Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
k boš vsaj pou tko dobr igrou biljard k jst pol pa govor :P

haha :P

učer je pol kolega skrešeru avto :closedeyes:

odnesl ga je v krožnem ven odletu u robnik in celo desno prednjo akso zamaknu :wacko:

na srečo ima kasko ampak kaj je najhujš ... da pridejo polcaji zarad zapisnika zarad kasko

in folk pazite to:

krožni omejitev 30km/h furov je med 30-40km/h torej policaj je reku NEPRILAGOJENA HITROST

nobena oseba poškodovana, ne kaki znaki nič, drug avto nikomur nič... samo akso je zamaknlo

in je dobu kazen za neprilagojeno hitrost ki znaša ... 200€ in 4 kaznske pike. ... fak a je to normalno :wacko:

pihal je 0.0 ... dobr da je amzs hitr avto odpelu ker drgač bi mu še tablce uzela sta rekla da bi lohk še enkrat tehničnega delov :S

te policaji eni so sam za metke u glavo

Objavljeno

fakkk :closedeyes:

mah sam da je z vami use kul..

Objavljeno
in folk pazite to:

krožni omejitev 30km/h furov je med 30-40km/h torej policaj je reku NEPRILAGOJENA HITROST

To bi se js takoj prtožu, naši policaji so tapravi einstaini da je to zračunu :headbang:

Objavljeno
haha :P

učer je pol kolega skrešeru avto :closedeyes:

odnesl ga je v krožnem ven odletu u robnik in celo desno prednjo akso zamaknu :wacko:

na srečo ima kasko ampak kaj je najhujš ... da pridejo polcaji zarad zapisnika zarad kasko

in folk pazite to:

nobena oseba poškodovana, ne kaki znaki nič, drug avto nikomur nič... samo akso je zamaknlo

in je dobu kazen za neprilagojeno hitrost ki znaša ... 200€ in 4 kaznske pike. ... fak a je to normalno :wacko:

pihal je 0.0 ... dobr da je amzs hitr avto odpelu ker drgač bi mu še tablce uzela sta rekla da bi lohk še enkrat tehničnega delov :S

za vsako nesrečo ki jo povzročiš dobiš kazen... če policjo kličeš, pa tut če bi iz ceste na travnik zletel bi dobil kazen.... drugač pa neprilagojena hitrost lahk da je omejitev 60, pa bo led na cesti pa te bo ven vrglo zarad neprilagojene hitrosti pa čeprav si 30 pripeljal....

Objavljeno
vbistvu malo jih zafila..

če si mel na plastiki še staro barvo in jo z malo bolj grobim šmirglom pošmirglaš se vidijo pol risi, in šprickit ti tiste tise zafila, če pa maš malo bol globoke rise pa ene 3x šprickit pihneš pa se ti tisto pol tui zadela, samo pol rabiš ono aparaturo za šmirglat ker ti drugače roka odpade :)

ti že veš kak je to

se spomnim ko sem prišo k tebi na obisk. prideš z garaže ven pa kihneš pa se ti je samo prah skadil iz ust. :P

daj jim gor kako sliko kaj si skupaj spoco

Objavljeno
za vsako nesrečo ki jo povzročiš dobiš kazen... če policjo kličeš, pa tut če bi iz ceste na travnik zletel bi dobil kazen.... drugač pa neprilagojena hitrost lahk da je omejitev 60, pa bo led na cesti pa te bo ven vrglo zarad neprilagojene hitrosti pa čeprav si 30 pripeljal....

tako je...

isto je men policaj na ridah reku k sm povzroču nesrečo...omejitev je bla 90...jst sm pelu pa 60 pomoje...pa je biu vzrok za nesrečo neprilagojena hitrost..ker 90je OMEJITEV ni pa MINIMUM...tko da 90 je MAX tud če so pogoji taki da bi lahko več šou...sam če so pa pogoji za manj..je pa lahko tud 60 prehitro...

Objavljeno
tako je...

isto je men policaj na ridah reku k sm povzroču nesrečo...omejitev je bla 90...jst sm pelu pa 60 pomoje...pa je biu vzrok za nesrečo neprilagojena hitrost..ker 90je OMEJITEV ni pa MINIMUM...tko da 90 je MAX tud če so pogoji taki da bi lahko več šou...sam če so pa pogoji za manj..je pa lahko tud 60 prehitro...

točno tako lahko bi kolega peljal 25 čeprov je 30 omejitev ampak če razmere niso ugodne in zleti iz ceste (-3 stopinje asfalt ko led)

je to neprilagojena hitrost...

sam men se tistih 200€še ne zdi velik ampak 4PIKE pa to je grozn :S

Objavljeno
točno tako lahko bi kolega peljal 25 čeprov je 30 omejitev ampak če razmere niso ugodne in zleti iz ceste (-3 stopinje asfalt ko led)

je to neprilagojena hitrost...

moj foter je pred kaksnim mescem dobil prav tako 200€ + 4 pike, ker je policaj trdil, da je peska ze bila na prehodu za pesce, on pa je peljal...sem bil zraven in NI BILA, je pa stopila takrat ko je ata z zadnjim delom avta se bil na prehodu...samo zdaj pa prepricaj kretene! Malo smo se se kregali, ampak itak nimas sans - pa kot pravim, prav tako 200+4

Objavljeno

glede na višino denarne kazni, bi blo realno 1, največ 3 pike.... sploh če je polovička v igri je 100€ za plačat.....

Objavljeno

je bla polovicka v igri ja hehe...ble so pa 4 pike ja prokleti šapci

Objavljeno
moj foter je pred kaksnim mescem dobil prav tako 200€ + 4 pike, ker je policaj trdil, da je peska ze bila na prehodu za pesce, on pa je peljal...sem bil zraven in NI BILA, je pa stopila takrat ko je ata z zadnjim delom avta se bil na prehodu...samo zdaj pa prepricaj kretene! Malo smo se se kregali, ampak itak nimas sans - pa kot pravim, prav tako 200+4

pol vas je nategnila ko psa :D

aja drgač pa blokade ven iz motorja pa gasa... kdo se pa z blokado pele...

enga provociram... pizda sm zlobn :P

Objavljeno
pol vas je nategnila ko psa :D

aja drgač pa blokade ven iz motorja pa gasa... kdo se pa z blokado pele...

TI TI đeri :P :D

Objavljeno

A tole kej name leti? :D

Objavljeno

Mah policaji so itak sami glupi kreteni! Sam kazni znajo pisat, ko je pa treba kej resnga narest so pa usi pičke! Jst jih sovražm in vedno jih bom!

FUCK THE POLICE!!! :naughty:

Objavljeno
A tole kej name leti? :D

nene

sam najbrž se tist tukej ne bo oglasu...

ker se preveč boji policajev :D

še clo PM mi je poslou :P

Mah policaji so itak sami glupi kreteni! Sam kazni znajo pisat, ko je pa treba kej resnga narest so pa usi pičke! Jst jih sovražm in vedno jih bom!

FUCK THE POLICE!!! :naughty:

pravilno

da ne povem še to da smo avtovleko čakali 10min

policaje pa 40 min :) prasice

Objavljeno
nene

sam najbrž se tist tukej ne bo oglasu...

ker se preveč boji policajev :D

še clo PM mi je poslou :P

Aha, sm mislu, ker sm pobrisov objave glede blokad v Ninja 250 temi :)

Objavljeno

A je blo spet preveč nabijanja?

Objavljeno

ja sej ga je povsod preveč :)

Objavljeno

Stari ne,sam pleveu je začeu notr rast :slap:

Objavljeno

aha

pol ti je predvidevam tale oseba PM poslala ker ga je prekleto strah teh policajev

jao jao

ti si šu pa objave pisat... sej pomojem sigurno veš o kom sem govoril ker ti je PM poslou

pičketina ena sam to mu lohk rečem :D

zgleda ni probal se pelat brez izpita pa tablce z motorjem to je šele adrenalin :D

Objavljeno
aha

pol ti je predvidevam tale oseba PM poslala ker ga je prekleto strah teh policajev

jao jao

ti si šu pa objave pisat... sej pomojem sigurno veš o kom sem govoril ker ti je PM poslou

pičketina ena sam to mu lohk rečem :D

zgleda ni probal se pelat brez izpita pa tablce z motorjem to je šele adrenalin :D

Ne, nihče mi ni PMja poslov ampak glede na naslov teme ne paše notr ravno razpravlanje kje ma kdo blokado :?

Objave pa brišem zato, da se novopečeni člani MSja mejčkn lažje znajdejo pa, da ni potem 300 novih brezveznih tem :)

Objavljeno (popravljeno)
in folk pazite to:

Zdej jest ne vem, KAJ točno se je na krožišču dogajalo, sem pa skoraj 100%, da kolega, ki je doživel nesrečo NI peljal med 30-40kmh. V svoji 9. letni karieri šoferja osebnega avtomobila še nisem videl nikogar, ki bi na krožišču peljal tko kot je omejitev ali vsaj 40km/h kot je na večini krožišč - seveda če izvzamem kakega starega mrliča, ki še po ravnem ne gre nikamor.

Zopet odvisno, kakšne so bile razmere (led, sneg in podobno) in če je omejitev 30, pa je peljal 35, je že preveč. Ne pozabimo unga stavka: prilagodite vožnjo razmeram na cesti.

Še neki me bega: pri 30-40, da je akso zamaknilo? Ne verjamem, da bi pri taki hitrosti se to nardilo. Še kej več smo trešl, pa je aksa ostala kot mora. Moje osebno mnenje je, da je poba vseen mal prehit prpelu, iz tega pa seveda sledi, da mu je žandar lahko brez slabe vesti stisnu neprilagojeno.

Pa ne slepimo se: dons noben mladič ne voz počas pa po omejitvah! Nisem vozil jaz in ne vozjo drugi! In tud kolega ni peljal med 30 in 40.

Kar se pa tiče metkov v glave: ko boš oropan, ko te bo nekdo pretepel ali se zaletel vate (bog ne daj, da se ti to res kadar zgodi - dajem samo primer), potem brez veze, da sploh kličeš policijo, najbolš da sam vse zrihtaš :trance_33_sleep:

PS: Kar se kazni 200 ojru plus 4 pike tiče: tko piše v ZVCP-1 UPB4, tega se policaj ni sam zmislu. Počakte zdej, ko bodo prišle ven še višje kazni, pol bo šele luštno :naughty:

Popravljeno . Popravil Jure007
Objavljeno

:worship: :worship:

Objavljeno

ponavad če ti prbiješ v pločnik.. pod kotam 90° kot je to naredu kolega z P206, pri 40km/h, je zadno roko na notr zakrivu :) tko da se da marskej skrivit tut pr nižji hitrosti.. :)

Objavljeno

te 4 pike so predpisane zravn take kazni, to ni zdej dab polcaj iz zlobe še 4 pike zravn kresnu. Vsaka kazen za neprilagojeno je 200 + 4pike, pa je lahk policaj še tolk prjazen in ti neb rad dal 4 pike, jih MORA. Ker je tak predpis.

PS: Hvala država :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!