Čamac Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 matr ti pa pejt mal u mcdonaldsa, al pa čamčija praši kaj kj on jede :D jst mam 180- pa mam 75kg pa nism tok debeu k čamac :P haha če mam jaz iste mere norec, 180cm, 75-77kg Za Nejkota vem, Čamac pa še ni.. pizda, mene povsod odfukajo majku jim če ne vejo kolko si star, lahko brez problema delaš :krneki:
JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 (popravljeno) haha če mam jaz iste mere norec, 180cm, 75-77kg sam jst nism niti 180 :P pa nism debeu :P Popravljeno Januar 3, 2008. Popravil JeRn3j
shark90 Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 (popravljeno) kaj je mogoče že kdo naročeval pri 2@4 http://www.2a4.fr/ kak je z plačilom če pošlem € in pol npr. ne dobim? Popravljeno Januar 3, 2008. Popravil shark90
JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 kaj je mogoče že kdo naročeval pri 2@4 http://www.2a4.fr/kak je z plačilom če pošlem € in pol npr. ne dobim? pol si u kurcu po domač povedan :)
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 haha če mam jaz iste mere norec, 180cm, 75-77kgče ne vejo kolko si star, lahko brez problema delaš :krneki: maš ti kurac moj 75 kil, še spomnim se ko smo se vagali enkrat poleti in si mel malo čez 80 celo prašič zavaljen :D
JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 (popravljeno) maš ti kurac moj 75 kil, še spomnim se ko smo se vagali enkrat poleti in si mel malo čez 80 celo prašič zavaljen :D uu pol pa je res tale čamac prasetina :P dejva raj nehat k bo u depro padu pol bo pa še emo ratov, pa bo motor porezov pa še sebe pol bo pa še anoreksičen postou... :( Popravljeno Januar 3, 2008. Popravil JeRn3j
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 uu pol pa je res tale čamac prasetina :P dejva raj nehat k bo u depro padu pol bo pa še emo ratov, pa bo motor porezov pa še sebe pol bo pa še anoreksičen postou... :( hahahahah
Čamac Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 maš ti kurac moj 75 kil, še spomnim se ko smo se vagali enkrat poleti in si mel malo čez 80 celo prašič zavaljen :D kdaj sem te čez 80 jaz mel :unsure:
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 (popravljeno) utrinek kolega, ki je bil v beogradu na silvestrovanju, kar se tiče cpp in vožnje pod vplivom alkohola: Đ”Đ�ДО says: tam ga ni Đ”Đ�ДО says: tam so kavbojci Đ”Đ�ДО says: bus zastojn Đ”Đ�ДО says: tre se ljudi Nejko says: ja to valda Nejko says: hahaha Đ”Đ�ДО says: na zadna vrata Đ”Đ�ДО says: noro Nejko says: ja samo tam bi čaga bla z motori Nejko says: ker ni takih kazni pa to Nejko says: veš kako bi delo Đ”Đ�ДО says: ja Đ”Đ�ДО says: če en taksist Đ”Đ�ДО says: pijan Đ”Đ�ДО says: oblečen v božička Đ”Đ�ДО says: maha policiji Đ”Đ�ДО says: neprivezan Đ”Đ�ДО says: pa take Nejko says: hahahahah Nejko says: to je najjače ja moja sanjska dežela, pure balkan...no sej še boljše scnee pa se ti znajo zgodit v bosni, tak ko fotra ko smo bli v sarajevu pa ga je vstavo policaj, ker se je foter vozo po špurah za tramvaj, pa je reko policaj: "hajde bojane, vadi 10 maraka za rakiju"...hahahah, to so policaji hahaha, teksas kaooossss balkannn to je našeeee :worship: Popravljeno Januar 3, 2008. Popravil _Nejko_
Roky Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 moja sanjska dežela, pure balkan...no sej še boljše scnee pa se ti znajo zgodit v bosni, tak ko fotra ko smo bli v sarajevu pa ga je vstavo policaj, ker se je foter vozo po špurah za tramvaj, pa je reko policaj: "hajde bojane, vadi 10 maraka za rakiju"...hahahah, to so policaji hahaha, teksas kaooossss balkannn to je našeeee :worship: Če še nisi bil v Beogradu ti bom sam tole reku - prov v centru nebi upov it niti čez cesto peš .) sam zanimiv je pa, da nesreč niti ni tolk :D najbol smešn je pa Merkator v centru okol pa 3x večja tržnca, v merkatorju pa vse prazno :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 Če še nisi bil v Beogradu ti bom sam tole reku - prov v centru nebi upov it niti čez cesto peš .) sam zanimiv je pa, da nesreč niti ni tolk :D najbol smešn je pa Merkator v centru okol pa 3x večja tržnca, v merkatorju pa vse prazno :lol1: ja bil sem že v beogradu, sicer ne glih točno v centru, amapk sn se mimo samo pelal, drugač pa jaz že dobro vem kako zgleda na balkanskih cestah, ker sn bil praktično že po celi jugi in to kar nekajkrat....jeba z motorji bi bla edino v albaniji, ker je bolj malo asflata hehe...drugač pa itak da ni tolk nesreč ker je folk skuliran pa to pa se ne obremenjujejo, tu pa tam se palo štihnejo pa postrelajo pa je to rešeno haha, tu pa mamo depresivne zafrustrirane krule ki jemlejo življenje mladcem, ter stare olteje, ki nič ne vidijo nič ne slišijo...zato je to tako :D
Noiser69 Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 Ewo še neka, sam te nism tk doro trofo pa še ena, ki je nastala pr pouko :P
k0ci Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 hahaha, jelinčič legenda, spet ima tiste svoje izpade v trenjih :lol1: :worship:
JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 hahaha, jelinčič legenda, spet ima tiste svoje izpade v trenjih :lol1: :worship: ja le kdaj jih pa nima :D
JeRn3j Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 (popravljeno) ej matex kok ste dal vi za maturantski ples za karto? kurba je že spizdo :P Popravljeno Januar 3, 2008. Popravil JeRn3j
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 hahaha, jelinčič legenda, spet ima tiste svoje izpade v trenjih :lol1: :worship: hahah majstor ja, mojster retorike, novodobni cicero bi mu lahko rekli, res svaka čast kak zaklučuje :worship: @abnormaln- morn te pohvalit da si neverjetno nadarjen kar se tiče umetniškega risanja, bi mel cajt če bi te kdaj nafehtal za kaki grafit narisat v moji sobi??? maš kaj izkušenj s tem...?
Matex_46 Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 ej matex kok ste dal vi za maturantski ples za karto? kurba je že spizdo :P oprosti, ne spomnim se, cena je bila pa kar zasoljena
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 oprosti, ne spomnim se, cena je bila pa kar zasoljena mi smo dali 30 eur :D
reesko Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 mi smo dali 30 eur :D pr ns vem da je FUL drago...40€ pa te scene..nvem točno đeri kje boste mel?
Dolee Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 Ja neki okol 40€ je ja sam sej to je enkrat v lajfu :rolleyes:
reesko Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 Ja neki okol 40€ je ja sam sej to je enkrat v lajfu :rolleyes: ne sej to itak :D sej zato pa nategujejo :D
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 3, 2008 Objavljeno Januar 3, 2008 Ja neki okol 40€ je ja sam sej to je enkrat v lajfu :rolleyes: ni rečeno, kaj pa če padeš v četrtem letniku... :lol1: ...pol maš pa še en matruantski izlet in ples...kaki carrr :lol1:
JeRn3j Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 pr ns vem da je FUL drago...40€ pa te scene..nvem točno đeri kje boste mel? pr nas je baje 45€ najbrž pa bo na razstavišču :wacko: pa sej to ni normalno a bomo jastoga u kaviarju jedl al kva :wacko:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se