leto (vmes kaka mala riba) tak dolgcajt da bo znoru :whistle: :naughty: pridi v mb na kmetice :D
JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 pridi v mb na kmetice :D ej vidš to je kurc... to bi blo sam za kako noč u redu to sm pozabu povedat more bit pička iz lj al pa okolice.... ker se mi nekam u ene jebine ne da furat :P to je ista scena zanč ko smo bli s tastarimi pr enih, je mulc 25 let pač kolega sva pa to... doma v sl. konjicah babnco ma pa iz kranja... ja ful dobr k sta 80 km narazn jebemti nebi se men to dal :D
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 (popravljeno) ej vidš to je kurc... to bi blo sam za kako noč u redu to sm pozabu povedat more bit pička iz lj al pa okolice.... ker se mi nekam u ene jebine ne da furat :P to je ista scena zanč ko smo bli s tastarimi pr enih, je mulc 25 let pač kolega sva pa to... doma v sl. konjicah babnco ma pa iz kranja... ja ful dobr k sta 80 km narazn jebemti nebi se men to dal :D đeri ne skrbi ti, ti veš da je 2008 našo leto, in tako kot bomo ga z motorji žgali, tako bomo tudi pičke :D ...če je malo krize en cajt ni panike, ker pičke so kot pes, vedno se vrnejo k svojemu gospodarju :D eni se bo slejkoprej zaluštalo da sproba malega đerija ko je vlki taki ultra jebač na ultra jebački ninji hehe...pa nea si preveč želi neke ful resne, ker pol se je rešit neoš mogo hehe Popravljeno Januar 3, 2008. Popravil _Nejko_
kukec1 Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 (popravljeno) najdi si eno v mb, boš mel vsaj izgovor, da te bo foter pusto z avtom v mb, pa bomo šli čagat Popravljeno Januar 3, 2008. Popravil kukec1
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 najdi si eno v mb, boš mel vsaj izgovor, da te bo foter pusto z avtom v mb, pa bomo šli čagat hahaha ja samo res :worship:
JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 najdi si eno v mb, boš mel vsaj izgovor, da te bo foter pusto z avtom v mb, pa bomo šli čagat haha super ideja... ko pridem glej da jih bo en kup zravn da bom zih eno lahk zbrou... pa bom vsak tedn u mb ju :P
JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 đeri ne skrbi ti, ti veš da je 2008 našo leto, in tako kot bomo ga z motorji žgali, tako bomo tudi pičke :D ...če je malo krize en cajt ni panike, ker pičke so kot pes, vedno se vrnejo k svojemu gospodarju :D eni se bo slejkoprej zaluštalo da sproba malega đerija ko je vlki taki ultra jebač na ultra jebački ninji hehe...pa nea si preveč želi neke ful resne, ker pol se je rešit neoš mogo hehe hihi ma zdej se mi nekiful neda neki po diskačih pa to ... tak da bi kr meu neki bolj umirjenga pa to... ma sej pomojem ene 2ma je mal žou ker po kakemu mescu ugotovijo da nisi tak kot so si te prestavljale... ampak itak pol nobena tega ne prizna jebatga :)
reesko Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 kva je đeri a te mal kriza daje pa rabš pomoč? pridi pridi k meni :P
JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 kva je đeri a te mal kriza daje pa rabš pomoč?pridi pridi k meni :P :lol1: :lol1: :lol1: ja mal pa res :P
JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 še mal pa bom top spammer dans... nejko vodm te :P
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 hihi ma zdej se mi nekiful neda neki po diskačih pa to ... tak da bi kr meu neki bolj umirjenga pa to... ma sej pomojem ene 2ma je mal žou ker po kakemu mescu ugotovijo da nisi tak kot so si te prestavljale... ampak itak pol nobena tega ne prizna jebatga :) hehe, naj citiram nekega grškega vojskovodjo: "ženske so le pripomoček za razmnoževanje, prava ljubezen se lahko razvije le med dvema moškima" kak kjutkano :wub: hahahahahah
JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 hehe, naj citiram nekega grškega vojskovodjo: "ženske so le pripomoček za razmnoževanje, prava ljubezen se lahko razvije le med dvema moškima" kak kjutkano :wub: hahahahahah ja v grčiji je bilo čisto normalno da si biu poročen zravn si pa meu ene 2 porivača :naughty: :rolleyes:
kukec1 Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 hah nejko, da nisi ki ti, ta grški vojskovodja :winkiss: :naughty:
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 (popravljeno) hah nejko, da nisi ki ti, ta grški vojskovodja :winkiss: :naughty: :naughty: hehe, no take sile mi pa še res ni, sploh ko rem na šiht na pošto, ipak ugotovim da so one jaće...haha Popravljeno Januar 3, 2008. Popravil _Nejko_
_Fingi_ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 Seveda, so grki najraj vidl če so bli te ''porivači'' mladi dečki :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se