Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
silence :D

i kill you :unsure:

Objavljeno (popravljeno)
aha

pol ti je predvidevam tale oseba PM poslala ker ga je prekleto strah teh policajev

jao jao

ti si šu pa objave pisat... sej pomojem sigurno veš o kom sem govoril ker ti je PM poslou

pičketina ena sam to mu lohk rečem :D

zgleda ni probal se pelat brez izpita pa tablce z motorjem to je šele adrenalin :D

no no đeri, sej veš da to ni v skladu z zakonom in CPP... :lol1:

te 4 pike so predpisane zravn take kazni, to ni zdej dab polcaj iz zlobe še 4 pike zravn kresnu. Vsaka kazen za neprilagojeno je 200 + 4pike, pa je lahk policaj še tolk prjazen in ti neb rad dal 4 pike, jih MORA. Ker je tak predpis.

PS: Hvala država :whistle:

ti si ziher škif

alo pubeciii ste vidli, jaz sn si nick spremenil hahah... vsaki en mesec bom mel en o zraven haha

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno

To je zdej trend da vsi morimo admine, da nam nicke spremijajo :P

Objavljeno
ah daj ... včer smo šli na biljard neki spit pa neki pojest pa sm lepo 10€ zapravu :)

je blo pijano ko krava ane reesko kva smo ga pil tm u areni ... ko krave :D

:evilgrin:

Objavljeno
:evilgrin:

O pizda ena kaj nisi reku da boste mem brezovce šli. Pa neki sm mel da bi z brinxom razdelila

Objavljeno
O pizda ena kaj nisi reku da boste mem brezovce šli. Pa neki sm mel da bi z brinxom razdelila

ti si še piščanc ... še nis za vto družbo :D

Objavljeno

kako sta me moja lubija risko pa đeri včeraj presenetla ko sta me poklicala, mi je kar toplo pri srčku postalo...hihihi, celo noč sem še mislil na vaju :wub:

:lol1:

Objavljeno

Dej lima tiše tamo

Objavljeno

ja sej nismo šli čez brezovco...sej ti bom pol na msnju razložu zgodbo sploh :P

pssst on je naš :D

Objavljeno

Ej a mislte da se je zdele uzun premraz vozt na prikolci od traktorja :lol1: :lol1:

Objavljeno

eee...pobje :D

kaj bi vi izbral, če bi mel na izbiro:

- 2004 opel astra caravan 2.0 DTI (100KM) sport, 16col alu, avt. klima, športni sedeži, potovalni računalnik, meglenke,...

ali

- 2004 fiat stilo 3v 1.9 jtd (115 KM), 16 col alu, klima... bla bla bla

doma me prepričujejo za stilota, češ kaj rabim karavana, vendar mi je opel precej bolj všeč, v njem se veliko bolj domače počutim, ima športne sedeže in je precej bolj kvalitetno izdelan od stilota, tudi motor nima jermena, vendar ketno

stilo mi nekak ni všeč, ročka oz. bolj roča menjalnika je ko pr kakem traktorju (majkemi da je vsaj 30 centi dolga :P ), noter bolj trda, nekvalitetna plastika, sedenje mi tud ni všeč, je pa spredaj bolj prostoren in ima naprednejši motor (tudi močnejši, vendar imam tu spet pomisleke, saj padeš v višji zavarovalni razred), ima pa jermen

pri obeh je poraba cca 6-7l/100km

js sm za opla, o stilu tud slišm same graje, me pa zanima mnenje še koga :D

Objavljeno

opla vzem :yes: ...ti ne bo zau :D

Objavljeno
eee...pobje :D

kaj bi vi izbral, če bi mel na izbiro:

- 2004 opel astra caravan 2.0 DTI (100KM) sport, 16col alu, avt. klima, športni sedeži, potovalni računalnik, meglenke,...

ali

- 2004 fiat stilo 3v 1.9 jtd (115 KM), 16 col alu, klima... bla bla bla

doma me prepričujejo za stilota, češ kaj rabim karavana, vendar mi je opel precej bolj všeč, v njem se veliko bolj domače počutim, ima športne sedeže in je precej bolj kvalitetno izdelan od stilota, tudi motor nima jermena, vendar ketno

stilo mi nekak ni všeč, ročka oz. bolj roča menjalnika je ko pr kakem traktorju (majkemi da je vsaj 30 centi dolga :P ), noter bolj trda, nekvalitetna plastika, sedenje mi tud ni všeč, je pa spredaj bolj prostoren in ima naprednejši motor (tudi močnejši, vendar imam tu spet pomisleke, saj padeš v višji zavarovalni razred), ima pa jermen

pri obeh je poraba cca 6-7l/100km

js sm za opla, o stilu tud slišm same graje, me pa zanima mnenje še koga :D

Pač izbereš tist kar ti je všeč.Jst bi vzel astro.

Objavljeno

OPEL ALL THE WAY....

STILO, GET AWAY!!!!

haha rima se :)

Objavljeno

kašn stilo človek :lol1: al ga makaronerji delajo

....bodi resen in vsaj malo poslušaj zdravo pamet ter vzami astro

Objavljeno (popravljeno)
ohoho :worship: :OK:

hvala za podporo fantje :D js tud tko pravm, samo so mi čis zjebal sistem :D

dobr je...v pondelk grem verjetno zaarat :OK:

tole je pa zadevca

http://wwwpikaavtopikanet/2004/osebna/oglas.asp?id=1799326

Pa še karavan ti kdaj pa kdaj prav pride :OK: Pa še lepa in velik stvari ima :worship:

Popravljeno . Popravil _Misko_
Objavljeno (popravljeno)

glede na izgled mi je stilo lepši....samo ce gledas za vec ko 7k€ avto...zaka ne gledas kaj drugiga ko pa opla...

ves kak pravjo Audi ma 4 krogece-vsak za 100.000km....Opl ma samo enga pa se tega precrtaniga

ka se je pa s Smartom zgodlo?

Popravljeno . Popravil aless
Objavljeno

lepe felge ;)

Objavljeno

ohoho :worship: :OK:

hvala za podporo fantje :D js tud tko pravm, samo so mi čis zjebal sistem :D

dobr je...v pondelk grem verjetno zaarat :OK:

tole je pa zadevca

http://wwwpikaavtopikanet/2004/osebna/oglas.asp?id=1799326

jaooo stari, za taki dnar bi že tako lepo mašinco dobo, ti pa boš to kišto kupoval, ki ma manj konjev kot vsak 600ss :headbang: ... ta raje še 4,5 let šparaj pa si kupi imprezo al pa audi a5 :D

Objavljeno (popravljeno)
glede na izgled mi je stilo lepši....samo ce gledas za vec ko 7k€ avto...zaka ne gledas kaj drugiga ko pa opla...

ves kak pravjo Audi ma 4 krogece-vsak za 100.000km....Opl ma samo enga pa se tega precrtaniga

ka se je pa s Smartom zgodlo?

hahaha dobra :worship:

drugač pa opl mi je res največji ološ od nemcev, če že nemec naj bo te audi...drugač pa: i prefer 6 japanese stars :worship:

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno

da fantje, 4 krogci 99 letnik pa 200k na števcu. sem na vaši strani pa jebi ga.

opel pa tud ni tak ološ. ga mamo že 15 let pa se kar lepo poščije na vse renolde in fiate ;)

kaj je blo s smartom...khja...polovico dam js, polovico pa starci, pa pravjo d ne...če bi se strinjal, pol bi šou po roadsterja...

Objavljeno

ta je identična, samo je leto starejša pa slabše ohranjena pa nima board computer pa radio s kasetarjem ma...

alo cavalier, kaj pa praviš na tole: 100 krat jači avto, več konjev, manjša cena, 4x4, reduktro, zapora diferenicala,....no malo razmisli, nevem kaj si tak zapičen v nemške avte...

http://www.avto_net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1795581#

prestaro...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!