fbevc93 Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 jaz nisem noben nejc, ker to je debilno ime...jaz sem nejkooooo :worship: to pa je najjače :D ja to pa je tut resnica ja :yes: poznam js še enga nejkota pa isti jebać ko ti :D zgleda da to pride z imenom B)
_N3jC_ Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 Khhhhmmm a so kkšni problemi slučajn :evilgrin:
_N3jC_ Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 poznam js še enga nejkota pa isti jebać ko ti :D zgleda da to pride z imenom B) ma dej pejt spat skuteraš :devil:
Stroj Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 a so kkšni problemi slučajn :evilgrin: Po želji ;)
NejcZ Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 a so kkšni problemi slučajn :evilgrin: Kaj jamraš, glih isti izpit maš kot js, tk da stfu zaenkrat :rolleyes:
_N3jC_ Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 (popravljeno) Po želji ;) nono :naughty: ne se zajebavat :) bom poklicu grčarja, te bo pršov pred šolo čakat pol boš pa vidu hudiča ^_^ Kaj jamraš, glih isti izpit maš kot js, tk da stfu zaenkrat :rolleyes: no ja še neki cajta...ampak motor je pa usen izpit itaq jebeš :D Popravljeno Januar 4, 2008. Popravil _N3jC_
Stroj Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 nono :naughty: ne se zajebavat :) bom poklicu grčarja, te bo pršov pred šolo čakat pol boš pa vidu hudiča ^_^ :D ne me spominjat :D
Ljubljancan Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 Zadnč sm pelou od _N3jC_-a GSX-a. Motor je zaakkkooonnn (za pogledat in za pelat)! :worship:
Stroj Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 čist ste hudi :) Sej vemo da smo....hvala ker si opazil
Schmid87 Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 Zadnč sm pelou od _N3jC_-a GSX-a. Motor je zaakkkooonnn (za pogledat in za pelat)! :worship: o poglej :) spet ta k prav da ma rd črnce :) Sej vemo da smo....hvala ker si opazil malenkost :D
_N3jC_ Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 :D ne me spominjat :D :lol1: :lol1: čist ste hudi :) B) B) B) Zadnč sm pelou od _N3jC_-a GSX-a. Motor je zaakkkooonnn (za pogledat in za pelat)! :worship: :lol1: :lol1: :grim :grim
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 No Fifty dj no, kaj si ti tut črnc? fifty je samo od spodaj črn...ti si pa baje cel črn, edino odspodaj kitajec :lol1:
Stroj Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 o poglej :) spet ta k prav da ma rd črnce :) Nigga please :D
_N3jC_ Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 Fantje to je moj sošolc k je pršov iz kenije :closedeyes: in je res čist črn...tko da prosim da se na njegov račun ne šalite :grim ah pa pomoje ma uspod tud kr batino kokr se za črnca spodob :lol1:
Roky Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 Strojči če hočš bit najjači si kup ck.IN2U B) ga zdele uporablam en tedn pa je bomba :P
Schmid87 Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 :whistle: http://www.youtube.com/watch?v=LKZwq4r-DJ0
JMatic Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 Fantje to je moj sošolc k je pršov iz kenije :closedeyes: in je res čist črn...tko da prosim da se na njegov račun ne šalite :grim ah pa pomoje ma uspod tud kr batino kokr se za črnca spodob :lol1: lol jest tut poznam par crncov....pa je najbolj k se srecamo v kranju pa on vprasa...kje pa je jure ? pa jest recem NI GA....on...KOMU TI TO :) pa u smeh :)
_N3jC_ Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 :whistle: http://www.youtube.com/watch?v=LKZwq4r-DJ0 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Stroj Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 Strojči če hočš bit najjači si kup ck.IN2U B) ga zdele uporablam en tedn pa je bomba :P Ah....parfum le najjači lacoste-lacoste pa pa hugo boss-boss...moje mnenje :D drgač pa bomo sprobal. Zaenkrat mi je bunda od ck dost :D
JMatic Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 ej fantje..kje lahko kupm šprickit pa a je po nanosu se kj ful treba šmirglat ?
Roky Objavljeno Januar 4, 2008 Objavljeno Januar 4, 2008 Ah....parfum le najjači lacoste-lacoste pa pa hugo boss-boss...moje mnenje :D drgač pa bomo sprobal. Zaenkrat mi je bunda od ck dost :D Lacoste je tud kul ja, mam še zapakiranga, od HB je pa XY dobr .)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se