Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
aha

pol ti je predvidevam tale oseba PM poslala ker ga je prekleto strah teh policajev

jao jao

ti si šu pa objave pisat... sej pomojem sigurno veš o kom sem govoril ker ti je PM poslou

pičketina ena sam to mu lohk rečem :D

zgleda ni probal se pelat brez izpita pa tablce z motorjem to je šele adrenalin :D

Ubistvu mene ni strah, ker mam vse urejen kar se blokade tiče in je tak kot mora bit :winkiss: , hotu sm sam za vs "kolege" poskrbet, d se neb zaštrikal z murjaki.

Ampak nekaterim je itak vseen kar se kazni tiče, naprimer teb Jernej itak oči pa mami vse plačata (to, da ti nabavjo vse kar si zmislš, bi ti sigurno še kazn plačal) :winkiss:

zganjat pizdarije mi ni noben adrenalin, vse kar se lahk zgodi so le kasnejše posledice. :winkiss:

bomo še vidl kdo je pičketina :)

če pa mislš, da kapsi ne spremljajo foruma si se pa močno zmotu :winkiss:

počnite kar hočte, men dol visi :winkiss:

sm pomagat pa svetvt sm ti hotu, sam je omejenost prehuda

Popravljeno . Popravil Matex_46
Objavljeno

zato pa js še zmer predlagam da gremo na dirkališe. k bom meu uštiman motor se vidmo tm :)

Objavljeno
te 4 pike so predpisane zravn take kazni, to ni zdej dab polcaj iz zlobe še 4 pike zravn kresnu. Vsaka kazen za neprilagojeno je 200 + 4pike, pa je lahk policaj še tolk prjazen in ti neb rad dal 4 pike, jih MORA. Ker je tak predpis.

PS: Hvala država :whistle:

aha ja razumem ja

hvala za take kazni

Objavljeno
Zdej jest ne vem, KAJ točno se je na krožišču dogajalo, sem pa skoraj 100%, da kolega, ki je doživel nesrečo NI peljal med 30-40kmh. V svoji 9. letni karieri šoferja osebnega avtomobila še nisem videl nikogar, ki bi na krožišču peljal tko kot je omejitev ali vsaj 40km/h kot je na večini krožišč - seveda če izvzamem kakega starega mrliča, ki še po ravnem ne gre nikamor.

Zopet odvisno, kakšne so bile razmere (led, sneg in podobno) in če je omejitev 30, pa je peljal 35, je že preveč. Ne pozabimo unga stavka: prilagodite vožnjo razmeram na cesti.

Še neki me bega: pri 30-40, da je akso zamaknilo? Ne verjamem, da bi pri taki hitrosti se to nardilo. Še kej več smo trešl, pa je aksa ostala kot mora. Moje osebno mnenje je, da je poba vseen mal prehit prpelu, iz tega pa seveda sledi, da mu je žandar lahko brez slabe vesti stisnu neprilagojeno.

Pa ne slepimo se: dons noben mladič ne voz počas pa po omejitvah! Nisem vozil jaz in ne vozjo drugi! In tud kolega ni peljal med 30 in 40.

Kar se pa tiče metkov v glave: ko boš oropan, ko te bo nekdo pretepel ali se zaletel vate (bog ne daj, da se ti to res kadar zgodi - dajem samo primer), potem brez veze, da sploh kličeš policijo, najbolš da sam vse zrihtaš :trance_33_sleep:

PS: Kar se kazni 200 ojru plus 4 pike tiče: tko piše v ZVCP-1 UPB4, tega se policaj ni sam zmislu. Počakte zdej, ko bodo prišle ven še višje kazni, pol bo šele luštno :naughty:

v večini stvari se popolnoma strinjam s tabo

je pa res da tudi pri 40 se da velik škode narest... tam v BTC ju so robniki visoki 15 cm, rondoji so pa zelo majhni... da ne govorim o -4stopinjah zunaj in asfaltu ki je enak ledu... tako da če je volan bil do konca v levo, pri vsej teži avta + 3 osebami je sila dovolj močna da zvije roko... in jo tudi je :)

eh glede tistih metkov... ko te kdo pretepe al oropa

hihi si nanapačnga naletu... tok k sm jst že tega sranja mel ga pa marsikdo ni imel

napad 2neznanih moških ... pobrala sta mi mesečno pa 2 jurja (včas je blo to velik :P )

napad 6 neznanih moških name in kolega... udarec v trebuh , ukraden mobitel in 2 jurja (spet)

pazi to... odtujitev telefona vpričo mene (fuzbal- telefoni so na tleh zravn nas) povedal ime priimek in use

da o krajah koles ne govorim ... ja mel sm že velik izkušen in od vsega tega nism dobil čisto nič nazaj :) bravo policija :)

(edin za 1 kolo sm dobu iz zavarovalnice ker je bilo rečeno da je bil kolo ukraden iz bloka kjer je use zavarovano )

Objavljeno

Te kazni tak niso normalne, ko bom prvič na policaja naletu mu lahk dam kr kluče od motorja, pa verjetn še čelado pa jakno za povrh :headbang:

Aja pa še neki me zanima, če si mladoletn lahk sploh kazn dobiš al sam sodnika, al se na starše obesjo?

Kolega je meu nesrečo, ko ga je en spregledu, pa je mal poletu. Pol so pa policaji kao ugotovil da se je 70km/h pelu namest 50km/h. Zdej pa mislim da so mu sam sodnika dal al kok, nisn ziher.

Objavljeno
Ubistvu mene ni strah, ker mam vse urejen kar se blokade tiče in je tak kot mora bit :winkiss: , hotu sm sam za vs "kolege" poskrbet, d se neb zaštrikal z murjaki.

Ampak nekaterim je itak vseen kar se kazni tiče, naprimer teb Jernej itak oči pa mami vse plačata (to, da ti nabavjo vse kar si zmislš, bi ti sigurno še kazn plačal) :winkiss:

zganjat pizdarije mi ni noben adrenalin, vse kar se lahk zgodi so le kasnejše posledice. :winkiss:

bomo še vidl kdo je pičketina :)

če pa mislš, da kapsi ne spremljajo foruma si se pa močno zmotu :winkiss:

počnite kar hočte, men dol visi :winkiss:

sm pomagat pa svetvt sm ti hotu, sam je omejenost prehuda

ekole pa si se zbudo useen :P glede tega kaj komu plačajo mamice in očki bomo raje tiho matex :) pa da neb ti slučajno mislu da bi mi starci kazen plačal :lol1: čudn da je teb niso :P jaja o tem kok komu kaj dajo bi se dal razpravlat... enkrat si že meu z nejkotom se mi zdi eno tako debato in te je lepo povozu :)

aha lepo hvala... pomoči ne rabm se znam znajdt z policaji... itak sm pa trenutno t.i. baraba (čefur) sej se trenutno brez tablce in izpita okol z motorjem furam :P

oooooo zganjat pizdarije je ADRENALIN :D sploh k so še policaji vpleteni zgleda tega nisi nikol doživu :D posledic ni če zbežiš (peš, motor, kolo itd.)

a dej zdej boš spet začeu s temi dirkališči pa tem... ma to je men kr neki... ti še enkrat povem sploh me ne impresionira :) grem raj do portoroža na en sok pa nazaj za ta dnar :)

lej pač dejstvo je brigaj se zase... to je to z drugimi se ti pa ni treba obremenjevat ... sej jst bom meu tud use porihtan hmal (upam ker lpp dreka zlo)

Objavljeno
Te kazni tak niso normalne, ko bom prvič na policaja naletu mu lahk dam kr kluče od motorja, pa verjetn še čelado pa jakno za povrh :headbang:

Aja pa še neki me zanima, če si mladoletn lahk sploh kazn dobiš al sam sodnika, al se na starše obesjo?

Kolega je meu nesrečo, ko ga je en spregledu, pa je mal poletu. Pol so pa policaji kao ugotovil da se je 70km/h pelu namest 50km/h. Zdej pa mislim da so mu sam sodnika dal al kok, nisn ziher.

sodnika za prekrške tam ti izrečejo ukor edin pike se mi zdi da lahk kaseraš

Objavljeno (popravljeno)
ekole pa si se zbudo useen :P glede tega kaj komu plačajo mamice in očki bomo raje tiho matex :) pa da neb ti slučajno mislu da bi mi starci kazen plačal :lol1: čudn da je teb niso :P jaja o tem kok komu kaj dajo bi se dal razpravlat... enkrat si že meu z nejkotom se mi zdi eno tako debato in te je lepo povozu :)

aha lepo hvala... pomoči ne rabm se znam znajdt z policaji... itak sm pa trenutno t.i. baraba (čefur) sej se trenutno brez tablce in izpita okol z motorjem furam :P

oooooo zganjat pizdarije je ADRENALIN :D sploh k so še policaji vpleteni zgleda tega nisi nikol doživu :D posledic ni če zbežiš (peš, motor, kolo itd.)

a dej zdej boš spet začeu s temi dirkališči pa tem... ma to je men kr neki... ti še enkrat povem sploh me ne impresionira :) grem raj do portoroža na en sok pa nazaj za ta dnar :)

lej pač dejstvo je brigaj se zase... to je to z drugimi se ti pa ni treba obremenjevat ... sej jst bom meu tud use porihtan hmal (upam ker lpp dreka zlo)

1. jz si vse sam financiram (razen domače hrane, tople vode, elektrike, prebivališča) :winkiss: - tako da o tem nima smisla govort

2. s kapsi nočm met frk, sploh pa zdej, k je polnoletnost pršla

3. dirkališča niti omenju nisem

4. sej pravm dol mi visi

Popravljeno . Popravil Matex_46
Objavljeno
1. jz si vse sam financiram (razen domače hrane, tople vode, elektrike, prebivališča) :winkiss: - tako da o tem nima smisla govort

2. s kapsi nočm met frk, sploh pa zdej, k je polnoletnost pršla

3. dirkališča niti omenju nisem

4. sej pravm dol mi visi

1. matr sam pol maš pa redn šiht ti :D če zmoreš use to... k jst komi čez mesec skoz zlezm :D

2. sej pravm kdo je pička :P

3. pol pa povej kaj si s pičko mislu ker ne razumem :P

4. ja za druge... tud men :grim

Objavljeno
1. matr sam pol maš pa redn šiht ti :D če zmoreš use to... k jst komi čez mesec skoz zlezm :D

2. sej pravm kdo je pička :P

3. pol pa povej kaj si s pičko mislu ker ne razumem :P

4. ja za druge... tud men :grim

jebiga tud odrekat se je treba (drugač pa štipendija in občasno delo lahko velik € prineseta, če jih ne spušiš za brezvezne stvari)

k boš meu frke z državo boš vidu kakšno je to sranje :winkiss: če že nrdiš pizdarijo potem vsaj za dejanje pogumno stoj, me prov zanima kako bi zgledu, k bi te murjaki pr eni velki pizdariji ustavl :naughty:

Objavljeno

sj če ne greš usak vikend pa še vmesne dneve, vn pit, se ti poj kr mal pozna pr dnarju :P maš saj za mal več benza :D

Objavljeno
sj če ne greš usak vikend pa še vmesne dneve, vn pit, se ti poj kr mal pozna pr dnarju :P maš saj za mal več benza :D

:grim

Objavljeno
jebiga tud odrekat se je treba (drugač pa štipendija in občasno delo lahko velik € prineseta, če jih ne spušiš za brezvezne stvari)

k boš meu frke z državo boš vidu kakšno je to sranje :winkiss: če že nrdiš pizdarijo potem vsaj za dejanje pogumno stoj, me prov zanima kako bi zgledu, k bi te murjaki pr eni velki pizdariji ustavl :naughty:

ja to pa zate res drži :)

jst se dobri družbi in zabavnemu večeru nažalost ne morem odrečt

glede štipendije seveda to ti veliko pomaga tako kot tudi občasno delo ki ga opravljaš doma

to je pa sigurno veliko bolj enostavno kot katerokoli drugo delo pa še plačano je 2x bolje

pa ne zdej začet kaj pa ti veš. itd. sm jst žarnce okol talov... so tud svinsko plačal po 8 ur na dan čeprov sm u 1.5h opravil dnevno zahtevo ... ja super je tale zaslužek ni kej :D

ne deli se zdej enga blablabla nevem kaj ker noben za dejanji pri pizdarijah ne stoji... kako bi zgledal... ti pomojem nč posebnga nažalost poznam družbo ki je bila zasežena pri večjih pizdarijah kot jih jst počnem ... pa ni blo nobene krize :grrr zakaj... še enkrat bravo država in sodstvo :OK:

zgleda ne poznaš dobro policijskega in sodnega sistema pri nas :)

Objavljeno

ah daj ... včer smo šli na biljard neki spit pa neki pojest pa sm lepo 10€ zapravu :)

je blo pijano ko krava ane reesko kva smo ga pil tm u areni ... ko krave :D

Objavljeno
ja to pa zate res drži :)

jst se dobri družbi in zabavnemu večeru nažalost ne morem odrečt

glede štipendije seveda to ti veliko pomaga tako kot tudi občasno delo ki ga opravljaš doma

to je pa sigurno veliko bolj enostavno kot katerokoli drugo delo pa še plačano je 2x bolje

pa ne zdej začet kaj pa ti veš. itd. sm jst žarnce okol talov... so tud svinsko plačal po 8 ur na dan čeprov sm u 1.5h opravil dnevno zahtevo ... ja super je tale zaslužek ni kej :D

ne deli se zdej enga blablabla nevem kaj ker noben za dejanji pri pizdarijah ne stoji... kako bi zgledal... ti pomojem nč posebnga nažalost poznam družbo ki je bila zasežena pri večjih pizdarijah kot jih jst počnem ... pa ni blo nobene krize :grrr zakaj... še enkrat bravo država in sodstvo :OK:

zgleda ne poznaš dobro policijskega in sodnega sistema pri nas :)

:grim ej, ultrajebački-švignemskozimesto-čefurjinapostajisovsitrdi-sprvoprestavopojemrsmitocbr-stari res BMK :grim

Objavljeno

lol

Objavljeno
:grim ej, ultrajebački-švignemskozimesto-čefurjinapostajisovsitrdi-sprvoprestavopojemrsmitocbr-stari res BMK :grim

tud ti švigaš čez mesto...

tole ti bom povedu ko boš peljal več kot 60 čez naselje... 10 ti še tolereram ker cbrki itak števc laže :P

pazi se ... big brother is watching ;) organi pregona pa to

bi ti pa še povedal da sistema glede pizdarij itd. NE POZNAŠ TAKO DOBRO KOT JAZ ... to je dejstvo... tko pač je :)

sm biu tud jst že parkrat oškodovan zarad ODLIČNEGA sodnega in policijskega sistema :)

Objavljeno
tud ti švigaš čez mesto...

tole ti bom povedu ko boš peljal več kot 60 čez naselje... 10 ti še tolereram ker cbrki itak števc laže :P

pazi se ... big brother is watching ;) organi pregona pa to

bi ti pa še povedal da sistema glede pizdarij itd. NE POZNAŠ TAKO DOBRO KOT JAZ ... to je dejstvo... tko pač je :)

sm biu tud jst že parkrat oškodovan zarad ODLIČNEGA sodnega in policijskega sistema :)

sm že povedu, da BMK :grim mehka cura, mehka cura

by pičketina :winkiss:

Objavljeno
sm že povedu, da BMK :grim mehka cura, mehka cura

by pičketina :winkiss:

no si najdu končno svoj rank

sam tko pičke delajo... ko se ne da več naprej pa BMK, kmet, idiot, kr en, čefur bla blabla... žaljivke usak zna :D

Objavljeno

:winkiss:

prej si preber kdo je koga žalu :winkiss:

Objavljeno
:winkiss:

prej si preber kdo je koga žalu :winkiss:

jst sm tebe anonimno žalu... ti si pa začeu z osebno žaljitvijo :D

tk da pšššššššššššt :whistle:

Objavljeno

Se vam pa da :slap:

Objavljeno

aha

P.s. debeli zakaj maš telefon zvečer nedosegljiv :angry: :glare:

Objavljeno

silence :D

Objavljeno
aha

P.s. debeli zakaj maš telefon zvečer nedosegljiv :angry: :glare:

zato ker sem bil v nočni 12 ur in sem mel telefon izkloplen pa zdaj čez eno uro grem spet v nočno za 12 ur ;)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!